Norges billigste bøker

Reise

Utforsk våre beste reisebøker og få inspirasjon til din neste ferie. Du vil bli møtt av et stort utvalg bøker om reiser, memoarer, klassikeren "turen går til ...", samt reiseguider og kart for bilturen og fotturen osv. Det finnes også et utvalg av atlaser slik at du kan undersøke ferieplanene dine mer detaljert.
For noen kan det være vanskelig å reise til et helt nytt land, og mange spørsmål kan dukke opp underveis. Med vårt utvalg har vi derfor prøvd å gjøre deg helt klar fra start til slutt, så dykk ned i sortimentet vårt og oppdag en nyttig reisebok for din neste tur.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 •  
  394,-

  Europa bilatlas er et stort og flott atlas på 346 sider med spiralinnbinding. Dette er Michelin-kartografi på sitt beste. Atlaset er spesielt utviklet for bilturistene. Kryssene langs motorveiene er nummerert i samsvar med skiltingen nedover på kontinentet. Europaveier, riksveier og til og med distriktsveier er nummerert på kartene. Veiavstandene langs både motorveier og mindre distriktsveier vises tydelig med tall i flere farger bedre enn i noe annet atlas vi har sett. Bomstasjoner ogbratte bakker er vist, likeledes ferjeruter. Hoteller er vist, nasjonalparker og en lang rekke kulturelle severdigheter. Spesielt attraktive veier å kjøre er vist med egen farge. Norden dekkes av 23 kartsider i 1:1,5 mill. Vest-Europa, Mellom-Europa, Øst-Europa og Sør-Europa dekkes av 155 kartsider i 1:1 mill. Atlaset har detaljerte kart over Østersjø-landene: Estland, Latvia, og Litauen dekkes på 31 sider i 1:500 000!78 byer har fått egne sentrumskart i atlaset. Atlaset har norsk tegnforklaring og innholdsfortegnelse. Avstandstabellen inneholder 72 byer. Atlaset har klimatabell for 78 byer. Atlaset inneholder en trafikktabell med fartsgrenser, alkoholgrenser, regler for piggdekk, lysbruk og andre trafikale forhold for alle europeiske land. Og så er det selvfølgelig et stort register.

 • av Lonely Planet, Simon Richmond, Ray Bartlett, m.fl.
  275,-

  Lonely Planet Japan is your passport to the most relevant, up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. Explore a bamboo grove in Arashiyama, marvel at Shinto and Buddhist architecture in Kyoto, or relax in the hot springs of Noboribetsu Onsen; all with your trusted travel companion.

 • av Hege Schultz Heireng & Stine Schultz Heireng
  405,-

  En guide til Norges råeste naturopplevelser.Har du sett Preikestolen glitre i solskinnet? Kjent suget i magen over Romsdalseggen? Opplevd nordlyset danse over Finnmarksvidda, eller hørt Vettisfossen dundre ned i Utladalen? Norges turklassikere finner du i spektakulære omgivelser, med luftige fjellrygger, hvite vidder, eventyrskoger og glitrende fjorder. Du trenger ikke reise utenlands for å oppleve natur i verdensklasse. For første gang er femti av Norges mest klassiske turer samlet i én bok. Her er turer du enkelt kan gå, turer du kan strekke deg mot og turer du kan drømme om. Turene kan gås i flokk eller helt alene. De kan gås i måneskinn, i midnattssol eller i morgengry. De kan gi sommerfugler i magen, roser i kinnene og ro i sjela. Boken har oversiktlige kart, ruteinformasjon og tips til når du bør dra og hvor du bør gå for å oppleve gamle turklassikere på nye måter og nye klassikere før de blir allemannseie.

