Norges billigste bøker

Hobby og fritid

Her finner du mange interessante temaer innen hobby og fritid. Vi ønsker deg velkommen til et spennende rom med sport, gåter og spill, som sikkert vil gi deg et smil om munnen. Dersom du er en kreativ sjel, har vi samlet en mengde bøker for deg om kreativitet og gjør-det-selv-aktiviteter. Hvis du ikke har en kreativ hobby på fritiden, har vi et stort sortiment bestående av alt fra dyr og natur til hus og hager. Noe for deg som enten elsker duften av dine vakre blomster i hagen eller vil dekorere huset ditt med vakre planter. Få inspirasjon fra våre bøker og finn en hobby eller andre aktiviteter du kan drive med på fritiden, eller bli klokere i dine eksisterende interesser og les for eksempel om de mange populære sportsbegivenheter.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • - strikk inspirert av kvensk og samisk kulturarv
  av Christina Gjertsen
  360,-

  Endelig bok fra @sisuknitwear, instagramkontoen bak den populære balaklavaen TROMSØ Hoodie. I Strikk fra nord deler Sisu Knitwear sine aller beste strikkeoppskrifter inspirert av den kvenske og samiske kulturarven. Christina Gjertsen er strikkedesigner og fotograf, oppvokst i Finnmark og med røtter i kvensk og samisk kultur. Hennes egen familiebakgrunn og naturen i Finnmark er inspirasjonskilde når hun utvikler sine vakre strikkemønstre under navnet @sisuknitwear. Boka inneholder enkle oppskrifter på gode ullplagg til dame, herre og barn. Her er plagg i både tykk og tynn ull, perfekt for folk som er glade i et aktivt friluftsliv. Hvert design har et unikt mønster som går igjen på både gensere og tilbehør som pannebånd og sitteunderlag, og navnene er inspirert av den nordnorske naturen.

 • av Jaana Etula
  405,-

  Bli med inn i den vidunderlige verdenen til Mummitrollet og vennene hans i denne vakre strikkeboken.Mummisokker tar deg med på en alfabetisk reise gjennom Mummidalen, hvor hver bokstav leker med kjente og kjære karakterer og steder fra dette fantastiske universet. Boken inneholder hele 29 sokkeoppskrifter fra ulike finske strikkedesignere, alle strikket i deilig garn fra Moomin x Novita-kolleksjonen. Sokkene er primært designet for voksenstørrelser, men med fiffige tips kan alle sokkene også strikkes til mindre føtter, og størrelsesskalaen er fra 22 til 46. Du får i tillegg en oversikt over alternative garnkvaliteter.

 • - 12 måneder i hagen
  av Tommy Tønsberg
  313,-

  Min hagekalender hjelper deg til å huske når du skal så, plante, ta stiklinger, gjødsle, kalke, luke og høste. Den gir inspirasjon til nye hageprosjekter og minner deg på når småfuglene trenger ekstra vinterfôring.Vil du ha en frodig hage som bugner av alt fra friske grønnsaker, frukt og bær til praktfulle blomster, busker og trær er det viktig å vite hva du bør gjøre i hagen måned for måned. Min hagekalender gir deg oversikten.I tillegg til praktiske råd, tips og ideer om hagebruk, har Min hagekalender sider med plass til egne notater, sjekklister og skisser der du kan samle verdifulle erfaringer fra din egen hage.Med Min hagekalender får du stor glede av hagen din år etter år!Tommy Tønsberg er gartner og tidligere redaktør for Hageselskapets blad, Norsk Hagetidend. I samarbeid med Kenneth Ingebretsen har han skrevet en rekke bøker om hage og dyrking. Til daglig driver de to planteskolen og nettbutikken www.gardenliving.no.

