Norges billigste bøker

Bare bra barnemat

Om Bare bra barnemat

NORGES MEST INSPIRERENDE MATPAKKEBOK! For første gang får du en komplett matpakkebok som gjør det lekende lett for deg å lage gode matpakker. Barn spiser for mye industrifremstilt brød og ultra-prosessert mat, og det gjør at innholdet i matpakka er viktigere enn noen gang. Her i denne boken får du se hvordan du enkelt kan lage gode, sunne og innbydende matpakker, som gjør at matboksen alltid kommer tom tilbake. Matpakka som du legger i sekken hver eneste dag, er en unik mulighet til å skape gode matvaner, minner og matglede for barna nå og resten av livet. I en travel hverdag med mangel på både tid og inspirasjon er dette akkurat det du trenger for å kunne senke skuldrene og vite at du sender med barnet ditt næringsrik og god mat. Denne boken er for alle med barnehage- og skolebarn og for de som på et eller annet tidspunkt ønsker å ta med seg en matpakke, enten det er på tur i skogen eller på bilferie. DET ER MYE KJÆRLIGHET I EN GOD MATPAKKE!

Vis mer
 • Språk:
 • Norsk bokmål
 • ISBN:
 • 9788269266627
 • Bindende:
 • Paperback
 • Sider:
 • 208
 • Utgitt:
 • 1 januar 2022
 • Utgave:
 • 1
 • Dimensjoner:
 • 167x236x17 mm.
 • Vekt:
 • 518 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 virkedager
Forventet levering: 29 september 2023

Beskrivelse av Bare bra barnemat

NORGES MEST INSPIRERENDE MATPAKKEBOK!

For første gang får du en komplett matpakkebok som gjør det lekende lett for deg å lage gode matpakker.

Barn spiser for mye industrifremstilt brød og ultra-prosessert mat, og det gjør at innholdet i matpakka er viktigere enn noen gang.

Her i denne boken får du se hvordan du enkelt kan lage gode, sunne og innbydende matpakker, som gjør at matboksen alltid kommer tom tilbake. Matpakka som du legger i sekken hver eneste dag, er en unik mulighet til å skape gode matvaner, minner og matglede for barna nå og resten av livet.

I en travel hverdag med mangel på både tid og inspirasjon er dette akkurat det du trenger for å kunne senke skuldrene og vite at du sender med barnet ditt næringsrik og god mat.
Denne boken er for alle med barnehage- og skolebarn og for de som på et eller annet tidspunkt ønsker å ta med seg en matpakke, enten det er på tur i skogen eller på bilferie.

DET ER MYE KJÆRLIGHET I EN GOD MATPAKKE!

Utgivers beskrivelse av Bare bra barnemat

Når kan babyen få sine første smaksprøver? Hvor mye, og hva skal barnet spise? Hva bør jeg servere av mos og biter? Hva må jeg absolutt ikke gi? Hvordan setter jeg sammen måltidet? Må jeg gi kjøpegrøt for å dekke jernbehovet? Hva må jeg egentlig vite nå som jeg skal i gang med den første maten?

Som forelder tenker du kanskje: «Hjelp, jeg vil bare vite at jeg gjør det aller beste for min lille skatt, men jeg blir forvirret av all informasjonen der ute.»

De første årene har du muligheten til å legge grunnlaget for gode matvaner som kan påvirke barnet ditt resten av livet. Jeg opplever at det er en jungel av velmenende råd, og det er lett å bli stresset og forvirret. Det er fort gjort å ende opp med kjøpemat, selv om du hadde et ønske om å lage selv. Jeg vet hvordan du har det, for jeg har selv vært der. Derfor skal jeg hjelpe deg ut av usikkerheten og frustrasjonen, og inn i en hverdag hvor du føler deg trygg og selvsikker når du lager hjemmelaget til barnet ditt.

Gjennom Bare Bra Barnemat-metoden har jeg hjulpet tusenvis av foreldre gjennom barnematjungelen, og nå gleder jeg meg til å hjelpe deg også.
Ditt barn er unikt, og når du lærer deg å lytte til og lese barnet ditt, skjer det noe helt fantastisk. I denne guiden får du en metode som gir barnet en god matstart med næringsrike måltider, og en harmonisk mathverdag for hele familien. Og ikke minst, så lærer du deg hvordan babyen kan spise selv, helt fra du starter med de første smaksprøvene.

Boken tar for seg Bare Bra Barnemat-metoden som er alt du trenger for å føle deg trygg på at du gjør det som er riktig for ditt barn.

Brukervurderinger av Bare bra barnematFinn lignende bøker
Boken Bare bra barnemat finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.