Norges billigste bøker

Hobby og fritid

Her finner du mange interessante temaer innen hobby og fritid. Vi ønsker deg velkommen til et spennende rom med sport, gåter og spill, som sikkert vil gi deg et smil om munnen. Dersom du er en kreativ sjel, har vi samlet en mengde bøker for deg om kreativitet og gjør-det-selv-aktiviteter. Hvis du ikke har en kreativ hobby på fritiden, har vi et stort sortiment bestående av alt fra dyr og natur til hus og hager. Noe for deg som enten elsker duften av dine vakre blomster i hagen eller vil dekorere huset ditt med vakre planter. Få inspirasjon fra våre bøker og finn en hobby eller andre aktiviteter du kan drive med på fritiden, eller bli klokere i dine eksisterende interesser og les for eksempel om de mange populære sportsbegivenheter.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av Linka Neumann
  393,-

  Linka Neumann er kjent for sine karakteristiske og vakre villmarksgensere. Denne gangen har hun designet gensere og kofter til små villmarksbarn. Her får du oppskrifter på de kjente villmarksgenserne i baby- og barnestørrelser, i tillegg til mange helt nye design. Alle i Linkas umiskjennelige stil: en miks av inspirasjon fra tradisjon, urfolk og natur, men med en personlig og moderne vri.

 • av Kristin Holte
  375,-

  Tren styrke, skills og teknikk med den beste. Kristin Holte er Norges fremste CrossFit-utøver, og ble Second Fittest Woman on Earth i Crossfit Games, 2019. Her lærer hun deg hvordan du skal tenke og trene for å få best mulig utbytte av treningen din. Boka inneholder programmer og øvelser som kan tilpasses alle nivåer, i tillegg til konkrete råd og tips om mental trening, restitusjon og hvordan bygge selvtillit. Underveis forteller Kristin om egne erfaringer - om alt hun har gjort feil og det hun har gjort rett - fram til hun klarte å hente ut hele potensialet sitt. I «3-2-1 GO!» deler hun av kunnskapen sin om hvordan trene og tenke smart - enten målet ditt er å komme i litt bedre form, om du har lyst til å se hvor sterk det er mulig for deg å bli, drømmer om å ta din første Muscle Up, eller trener for å bli verdensmester.

 • av Helene Arnesen
  551,-

  I denne boken får du 34 romantiske, feminine og tidløse strikkeoppskrifter på bluser, gensere og jakker. Som utdannet kostymedesigner har Helene Arnesen (@fabelknitwear) en forkjærlighet for rike, historiske detaljer, og lar seg ofte inspirere av historiske stiler og silhuetter. Dette blander hun med moderne teknikker som gjør oppskriftene lette å forstå for strikkere på alle nivåer. Det strikkes både nedenfra og opp, og ovenfra og ned, i både tykt og tynt garn. Boken inneholder en god oversikt over garnalternativer som kan brukes i oppskriftene. Alle teknikkene og maskene som brukes har en QR koder som fører til en hjelpevideo på YouTube, så her kan både nybegynnere og godt erfarne strikkere prøve seg! Mange av oppskriftene inneholder også teknikker som lar deg tilpasse plagget til akkurat din ideelle passform, som skulder- og brystvidde og lengde. Oppskriftene er tilgjengelig i størrelse XS - 3XL, noen også større. Dermed får du det beste fra to verdener: historisk eleganse og det moderne praktiske! Du kan naturligvis velge å strikke i akkurat de fargene du liker best, men for Helene Arnesen er den røde tråden de eventyrlige og magiske fargene, inspirert av historie, eventyr og fantasy.

