Norges billigste bøker

Reise

Utforsk våre beste reisebøker og få inspirasjon til din neste ferie. Du vil bli møtt av et stort utvalg bøker om reiser, memoarer, klassikeren "turen går til ...", samt reiseguider og kart for bilturen og fotturen osv. Det finnes også et utvalg av atlaser slik at du kan undersøke ferieplanene dine mer detaljert.
For noen kan det være vanskelig å reise til et helt nytt land, og mange spørsmål kan dukke opp underveis. Med vårt utvalg har vi derfor prøvd å gjøre deg helt klar fra start til slutt, så dykk ned i sortimentet vårt og oppdag en nyttig reisebok for din neste tur.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av Joana Taborda
  226,-

 • av Duncan Garwood
  245,-

 • av Anders Hornslien
  359,-

  Det beste Toscana kan by på. Anders Hornslien følger opp boksuksessen "Roma - 100 unike opplevelser" med denne guiden til Toscana. Etter utallige turer i regionen, både privat og som reiseleder, gir Hornslien deg tips og råd som utvider din opplevelse og forståelse av Toscanas helt unike kultur og historie. Bli med gjennom Chianti-dalen på scooter, besøk et tusen år gammelt kloster i Montalcino eller ta deg et utendørsbad i den varme kilden ved Saturnia. Hva med et restaurantbesøk hos slakteren i Panzano? Eller å gå i Michelangelos fotspor i Firenze? Med denne guiden kan du oppleve det beste Toscana har å by på, fra de kjente middelalderbyene til de bortgjemte perlene. Dette er boka man bør ha til planleggingen før reisen - og ikke minst i hånda underveis på reisen. For her har man ikke lyst til å gå glipp av noe. Boka inneholder også tips fra blant andre Erika Fatland, Jens Stoltenberg og Tore André Flo.

 • av Marc Di Duca
  128,-

 • av Barbara Woolsey
  214,-

 • av Ryan Ver Berkmoes
  214,-

 • av Dag Terje Solvang
  405,-

  Det beste Norge har å by på av naturopplevelser, utenfor allfarvei. Når du hører denen lydboka, bidrar du til å holde DNTs hytter vedlike. I denne lydboka deler DNT-foreninger over hele landet sine lokale favoritter. Gjør deg klar for naturopplevelser og turminner for livet, og ikke minst for å oppleve noe helt nytt. En bonus ved å legge turen til disse stedene er at du er med på å skåne natur og dyreliv på de mer berømte turmålene. Boka har tips til kortere og lengre fotturer, skiturer, hytte-til-hytte-ruter, padleruter i spektakulære omgivelser, landets fineste sykkelstier og de mest romantiske hytteturene. Landet vårt er stort og stiene tusenvis. Uendelig med opplevelser venter på deg ute i naturen. Det er ingen grunn til å gå i kø på de best kjente stiene lenger.

