Norges billigste bøker

Reise

Utforsk våre beste reisebøker og få inspirasjon til din neste ferie. Du vil bli møtt av et stort utvalg bøker om reiser, memoarer, klassikeren "turen går til ...", samt reiseguider og kart for bilturen og fotturen osv. Det finnes også et utvalg av atlaser slik at du kan undersøke ferieplanene dine mer detaljert.
For noen kan det være vanskelig å reise til et helt nytt land, og mange spørsmål kan dukke opp underveis. Med vårt utvalg har vi derfor prøvd å gjøre deg helt klar fra start til slutt, så dykk ned i sortimentet vårt og oppdag en nyttig reisebok for din neste tur.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av Erika Fatland
  211,-

  Bli med på en reise til land som er ukjente selv for den mest erfarne globetrotter - men mer aktuelle enn noen sinne. De tidligere sovjetrepublikkene Kasakhstan, Kirgisistan, Tadsjikistan, Turkmenistan og Usbekistan ble selvstendige da Sovjetunionen brøt sammen i 1991. Hvordan har landene utviklet seg siden? Hva er deres fremtid med nyvunne olje- og gassressurser og med Putins Russland som igjen tenker ekspansivt? Erika Fatland skildrer landenes nære og fjerne historie, deres kultur og samfunn. Fremfor alt byr hun på gripende menneskemøter og innsikter i hvordan sovjetarven har preget landene, hvor styresettet i dag varierer fra demokratiske forsøk til rene diktaturer - noen med en personkult som knapt kjenner sin like i vår tid. I spennet mellom Samarkands skatter og sovjetarkitekturens tristesse, beveger Erika Fatland seg med et åpent blikk for menneskene og landskapene omkring seg.

 • av Dag Terje Solvang
  393,-

  Det beste Norge har å by på av naturopplevelser, utenfor allfarvei. Når du hører denen lydboka, bidrar du til å holde DNTs hytter vedlike. I denne lydboka deler DNT-foreninger over hele landet sine lokale favoritter. Gjør deg klar for naturopplevelser og turminner for livet, og ikke minst for å oppleve noe helt nytt. En bonus ved å legge turen til disse stedene er at du er med på å skåne natur og dyreliv på de mer berømte turmålene. Boka har tips til kortere og lengre fotturer, skiturer, hytte-til-hytte-ruter, padleruter i spektakulære omgivelser, landets fineste sykkelstier og de mest romantiske hytteturene. Landet vårt er stort og stiene tusenvis. Uendelig med opplevelser venter på deg ute i naturen. Det er ingen grunn til å gå i kø på de best kjente stiene lenger.

 • - steder og historier du ikke visste fantes
  av Halvor Harsem
  313,-

  Bli med Halvor Harsem, også kjent som Kong Halvor, på eventyr til spennende og unike plasser du ikke visste om i Norge. Her utforskes underjordiske tunneler, nedlagte gruver og bunkerser, og forfalte fabrikker og mentalsykehus. Det er godt skjulte urbane rom og gjengrodde hus langt ute i skogen. Alle plasser har sin historie og sine hemmeligheter, og Halvor ønsker å finne dem. Denne boken er stappfull med spennende og morsomme fortellinger, utflukter til de rareste destinasjoner og har mange tips og triks til hvordan du selv kan begynne å utforske nabolaget sammen med gode venner eller barn. Gjennom boken finner du også QR-koder til eksklusive og private videoer fra de ulike stedene. Styr unna turistfeller og oppbrukte stier, og vær heller din egen Indiana Jones på eventyr med Halvor!