 • av Duncan Garwood
  245,-

 • av Halvor Harsem
  313,-

  Bli med Halvor Harsem, også kjent som Kong Halvor, på eventyr til spennende og unike plasser du ikke visste om i Norge. Her utforskes underjordiske tunneler, nedlagte gruver og bunkerser, og forfalte fabrikker og mentalsykehus. Det er godt skjulte urbane rom og gjengrodde hus langt ute i skogen. Alle plasser har sin historie og sine hemmeligheter, og Halvor ønsker å finne dem. Denne boken er stappfull med spennende og morsomme fortellinger, utflukter til de rareste destinasjoner og har mange tips og triks til hvordan du selv kan begynne å utforske nabolaget sammen med gode venner eller barn. Gjennom boken finner du også QR-koder til eksklusive og private videoer fra de ulike stedene. Styr unna turistfeller og oppbrukte stier, og vær heller din egen Indiana Jones på eventyr med Halvor!

 • av Leif Ryvarden
  550,-

  "Guide til Norges nasjonalparker" er en håndbok til Norges 40 nasjonalparker på fastlandet. Vi gir deg kortfattet informasjon om landskapet, om det biologiske mangfoldet, om overnatting og turmuligheter og andre fakta, illustrert med kart og storslåtte bilder som viser at Norge har en enestående natur med større variasjon enn noe annet land i Europa, fra Jærens lyse sandstrender via dype skoger og store fjellvidder til Finnmarks vindslitte, arktiske kyst. Det overordnede målet med å opprette nasjonalparker er dels å bevare vår naturarv og dels å gi muligheter for friluftsliv, jakt og fiske i urørt natur.

 • av Henrik Alpers
  610,-

  Å dra på langtur er selve essensen for alle som sykler. Med landeveissykkelen kan du tilbakelegge store distanser på en dag, og langturer er det vi alle gleder oss til, proffe som amatører.

 • av Charlotte Dyrøy
  154,-

  En morsom bok for alle turister, og en flott gave til utenlandske venner! Den har variert og morsomt innhold, med funfacts, quiz, vitser, kryssord, norske ord og uttrykk, og mye mer. Baksidetekst: The Ultimate Funniest Travellers Handbook is full of useful AND unuseful facts about Norway, the nature, people and animals. Learn Norwegian words and sayings, what music to listen to, and enjoy a bunch of hilarious norwegian jokes. Which food do you dare to try? How do you swear like a Norwegian? Give the quiz a go with your family and friends, make your own bucketlist, and write down your own experiences on your travel. Enjoy all of this and more in this fascinating and funny book about Norway.

 • av Bjørn Stærk
  486,-

  Bli med på togeventyr til Barcelona og Istanbul, langs rivieraen, på den transsibirske jernbanen - og til nabobyen din. Etter at lavprisflyene kom, sluttet Bjørn Stærk å dra på ferie med tog. Det gjorde de fleste andre også, med noen få, sære unntak. Snålinger som tar toget til Barcelona og har brukt opp halve ferien innen de kommer til Hamburg. Einstøinger som tar med barna på interrail. Nå er togferien på vei tilbake igjen. Kanskje var det gærningene som hadde rett likevel? Storfornøyde med feriene sine er de iallfall. I denne boka møter du folk som mener at det beste reiseeventyret får du ved å holde deg på bakken. Og det går helt fint å ta med barna og bestemor. For å utforske togferien har Bjørn Stærk reist med kona og sønnen på tog til Skottland, Middelhavet og Alpene. Det ble de fineste feriene familien har hatt. Men hva var det egentlig som var så bra? Med denne boka får du svar - og lyst til å reise mer med tog selv.

 • av Chris Broad
  225,-

  *FINAL COVER TO BE REVEALED*When Englishman Chris Broad landed in a rural village in northern Japan he wondered if he'd made a huge mistake. With no knowledge of the language and zero teaching experience, was he was about to be the most quickly fired English teacher in Japan's history?Abroad in Japan charts a decade of living in a foreign land and the chaos and culture clash that comes with it. Packed with hilarious and fascinating stories, this book seeks out to unravel one the world's most mysterious and impenetrable cultures.Spanning 10 years and 47 prefectures, Chris takes us from the chilling summit of Mount Fuji to the chaotic neon-lit streets of Tokyo. With blockbuster moments such as a terrifying North Korean missile incident, a Japanese national TV experience gone horribly wrong and a week spent with Japan's biggest movie star, Ken Watanabe, Abroad in Japan is an extraordinary and informative journey through the Land of the Rising Sun.

