Kjøpsvilkår

Betaling

Det er mulig å betale med følgende kort og tjenester (uten gebyr): Visa, Mastercard, Maestro og Vipps. 

 

Betalingen trekkes i norske kroner (NOK).

 

 

Opplysninger om betaling krypteres i samarbeid med Worldline og sendes via en sikker SSL-forbindelse til banken.

 

Nedenfor vises en oversikt over når fakturaen sendes og beløpet trekkes:

 

 • Kjøp av fysiske produkter (bøker og spill): Betalingen trekkes først når varen er sendt.
 • Kjøp av e-bøker eller lydbøker: Betalingen trekkes umiddelbart etter du har mottatt en e-post med en ordrebekreftelse, samt en nedlastningslink til produktet.
 • Kjøp av kombinerte ordre (fysiske produkter og e-bøker/lydbøker): Betalingen trekkes først når de fysiske bøkene er sendt.

 

Klarna

Tales.no samarbeider med Klarna for å kunne tilby deg som kunde alternative betalingsmåter. Med Klarna velger du mellom fakturabetaling, delbetaling, kortbetaling, samt direktebetaling. Dersom du velger å betale med faktura, sender Klarna betalingsinstruksjoner/faktura når varen(e) din(e) sendes. Fakturaene har en forfallstid på 30 dager. Mer informasjon og fullstendige vilkår om Klarnas betalingsmåter finner du på Klarna.no

 

Leveringsmetoder

Alle e-bøker og lydbøker kan lastes ned direkte etter gjennomført kjøp via nedlastningslinken. Den finner du i ordrebekreftelsen (tilsendt på epost) eller på “Logg inn”> “Mine bøker”. Det pålegges derfor ingen frakt.

 

For fysiske produkter er leveringstiden for det enkelte produktet oppgitt. Dette vil typisk være 1-3 arbeidsdager. Vi har alltid gratis frakt på kjøp over 300 kr og tilbyr frakt gjennom Bring. Ved kjøp under 300 kr, koster frakten 19 kr.

 

Aldersgrense

Man må være minst 18 år for å foreta et kjøp hos Tales.no. Ved å akseptere disse vilkårene bekrefter du at du er fylt 18 år.

 

30 dagers retur- og angrerett ved privatkjøp

For fysiske produkter tilbys det en angrerett på 30 dager fra den dagen kjøpet foretas. Innen fristen utløper skal man ha gitt beskjed om kanselleringen i en entydig uttalelse. Benytt angrerettskjemaet som finnes her. Varen skal sendes i retur innen 14 dager fra kanselleringsdatoen. Kunden har selv ansvar for varen under retur. Påse derfor at varen er pakket godt inn. Kunden betaler selv for portoen ved retur og pakken skal sendes med Track & Trace, slik at pakken kan spores.

 

Returadresse:

 

Tales.no

co/ Forlagssentralen 

0040 Oslo

 

Når et kjøp angres betales hele kjøpesummen tilbake. Så snart vi har mottatt varen i retur, eller har mottatt dokumentasjon på den returnerte varen, vil pengene tilbakebetales til samme betalingskort som ble brukt da kjøpet ble gjennomført.

 

 

Husk å legg ved ordrebekreftelsen og returseddelen, pakk varen godt inn og send den med Track & Trace, slik at du har dokumentasjon på forsendelsen. Merk at vi ikke mottar pakker betalt med kontanter ved levering.

 

Merk at du kan miste din kjøpesum, helt eller delvis, hvis varens verdi er forverret grunnet dårlig håndtering, slik at det ikke er mulig å fastslå varens art og egenskap. Så igjen, husk å pakk varen godt inn. 

 

Gavekort hos Tales.no kan angres frem til 30 dager etter kjøpet.

 

Digitale produkter kan angres frem til 30 dager etter kjøpet så lenge produktet ikke er lastet ned eller er i gang med å bli lastet ned. Man kan derfor ikke angre et kjøp hvor nedlastningslinken har vært benyttet.

 

Retur

Retur av fysiske produkter skal til følgende adresse:

 

Tales.no

co/ Forlagssentralen 

0040 Oslo

 

Dette skal du gjøre for å returnere varen: 

 

 1. Skriv ut angrerettskjema
  Last ned og skriv ut angrerettskjemaet, fyll den ut og legg den ved i pakken du returnerer.
  Alternativt, legg ved din følgeseddel i pakken du returnerer og sett en ring rundt de produktene du ønsker returnert.
  Du behøver ikke å sende oss en e-post angående returen – vi registrerer det helt automatisk.
   
 2. Innpakning av varen
  Varen skal pakkes godt inn så den ikke går i stykker eller blir våt under transporten. Du har selv ansvar for varen under returen i tilfelle den skulle bli skadet.
   
 3. Sende varen i retur
  Pakken skal sendes direkte til adressen ovenfor med Bring. Husk å skriv ned Track & Trace nr. i tilfelle pakken forsvinner under transporten.
  Pakken skal sendes med levering til den ovennevnte addressen og IKKE til pakkelageret eller et annet hentested.
  Merk at det ikke er mulig å levere pakken fysisk på adressen.