 • - reiseglede langs skinnene
  av Sigrid Elsrud
  341,-

  Planlegger du togferie?Ferie med tog gir deg en super innføring i hvordan du enkelt kan velge tog som fremkomstmiddel til din neste ferie. Planlegger du din neste ferietur langs togskinner i Norge, Norden eller i resten av Europa?Da er Ferie med tog - Reiseglede langs skinnene boka for deg! Boka er full av praktiske tips og inspirerende turforslag og er skrevet av Sigrid Elsrud som står bak den populære togbloggen.no.Finn et nytt sted, og gi det en sjanse! Ofte kan en tilfeldig valgt prikk på kartet vise seg å være en perle, men vi må ta oss tid til å gå av toget for å oppleve den, er Elsruds oppfordring.Å bruke tog som fremkomstmiddel på ferieturen er mer populært enn noen gang før. Ikke først og fremst på grunn av tung markedsføring eller politiske vedtak. Snarere tvert imot. Trenden har kommet nedenfra, fra folk som selv har brettet ut kartet, funnet reiseruter langs bakken - og som gjør det igjen og igjen.I vår felles norske bevissthet har nok lange togreiser fortsatt liten plass. Kanskje fordi feriereiser med tog krever litt mer planlegging på forhånd? Feriereiser med tog er ikke alltid så tilrettelagt som andre reiser og ferieformer. Når reisene ikke ligger som ferdige tilbud foran oss, kan det være lett å glemme at de finnes. Mange tenker ofte på kronglete billettsystemer og dårlig togtilbud mellom Norge og resten av Europa som de største barrierene for en togferieMen det krever ikke så mye som mange kanskje tror.Og med den nye boken til Sigrid Elsrud får du super hjelp på veien mot din neste ferie på skinnene.Elsrud gir blant annet en rekke konkrete og spennende tips til enkle togferier og gode reiseruter, hun forteller om bra nettsider og gode reisebyrå, hun lærer deg å finne frem på europakartet selv, gir nyttige råd for alt fra bagasje til togbilletter i Europa og lærer deg hvordan du kan bli kjent med verktøy og tjenester som kan hjelpe på reisen.I Ferie med tog finner du veldig mye nyttig innhold når du skal planlegge togferie, blant annet disse kapitlene:Råd om bagasjenTre enkle togferierFem gode råd for nybegynnerenInterrail - eller ikke interrail?Finland - på skinner mellom tusen sjøerMjøsa - en ferieperle i InnlandetLjubljana - den perfekte byen for en togferieMilano - mellom Alpene og MiddelhavetSpania - togreisen gir oss Europa med på kjøpetFor den som først har begynt å reise med tog på ferie- og fritidsreiser, er det vanskelig å slutte. Friheten det gir å reise uten å måtte feste setebeltene. Den gode feriefølelsen om bord til å slappe av og gjøre som vi vil. Landskapet utenfor togvinduet. Stedene vi kommer til. Jernbanelinjene vi kan velge mellom. Den enkle, ukompliserte gleden over å reise fra hjertet av en by til hjertet av en annen. Alt dette er noe av det entusiastene deler, skriver Sigrid Elsrud

 • av Erika Fatland
  230 - 450,-

  Bestselgende forfatter Erika Fatland med ny, storslått reiseskildring: fra Himalaya. Erika Fatlands eventyrlige reiseskildringer er prisbelønnet og oversatt til 23 språk. Nå tar hun oss med opp i høyden. Himalaya bukter seg gjennom fem svært ulike land. Her blandes verdensreligionene islam, buddhisme og hinduisme med eldgamle sjamanreligioner. Utallige språk og vidt forskjellige kulturer lever i de bortgjemte fjelldalene. Modernitet og tradisjon støter sammen, mens stormaktene kjemper om innflytelse. Vi har lest om fjellklatrere på vei opp mot Mount Everest og om reisende på åndelig søken til buddhistiske klostre. Men hvor mye vet vi om menneskene som bor i Himalaya? Fatland lar oss møte dem på nært hold, samtidig som hun tar oss med på en svimlende reise i høyden, gjennom utrolige landskap og dramatisk, ukjent verdenshistorie - helt frem til dagens brennbare konflikter.«En høydare av ei bok.»Dagbladet, terningkast 6

 • av Helge Ingstad
  268 - 277,-

  I 1926 solgte Ingstad sin sakførerforretning og dro til Nord-Canada som pelsjeger. Fire års villmarksliv hadde han bak seg da han skrev ned sine inntrykk.