 • av Sigrid Elsrud
  341,-

  Planlegger du togferie?Ferie med tog gir deg en super innføring i hvordan du enkelt kan velge tog som fremkomstmiddel til din neste ferie. Planlegger du din neste ferietur langs togskinner i Norge, Norden eller i resten av Europa?Da er Ferie med tog - Reiseglede langs skinnene boka for deg! Boka er full av praktiske tips og inspirerende turforslag og er skrevet av Sigrid Elsrud som står bak den populære togbloggen.no.Finn et nytt sted, og gi det en sjanse! Ofte kan en tilfeldig valgt prikk på kartet vise seg å være en perle, men vi må ta oss tid til å gå av toget for å oppleve den, er Elsruds oppfordring.Å bruke tog som fremkomstmiddel på ferieturen er mer populært enn noen gang før. Ikke først og fremst på grunn av tung markedsføring eller politiske vedtak. Snarere tvert imot. Trenden har kommet nedenfra, fra folk som selv har brettet ut kartet, funnet reiseruter langs bakken - og som gjør det igjen og igjen.I vår felles norske bevissthet har nok lange togreiser fortsatt liten plass. Kanskje fordi feriereiser med tog krever litt mer planlegging på forhånd? Feriereiser med tog er ikke alltid så tilrettelagt som andre reiser og ferieformer. Når reisene ikke ligger som ferdige tilbud foran oss, kan det være lett å glemme at de finnes. Mange tenker ofte på kronglete billettsystemer og dårlig togtilbud mellom Norge og resten av Europa som de største barrierene for en togferieMen det krever ikke så mye som mange kanskje tror.Og med den nye boken til Sigrid Elsrud får du super hjelp på veien mot din neste ferie på skinnene.Elsrud gir blant annet en rekke konkrete og spennende tips til enkle togferier og gode reiseruter, hun forteller om bra nettsider og gode reisebyrå, hun lærer deg å finne frem på europakartet selv, gir nyttige råd for alt fra bagasje til togbilletter i Europa og lærer deg hvordan du kan bli kjent med verktøy og tjenester som kan hjelpe på reisen.I Ferie med tog finner du veldig mye nyttig innhold når du skal planlegge togferie, blant annet disse kapitlene:Råd om bagasjenTre enkle togferierFem gode råd for nybegynnerenInterrail - eller ikke interrail?Finland - på skinner mellom tusen sjøerMjøsa - en ferieperle i InnlandetLjubljana - den perfekte byen for en togferieMilano - mellom Alpene og MiddelhavetSpania - togreisen gir oss Europa med på kjøpetFor den som først har begynt å reise med tog på ferie- og fritidsreiser, er det vanskelig å slutte. Friheten det gir å reise uten å måtte feste setebeltene. Den gode feriefølelsen om bord til å slappe av og gjøre som vi vil. Landskapet utenfor togvinduet. Stedene vi kommer til. Jernbanelinjene vi kan velge mellom. Den enkle, ukompliserte gleden over å reise fra hjertet av en by til hjertet av en annen. Alt dette er noe av det entusiastene deler, skriver Sigrid Elsrud

 •  
  835,25

  Nett-tekstOppdatert Norgeskart for oversiktsplanlegging av bilferier i Norge, nå også med de nye kommunegrensene og kommunenavnene. Informasjon om veinummer, kjøreavstander, fergestrekninger, severdigheter og vinterstengte veier. Oversiktskart over Oslo, Svalbardkart. Register med 8000 navn på baksiden. Nye motorveistrekninger av bl.a E 6 og E 18. Plastlaminert og leveres med opphengslister. Format 70 x 100 cm.