 • - vilt, vakkert og velsmakende fra tidlig vår til sen høst
  av Edle Catharina Norman
  405,-

  Ta naturopplevelsen og matlagingen ett hakk videre!Naturen er full av planter som kan spises. Gjør som de beste restaurantene, og sank ingredienser og tilbehør rett fra naturen. I denne boka gir noen av Norges mest erfarne sankere deg en oversikt over de beste spiselige plantene. Vakre bilder og tydelige omtaler hjelper deg med å finne riktig plante. Du finner også informasjon om hvordan du kan holde plantene friske lenge, hvor du har lov til å plukke og hvordan du kan unngå giftige planter. Ikke minst finner du grunnoppskrifter på supper, pesto og mye mer, og en rekke tips om hvordan plantene kan brukes. Du kan spise mange flere planter enn du tror. Sunt, godt, vakkert, kortreist, økologisk og helt gratis!

 • - grønnsaker, bær, blomster, urter
  av Eva Robild
  313,-

  Eva Robild viser hvordan du skaper en frodig kjøkkenhage uten å behøve å ta et eneste spadetak! I tillegg til å dyrke grønnsaker kan du bruke pallekarmene til mye annet - hvorfor ikke så frø til vakre sommerblomster eller lage en herlig urtehage? Det er både enkelt og morsomt å dyrke i pallekarmer! Å skape en egen avling krever verken en hageparsell eller en stor hage - det kreves faktisk ingen hage. Ved hjelp av pallekarmer og jordsekker kan du skape et perfekt bed til og med på asfalt! Trenden med å dyrke sin egen mat blir stadig sterkere, og med pallekarmer kommer du raskt i gang med dyrkingen.Inspirerende og matnyttig om å dyrke grønnsaker, urter, bær og blomster i pallekarmer.Eva Robild har skrevet flere hagebøker. Hun er redaktør for SVTs Trädgårdsmandag og medvirker i aviser og tidsskrifter. Tommy Tønsberg har oversatt boken. Han er tidligere redaktør for Hageselskapets blad, Norsk Hagetidend. Han er en populær og kunnskapsrik foredragsholder og forfatter av flere hagebøker.

 • - trær, busker, roser, klatreplanter, hekker
  av Tommy Tønsberg
  245,-

  Beskjæring forynger og holder planter friske. Frukttrærne bærer mer frukt, rosene blir frodigere og hekken tettere.Tommy Tønsberg og Kenneth Ingebretsen deler her sine beste råd om hvordan du beskjærer trær, busker, hekker, roser og klatreplanter. Du får vite hvilke redskaper som egner seg, hvordan du legger snittene, og når det er tid for å beskjære.Gode forklaringer og nøyaktige tegninger gir deg kunnskap og inspirasjon til å beskjære riktig slik at du kan nyte en frodig og velstelt hage.Tommy Tønsberg er gartner og tidligere redaktør for Hageselskapets blad, Norsk Hagetidend. Kenneth Ingebretsen er gartner og driver planteskolen og nettstedet Garden Living sammen med Tønsberg. Begge er populære og kunnskapsrike foredragsholdere og forfattere av flere hagebøker.

 • av Hanne Andreassen Hjelmås & Torunn Steinsland
  341 - 425,-

  Strikkebloggen og nettbutikken KlompeLOMPE har blitt kjent og populær på grunn av sine vakre og bruksvennlige strikkeplagg for baby, barn og voksne. Nå er endelig oppskriftene samlet i en egen bok. Her finner du over 60 oppskrifter på de nydelige strikkeplaggene fra KlompeLOMPE. Den populære Kjekkaslua er selvfølgelig med, sammen med blant annet gensere, buksedresser, votter og skjerf -plagg til alle årstider. De fleste plaggene er for gutter og jenter fra ett til seks år, men også til babyer og voksne. Mange av oppskriftene er designet både for baby og mamma. Finn dine favoritter og kombiner farger som passer sammen! Oppskriftene er merket med vanskelighetsgrad fra 1 til 3. Her er kjappe og enkle prosjekter og mer utfordrende ting. Alle oppskrifter har forslag til lekre fargealternativer og garnkvaliteter.