 • - bil- og turistkart
   
  394,-

  Europa bilatlas er et stort og flott atlas på 346 sider med spiralinnbinding. Dette er Michelin-kartografi på sitt beste. Atlaset er spesielt utviklet for bilturistene. Kryssene langs motorveiene er nummerert i samsvar med skiltingen nedover på kontinentet. Europaveier, riksveier og til og med distriktsveier er nummerert på kartene. Veiavstandene langs både motorveier og mindre distriktsveier vises tydelig med tall i flere farger bedre enn i noe annet atlas vi har sett. Bomstasjoner ogbratte bakker er vist, likeledes ferjeruter. Hoteller er vist, nasjonalparker og en lang rekke kulturelle severdigheter. Spesielt attraktive veier å kjøre er vist med egen farge. Norden dekkes av 23 kartsider i 1:1,5 mill. Vest-Europa, Mellom-Europa, Øst-Europa og Sør-Europa dekkes av 155 kartsider i 1:1 mill. Atlaset har detaljerte kart over Østersjø-landene: Estland, Latvia, og Litauen dekkes på 31 sider i 1:500 000!78 byer har fått egne sentrumskart i atlaset. Atlaset har norsk tegnforklaring og innholdsfortegnelse. Avstandstabellen inneholder 72 byer. Atlaset har klimatabell for 78 byer. Atlaset inneholder en trafikktabell med fartsgrenser, alkoholgrenser, regler for piggdekk, lysbruk og andre trafikale forhold for alle europeiske land. Og så er det selvfølgelig et stort register.

 • - Byen og historien
  av Helge Jordheim
  437,-

 • av Jørgine Massa Vasstrand
  349,-

  Et barn født i dagens Norge vil bruke mer enn 11 år av livet sitt på mobilen. For bare én generasjon siden ville dette vært en umulig tanke. Vi har blitt stillesittende foreldre med barn som ikke blir nok aktivisert. Dette vil Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand og Morten Sundli gjøre noe med! Som foreldre til fire barn, i alderen ett til fjorten år, vet de at det innimellom kan være ganske vanskelig å finne på noe å gjøre. Derfor har de nå samlet sine favorittaktiviteter for familien, som du kan la deg inspirere av. Her er aktiviteter for hverdager, fest og ferier. Her er også gode tips for å få ungene til å sette i gang med noe selv. Her får du oppslagsverket for de dagene du mangler inspirasjon, motivasjon og kreativitet. Jørgine og Morten ønsker å bidra til å tilrettelegge for mer tid utendørs, mer fysisk aktivitet og mer tid sammen. Så ikke vent - kom dere ut i aktivitet!

 • - til fots, på ski, til vanns og på sykkel
  av Gunnar Kagge
  405,-

  De beste turene, valgt ut av en som kjenner Nordmarka som sin egen bukselomme! Her er gode og underholdende beskrivelser av 56 ulike turer. Ta en tur til Oslos høyeste topper, følg løypa til den gamle femmila, eller nyt høstfargene på Glåmene, ta en tur til markas hjerte eller en måneskinnstur til Gopletjern. Hva med å følge i James Bonds fotefar, eller bare nyte utsikten fra toppen av Maridalsalpene? Marka er ikke bare natur, det er mye kultur og historie mellom trærne og på småbrukene. Turene blir morsommere når man vet mer om hvor gutta på skauen tok imot slipp, hvor det ble sett troll, hulder og bjørn. Her får du anekdoter, historier, tips, råd og gode beskrivelser alle turene.Boka er myntet på ferske markabrukere så vel som gamle travere som vil ha nye, mer ukjente ruter og veivalg enn de «folk flest» bruker. Variasjonene på turene er stor, og det er noen for enhver smak, enhver form og ethvert humør.

 • av Lonely Planet, Simon Richmond, Ray Bartlett, m.fl.
  275,-

  Lonely Planet Japan is your passport to the most relevant, up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. Explore a bamboo grove in Arashiyama, marvel at Shinto and Buddhist architecture in Kyoto, or relax in the hot springs of Noboribetsu Onsen; all with your trusted travel companion.

 • - opplevelser for livet
  av Stine Mari Velsvik
  359,-

  Bobil. Opplevelser for livet er en inspirasjonsbok for deg som er ny eller litt nysgjerrig på livet i bobil.Frihet er selve nøkkelordet når det gjelder bobildrømmen. Med en bobil har du opplevelser for livet alltid tilgjengelig. Med bobil har du en base til å gjøre utrolig mye forskjellig - nesten hvor som helst.Boken utforsker bobillivets utrolig mange sider og muligheter. Gjennom forfatterens personlige erfaringer, og kunnskap fra eksperter, får du vite alt du trenger for å lykkes med turen.Velsvik forteller også hvorfor bilen har blitt en stor kilde til livsglede. Og på en humoristisk måte avsløres familiens mange tabber, slik at du slipper å gjøre dem selv. For hvordan overlever man egentlig på liten plass, med masse gass og en trillekoffert-do? Og må det være dyrt?Vi har hatt bobil siden 2014, og brukt den året rundt. Vi har gått fra å være bare to til å bli en familie på fire. I løpet av alle disse årene og turene har vi lært en hel haug med triks for å kunne ha så mange og så bra turer som mulig. Mange ting er lært på den harde måten, gjennom gasslekkasjer og oppskrapte vinduer, bulker og uenigheter. Jeg har samlet alle triksene til deg, slik at du ikke trenger å gå på de samme smellene, forteller forfatter og journalist Stine Mari Velsvik.I boken får du blant annet:skreddersydde oppskrifter til skikkelig god turmat pakketips reisetips tips til aktiviteter for god stemning tips til nødvendig utstyr tips for å unngå trøbbel med bilen hjelp til å velge riktig bil svar på hvordan man som bobilturist kan dra nytte av allemannsretten inspirasjon til å finne og kjenne på friheten og alle de fantastiske mulighetene du har, slik at du får mest mulig glede ut av bobilen!

