Norges billigste bøker

Hobby og fritid

Her finner du mange interessante temaer innen hobby og fritid. Vi ønsker deg velkommen til et spennende rom med sport, gåter og spill, som sikkert vil gi deg et smil om munnen. Dersom du er en kreativ sjel, har vi samlet en mengde bøker for deg om kreativitet og gjør-det-selv-aktiviteter. Hvis du ikke har en kreativ hobby på fritiden, har vi et stort sortiment bestående av alt fra dyr og natur til hus og hager. Noe for deg som enten elsker duften av dine vakre blomster i hagen eller vil dekorere huset ditt med vakre planter. Få inspirasjon fra våre bøker og finn en hobby eller andre aktiviteter du kan drive med på fritiden, eller bli klokere i dine eksisterende interesser og les for eksempel om de mange populære sportsbegivenheter.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av Siri Nilsen
  351,-

  Vil du komme i gang med strikking? Siris aller enkleste oppskrifter er den ultimate boka å starte med!Siri Nilsen har alltid vært glad i å utfolde seg kreativt, som sanger, låtskriver, skuespiller og dessuten som strikkedesigner med Instagram-kontoen @krauseri. Nå har hun laget en strikkebok for nybegynnere med 25 oppskrifter som er superenkle å forstå. I Siris aller enkleste oppskrifter er det brukt tydelig språk, bildeforklaringer og enkle konstruksjoner. Her finner du mange små og store plagg, og en hel liten strikkeskole. Kanskje blir ditt første plagg et babyteppe eller en genser? Og for deg som er mer dreven, er denne boka den perfekte gaven til vennene som alltid spør deg om hjelp til å lære å strikke!

 • av Ingunn Birkeland
  405,-

  Fargerik og inspirerende sybok!Ingunn Birkeland syr er fylt med farger og inneholder 17 unike mønstre som er prøvet og tilpasset på ulike kropper gjennom en årrekke.I denne boka har hun samlet sine mest populære og klassiske mønstre, og utover kjoler finnes det også bukser, bluser, kåper, skjørt og badetøy. Mønstrene er gradert i hele 17 ulike størrelser, fra 32 til 64. Det karakteristiske rutemønsteret CITY går igjen i noen av plaggene i form av lappeteknikk, og A-kåpa på forsiden av boka er sydd i norsk ull, produsert i et begrenset opplag av Røros Tweed. Oppskriftene varierer i vanskelighetsgrad, og de passer fint til både nybegynnere og mer erfarne syere. Mønsterdeler fra de ulike plaggene kan kombineres på flere måter, og boka byr derfor på store variasjonsmuligheter. Mønsterark i full størrelse medfølger.INGUNN BIRKELAND er utdannet klesdesigner ved Statens håndverks- og kunstindustriskole (nå KHiO), og har hovedfag (MA) i klær og kostymer. Siden 2005 har hun designet, sydd og laget klær, sko, smykker og tekstilkunst under eget navn. Arbeidene hennes kjennetegnes av en særegen bruk av farger og detaljerte håndverksteknikker, og flere av kjolene hennes er innkjøpt av norske museer - deriblant Nasjonalmuseet - til deres samlinger av norsk mote.I 2022 ga hun ut boka Ingunn Birkeland strikker, med 29 unike og fargerike strikkeoppskrifter. Med Ingunn Birkeland syr håper Birkeland å inspirere deg til å sy din egen garderobe med klær du kan bli glad i, og som varer lenge.