 • av Jarle Enerud
  99,-

 • - strikkeoppskrifter til barn 0-6 år
  av Frida Råberg
  360,-

  Gründerne bak Jord Clothing, Frida Wemberg og Frida Råberg, vet at småbarnsforeldre er kvalitetsbevisste og ønsker å kle barna sine i hjemmestrikkete ullplagg. Men selv for strikkeglade småbarnsforeldre strekker tiden ikke alltid til. Derfor har de designet en basisgarderobe med enkle, lettstrikkete bruksplagg for aktive barn. Her finner du små kjappstrikkete prosjekter og gode basisplagg til baby, barnehagebarn - og litt større barn. Tidløse plagg til å leke og bevege seg i, strikket i myk og varm merinoull som tåler mange vasker og hard bruk. Alle plaggene strikkes i JordClothings eget garn, Woolly, som kommer i flere kvaliteter og et utall delikate farger. Oppskriftene passer til både nybegynnere og mer erfarne. De er enkle, men har det lille ekstra som gjør at de skiller seg ut.

 • - den ultimate guiden for alle strikkere
  av Kimmie Munkholm
  429,-

  Alt du trenger å vite om strikkingEn bibel til alle strikkere, uansett nivå!Strikkeboken inneholder ingen oppskrifter, men den lærer deg derimot å strikke. Du får alt som er verdt å vite om strikking - fra ulike garn- og pinnetyper til enkle og mer avanserte teknikker. Rett og vrang, mønsterstrikk, felling, magisk sirkel, patentstrikk, usynlig festing, tofarget strikk, vask, vedlikehold og you name it - Strikkeboken lærer deg det!Bak boken står danske Kimmie Munkholm, som de fleste strikkere allerede har stiftet bekjentskap med. Munkholm er kjent for sine populære og brukervennlige videoer på YouTube, hvor hun forklarer forskjellige strikketeknikker. Videoene følges av over 50.000 abonnenter.Der videoene viser selve teknikken, får du i boken vite hvorfor du bruker teknikken, og hva den gjør og kan. Det gir en større forståelse for arbeidet og en bedre mulighet for å kunne erstatte en metode med en annen.Strikkeboken er gjennomført lekker og rikt illustrert med inspirerende trinn-for-trinn-bilder. Er du fortsatt i tvil, er det også QR-koder som leder deg direkte til Munkholms instruktive og enkle videoer.Strikkeboken er en lettfattelig introduksjon til alt som har med strikking å gjøre, for både nybegynnere og mer erfarne strikkere som ønsker å bli enda bedre eller lære enda mer.Du trenger ingen annen strikkebok enn denne!Strikkebibelen alle strikkere må ha! En lettfattelig introduksjon til alt som har med strikking å gjøre, proppfull av bilder som forklarer og QR-koder med videoer. Alt du behøver å vite om strikketeknikker, utstyr, garn, strikkefasthet, størrelser, mønster, broderi, vask og vedlikehold. Du trenger ingen annen bok enn denne! Kimmie Munkholm er kjent for sine populære og enkle strikkevideoer på YouTube. Kanalen hennes har mer enn 300 strikkevideoer og over 50.000 abonnenter. 78.000 følger henne på Instagram.

 • - full av inspirasjon og tips til et lavterskel friluftsliv
  av Une Cecilie Oksvold
  269,-

  Friluftsfersking byr på Une Cecilies beste tips og triks som fersking på tur, med hovedvekt på lavterskel friluftsliv. For som hun sier trenger du ikke gå lengst, være tøffest eller ha det beste utstyret for å få de største naturopplevelsene! Her får du hjelp til alt i fra hvilket utstyr du kan trenge, til mentale verktøykasser som støtte for å sove ute på tur alene for første gang. I tillegg får vi et ærlig innblikk i hennes reise, og hvordan naturen har vært en støttespiller i hennes liv.Une Cecilie Oksvold er kjent fra Instagramkontoen @unececilie. Etter å ha vært preget av angst og depresjon siden barndommen, fant hun som 24-åring et mentalt pusterom ute i naturen. Siden den gang har hun vært en aktiv friluftsfersking med en bratt læringskurve.

