Norges billigste bøker

Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom

Om Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom

"Beste norske kokebok 2009" Dette er historien om Morten Schakenda, en av Norges beste kokker som pakket vekk kokkeknivene og ble baker i Lom. Dette er også en bakebok som får deg til å lengte etter duften av nybakt brød, og lærer deg kunsten å bake. Morten Schakenda byr på seg selv og sine historier. Han gir oss fristende oppskrifter alle kan få til hjemme på kjøkkenet, møter med mennesker i og rundt bakeriet - og hva som egentlig er hemmeligheten hvis du vil oppfylle en drøm. Morten Schakenda er utdannet kokk og har jobbet på restauranter som Jan's Mat og Vinhus, D'Artagnan og Bagatelle. Han var med på å starte Terra Bar & Restaurant, jobbet med Harald Osa på Holmenkollen Restaurant, var mange år på Gastronomisk Institutt og på Kokkelandslaget før han begynte som lærling ved Åpent Bakeri. Etter to år flyttet han til Lom og etablerte Bakeriet. "Brukt som kokebok: Så rett på sak at du faktisk kommer til å bake herlighetene. Lest som kokebok: Er den innsatt med lukten av nybakt brød, eller bare virker det sånn?" Yngve Ekern, Aftenposten

Vis mer
  • Språk:
  • Norsk
  • ISBN:
  • 9788203237157
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 192
  • Utgitt:
  • 1 januar 2009
  • Utgave:
  • 1
  • Dimensjoner:
  • 253x309x24 mm.
  • Vekt:
  • 1275 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 virkedager
Forventet levering: 6 oktober 2023

Beskrivelse av Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom

"Beste norske kokebok 2009"

Dette er historien om Morten Schakenda, en av Norges beste kokker som pakket vekk kokkeknivene og ble baker i Lom. Dette er også en bakebok som får deg til å lengte etter duften av nybakt brød, og lærer deg kunsten å bake.
Morten Schakenda byr på seg selv og sine historier. Han gir oss fristende oppskrifter alle kan få til hjemme på kjøkkenet, møter med mennesker i og rundt bakeriet - og hva som egentlig er hemmeligheten hvis du vil oppfylle en drøm. Morten Schakenda er utdannet kokk og har jobbet på restauranter som Jan's Mat og Vinhus, D'Artagnan og Bagatelle. Han var med på å starte Terra Bar & Restaurant, jobbet med Harald Osa på Holmenkollen Restaurant, var mange år på Gastronomisk Institutt og på Kokkelandslaget før han begynte som lærling ved Åpent Bakeri. Etter to år flyttet han til Lom og etablerte Bakeriet.

"Brukt som kokebok: Så rett på sak at du faktisk kommer til å bake herlighetene.
Lest som kokebok: Er den innsatt med lukten av nybakt brød, eller bare virker det sånn?"
Yngve Ekern, Aftenposten

Brukervurderinger av Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom



Finn lignende bøker
Boken Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.