Norges billigste bøker

Ferie med tog

Om Ferie med tog

Planlegger du togferie? Ferie med tog gir deg en super innføring i hvordan du enkelt kan velge tog som fremkomstmiddel til din neste ferie. Planlegger du din neste ferietur langs togskinner i Norge, Norden eller i resten av Europa? Da er Ferie med tog - Reiseglede langs skinnene boka for deg! Boka er full av praktiske tips og inspirerende turforslag og er skrevet av Sigrid Elsrud som står bak den populære togbloggen.no. Finn et nytt sted, og gi det en sjanse! Ofte kan en tilfeldig valgt prikk på kartet vise seg å være en perle, men vi må ta oss tid til å gå av toget for å oppleve den, er Elsruds oppfordring. Å bruke tog som fremkomstmiddel på ferieturen er mer populært enn noen gang før. Ikke først og fremst på grunn av tung markedsføring eller politiske vedtak. Snarere tvert imot. Trenden har kommet nedenfra, fra folk som selv har brettet ut kartet, funnet reiseruter langs bakken - og som gjør det igjen og igjen. I vår felles norske bevissthet har nok lange togreiser fortsatt liten plass. Kanskje fordi feriereiser med tog krever litt mer planlegging på forhånd? Feriereiser med tog er ikke alltid så tilrettelagt som andre reiser og ferieformer. Når reisene ikke ligger som ferdige tilbud foran oss, kan det være lett å glemme at de finnes. Mange tenker ofte på kronglete billettsystemer og dårlig togtilbud mellom Norge og resten av Europa som de største barrierene for en togferie Men det krever ikke så mye som mange kanskje tror. Og med den nye boken til Sigrid Elsrud får du super hjelp på veien mot din neste ferie på skinnene. Elsrud gir blant annet en rekke konkrete og spennende tips til enkle togferier og gode reiseruter, hun forteller om bra nettsider og gode reisebyrå, hun lærer deg å finne frem på europakartet selv, gir nyttige råd for alt fra bagasje til togbilletter i Europa og lærer deg hvordan du kan bli kjent med verktøy og tjenester som kan hjelpe på reisen. I Ferie med tog finner du veldig mye nyttig innhold når du skal planlegge togferie, blant annet disse kapitlene: Råd om bagasjen Tre enkle togferier Fem gode råd for nybegynneren Interrail - eller ikke interrail? Finland - på skinner mellom tusen sjøer Mjøsa - en ferieperle i Innlandet Ljubljana - den perfekte byen for en togferie Milano - mellom Alpene og Middelhavet Spania - togreisen gir oss Europa med på kjøpet For den som først har begynt å reise med tog på ferie- og fritidsreiser, er det vanskelig å slutte. Friheten det gir å reise uten å måtte feste setebeltene. Den gode feriefølelsen om bord til å slappe av og gjøre som vi vil. Landskapet utenfor togvinduet. Stedene vi kommer til. Jernbanelinjene vi kan velge mellom. Den enkle, ukompliserte gleden over å reise fra hjertet av en by til hjertet av en annen. Alt dette er noe av det entusiastene deler, skriver Sigrid Elsrud

Vis mer
 • Språk:
 • Norsk bokmål
 • ISBN:
 • 9788202746247
 • Bindende:
 • Hardback
 • Sider:
 • 182
 • Utgitt:
 • 1 januar 2022
 • Utgave:
 • 1
 • Dimensjoner:
 • 157x233x20 mm.
 • Vekt:
 • 520 g.
  På lager
Leveringstid: 1-3 virkedager
Forventet levering: 4 oktober 2023

Beskrivelse av Ferie med tog

Planlegger du togferie?

Ferie med tog gir deg en super innføring i hvordan du enkelt kan velge tog som fremkomstmiddel til din neste ferie. Planlegger du din neste ferietur langs togskinner i Norge, Norden eller i resten av Europa?

Da er Ferie med tog - Reiseglede langs skinnene boka for deg! Boka er full av praktiske tips og inspirerende turforslag og er skrevet av Sigrid Elsrud som står bak den populære togbloggen.no.

Finn et nytt sted, og gi det en sjanse! Ofte kan en tilfeldig valgt prikk på kartet vise seg å være en perle, men vi må ta oss tid til å gå av toget for å oppleve den, er Elsruds oppfordring.

Å bruke tog som fremkomstmiddel på ferieturen er mer populært enn noen gang før. Ikke først og fremst på grunn av tung markedsføring eller politiske vedtak. Snarere tvert imot. Trenden har kommet nedenfra, fra folk som selv har brettet ut kartet, funnet reiseruter langs bakken - og som gjør det igjen og igjen.

I vår felles norske bevissthet har nok lange togreiser fortsatt liten plass. Kanskje fordi feriereiser med tog krever litt mer planlegging på forhånd? Feriereiser med tog er ikke alltid så tilrettelagt som andre reiser og ferieformer. Når reisene ikke ligger som ferdige tilbud foran oss, kan det være lett å glemme at de finnes. Mange tenker ofte på kronglete billettsystemer og dårlig togtilbud mellom Norge og resten av Europa som de største barrierene for en togferie

Men det krever ikke så mye som mange kanskje tror.

Og med den nye boken til Sigrid Elsrud får du super hjelp på veien mot din neste ferie på skinnene.

Elsrud gir blant annet en rekke konkrete og spennende tips til enkle togferier og gode reiseruter, hun forteller om bra nettsider og gode reisebyrå, hun lærer deg å finne frem på europakartet selv, gir nyttige råd for alt fra bagasje til togbilletter i Europa og lærer deg hvordan du kan bli kjent med verktøy og tjenester som kan hjelpe på reisen.

I Ferie med tog finner du veldig mye nyttig innhold når du skal planlegge togferie, blant annet disse kapitlene:

Råd om bagasjen
Tre enkle togferier
Fem gode råd for nybegynneren
Interrail - eller ikke interrail?
Finland - på skinner mellom tusen sjøer
Mjøsa - en ferieperle i Innlandet
Ljubljana - den perfekte byen for en togferie
Milano - mellom Alpene og Middelhavet
Spania - togreisen gir oss Europa med på kjøpet

For den som først har begynt å reise med tog på ferie- og fritidsreiser, er det vanskelig å slutte. Friheten det gir å reise uten å måtte feste setebeltene. Den gode feriefølelsen om bord til å slappe av og gjøre som vi vil. Landskapet utenfor togvinduet. Stedene vi kommer til. Jernbanelinjene vi kan velge mellom. Den enkle, ukompliserte gleden over å reise fra hjertet av en by til hjertet av en annen. Alt dette er noe av det entusiastene deler, skriver Sigrid Elsrud

Brukervurderinger av Ferie med togFinn lignende bøker
Boken Ferie med tog finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.