 • av Siri Nilsen
  349,-

  Vil du komme i gang med strikking? Siris aller enkleste oppskrifter er den ultimate boka å starte med!Siri Nilsen har alltid vært glad i å utfolde seg kreativt, som sanger, låtskriver, skuespiller og dessuten som strikkedesigner med Instagram-kontoen @krauseri. Nå har hun laget en strikkebok for nybegynnere med 25 oppskrifter som er superenkle å forstå. I Siris aller enkleste oppskrifter er det brukt tydelig språk, bildeforklaringer og enkle konstruksjoner. Her finner du mange små og store plagg, og en hel liten strikkeskole. Kanskje blir ditt første plagg et babyteppe eller en genser? Og for deg som er mer dreven, er denne boka den perfekte gaven til vennene som alltid spør deg om hjelp til å lære å strikke!

 • av Lærke Bagger
  360,-

  En rå og annerledes strikkebok for alle! Høstens store strikkesnakkis fra Danmark kommer endelig på norsk! LÆRKE BAGGER STRIKK av strikkedesigner og instayndling Lærke Bagger er rett og slett en strikkebok du aldri har sett makan til. Boka er full av herlige, fargerike og restegarnbaserte oppskrifter som kan varieres i det uendelige og som kan strikkes og mestres av både nybegynnere og viderekomne. Lærke Baggers moderne, rebelske design er bærekraftig, gøy og personlig. Dette er ikke bare en superinspirerende strikkebok full av tips, triks og nye ideer, men også en raus og herlig hyllest til livet og kvinnekroppen - og et oppgjør med den herskende «alt skal være perfekt-kulturen». Les, strikk, senk skuldrene og føl deg god nok som du er! En inspirasjonsbombe både for nybegynnere og erfarne strikkere, unge som gamle. Strikking er i voldsom vekst, og folk jakter på nye teknikker, råere design og oppskrifter på plagg som skiller seg ut i mengden. Denne boka byr på alt dette og mer til! Lærke Bagger har en høy standing i det norske strikkemiljøet, og har svært mange norske følgere på SoMe. Hun vil dele med følgerne at boka kommer på norsk. I Danmark har boka solgt over 16 000 og lanseres på det norske markedet i februar når det er høysesong for strikking.

 • - A Spiritual Path to Higher Creativity
  av Julia Cameron
  223 - 345,-

 • av Ingunn Birkeland
  405,-

  Fargerik og inspirerende strikkebok! Klesdesigner Ingunn Birkeland, kjent for å skape eksklusive kjoler for den røde løperen, båret av en rekke norske kulturpersonligheter, har helt siden barndommen hatt strikketøyet som favoritt-fritidssyssel. Endelig kommer hennes vakre design ut i bokform! I boken finner du 29 oppskrifter - skatter fra arkivet og helt nye design, for både voksne og barn. Fargeuniverset er nøye sammensatt og balanserer mellom dype og lyse, kalde og varme toner. Til alle oppskriftene finnes det flere fargekombinasjoner å velge mellom. Alle plagg er strikket i Rauma garn og spenner fra ulike ulltyper til sommerlige bomullsvarianter. I tillegg til det karakteristiske rutemønsteret «CITY» i alle regnbuens farger finner du også oppskrifter på enkle, ensfargede og stripete plagg - som jakker, kjoler, gensere, luer og skjerf. Vanskelighetsgraden på oppskriftene varierer, og det finnes noe for enhver smak og tålmodighet!

 • - kjappstrikka gaver
  av Bitta Mikkelborg
  360,-

  Flotte gaver du strikker i en fei! I boka Bittas gavestrikk. Kjappstrikka gaver har Bitta Mikkelborg designet forslag til en rekke flotte og personlige gaver som du strikker i en fei. Her er en trendy strikkeveske og hjertesokker til bestevenninna, et frukt- og grønnsaksnett til den miljøbevisste, deilige luer og halser til frysepinnen, et delikat babysett til den nyfødte, et røft sitteunderlag til friluftsentusiasten, fargerike Pride-sokker, flere fine julegaver, en håndfull hyggelige vertinnegaver og enda mye mer. Ulike garntyper er i bruk, tykt og tynt, ull og bomull. Alle gavene er strikket i garn som er lett å få tak i, eller har enkle garnalternativer. Og alle mønstrene er kvalitetssikret av Bittas faste teststrikkere. I tillegg til de instruktive diagrammene er boka rikt illustrert ved fotograf Kjersti Binh Hegna.