  • 835,25
 • av Jiři Havran
  239,-

  Boka gir en oversikt over de 29 bevarte stavkirkene i Norge.

 • av Gillian Gloyer
  245,-

  Rejseguide på 212 sider, heraf 16 med farvefotos samt 28 detailkort. Guiden viser dig vej til fjerne og gemte byer som Peshkopia og Erseka. Detaljeret beskrivelse af dyrelivet, nationalparker, vandreruter og strande. For de kultur og historieinteresserede dækker guiden også arkæologiske seværdigheder i Butrint og Byllis samt Byzantinsk kunst og vignetter om personligheder i Albaniens historie. Fuld beskrivelse af backpacker hostels og andre alternativer.

 • - Slower Ways to See the World
  av John Burns
  411,-

  The next book in the highly successful Kinfolk series, exploring the art of travel across five continents.

 •  
  452,25

  Viser Trøndelagsfylkene og det meste av Møre og Romsdal. Oppdatert med alle nye veiprosjekter. Nyrevidert sentrumskart over Trondheim. Unik og praktisk "trekkspillbretting". Forklarende tekst til severdighetene, komplett rute- og hyttenett i samarbeid med DNT samt alle overnattingstilbud gjør kartene til komplette oppslagsverk for alle slags turister.

  • 452,25
 • av Arnt Stefansen
  548,-

  Journalisten og forfatteren Arnt Stefansen forteller i denne boken levende om Italias historie, landets fascinerende kultur, det mangfoldige landskapet, og ikke minst: om italienerne. Med mer 30 års Italia-erfaring i bagasjen tar han leserne med til storbyene Roma, Napoli og Milano, men også til Sicilia, små landsbyer og sine favorittrestauranter. Italia er mye mer enn sol og varme og mat og drikke. Hvor du enn reiser i dette landet er det mye mer å oppdage, slik denne boken forteller om. For Italias historie er ikke bare spennende. Den har fått store konsekvenser for resten av Europa. Denne boken vil derfor være nyttig lesning for nordmenn som besøker Italia. Alle som leser litt før de reiser får gjerne et større utbytte av dagene i dette herlige landet. Buon viaggio!

 • av Lonely Planet
  245,-

  Lonely Planet's Experience Japan is your guide to unforgettable experiences and local surprises. Discover Hokkaido's ski slopes and snow festivals, explore Himeji-jo, and sample Japanese delicacies in Kyoto - all guided by local experts with fresh perspectives. Uncover Japan's best experiences and get away from the everyday!

 • av Øyvind Nordahl Næss
  419,-

  Våren 2022 reiste Jens Kvernmo og Isak Dreyer til Grønland, hvor de levde med inuittene i over tre måneder. Sammen med fotograf Øyvind Nordahl Næss og NRK dokumenterte de sitt møte med urfolket, deres levesett og gamle fangstkultur. Dette var en unik sjanse til å få et ekte innblikk i vår felles fortid som jegere og sankere, og bli kjent med et folk som lever i ett med naturen. Turen var initiert av Jens Kvernmo og inngikk i hans urfolkprosjekt, og ble en overveldende opplevelse for alle tre. Kulturen og levesettet som er bevart i det kalde Arktis, framstår på mange måter som mystisk, men er kanskje det livet mange innerst inne lengter tilbake til uten å vite det. Boka er full av spektakulære bilder og skildringer av en livsstil langt fra vår egen. Den er for alle som ferdes i naturen og villmarka, men også for dem som vil ha et avbrekk fra vår hektiske hverdag, eller lar seg fascinere av fantastiske dyrefoto.