 • av Thor Gotaas & Marius Nergård Pettersen
  405,-

 • - klær til Mini
  av Ane Sund
  289,-

  25 nye oppskrifter til de aller minste barna!Klare for mer Jubel & Baluba?Jubel & Balubas to første bøker har blitt godt kjent i syverdenen, med mønster til klær til både store og små barn. Nå er de her igjen - denne gangen med en bok dedikert til de aller minste.Med en liten baby i hus kan det være en utfordring å finne tid til både små og store syprosjekter. Da er dette boka for deg! Her finner du enkle, gode modeller det skal være mulig å sy mellom matlaging, lek, klesvask og hverdagslykke. Du får 25 nye modeller som dekker det aller meste garderoben til mini krever - uten at det krever for mye av deg.Boka passer både for deg som nettopp har blitt kjent med symaskina, deg som har sydd metervis, eller deg som befinner deg et sted midt imellom.Mønsterark i full størrelse følger selvfølgelig med.Finn deg et lite pusterom i alt det en travel hverdag innebærer, sett på musikk som gjør deg glad eller får deg til å slappe av - og sy med Jubel & Baluba!

 • - små turer, store opplevelser
  av Dag Terje Klarp Solvang
  449,-

  Ta med barna ut på tur, skap minner for livet!Her er turinspirasjon til alle familier. Du finner alt fra korte utflukter, overnattingsturer og spesielle hytter til tips om morsomme aktiviteter og spennende utfordringer. Det er passe skumle spøkelseshuler, ville akebakker og kule steder å klatre. I tillegg er boka full av koselige hytter og fjellstuer som passer spesielt for de minste. Boka har turforslag fra hele landet, til skogs, ved sjøen, på fjellet og i nærheten av de store byene.Med DNTs beste innsidetips kan du finne fram til rimelige, morsomme og tilgjengelige opplevelser som både store og små vil huske resten av livet.DNT er Norges største friluftslivsorganisasjon med over 330 000 medlemmer. DNT jobber for å tilrettelegge for et enkelt og naturvennlig friluftsliv for alle, og for å ta vare på den naturen vi ferdes i. Generalsekretær Dag Terje Klarp Solvang elsker å gå på tur og deler gjerne sine favoritter. Han har vokst opp på gård og er en ivrig forkjemper for at både vi og de som kommer etter oss, skal kunne ha glede av naturen.]]>

 • av Bobbie Goods
  214,-

  Bursting with humor, sweetness, and imagination, How to Draw Super Cute Things with Bobbie Goods shows you how to draw and color everything adorable! Get cozy, grab a pencil and your markers, and draw your own super cute world.

 • - A Manual for Mountain Runners and Ski Mountaineers
  av Steve House
  357,-

  *Full PR campaign, targeting to outdoor, health, running, skiing, training magazines*Pre-publication campaign*24 page BLAD*Social marketing campaign from Patagonia Books*Social marketing from authors*Social marketing from Patagonia corporate*Placement on The Cleanest Line*Featured in 1-2 catalogs, circulation 1 million plus

 • - den ultimate guiden for alle strikkere
  av Kimmie Munkholm
  429,-

  Alt du trenger å vite om strikkingEn bibel til alle strikkere, uansett nivå!Strikkeboken inneholder ingen oppskrifter, men den lærer deg derimot å strikke. Du får alt som er verdt å vite om strikking – fra ulike garn- og pinnetyper til enkle og mer avanserte teknikker. Rett og vrang, mønsterstrikk, felling, magisk sirkel, patentstrikk, usynlig festing, tofarget strikk, vask, vedlikehold og you name it – Strikkeboken lærer deg det!Bak boken står danske Kimmie Munkholm, som de fleste strikkere allerede har stiftet bekjentskap med. Munkholm er kjent for sine populære og brukervennlige videoer på YouTube, hvor hun forklarer forskjellige strikketeknikker. Videoene følges av over 50.000 abonnenter.Der videoene viser selve teknikken, får du i boken vite hvorfor du bruker teknikken, og hva den gjør og kan. Det gir en større forståelse for arbeidet og en bedre mulighet for å kunne erstatte en metode med en annen.Strikkeboken er gjennomført lekker og rikt illustrert med inspirerende trinn-for-trinn-bilder. Er du fortsatt i tvil, er det også QR-koder som leder deg direkte til Munkholms instruktive og enkle videoer.Strikkeboken er en lettfattelig introduksjon til alt som har med strikking å gjøre, for både nybegynnere og mer erfarne strikkere som ønsker å bli enda bedre eller lære enda mer.Du trenger ingen annen strikkebok enn denne!Strikkebibelen alle strikkere må ha! En lettfattelig introduksjon til alt som har med strikking å gjøre, proppfull av bilder som forklarer og QR-koder med videoer.Alt du behøver å vite om strikketeknikker, utstyr, garn, strikkefasthet, størrelser, mønster, broderi, vask og vedlikehold. Du trenger ingen annen bok enn denne!Kimmie Munkholm er kjent for sine populære og enkle strikkevideoer på YouTube. Kanalen hennes har mer enn 300 strikkevideoer og over 50.000 abonnenter. 78.000 følger henne på Instagram.]]>