 • - reiseglede langs skinnene
  av Sigrid Elsrud
  341,-

  Planlegger du togferie?Ferie med tog gir deg en super innføring i hvordan du enkelt kan velge tog som fremkomstmiddel til din neste ferie. Planlegger du din neste ferietur langs togskinner i Norge, Norden eller i resten av Europa?Da er Ferie med tog - Reiseglede langs skinnene boka for deg! Boka er full av praktiske tips og inspirerende turforslag og er skrevet av Sigrid Elsrud som står bak den populære togbloggen.no.Finn et nytt sted, og gi det en sjanse! Ofte kan en tilfeldig valgt prikk på kartet vise seg å være en perle, men vi må ta oss tid til å gå av toget for å oppleve den, er Elsruds oppfordring.Å bruke tog som fremkomstmiddel på ferieturen er mer populært enn noen gang før. Ikke først og fremst på grunn av tung markedsføring eller politiske vedtak. Snarere tvert imot. Trenden har kommet nedenfra, fra folk som selv har brettet ut kartet, funnet reiseruter langs bakken - og som gjør det igjen og igjen.I vår felles norske bevissthet har nok lange togreiser fortsatt liten plass. Kanskje fordi feriereiser med tog krever litt mer planlegging på forhånd? Feriereiser med tog er ikke alltid så tilrettelagt som andre reiser og ferieformer. Når reisene ikke ligger som ferdige tilbud foran oss, kan det være lett å glemme at de finnes. Mange tenker ofte på kronglete billettsystemer og dårlig togtilbud mellom Norge og resten av Europa som de største barrierene for en togferieMen det krever ikke så mye som mange kanskje tror.Og med den nye boken til Sigrid Elsrud får du super hjelp på veien mot din neste ferie på skinnene.Elsrud gir blant annet en rekke konkrete og spennende tips til enkle togferier og gode reiseruter, hun forteller om bra nettsider og gode reisebyrå, hun lærer deg å finne frem på europakartet selv, gir nyttige råd for alt fra bagasje til togbilletter i Europa og lærer deg hvordan du kan bli kjent med verktøy og tjenester som kan hjelpe på reisen.I Ferie med tog finner du veldig mye nyttig innhold når du skal planlegge togferie, blant annet disse kapitlene:Råd om bagasjenTre enkle togferierFem gode råd for nybegynnerenInterrail - eller ikke interrail?Finland - på skinner mellom tusen sjøerMjøsa - en ferieperle i InnlandetLjubljana - den perfekte byen for en togferieMilano - mellom Alpene og MiddelhavetSpania - togreisen gir oss Europa med på kjøpetFor den som først har begynt å reise med tog på ferie- og fritidsreiser, er det vanskelig å slutte. Friheten det gir å reise uten å måtte feste setebeltene. Den gode feriefølelsen om bord til å slappe av og gjøre som vi vil. Landskapet utenfor togvinduet. Stedene vi kommer til. Jernbanelinjene vi kan velge mellom. Den enkle, ukompliserte gleden over å reise fra hjertet av en by til hjertet av en annen. Alt dette er noe av det entusiastene deler, skriver Sigrid Elsrud

 • - bil- og turistkart
   
  406,-

  Dette er Michelin-kartografi på sitt beste.Atlaset er spesielt utviklet for bilturistene. Kryssene langs motorveiene er nummerert i samsvar med skiltingen nedover på kontinentet. Europaveier, riksveier og til og med distriktsveier er nummerert på kartene. Veiavstandene langs både motorveier og mindre distriktsveier vises tydelig med tall i flere farger bedre enn i noe annet atlas vi har sett. Bomstasjoner ogbratte bakker er vist, likeledes ferjeruter. Hoteller er vist, nasjonalparker og en lang rekke kulturelle severdigheter. Spesielt attraktive veier å kjøre er vist med egen farge.Norden dekkes av 23 kartsider i 1:1,5 mill.Vest-Europa, Mellom-Europa, Øst-Europa og Sør-Europa dekkes av 155 kartsider i 1:1 mill. Atlaset har detaljerte kart over Østersjø-landene: Estland, Latvia, og Litauen dekkes på 31 sider i 1:500 000!78 byer har fått egne sentrumskart i atlaset.Atlaset har norsk tegnforklaring og innholdsfortegnelse.Avstandstabellen inneholder 72 byer.Atlaset har klimatabell for 78 byer.Atlaset inneholder en trafikktabell med fartsgrenser, alkoholgrenser, regler for piggdekk, lysbruk og andre trafikale forhold for alle europeiske land.Og så er det selvfølgelig et stort register.]]>

 • - små turer, store opplevelser
  av Dag Terje Klarp Solvang
  449,-

  Ta med barna ut på tur, skap minner for livet!Her er turinspirasjon til alle familier. Du finner alt fra korte utflukter, overnattingsturer og spesielle hytter til tips om morsomme aktiviteter og spennende utfordringer. Det er passe skumle spøkelseshuler, ville akebakker og kule steder å klatre. I tillegg er boka full av koselige hytter og fjellstuer som passer spesielt for de minste. Boka har turforslag fra hele landet, til skogs, ved sjøen, på fjellet og i nærheten av de store byene.Med DNTs beste innsidetips kan du finne fram til rimelige, morsomme og tilgjengelige opplevelser som både store og små vil huske resten av livet.DNT er Norges største friluftslivsorganisasjon med over 330 000 medlemmer. DNT jobber for å tilrettelegge for et enkelt og naturvennlig friluftsliv for alle, og for å ta vare på den naturen vi ferdes i. Generalsekretær Dag Terje Klarp Solvang elsker å gå på tur og deler gjerne sine favoritter. Han har vokst opp på gård og er en ivrig forkjemper for at både vi og de som kommer etter oss, skal kunne ha glede av naturen.]]>

 • - A Journey Through Every Country in the World
  av Lonely Planet
  195 - 520,-

  Take a journey through every country in the world. 850 images. 230 countries. One complete picture. This new edition of Lonely Planet's bestselling The Travel Book is better than ever. With all-new images, updated text and a fresh new design, it will continue to delight, inspire and inform travellers of all ages.

