Utvidet returrett til 31. januar 2025

Methods of Canning Fruits and Vegetables

Om Methods of Canning Fruits and Vegetables

Through the use of hot air and steam, Professor Blits created a method of safely preserving fresh foods. In this 1890 work, he provides instructions on how to do this, as well as how to preserve delicate fruits in syrups or through candying.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781429010689
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 532
  • Utgitt:
  • 2. januar 2008
  • Dimensjoner:
  • 152x31x229 mm.
  • Vekt:
  • 854 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 22. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Methods of Canning Fruits and Vegetables

Through the use of hot air and steam, Professor Blits created a method of safely preserving fresh foods. In this 1890 work, he provides instructions on how to do this, as well as how to preserve delicate fruits in syrups or through candying.

Brukervurderinger av Methods of Canning Fruits and Vegetables



Finn lignende bøker
Boken Methods of Canning Fruits and Vegetables finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.