 • av Birgit Haugen
  548,-

  Mjølkevegen med avstikkere byr på sykkelglede fra Golsfjellet og Valdres. Boka tar deg med på 15 turer i fjellområder som er unike for sykling. Et stor nett av fjellveier og stier gir mange og varierte opplevelser. Turene beskrives i tekst, bilder og med detaljerte kart som du kan sykle etter. Boka byr også på "livet langs veien" Dette er turboka for alle som liker å sykle! Om forfatteren: Birgit Haugen, født 1962, har syklet, fotografert og skrevet Mjølkevegen med avstikkere. Det Birgit liker aller best er å være på tur enten med sykkel, kajakk, ski eller til fots med både lav og høy puls. Hun er jobbsyklist året rundt. Kamera er alltid med i sekken.

 • av Jørgen Aamot
  608,-

  Ny guidebok med kart og oversiktsbilder til alle de beste skifjellene der øst møter vest. Fjellbygda lengst vest i Hallingdal har alt en skientusiast kan ønske seg, og boken viser fram hemmelighetene. Her finner du alt fra nybegynnervennlige turer i lett terreng, til bratte snørenner forbeholdt eksperter.

 • av Eivind Molde, Olav Harlem & Erik Unneberg
  395,25

  Legg ut på fantastiske sykkelturer i Marka! Her er mange supre turer enten målet er en hard treningsøkt, frisk luft og vakker natur eller deilige vafler og kald drikke på en koselig markastue. Kanskje alt dette på én sykkeltur?Nå kan du utforske nye og spennende steder i Oslomarka. Boken inneholder 55 sykkelturer i Marka. Hvert turforslag presenteres med detaljert beskrivelse, bilder og et eget kart med inntegnet rute. GPS-koordinater viser nøyaktig startpunkt for hver tur. I tillegg får du informasjon om interessante kulturminner og severdigheter samt forslag til koselige rastesteder og markastuer med servering.Turene har varierende lengde og vanskelighetsgrad, og er jevnt fordelt over hele Marka - Kjekstadmarka, Vestmarka, Bærumsmarka, Krokskogen, Nordmarka, Lillomarka og Gjelleråsen, Romeriksåsene, Østmarka, Sørmarka og Follomarka.Her finner du inspirasjon til mange flotte sykkelturer i den vakre naturen rundt Oslo!

  • 395,25
 • av Lonely Planet, Simon Richmond & Rebecca Milner
  145,-

  Lonely Planet Pocket Tokyo is your passport to the most relevant, up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. Attend the sumo in Ryogoku, visit Tsukiji Market, the world's largest fish market, pay homage at Meiji-jingu, Tokyo's Shinto shrine in the woods; all with your trusted travel companion.

 • av Jon Krakauer
  145 - 175,-

  Jon Krakauer's Into the Wild examines true story of Chris McCandless, a young man, who in 1992 walked deep into the Alaskan wilderness and whose SOS note and emaciated corpse were found four months later, internationally bestselling author Jon Krakauer explores the obsession which leads some people to explore the outer limits of self, leave civilization behind and seek enlightenment through solitude and contact with nature.A 2007 film adaptation of Into the Wild was directed by Sean Penn and starred Emile Hirsch and Kristen Stewart.

 •  
  250,-

  Kartbok for Vestlandet Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal Klassikeren Kartbok for Vestlandet foreligger nå i 8. utgave, oppdatert pr. 1. mars 2019. Den inneholder detaljerte kart over samtlige kommuner i de fire fylkene med veier og stedsnavn inntegnet. Boken er også utstyrt med et informativt stedsnavnregister med over 10 000 navn.

 •  
  498,25

  Stort oversiktkart over hele Skandinavia i målestokk 1:800 000. På den ene siden er Danmark, Norge og Sverige sør for Trondheim - Østersund - Sundsvall. På den andre siden er Nord-Sverige og Nord-Norge. Små byutsnitt for Oslo og Stockholm. Med et rikt utvalg severdigheter og overnattingssteder. Lett forståelige kilometeravstander langs veiene.

  • 498,25
 • av Paul Harding, Lonely Planet, Carolyn Bain, m.fl.
  275,-

  Lonely Planet Australia is your passport to the most relevant, up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. Cruise magnificent Sydney Harbour, grab a coffee in a Melbourne laneway or head off on an outback adventure; all with your trusted travel companion.