 • av Christina Gjertsen
  349,-

  Endelig bok fra @sisuknitwear, instagramkontoen bak den populære balaklavaen TROMSØ Hoodie. I Strikk fra nord deler Sisu Knitwear sine aller beste strikkeoppskrifter inspirert av den kvenske og samiske kulturarven. Christina Gjertsen er strikkedesigner og fotograf, oppvokst i Finnmark og med røtter i kvensk og samisk kultur. Hennes egen familiebakgrunn og naturen i Finnmark er inspirasjonskilde når hun utvikler sine vakre strikkemønstre under navnet @sisuknitwear. Boka inneholder enkle oppskrifter på gode ullplagg til dame, herre og barn. Her er plagg i både tykk og tynn ull, perfekt for folk som er glade i et aktivt friluftsliv. Hvert design har et unikt mønster som går igjen på både gensere og tilbehør som pannebånd og sitteunderlag, og navnene er inspirert av den nordnorske naturen.

 • av Hanne Andreassen Hjelmas & Torunn Steinsland
  372,-

  Denne nye juleboka er proppfull av inspirasjon til å skape den rette julestemningen. I Julekos med KlompeLOMPE får du et vell av oppskrifter så du kan strikke dine egne julegaver, lage din egen julepynt eller strikke julegensere til hele familien. Her finner du oppskrifter på nydelige strikkeplagg for barn og voksne, både deilige koseplagg til romjulsdagene og flotte plagg til julens selskapeligheter. Her er julepynt som kan strikkes på kort tid, og fine små og store gaver som kan legges under treet, eller i julekalenderen, som for eksempel votter, sokker, luer og KlompeLOMPEs favorittoppskrifter på julegodt. Her er alle ideene du trenger til kreativt juleverksted med barna eller vennegjengen. Denne vakkert designede boka inneholder også inspirerende bilder som viser oppdekning og flotte dekorasjoner.

 • av Anna-Elise Torkelsen
  550,-

  Dette er den definitive boken om farging av garn med sopp og lav her. I «Vakre farger fra naturen» beskrives gamle tradisjoner med å benytte lav og kjøttfulle sopper og kjuker til farging. Det finnes bøker om farging med sopp og bøker om farging med lav, men dette er første boken som behandler både fargesopp og fargelav. Du lærer hvilke farger forskjellige sopper og laver gir og teknikkene for å farge ullgarn og forskjellig stoff. Dette er en bok til å bli inspirert av, og en perfekt gave særlig til alle som er opptatt av strikking. Boken gir deg også et helt nytt formål med turer i skog og mark. Norske skoger er rik på sopper med pigmenter som gir vakre røde, gule, grønne og andre fargenyanser. Lav er det også rikelig av både på stein og trær. På en tur finner vi sjelden nok til å farge garn til et ønsket plagg, men vi tar fangsten med hjem, tørker eller fryser ned og samler til det er nok. Sopp og lav skal samles, og garn beises før det det legges i fargesuppen - arbeidet og prosessen tar noen timer før resultatet foreligger, men moro er det og du får muligheten til å skape unike plagg! I boken oppsummerer forfatteren Anna-Elise Torkelsen flere tiårs erfaring med og utprøving av fargesopper og fargelaver. Torkelsen er biolog, med hovedfag i mykologi og har vært leder av Forum for soppfargere siden 2000. Hun er også norsk representant i International Fungi & Fiber Federation (IFFF) som arrangerer symposier for verdens soppfargere hvert annet år. Boken er utgitt av Norges sopp- og nyttevekstforbund og utgivelsen er støttet av Norsk Kulturfond.

 • av Ane Sund & Ida Gravdal
  305,-

  25 nye oppskrifter til de aller minste barna!Klare for mer Jubel & Baluba?Jubel & Balubas to første bøker har blitt godt kjent i syverdenen, med mønster til klær til både store og små barn. Nå er de her igjen - denne gangen med en bok dedikert til de aller minste.Med en liten baby i hus kan det være en utfordring å finne tid til både små og store syprosjekter. Da er dette boka for deg! Her finner du enkle, gode modeller det skal være mulig å sy mellom matlaging, lek, klesvask og hverdagslykke. Du får 25 nye modeller som dekker det aller meste garderoben til mini krever - uten at det krever for mye av deg.Boka passer både for deg som nettopp har blitt kjent med symaskina, deg som har sydd metervis, eller deg som befinner deg et sted midt imellom.Mønsterark i full størrelse følger selvfølgelig med.Finn deg et lite pusterom i alt det en travel hverdag innebærer, sett på musikk som gjør deg glad eller får deg til å slappe av - og sy med Jubel & Baluba!