 • av Alfred Döblin
  279 - 349,-

  I denne gripende, livlige og tidvis surrealistiske reiseskildringen beskriver forfatteren Alfred Döblin møtet med den jødiske befolkningen i Polen høsten 1924 - hjemmet til tre millioner jøder før andre verdenskrig. Med varme og beundring, sylskarp iakttagelsesevne og kritiske skråblikk, skildrer han hverdagsliv, religion og politikk i den unge staten merket av århundrer med konflikt mellom nasjoner og folk - konflikter som fortsatt preger dagens verdensbegivenheter. Alfred Döblins reiseskildring er en unik, litterær fortelling og regnes som en klassiker innenfor sjangeren. Med etterord av Benjamin Yazdan.

 • av Ragnar Kvam
  349,-

 • av Per Roger Lauritzen
  359,-

  Natur-, kultur- og turopplevelser over hele landet! Det fantastisk, lange og varierte landet vårt har mange muligheter for turer, men mange av dem er godt skjult. I denne boken presenterer forfatterne turmål som ikke er så vanlige, altså våre skjulte perler. Boka handler om turer med bil, til fots, på sykkel og i kajakk og er fordelt på alle landets 11 fylker. Her er tips til turer som kan gjøre norgesferien din enda mer interessant!

 • - Jens Kvernmo, Isak Dreyer
  av Øyvind Nordahl Næss
  419,-

  Våren 2022 reiste Jens Kvernmo og Isak Dreyer til Grønland, hvor de levde med inuittene i over tre måneder. Sammen med fotograf Øyvind Nordahl Næss og NRK dokumenterte de sitt møte med urfolket, deres levesett og gamle fangstkultur. Dette var en unik sjanse til å få et ekte innblikk i vår felles fortid som jegere og sankere, og bli kjent med et folk som lever i ett med naturen. Turen var initiert av Jens Kvernmo og inngikk i hans urfolkprosjekt, og ble en overveldende opplevelse for alle tre. Kulturen og levesettet som er bevart i det kalde Arktis, framstår på mange måter som mystisk, men er kanskje det livet mange innerst inne lengter tilbake til uten å vite det. Boka er full av spektakulære bilder og skildringer av en livsstil langt fra vår egen. Den er for alle som ferdes i naturen og villmarka, men også for dem som vil ha et avbrekk fra vår hektiske hverdag, eller lar seg fascinere av fantastiske dyrefoto.

 • av Ina Strøm
  183,-

  En svært velskrevet og underholdende bok om japansk kultur, tankesett og historie - fortalt fra gateplan i tolv av Tokyos unike nabolag. Disse bydelene er svært forskjellige - i arkitektur, tempo, mennesketyper, historie, grøntområder. Ina Strøm vandrer rundt i byen, møter folk, opplever ting, bruker seg selv, og byr på et engasjement som både smitter og inspirerer. Boken er gjennomillustrert.

 • av Hege Schultz Heireng
  405,-

  En guide til Norges råeste naturopplevelser.Har du sett Preikestolen glitre i solskinnet? Kjent suget i magen over Romsdalseggen? Opplevd nordlyset danse over Finnmarksvidda, eller hørt Vettisfossen dundre ned i Utladalen? Norges turklassikere finner du i spektakulære omgivelser, med luftige fjellrygger, hvite vidder, eventyrskoger og glitrende fjorder. Du trenger ikke reise utenlands for å oppleve natur i verdensklasse. For første gang er femti av Norges mest klassiske turer samlet i én bok. Her er turer du enkelt kan gå, turer du kan strekke deg mot og turer du kan drømme om. Turene kan gås i flokk eller helt alene. De kan gås i måneskinn, i midnattssol eller i morgengry. De kan gi sommerfugler i magen, roser i kinnene og ro i sjela. Boken har oversiktlige kart, ruteinformasjon og tips til når du bør dra og hvor du bør gå for å oppleve gamle turklassikere på nye måter og nye klassikere før de blir allemannseie.