  Hvis transportøren ber om kontaktinformasjon for oss, er vår e-postadresse: info@tales.no.
   

 4. Få tilbake pengene dine
  Så snart vi mottar pakken i retur vil vi overføre det fulle beløpet til det brukte betalingskortet ved kjøpet. Pengene vil være på din konto innen 1-3 arbeidsdager.
  Vær oppmerksom på at det kan ta et par dager fra vi mottar selve pakken til innholdet er registrert som mottatt.

  Det er ikke mulig for oss å tilbakebetale beløpet til andre kontoer.

 

Retur av digitale produkter skal skje gjennom å kontakte oss her.

 

Reklamasjon

Hos Tales.no har man to års reklamasjonsrett (norsk lov). Hvis man mottar en vare som er feilaktig eller annet ber vi dog om å reklamere innenfor rimelig tid, og vi vil videre behandle saken så raskt som mulig. Hvis det reklameres innenfor to måneder etter at mangelen er oppdaget, vil reklamasjonen alltid være i god tid. Er reklamasjonen betimelig refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fraktkostnader.

 

Varen sendes etter avtale til:

 

Tales.no

co/ Forlagssentralen 

0040 Oslo

 

Vi forbeholder oss retten til å rette opp en eventuell mangel eller sende en ny vare.

 

Merk! Vi mottar ikke pakker betalt med kontanter ved levering. Husk at varen alltid skal sendes tilbake i en forsvarlig emballasje, ettersom kunden har ansvar for varen under retur, samt å få en kvittering for forsendelsen slik at vi kan tilbakebetale dine fraktkostnader.

 

Returer for bedrifter eller offentlige virksomheter

Varer kjøpt av en bedrift eller en offentlig virksomhet/organisasjon returneres vanligvis ikke. Om det oppstår et behov for retur kan du kontakte våre kundeservice, så finner vi en løsning.  

 

Klagerett

Hvis du vil klage over ditt kjøp skal du henvende deg til vår kundeservice

 

Er du en forbruker bosatt i et annet EU/EØS-land enn Norge, kan du klage til EU-kommisjonens nettbaserte klageportal her: http://ec.europa.eu/odr. Vennligst si ifra til vår e-post ved innsendelse av klage: info@tales.no.

 

Lisensrettigheter

Ved kjøp av en e-bok eller lydbok mottas det en personlig lisens. Man får ikke selge eller overføre e-bøker eller lydbøker. Man er selv ansvarlig for at produktet ikke spres til andre. Skjer dette handles det i strid med lisensrettighetene, hvilket kan resultere i straffeforfølgelse. Det gjelder ulike regler angående lisens for de forskjellige produktene, hvilket du kan lese mer om på vår kundeserviceside. Alle e-bøker er beskyttet med enten DRM eller digital vannmerking.

 

Systemkrav

Bruk av e-bøker og lydbøker krever spesiell program- eller maskinvare. Man er selv ansvarlig for å kjøpe inn eller installere disse. Man kan med fordel se vår kundeserviceside som kontinuerlig oppdateres med de nyeste standardene.

 

Personvernbetingelser

Vi er oppmerksomme på at dine data er følsomme og vi forhindrer derfor ethvert misbruk av din informasjon, for å samtidig yte den beste servicen for våre kunder.

 

Data deles ikke med en tredjepart

Det sendes ikke informasjon fra en tredjepart til våre kunder. Du kan til enhver tid bli fjernet fra våre e-postlister og få opplyst hvilken informasjon vi har om deg, hvor du deretter kan gjøre endringer, jf. Personopplysningsloven. Henvendelser i forbindelse med dette rettes til vår kundeservice. Din e-postadresse videregis dog til TrustPilot i forbindelse med en forespørsel om en anmeldelse av ditt kjøp.

 

Hva slags informasjon samles inn?

Tales.no samler inn opplysninger om deg når du foretar et kjøp eller melder deg på våre nyhetsbrev. Vi lagrer disse opplysningene for å kunne behandle din ordre best mulig. Vi kan aldri se dine kredittkortopplysninger, ettersom de sendes kryptert gjennom en sikker forbindelse. Vi lagrer derfor ikke disse opplysningene. Din personlige informasjon registreres hos Tales.no og oppbevares i opp til fem år, og blir deretter slettet. Den dataansvarlige på Tales.no er Anders Hyldig, CTO.

Opphavsrett

Enhver form for kopiering eller publisering av Tales innhold er forbudt. Det er du må ikke ta opp, avbilde eller kopiere innhold verken for deg selv eller for andre.
Alt innhold er opphavsrettsbeskyttet og kan ikke brukes til tekst- og datautvinning, inkludert for opplæring av generative språkmodeller.

 

 

Generelle opplysninger

Book Solutions ApS

Esromgade 15

2200 København N

CVR.: 43351621

 

Bemerk at det ikke kan sendes retur til adressen nevnt ovenfor.