 • av Lene Holme Samsøe
  550,-

  «Heatherhill» er en inspirerende og gjennomført strikkebok av Lene Holme Samsøe. Boken består av 25 nye oppskrifter, hvor mange er vist i flere utgaver, så du får inspirasjon til å individualisere strikkeprosjektet ditt. Lene Holme Samsøe dyrker det gode håndverk og formidler det på en enkel og oversiktlig måte. Her er det massevis av vakre strukturer laget av hullmønstre, fletter og enkle kombinasjoner av rett og vrang, men også glattstrikk med gjennomførte detaljer og interessante konstruksjoner. Blant oppskriftene finner du mange gensere, bluser og cardiganer, men også en vest og et skjørt samt mindre prosjekter som skjerf, sokker og votter. Alt du trenger for å holde varmen! De fleste av bokens oppskrifter kan strikkes i størrelser fra XS til 4XL. I «Heatherhill» er det utfordringer til de fleste strikkere, og oppskriftene er krydret med gode strikketips. Vanskelighetsgraden på oppskriftene går fra det forholdsvis enkle til det mer kompliserte.

 • av Sarah Abbondio
  249,-

  Dette er en bok full av bittesmå dyr som kan hekles med alle garnrestene du kan ha liggende. De små søte dyrene kan brukes til nøkkelringer, barnevognlenker, uroer, veskeanheng, som små lekefigurer til dukkehuset eller hva du enn måtte ønske. Det er totalt 26 dyr å velge mellom, så det er nok å gjøre!

 • av Zoe Bateman
  275,-

  Lær deg å mestre hekling ved hjelp av denne omfattende og detaljerte boken. Masker og teknikker blir demonstrert med tydelige steg-for-steg bilder. 15 enkle og varierte prosjekter gir deg muligheten til å forbedre dine ferdigheter og øke selvtilliten din. Mot slutten av denne boken vil du mestre å hekle nydelige gaver til andre eller ting til deg selv. Alt fra fargerike potteskjulere, myke tepper til søte kosedyr.

 • av Lars Lenth & Lars Nilssen
  341,-

  Viktig nyhet: Fluefiske er forbausende lett - det gjelder bare å ha riktig fokus. Dette er Lars Lenth og Lars Nilssens gladmelding i Fluefiskerens felthåndbok. Her er 60 års erfaring og hardt tilegnet kunnskap samlet. Fluefiskeren felthåndbok er en høyst subjektiv guide til hvordan du bør tenke som fluefisker, hva som er viktig og hva du bare kan glemme.Forfatterne går rett på sak: Dette er fluefiske som funker.

 • av Macmillan Children's Books & Macmillan Adult's Books
  177,-

  Colour in with the world famous Moomins!

 • - The Ultimate Guide to the Mental Side of Peak Performance
  av W Timothy Gallwey
  175,-

  Improve your game and discover your true potential by increasing your concentration, willpower and confidence. Described by Billie Jean King as her 'tennis bible', Timothy Gallwey's multi-million bestseller, including an introduction from acclaimed sports psychologist Geoff Beattie, has been a phenomenon for players of all abilities since it was first published in 1972. Instead of concentrating on how to improve your technique, it starts from the understanding that 'every game is composed of two parts, an outer game and an inner game'. The former is played against opponents on the court, but the latter is a battle within ourselves as we try and overcome self-doubt and anxiety. It is often won or lost before a ball has been hit. Gallwey's revolutionary approach, built on a foundation of Zen thinking and humanistic psychology, will teach you how to develop your concentration, work on your gamesmanship and help you break bad habits. You will also learn how to trust yourself on the court and how to maintain clarity of mind throughout the match, giving you a clear psychological advantage over your opponent. Whether you are an amateur or a pro, The Inner Game of Tennis is essential reading for overcoming the self-doubt, nervousness, and lapses of concentration that can keep a player from winning. It is guaranteed to change the way you play tennis forever.

