Norges billigste bøker

Wine Science - Jamie Goode - Bok

- The Application of Science in Winemaking

Om Wine Science

A third edition of the groundbreaking book that clearly details all the key scientific developments in wine and winemaking. A comprehensive, illustrated reference to the most controversial, interesting and hotly debated topics in the world of wine.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781784727116
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 224
  • Utgitt:
  • 3 juni 2021
  • Dimensjoner:
  • 253x198x25 mm.
  • Vekt:
  • 900 g.
  På lager
  Gratis frakt
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 14 februar 2023

Beskrivelse av Wine Science

A third edition of the groundbreaking book that clearly details all the key scientific developments in wine and winemaking. A comprehensive, illustrated reference to the most controversial, interesting and hotly debated topics in the world of wine.

Utgivers beskrivelse av Wine Science

A third edition of the groundbreaking book that clearly details all the key scientific developments in wine and winemaking. A comprehensive, illustrated reference to the most controversial, interesting and hotly debated topics in the world of wine.

Brukervurderinger av Wine Science



Finn lignende bøker
Boken Wine Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.