 • av Iain Stewart
  225,-

  Lonely Planet: The world's leading travel guide publisher Lonely Planet's Vietnam is your passport to the most relevant, up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. Kayak around towering limestone peaks into grottoes and lagoons in Halong Bay; wander the warren-like lanes of Hoi An's Old Town; and sample the freshest, tastiest local specialities (and learn to cook them yourself). All with your trusted travel companion. Get to the heart of Vietnam and begin your journey now! Inside Lonely Planet's Vietnam: Colour maps and images throughout Highlights and itineraries help you tailor your trip to your personal needs and interests Insider tips to save time and money and get around like a local, avoiding crowds and trouble spots Essential info at your fingertips - hours of operation, phone numbers, websites, transit tips, prices Honest reviews for all budgets - eating, sleeping, sightseeing, going out, shopping, hidden gems that most guidebooks miss Cultural insights provide a richer, more rewarding travel experience - covering history, people, music, landscapes, wildlife, cuisine, politics Covers Hanoi, Northern Vietnam, Central Vietnam, Southeast Coast, Southwest Highlands, Ho Chi Minh City, Mekong Delta, Siem Reap & the Temples of Angkor The Perfect Choice: Lonely Planet's Vietnam is our most comprehensive guide to Vietnam, and is designed to immerse you in the culture and help you discover the best sights and get off the beaten track. Travelling farther afield? Check out Lonely Planet's Vietnam, Cambodia, Laos & Northern Thailand for a comprehensive look at all the region has to offer. About Lonely Planet: Lonely Planet is a leading travel media company and the world's number one travel guidebook brand, providing both inspiring and trustworthy information for every kind of traveller since 1973. Over the past four decades, we've printed over 145 million guidebooks and grown a dedicated, passionate global community of travellers. You'll also find our content online, and in mobile apps, video, 14 languages, nine international magazines, armchair and lifestyle books, ebooks, and more. 'Lonely Planet guides are, quite simply, like no other.' - New York Times 'Lonely Planet. It's on everyone's bookshelves, it's in every traveller's hands. It's on mobile phones. It's on the Internet. It's everywhere, and it's telling entire generations of people how to travel the world.' - Fairfax Media (Australia)eBook Features: (Best viewed on tablet devices and smartphones) Downloadable PDF and offline maps prevent roaming and data charges Effortlessly navigate and jump between maps and reviews Add notes to personalise your guidebook experience Seamlessly flip between pages Bookmarks and speedy search capabilities get you to key pages in a flash Embedded links to recommendations' websites Zoom-in maps and images Inbuilt dictionary for quick referencing Important Notice: The digital edition of this book may not contain all of the images found in the physical edition.

 • av Lonely Planet, Simon Richmond & Rebecca Milner
  145,-

  Lonely Planet Pocket Tokyo is your passport to the most relevant, up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. Attend the sumo in Ryogoku, visit Tsukiji Market, the world's largest fish market, pay homage at Meiji-jingu, Tokyo's Shinto shrine in the woods; all with your trusted travel companion.

 • - A Journey Through Every Country in the World
  av Lonely Planet
  195 - 495,-

  Take a journey through every country in the world. 850 images. 230 countries. One complete picture. This new edition of Lonely Planet's bestselling The Travel Book is better than ever. With all-new images, updated text and a fresh new design, it will continue to delight, inspire and inform travellers of all ages.

 • av Marius Nergård Pettersen & Randulf Valle
  393,-

 • av Martin Kvist
  393,-

 • av Jon Krakauer
  147 - 168,-

  Jon Krakauer's Into the Wild examines true story of Chris McCandless, a young man, who in 1992 walked deep into the Alaskan wilderness and whose SOS note and emaciated corpse were found four months later, internationally bestselling author Jon Krakauer explores the obsession which leads some people to explore the outer limits of self, leave civilization behind and seek enlightenment through solitude and contact with nature.A 2007 film adaptation of Into the Wild was directed by Sean Penn and starred Emile Hirsch and Kristen Stewart.