 • av Robert Torrissen
  551,-

  «Dette er en litt annerledes strikkebok. For egentlig er ikke jeg en som strikker, eller det vil si, jeg var ikke en strikker. Om jeg klarer å formidle historien rett, kommer du til å kjenne på mange følelser, og kanskje finner du trøst om du har opplevd noe lignende. Denne boken handler om min sønn Casper Johan, og om hvordan strikkingen ble en viktig del av livet mitt. Hvert plagg har sin helt egen historie, spunnet i kjølvannet av alt som skjedde mens Casper levde, og i tiden etterpå.» Robert Torrissen er i dag mest kjent som sjømannen bak den populære Instagram-kontoen Hardbarka, der han deler sine særegne maritime strikkeplagg. I denne boken deler Robert sin og familiens historie om sønnen Casper, som ikke rakk å fylle sitt første år, og forteller hvordan strikking ble noe håndfast å gripe fatt i, midt i ventingen på det uunngåelige. Gjennom sin sterke fortelling viser han at strikkingen og oppskriftene kan gi trøst og håp til alle som må gå gjennom en sorg som det er vanskelig å sette seg inn i. Roberts lune og vakre strikkeplagg bærer alle med seg en historie og et budskap om familie, samhold, kjærlighet - og om vårt forhold til kulturen og den storslåtte nordnorske naturen.

 • av Jenny Skavlan, Mari Nordén, Ingrid Vik Lysne & m.fl.
  422,-

  Gjennom enkle steg-for-steg-oppskrifter og et lite sykurs kan alle lære å sy Fæbriks egen ISIPISIPANTS. Dette er buksa, shortsen, kosebuksa eller nattbuksa som passer til de aller fleste anledninger. Bare fantasien setter grenser for hva du kan lage ut av denne kule buksa. "Vi elsker å sy, og håper at våre tips og erfaringer kan inspirere andre til å oppleve den samme sygleden. Velkommen inn i vårt univers av miljøvennlig klesdesign, mestringsfølelse og skaperglede! Viva la syrevolusjon!" @jointhefaebrik

 • av Johan J. Petersen
  359,-

  Knuteboka er både en kulturhistorisk, praktisk og nyttig bok om knuter, om hvordan de fungerer og hvordan du kan lære deg disse livsviktige knutene. For den som ferdes i fjellet, på sjøen, på vei hjem med flatpakkede IKEA-møbler på biltaket, eller trenger å lære seg slipsknutens hemmeligheter eller hvordan knyte skolisser på den riktige måten, er dette boka. Forfatteren forklarer på en enkel og systematisk måte hvordan hver knute skal slås, ledsaget av instruktive illustrasjoner. Han har også intervjuet en rekke personer som bruker knuter i sin hverdag, fra fjellklatreren til regattaseileren til fiskeren til kirurgen m.fl. I tillegg krydres teksten med personlige beretninger om episoder fra forfatterens eget liv der knuter har stått i fokus, på godt og vondt. Det du ikke får vite om knuter og bruk av dem i denne boka, er rett og slett ikke verdt å vite.

 • av Charlotte Stone
  275,-

  Joyful Sock Designs to Wear and ShareGet ready to cast on the colorwork socks of your dreams! Prolific knitwear designer and colorwork aficionado Charlotte Stone has created a sensational variety of patterns in her signature colorful style, so you can flaunt your personality and keep your feet cozy at the same time. Whether or not you're experienced in knitting socks or stranded colorwork, you're in good hands with Charlotte's best tips, tricks and techniques at the ready. Easy enough to whip up in a day or two, these socks are perfect to make for yourself or gift to your loved ones-if you can bear to part with them! Discover the fun of stitching adorable animals as you knit patterns like the Autumn Mice, Counting Sheep or Dog Walk socks (featuring a particularly sassy Shiba Inu!). Celebrate good times while casting on projects like I'm Batty for Halloween, The Holly and the Ivy or a pair of heartwarming I Heart Socks for your valentine. Whip up footwear inspired by the great outdoors, like Summer Meadows, Midnight in Zermatt or Starry Night socks, so your feet can look as adventurous as you feel! No matter what, with a treasure trove of 25 whimsical patterns to choose from, you'll never settle for boring socks again.