 • av Thor Gotaas & Marius Nergård Pettersen
  393,-

 • av Lotta Lundin
  268,-

  Strikk votter du ikke trodde fantes! Hva sier du til mønstre med Elvis Presley, Astrid Lindgren, Virginia Woolf og Bruce Springsteen? Eller hvorfor ikke la mer klassiske motiver som skjøre snøflak, søte katter, spretne ekorn, rosa flamingoer, surrende bier eller grønne jungelplanter varme hendene dine? Strikke-Lotta er formgiveren som begynte å strikke, og hennes unike og lekne mønstre har spredt seg over landegrensene. Pedagogiske beskrivelser og muntre bilder gjør det enkelt og inspirerende også for nybegynnere som vil begynne å strikke. Boken inneholder 18 originale mønstre.

 • av Siri Tolgensbakk
  342,-

  Strikk dukkeklær og tilbehør bugner av herlige dukkeklær. Du finner alt fra gøyale gensere, koselige kofter og kule kjoler til søte skjørt, tøffe tights og barske bukser. Mange av plaggene kan mikses og matches til komplette antrekk, og du får også oppskrifter på lekkert tilbehør som sko, vesker, hårpynt og en liten dukke til dukken. Plaggene passer til Baby Born-dukker og til strikkedukken i boken.Finn frem strikkepinnene og lag fargerike dukkeklær, så får du brukt opp restegarnet ditt med det samme!

 • - bærekraftig design fra Lôkal
  av Camilla Dingsøyr
  359,-

  I Strikk din egen basisgarderobe lærer du å strikke plaggene du aldri går lei av. Her får du oppskriften på høyt elskede basisplagg, deilig strikk fra innerst til ytterst, tidløse designperler og rå fashionstrikk. Med andre ord alt du trenger til basisgarderoben - året rundt!Forfatter Camilla Dingsøyr er en av Norges mest populære strikkedesignere og -influensere, og står bak strikkemerket Lôkal Oslo og den populære instakontoen @lokaloslo. Hun designer enkle, delikate og klassiske plagg, gjerne med en tvist - og hun har flere ganger skapt nye, store trendplagg i den norske strikkefloraen. "Elegant, framoverlent og bærekraftig" beskriver Camillas visjon for Strikk din egen basisgarderobe, som er proppfull av både ny og klassisk strikkedesign som du vil ha glede av i mange år - og kanskje til og med gi videre til neste generasjon.En annerledes strikkebok med basisplagg du aldri går lei av Delikate basisplagg fra innerst til ytterst, klassiske designperler og unik fashionstrikk Strikkeoppskrifter for alle nivåer og anledninger fra en av Norges mest populære strikkedesignere

 • - funky strikk fra Embraknit
  av Anne-Grethe Embrå
  349,-

  Strikk funky og fargerike plagg som hele familien vil elske!Farger & fluff gir deg verdens fineste strikkeunivers, med oppskrifter og ideer til deilig mønsterstrikk og fantastiske fargekombinasjoner.Forfatter Julie Embrå, også kjent som Embraknit, er en av Norges mest kjente og populære strikkeprofiler. Sammen med mamma Anne-Grethe har hun skapt en helt uimotståelig fargefest av en strikkebok, som det er umulig ikke å bli inspirert av.Her kan du boltre deg i strikkeoppskrifter på vide, smale, korte og lange gensere, jakker og kjoler, i alt fra fluffy mohair til merinoull og håndfarget garn. Den søte og freshe miksen av knallfarger og mønstre gir herlige 80-tallsvibber.Forfatterne byr også på en rekke smarte tips til hvordan du kan bruke garnet du får til overs. Som en ekstra bonus får du rene restegarnoppskrifter, gode stylingtips og mengder av inspirasjon.Vanskelighetsgraden varierer, og Farger & fluff passer derfor ypperlig til både nybegynnere og mer erfarne strikkere.