 • - Architecture et Mosa ques
  av Hjalmar Torp
  1 221,-

 • - From beans to brewing - coffees explored, explained and enjoyed
  av James Hoffmann
  321,-

  This ultimate guide to coffee contains comprehensive details on the beans and brews of more than 35 countries.

 • - 80 walks in the northern isles
  av Graham Uney
  223,-

  A guidebook to 80 walking routes on Scotland's Northern Isles of Orkney and Shetland. Routes are described on the islands of Orkney (Orkney Mainland, Hoy, South Ronaldsay, Burray, Rousay, Eday, Westray, Papa Westray, North Ronaldsay) and the islands of Shetland (Shetland Mainland, West Burra, East Burra, Foula, Fair Isle, Isle of Noss, Bressay, Whalsay, Papa Stour, Muckle Roe, Out Skerries, Esha Ness, Yell, Fetlar and Unst). Routes vary in length from 1 mile to 16 miles, with something to suit all abilities. Offering a variety of landscapes together with a wealth of remarkable archaeological sites such as Skara Brae and Jarlshof, Orkney and Shetland are a walker's dream. Step-by-step route descriptions are accompanied by clear OS mapping and a time estimate for completing each route. The book includes plenty of information on the region's wildlife, archaeology and history, as well as practical tips such as when to go, what to take and getting to and around Orkney and Shetland. Quiet, remote and abounding in rare plants and wildlife, together with some of the world's most fascinating archaeological sites, Orkney and Shetland offer a treasure trove of natural and historic wonders, and makes an ideal walking holiday destination.

 • - Embrace Discomfort To Reclaim Your Wild, Happy, Healthy Self
  av Michael Easter
  335,-

  Embark on a riveting journey with 'The Comfort Crisis' by Michael Easter. Published in 2021 by Potter/Ten Speed/Harmony/Rodale, this book is a captivating addition to the non-fiction genre. The book challenges our modern-day comforts and encourages us to step out of our comfort zones to lead a more fulfilling life. Easter's masterful storytelling and in-depth research make this book a must-read. Don't miss out on this enlightening publication from Potter/Ten Speed/Harmony/Rodale.

 • av Jessica Gee
  395,-

  "This indispensable guide reveals expert tips for traveling with kids"--]cProvided by publisher.

 • av Collins Maps
  196,-

  This laminated Collins World Map has been fully updated to include the latest political changes, and contains politically coloured mapping showing each country and their capital city, major roads, railways and cities and towns clearly. Also included are national flags, key statistics for every country and inset maps of the polar regions.

 • - 14th Edition
  av Times Atlases
  2 260,-

  The latest edition of the world's most prestigious and authoritative world atlas, containing up-to-date world maps and thematic information curated by experts in geography and cartography.

 •  
  2 720,-

  The Routledge International Handbook of Heritage and Politics makes an intervention into theoretical debate about the nature and role of heritage as a political resource.

 • av Chris Broad
  242,-

  *FINAL COVER TO BE REVEALED*When Englishman Chris Broad landed in a rural village in northern Japan he wondered if he'd made a huge mistake. With no knowledge of the language and zero teaching experience, was he was about to be the most quickly fired English teacher in Japan's history?Abroad in Japan charts a decade of living in a foreign land and the chaos and culture clash that comes with it. Packed with hilarious and fascinating stories, this book seeks out to unravel one the world's most mysterious and impenetrable cultures.Spanning 10 years and 47 prefectures, Chris takes us from the chilling summit of Mount Fuji to the chaotic neon-lit streets of Tokyo. With blockbuster moments such as a terrifying North Korean missile incident, a Japanese national TV experience gone horribly wrong and a week spent with Japan's biggest movie star, Ken Watanabe, Abroad in Japan is an extraordinary and informative journey through the Land of the Rising Sun.