 • av Jake Spicer
  275,-

  Hvis du har lyst til å tegne, men ikke vet hvordan, er dette boken for deg. Følger du forfatterens enkle veiledning, tips og triks, tegner du med stor selvtillit før du vet ordet av det. Denne tegneboken gir deg en morsom og praktisk tilnærming til det å lære å tegne. Jake Spicers erfaring som kunstner og tegnelærer skinner igjennom på hver side og inviterer deg til å prøve ut metodene hans med det samme, uten at du trenger en egen skissebok. Du kan tegne rett i boken! Så grip i blyanten og oppdag gleden ved å tegne!

 • av Marina Bakasova
  274,-

  Mal akvarell på fire steg er full av gode og enkle oppgaver som alle kan klare. Den gir en god innføring med flotte illustrasjoner, slik at man lærer de mest grunnleggende mal- eteknikkene. Følg instruksjonene steg for steg, og når du mestrer dem, kan du selv male fine ting som du kan imponere dine venner med.Hvert prosjekt kan fullføres på bare fire enkle trinn, ved hjelp av et lite utvalg av farger og maleteknikker.Lær å male alt fra frukt og grønnsaker til dyr, blomster, planter og ting du omgir deg med i hverdagen.Kanskje du vil lage et håndmalt bursdagskort eller et kunstverk til å ramme inn og henge på veggen, eller pynte dine journaler eller ka- lendere? Eller kanskje du bare vil lære den avslappende kunsten å male med akvarell?Uansett motivasjon, med 150 prosjekter å velge mellom vil du finne noe som inspirerer deg til å begynne med malingen.

 • av Rosie Fletcher
  275,-

  Denne boken vil lære deg å strikke tar for seg de grunnleggende strikkemetodene og viser deg tydelig og enkelt hvordan du skal lese strikkeoppskrifter. Den tar deg fra å være en nybegynner til å mestre de strikkeferdighetene du trenger for å kunne følge instruksjonene til de 15 illustrerte prosjektene i boken som viser deg hvordan du enkelt kan strikke fine og vakre ting som tykke luer, søte kosedyr og fargerike tepper.

 • av Therese Jacobsen
  544,-

  I denne boken får du unike og inspirerende oppskrifter for barn fra 0 til 12 år. Oppskriftene er fordelt på serier med plagg i sarte og nostalgiske farger, som enkelt kan kombineres både til hverdag og fest. I tillegg kan du velge broderi sammen med mange av oppskriftene, der QR-koder gir enkel tilgang til videoer med instruksjoner, dersom du ønsker det. Flesteparten av de 40 oppskriftene er nye og eksklusive for boken. Resten er favoritter og bestselgere. Therese Jacobsen står bak SoMe-kontoen @knitbyjacobsen på Instagram og designer barnestrikk med valgfrie broderimønstre. Hun bor i Bergen sammen med mann og deres tre barn.

 • av Ingrid Vik Lysne & Ingrid Bergtun
  405,-

  Design dine egne klær av gjenbrukstekstiler! Stadig flere kaster seg på sybølgen og ønsker å lære mer om søm, gjenbruk og redesign. Å sy selv er morsomt, lettvint og bærekraftig. Denne boka gir deg all inspirasjonen du trenger for å komme i gang. Gjennom enkle og visuelle oppskrifter viser forfatterne hvordan du kan lage moderne plagg av gamle tekstiler. Her er oppskrifter alle kan klare, på blant annet jakker, gensere, skjørt og bukser, og morsomme småting som hårbånd og totebag. Boka har trinn for trinn-beskrivelser og mønsterark. Du får også gode tips til hvordan du reparerer og tar vare på klærne dine. Med denne boka blir du raskt hekta på søm, og du vil oppleve hvor gøy det er å lage bærekraftige plagg du også vil føle deg kul med.