 • av Johanna Basford
  134 - 195,-

 • av Kristin Wiola Ødegård
  405,-

 • - The Ultimate Guide to the Mental Side of Peak Performance
  av W Timothy Gallwey
  149 - 175,-

  Improve your game and discover your true potential by increasing your concentration, willpower and confidence. Described by Billie Jean King as her 'tennis bible', Timothy Gallwey's multi-million bestseller, including an introduction from acclaimed sports psychologist Geoff Beattie, has been a phenomenon for players of all abilities since it was first published in 1972. Instead of concentrating on how to improve your technique, it starts from the understanding that 'every game is composed of two parts, an outer game and an inner game'. The former is played against opponents on the court, but the latter is a battle within ourselves as we try and overcome self-doubt and anxiety. It is often won or lost before a ball has been hit. Gallwey's revolutionary approach, built on a foundation of Zen thinking and humanistic psychology, will teach you how to develop your concentration, work on your gamesmanship and help you break bad habits. You will also learn how to trust yourself on the court and how to maintain clarity of mind throughout the match, giving you a clear psychological advantage over your opponent. Whether you are an amateur or a pro, The Inner Game of Tennis is essential reading for overcoming the self-doubt, nervousness, and lapses of concentration that can keep a player from winning. It is guaranteed to change the way you play tennis forever.

 • - opplevelser for livet
  av Stine Mari Velsvik
  360,-

  Bobil. Opplevelser for livet er en inspirasjonsbok for deg som er ny eller litt nysgjerrig på livet i bobil.Frihet er selve nøkkelordet når det gjelder bobildrømmen. Med en bobil har du opplevelser for livet alltid tilgjengelig. Med bobil har du en base til å gjøre utrolig mye forskjellig - nesten hvor som helst.Boken utforsker bobillivets utrolig mange sider og muligheter. Gjennom forfatterens personlige erfaringer, og kunnskap fra eksperter, får du vite alt du trenger for å lykkes med turen.Velsvik forteller også hvorfor bilen har blitt en stor kilde til livsglede. Og på en humoristisk måte avsløres familiens mange tabber, slik at du slipper å gjøre dem selv. For hvordan overlever man egentlig på liten plass, med masse gass og en trillekoffert-do? Og må det være dyrt?Vi har hatt bobil siden 2014, og brukt den året rundt. Vi har gått fra å være bare to til å bli en familie på fire. I løpet av alle disse årene og turene har vi lært en hel haug med triks for å kunne ha så mange og så bra turer som mulig. Mange ting er lært på den harde måten, gjennom gasslekkasjer og oppskrapte vinduer, bulker og uenigheter. Jeg har samlet alle triksene til deg, slik at du ikke trenger å gå på de samme smellene, forteller forfatter og journalist Stine Mari Velsvik.I boken får du blant annet:skreddersydde oppskrifter til skikkelig god turmat pakketips reisetips tips til aktiviteter for god stemning tips til nødvendig utstyr tips for å unngå trøbbel med bilen hjelp til å velge riktig bil svar på hvordan man som bobilturist kan dra nytte av allemannsretten inspirasjon til å finne og kjenne på friheten og alle de fantastiske mulighetene du har, slik at du får mest mulig glede ut av bobilen!

 • av Marit Bjørgen
  387,-

  Tren som tidenes vinterolympier! Hvordan har Marit Bjørgen blitt så god? Og hvordan kan du bli bedre? I denne boka deler dronningen av norsk idrett av alt hun har lært om trening og prestasjoner. Raust og pedagogisk forteller hun om hvordan hun har tenkt og trent, fra hun var barn og frem til i dag. Boka er delt inn i ti kapitler. Til sammen utgjør de hver sin brikke i puslespillet som skaper en idrettsutøver. Her forteller Marit om sine egne erfaringer, deretter utdyper Guro Strøm Solli hva forskningen sier - enten det er om fysisk eller mental trening, om planlegging, progresjon, evne til å prestere når det gjelder, hvile og å sette sammen brikkene slik at det passer for deg, ditt liv og dine ferdigheter.