 • av Nils Rune Langeland
  429,-

 • av Peter May
  309,-

  The perfect companion to Peter May's million-selling Lewis trilogy, and a photographic journey through the Hebridean Islands

 • av Wally Koval
  367,-

  Accidentally Wes Anderson is a captivating book written by Wally Koval. Published in 2020 by Orion Publishing Co, this book falls under a unique genre that attracts a wide range of readers. The book takes you on a visual adventure of the world's most idiosyncratic and distinctive places, as seen through the lens of the popular Instagram account, @AccidentallyWesAnderson. It's a collection of more than 200 locations spanning every continent and every time zone. Whether it's a colorful cityscape, a grand entrance, or a forgotten seaside resort, each location embodies the distinct aesthetic of filmmaker Wes Anderson. This book is a must-have for those who love travel, design, and cinema.

 • - The 350 Most Beautiful Cycling Routes in Europe
  av Claude Droussent
  395,-

  Featuring lovely scenery and dramatic panoramas, these carefully selected tours of the most beautiful places to pedal throughout Europe are for both seasoned and novice cyclists and feature the groundbreaking user-sourced mapping technology of the Strava app.

 • av Marius Nergård Pettersen & Randulf Valle
  405,-

 • - Slower Ways to See the World
  av John Burns
  390,-

  The next book in the highly successful Kinfolk series, exploring the art of travel across five continents.

 • av Planet Lonely
  263,-

  Lonely Planet's Japan is our most comprehensive guide that extensively covers all the country has to offer, with recommendations for both popular and lesser-known experiences. Summit Mount Fuji, pay your respects at Buddhist temples in Kyoto, and have your fill of sushi and sake; all with your trusted travel companion.

 • av Kay Gillespie
  214,-

Reise

Tales.no tilbyr et stort utvalg av norske og engelske reisebøker, slik at du kan være helt klar fra start til slutt for din neste ferie. Med vårt utvalg har vi prøvd å samle de vanligste spørsmålene du kan støte på når du reiser i et fremmed land. Det er forskjellig for alle, enten du liker å planlegge før du blir setter deg ned i flysetet, eller om du bare pakker kofferten og ser hvor reisen tar deg. Enten du er en planlegger eller ikke, kan en reisebok være veldig nyttig for deg. Hvis du skal til Vietnam, for eksempel, så har vi reisebøker om Vietnam, eller hvis du bare skal til en norsk storby, så har vi selvfølgelig også reisebøker for dette. Så hvis du allerede har bestemt deg for hvor din neste destinasjon skal være, har vi sannsynligvis også bøker om kulturen og historien til dette stedet.
Mange kan ofte skrive under på at de ikke føler seg helt hjemme når de reiser til et ukjent land. Men dette er også en av grunnene til at mange reiser til et fremmed land, da man nettopp reiser for å oppleve andre ting enn de vanlige vanene hjemme. Dette kan føles vanskelig og usikkert for noen, fordi du ikke er hjemme i ditt vanlige miljø, og det kan derfor være nyttig her med en reisebok. Hvis du vil reise for å utvide horisonten og oppleve verden, trenger det ikke nødvendigvis å være på den andre siden av kloden - noen ganger er du nærmere en ny opplevelse enn du tror. Reiseboken du kjøper her hjelper til med å åpne opp en ny verden, guider deg til gode opplevelser og lærer deg mer om stedet du vil reise til, så du kommer hjem enda smartere enn da du reiste. I tillegg kan disse bøkene hjelpe deg med å holde på alle minnene du får på reisen, slik at du aldri vil glemme de mange inntrykkene.

Reisebøker

Fordi vårt utvalg tilbyr mange forskjellige reisebøker, kan det være vanskelig å finne akkurat den boken som er best for deg. Reisebøker om politikk kan være inspirerende for deg, og vi har derfor mange av de klassiske reisebøkene "reisen går til ..." som gir deg et godt innblikk i blant annet de kulturelle, historiske og politiske aspektene i de mange forskjellige land, slik at du kan ha den perfekte ferien.
Hvis du er en av dem som ønsker å oppleve Europas vakre turstier, så kan vi på det varmeste anbefale den populære boken til forskjellige forfattere "Turen går til Europas smukkeste vandreruter". Denne bokens turstier gir en oversikt over noen av Europas vakreste turer, alt fra noen få dager til flere uker. Boken gir en invitasjon til å utforske kontingenten på en ny måte.
Hvis du, som oss, elsker å reise, men mangler inspirasjon til en destinasjon eller bare vil skape en oversikt og få et dypere innblikk i landet du har bestilt ditt neste eventyr i, skynd deg å få fingrene i en av våre mange reiser bøker.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.