 • av John Hobberstad
  535,-

  Det er enkelt å lage god mat ute!Her i Norge elsker vi fjellene våre. Vi elsker viddene, skogene og fjordene våre. Vi går langt og lenge, eller en kort kveldstur like utenfor dørstokken. Vi har med telt i ryggsekken og velger utsikten vi ønsker å våkne til helt selv. Vi har med mye mat og fyrer gjerne opp et bål, både på små og store eventyr. Det er typisk Norsk å kose seg på tur. I boken «mat på bål» finner du 50 oppskrifter for gode matopplevelser rundt bålet. Det har ingenting å si om du er helt fersk i friluftslivet eller om er på nivå med Monsen, for denne maten kan alle lage. Her finner du oppskrifter som passer når du skal sove ute eller ønsker en ekstra god lunsj underveis. Oppskriftene i boka baserer seg på råvarer du finner i lokalbutikken og er nøye testet for å bli laget på bål. I boka lærer du å lage middag som pizza, wok, supper, fisk eller desserter som cookies, pai og brownie stekt i appelsin. I tillegg lærer du hvordan du lager det beste matbålet og får mange gode tips til ditt neste eventyr samtidig. John Hobberstad, også kjent som «eventyrgutten», er godt kjent for maten han lager på bål. I Norge og flere andre land trender matrettene hans på sosiale medier. Gjennom Instagram og turbloggen sin inspirerer han flere tusen til å lage mer enn bare pølse og pinnebrød på sineeventyr. Nå vil han inspirere deg med boken sin, «Mat på bål».

 • - A Course in Enhancing Creativity and Artistic Confidence: definitive 4th edition
  av Betty Edwards
  295,-

  The world's most popular drawing-instruction book from a leading expert.

 • av Halvor Bakke
  437,-

  Skap drømmehytta med EVENTYRLIG OPPUSSING gir deg konkrete ideer, inspirasjon, tips og råd til ditt eget hytteprosjekt. Her får du besøke 13 unike hytter fra de to siste tv-sesongene, sesong 8 og 9, i tillegg til forfatterens egen private hyttedrøm.Bokas hytter, som samtlige ligger innhyllet i vill og vakker norsk natur, hadde alle sitt særpreg, men skrek etter en hjelpende hånd, et løft og litt omsorg. Halvor og teamet hans tok utfordringen med å definere hyttenes stilretning, samtidig som de ivaretok eiernes ønsker og personlige smak. Så begynte forvandlingen - og de fantastiske resultatene presenteres i denne eventyrlige boka som vil vekke en brusende oppussingslyst i deg.Gjennom bildene i boka kan du nesten kjenne lukten av ferskt treverk, føle den forfriskende brisen fra havet og la deg fortrylle av åser og fjell. Du kan høre bølgeskvulpet, fuglekvitteret og bruset fra bekken som om du var der selv.Enten du allerede er stolt eier av en hytte eller bærer på en drøm om å få det en dag: Denne boka har noe for alle, uavhengig av hvilken type hytte eller stil du har eller drømmer om. Her er det inspirasjon på hver eneste side!Halvor Bakke er Norges mest populære interiør- og møbeldesigner, og en inspirasjonskilde for hundretusenvis av nordmenn. Som programleder for tv-suksessene Eventyrlig oppussing og hans nyeste serie Halvors verden på Viaplay, har han fengslet seere over hele landet med sin kreativitet og ekspertise. Som forfatter har han tidligere utgitt fem bøker, inkludert sin personlige historie Mitt rom(2022).