 • av Atle Gulbrandsen
  360,-

 • - for all slags vær og terreng
  av Thomas Svardal
  386,-

  Å tenne et bål er et høydepunkt på en hvilken som helst tur. Bålet er et sosialt samlingspunkt, man spiser ved bålet, det gir varme, ro og trygghet. Denne boka gir inspirasjon og kunnskap til å tenne bål, uansett hvor du måtte befinne deg. Gjennom enkle steg-for-steg-instruksjoner viser forfatteren hvordan man tenner opp over 20 ulike bål. Her er tips om hvor du finner ved til bålet, hvordan ulike tresorter brenner, hvordan du tenner opp (også uten fyrstikker) og hvor du skal plassere bål i ulike typer terreng, sommer og vinter. Her er også råd om sikkerhet og tips til hvordan du lærer barna å fyre opp et bål. Med flotte bilder og interessant viten er dette en bok som gir deg lyst til dra på tur og lage bål.

 • - 3
  av Linka Neumann
  449,-

  Etter årets suksess med Villmarksgensere til barn var Linkas instakonto full av meldinger fra folk som ønsket seg barneoppskriftene i voksenstørrelser. De kommer her. Bare å glede seg: Villmarksgensere møter en hippie-inspirert stil. En leken og fargerik miks av etniske mønstre og flowerpower. Koftene og genserne er strikket i myk og delikat ull på tykke pinner. Det gir plaggene en allsidig bruk, og de passer like godt på jobb som ute i naturen.

Hobby

På Tales.no finner du mange bøker om dine interesser, og hvis du ikke har en enda, får du inspirasjon og mange ideer til din nye hobby her. Hobbyer er både fysisk og psykisk sunt for deg. Du trenger ikke å være interessert i de mest aktive sportene eller trene hver dag på treningsstudioet, hobbyer er også bra for deg. Her vil selve lesingen både redusere stressnivået ditt, mens inspirasjonen gir deg muligheten til å gjøre fritiden din mer spennende. Det er derfor stressede mennesker med en hektisk hverdag ofte trenger en hobby. Her kan de ha stor nytte av noe annet som ikke er arbeidsrelatert. Vi sørger imidlertid for at vi har spennende bøker for alle. 
Hobbyer har mange fordeler. I tillegg til å styrke helsen din og redusere stressnivået, kan det også gjerne føre til en gruppeaktivitet. Her kan du stifte bekjentskap med andre mennesker som har de samme behovene og interessene som deg. Din hobby kan dermed føre til en ny vennekrets, som kan være vennskap som varer livet ut.
Selv om det kan være demotiverende når du våkner om morgenen og egentlig bare vil sove videre, viser dagen seg ofte å være bedre enn du forventet etter å ha gjort din hobby eller aktivitet gjennom noen få minutter. Det handler om å ta sjansen og hoppe inn i nye aktiviteter, selv om du ikke alltid har lyst. Gi det en sjanse og prøv det, så kanskje du endrer mening og får lyst senere.


Hobby inspirasjon

Vanlige fritidsaktiviteter får generelt alle til å føle seg bedre, enten det er barna på skolen eller de voksne på arbeidsmarkedet. Hvis du vil ha en inspirasjonsbok for det eldre barnet, eller bare vil gjøre dem klokere på hobbyen sin, kan du også finne den her. Her kan hobbyer utvikle barnets profesjonalitet og språkkunnskaper, samt gi dem en høyere konsentrasjonsevne. De får et bedre hukommelse og kan yte det beste på skolen.

Hvis du har tenkt på en ny hobby å gjøre på fritiden og ønsker å finne inspirasjon for deg eller ditt eldre barn, vil du ikke bli skuffet over vårt utvalg. Vi går ikke på kompromiss med fritiden din, så hvis du enten vil ha den ville ekstremsporten, ønsker å trene enkelt eller vil ha en kreativ hobby med f.eks. garn og strikkepinner, da finner du alt her. Vi har et stort og bredt utvalg av bøker på mange forskjellige språk og har derfor gjort det enkelt for deg å komme i gang.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.