 • av Henry Miller
  151,-

  'Out of the sea, as if Homer himself had arranged it for me, the islands bobbed up, lonely, deserted, mysterious in the fading light'Enraptured by a young woman's account of the landscapes of Greece, Henry Miller set off to explore the Grecian countryside with his friend Lawrence Durrell in 1939. In The Colossus of Maroussi he describes drinking from sacred springs, nearly being trampled to death by sheep and encountering the flamboyant Greek poet Katsumbalis, who 'could galvanize the dead with his talk'. This lyrical classic of travel writing represented an epiphany in Miller's life, and is the book he would later cite as his favourite. 'One of the five greatest travel books of all time' Pico Iyer

 • av Lonely Planet
  345,-

  N/A

 • av Collins Maps
  395,-

  Fully revised general reference atlas in the exciting Collins World Atlas range. Highly detailed maps giving balanced worldwide coverage, beautifully illustrated thematic pages and thousands of facts and statistics, including world and continental ranking tables.

Reise

Tales.no tilbyr et stort utvalg av norske og engelske reisebøker, slik at du kan være helt klar fra start til slutt for din neste ferie. Med vårt utvalg har vi prøvd å samle de vanligste spørsmålene du kan støte på når du reiser i et fremmed land. Det er forskjellig for alle, enten du liker å planlegge før du blir setter deg ned i flysetet, eller om du bare pakker kofferten og ser hvor reisen tar deg. Enten du er en planlegger eller ikke, kan en reisebok være veldig nyttig for deg. Hvis du skal til Vietnam, for eksempel, så har vi reisebøker om Vietnam, eller hvis du bare skal til en norsk storby, så har vi selvfølgelig også reisebøker for dette. Så hvis du allerede har bestemt deg for hvor din neste destinasjon skal være, har vi sannsynligvis også bøker om kulturen og historien til dette stedet.
Mange kan ofte skrive under på at de ikke føler seg helt hjemme når de reiser til et ukjent land. Men dette er også en av grunnene til at mange reiser til et fremmed land, da man nettopp reiser for å oppleve andre ting enn de vanlige vanene hjemme. Dette kan føles vanskelig og usikkert for noen, fordi du ikke er hjemme i ditt vanlige miljø, og det kan derfor være nyttig her med en reisebok. Hvis du vil reise for å utvide horisonten og oppleve verden, trenger det ikke nødvendigvis å være på den andre siden av kloden - noen ganger er du nærmere en ny opplevelse enn du tror. Reiseboken du kjøper her hjelper til med å åpne opp en ny verden, guider deg til gode opplevelser og lærer deg mer om stedet du vil reise til, så du kommer hjem enda smartere enn da du reiste. I tillegg kan disse bøkene hjelpe deg med å holde på alle minnene du får på reisen, slik at du aldri vil glemme de mange inntrykkene.

Reisebøker

Fordi vårt utvalg tilbyr mange forskjellige reisebøker, kan det være vanskelig å finne akkurat den boken som er best for deg. Reisebøker om politikk kan være inspirerende for deg, og vi har derfor mange av de klassiske reisebøkene "reisen går til ..." som gir deg et godt innblikk i blant annet de kulturelle, historiske og politiske aspektene i de mange forskjellige land, slik at du kan ha den perfekte ferien.
Hvis du er en av dem som ønsker å oppleve Europas vakre turstier, så kan vi på det varmeste anbefale den populære boken til forskjellige forfattere "Turen går til Europas smukkeste vandreruter". Denne bokens turstier gir en oversikt over noen av Europas vakreste turer, alt fra noen få dager til flere uker. Boken gir en invitasjon til å utforske kontingenten på en ny måte.
Hvis du, som oss, elsker å reise, men mangler inspirasjon til en destinasjon eller bare vil skape en oversikt og få et dypere innblikk i landet du har bestilt ditt neste eventyr i, skynd deg å få fingrene i en av våre mange reiser bøker.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.