 • av Kevin Howell
  445,-

 •  
  1 164,-

  Idrettens treningslære viser hvordan vi kan påvirke og utvikle en idrettsutøvers egenskaper og ferdigheter i gunstig retning.Boka omhandler først og fremst grunnleggende forhold ved trening som er felles for ulike idretter og målgrupper. I mange sammenhenger går boka også nærmere inn på mer spesifikke forhold ved treningen i forskjellige idretter. Særlig vektleggesutvikling av egenskaper og ferdigheter som danner grunnlaget for den idrettslige prestasjonsevnenplanlegging, gjennomføring, dokumentasjon, analyse og evaluering av treningfysiologiske, psykologiske og andre faktorer som er viktig for prestasjonenbelastning og tilpasning i forbindelse med treningfysisk, motorisk, psykisk og sosial utviklingEn treningslære som fungerer godt, hviler på både praktisk erfaring og bred analytisk tilnærming, og vitenskapelig dokumentasjon er en viktig del av dette. I denne boka kombineres derfor disse tilnærmingene.Idrettens treningslære er skrevet for undervisning på universitets- og høgskolenivå, og for utdanningen av trenere i treningsbransjen og i idretten generelt. Boken har blitt til gjennom et samarbeid mellom treningsmiljøer i Norge, Sverige og Danmark. 17 forfattere har bidratt med sin kompetanse på sine fagfelt.

 • av Melanie Bartlett
  225,-

 • - A Spiritual Path to Higher Creativity
  av Julia Cameron
  265 - 342,-

Hobby

På Tales.no finner du mange bøker om dine interesser, og hvis du ikke har en enda, får du inspirasjon og mange ideer til din nye hobby her. Hobbyer er både fysisk og psykisk sunt for deg. Du trenger ikke å være interessert i de mest aktive sportene eller trene hver dag på treningsstudioet, hobbyer er også bra for deg. Her vil selve lesingen både redusere stressnivået ditt, mens inspirasjonen gir deg muligheten til å gjøre fritiden din mer spennende. Det er derfor stressede mennesker med en hektisk hverdag ofte trenger en hobby. Her kan de ha stor nytte av noe annet som ikke er arbeidsrelatert. Vi sørger imidlertid for at vi har spennende bøker for alle. 
Hobbyer har mange fordeler. I tillegg til å styrke helsen din og redusere stressnivået, kan det også gjerne føre til en gruppeaktivitet. Her kan du stifte bekjentskap med andre mennesker som har de samme behovene og interessene som deg. Din hobby kan dermed føre til en ny vennekrets, som kan være vennskap som varer livet ut.
Selv om det kan være demotiverende når du våkner om morgenen og egentlig bare vil sove videre, viser dagen seg ofte å være bedre enn du forventet etter å ha gjort din hobby eller aktivitet gjennom noen få minutter. Det handler om å ta sjansen og hoppe inn i nye aktiviteter, selv om du ikke alltid har lyst. Gi det en sjanse og prøv det, så kanskje du endrer mening og får lyst senere.


Hobby inspirasjon

Vanlige fritidsaktiviteter får generelt alle til å føle seg bedre, enten det er barna på skolen eller de voksne på arbeidsmarkedet. Hvis du vil ha en inspirasjonsbok for det eldre barnet, eller bare vil gjøre dem klokere på hobbyen sin, kan du også finne den her. Her kan hobbyer utvikle barnets profesjonalitet og språkkunnskaper, samt gi dem en høyere konsentrasjonsevne. De får et bedre hukommelse og kan yte det beste på skolen.

Hvis du har tenkt på en ny hobby å gjøre på fritiden og ønsker å finne inspirasjon for deg eller ditt eldre barn, vil du ikke bli skuffet over vårt utvalg. Vi går ikke på kompromiss med fritiden din, så hvis du enten vil ha den ville ekstremsporten, ønsker å trene enkelt eller vil ha en kreativ hobby med f.eks. garn og strikkepinner, da finner du alt her. Vi har et stort og bredt utvalg av bøker på mange forskjellige språk og har derfor gjort det enkelt for deg å komme i gang.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.