 • av Lonely Planet, Damian Harper, Rob Whyte, m.fl.
  225,-

 • - (A3 Spiral binding)
  av Philip'S Maps
  225,-

  2023 Philip's Big Road Atlas Europe, authored by Philip's Maps and published by Octopus Publishing Group on 2022-04-07, is a must-have for every travel enthusiast. This book falls under the genre of travel guides and maps, and is the perfect companion for your European road trip. The book provides detailed and up-to-date maps of all European countries and major cities. It's not just a map book, but a comprehensive guide to Europe, providing insights into the culture, history, and geography of the places you visit. The book is printed in large format with clear, easy-to-read maps. Octopus Publishing Group, a renowned publisher in the field of travel guides, assures the quality and accuracy of the maps. So, pack your bags, grab your copy of 2023 Philip's Big Road Atlas Europe, and set off on your adventure!

 • av Paul Harding, Lonely Planet, Andy Symington, m.fl.
  225,-

 • av Lonely Planet, Kate Morgan & Rebecca Milner
  145,-

  Lonely Planet Pocket Kyoto & Osaka is your passport to the most relevant, up-to-date advice on Kyoto & Osaka's can't-miss experiences. Venture to Fushimi Inari-taisha Shrine with its signature orange torii gates that wind through the hills, or visit the famous sixteenth century Osaka Castle; all with your trusted travel companion.

 • av Lonely Planet, Virginia Maxwell & James Bainbridge
  195,-

 • av Lonely Planet
  345,-

  N/A

Reise

Tales.no tilbyr et stort utvalg av norske og engelske reisebøker, slik at du kan være helt klar fra start til slutt for din neste ferie. Med vårt utvalg har vi prøvd å samle de vanligste spørsmålene du kan støte på når du reiser i et fremmed land. Det er forskjellig for alle, enten du liker å planlegge før du blir setter deg ned i flysetet, eller om du bare pakker kofferten og ser hvor reisen tar deg. Enten du er en planlegger eller ikke, kan en reisebok være veldig nyttig for deg. Hvis du skal til Vietnam, for eksempel, så har vi reisebøker om Vietnam, eller hvis du bare skal til en norsk storby, så har vi selvfølgelig også reisebøker for dette. Så hvis du allerede har bestemt deg for hvor din neste destinasjon skal være, har vi sannsynligvis også bøker om kulturen og historien til dette stedet.
Mange kan ofte skrive under på at de ikke føler seg helt hjemme når de reiser til et ukjent land. Men dette er også en av grunnene til at mange reiser til et fremmed land, da man nettopp reiser for å oppleve andre ting enn de vanlige vanene hjemme. Dette kan føles vanskelig og usikkert for noen, fordi du ikke er hjemme i ditt vanlige miljø, og det kan derfor være nyttig her med en reisebok. Hvis du vil reise for å utvide horisonten og oppleve verden, trenger det ikke nødvendigvis å være på den andre siden av kloden - noen ganger er du nærmere en ny opplevelse enn du tror. Reiseboken du kjøper her hjelper til med å åpne opp en ny verden, guider deg til gode opplevelser og lærer deg mer om stedet du vil reise til, så du kommer hjem enda smartere enn da du reiste. I tillegg kan disse bøkene hjelpe deg med å holde på alle minnene du får på reisen, slik at du aldri vil glemme de mange inntrykkene.

Reisebøker

Fordi vårt utvalg tilbyr mange forskjellige reisebøker, kan det være vanskelig å finne akkurat den boken som er best for deg. Reisebøker om politikk kan være inspirerende for deg, og vi har derfor mange av de klassiske reisebøkene "reisen går til ..." som gir deg et godt innblikk i blant annet de kulturelle, historiske og politiske aspektene i de mange forskjellige land, slik at du kan ha den perfekte ferien.
Hvis du er en av dem som ønsker å oppleve Europas vakre turstier, så kan vi på det varmeste anbefale den populære boken til forskjellige forfattere "Turen går til Europas smukkeste vandreruter". Denne bokens turstier gir en oversikt over noen av Europas vakreste turer, alt fra noen få dager til flere uker. Boken gir en invitasjon til å utforske kontingenten på en ny måte.
Hvis du, som oss, elsker å reise, men mangler inspirasjon til en destinasjon eller bare vil skape en oversikt og få et dypere innblikk i landet du har bestilt ditt neste eventyr i, skynd deg å få fingrene i en av våre mange reiser bøker.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.