 • av Dr. Bob Rotella
  130,-

  Golf is Not a Game of Perfect is a captivating book penned by Dr. Bob Rotella. Published by Simon & Schuster in 2004, this masterpiece is much more than just a sports book. It falls under the genre of self-help and psychology, and it has been helping golfers refine their mental game for over a decade. Dr. Rotella, a renowned sports psychologist, uses his expertise to guide readers through the mental aspects of golf. He believes that golf, contrary to popular belief, is not a game of perfect. Instead, he emphasizes the importance of confidence, focus, and a positive mindset. Simon & Schuster have proudly been its publisher, helping bring Dr. Rotella's insights to golfers around the world. This book is written in English and is a must-read for anyone looking to improve their golf game and their life.

 • av Vilde Berg-Larsen
  387,-

  Vilde Berg-Larsen lever av å designe og sy fargesterke kleskolleksjoner. Her vil hun vise hvor enkelt det er å sy fine plagg. Hemmeligheten ligger i valg av stoffer og materialer. Stoff-research er derfor en stor del av sy-prosessen, og i boken får du gode tips til hvor du kan finne vakre stoffer.Vilde er opptatt av at klærne skal kunne brukes på flere måter. Et eksempel er den enkle Multiway-toppen. Den er sydd av mindre enn én meter med stoff, og kan knytes på utallige måter. Et grunnmønster kan, med små endringer og detaljer, gi helt forskjellige kjoler. En splitt, åpen rygg, ulik lengde, ermeløs eller med trompet-ermer vil gi kjoler med helt ulik stil. Kombinerer du disse enkle designene med vakre og unike stoffer, får du et eksklusivt og personlig plagg.

 • av Enix Square
  537,-

  "The third volume of the official Final Fantasy XIV lore books, written and compiled by the Final Fantasy XIV development team. Includes an exclusive bonus code for an in-game minion! Offering a staggering amount of information on the Shadowbringers and Endwalker expansions, Encyclopaedia Eorzea III brings readers further into the realms of the global hit video game. Covering everything from key character profiles, enemies and deities to weapons, area maps and bestiaries, this full-color, deluxe hardcover will be a source of delight and inspiration for players on their unending journeys"--

 • - drakter og skjorter til voksen og barn
  av Lisbeth Bjørndal
  432,-

  Festdrakter du syr selv gir deg oppskriften på feiende flotte damedrakter og festfine barneklær inspirert av fire teamer: rocka, barokk, budsjett og tradisjon. Drakt, skjorte, veske, belte og hodepynt - Festdrakter du syr selv inneholder alt du trenger for å sy ditt eget unike festplagg!Enkle grunnmodeller. Klare arbeidsbeskrivelser. Mønsterark i flere størrelser. Grundig om stoffer og søm, tilpassing, kroppsmål og beregning, klipping og ferdiggjøring. Se hva du kan lage av duker, klokkestrenger og gardiner og gamle blonder. Og se hva du kan finne av pynt blant gamle smykker, i roteskufen og verktøykassa!

 • - funky strikk fra Embraknit
  av Anne-Grethe Embrå
  359,-

  Strikk funky og fargerike plagg som hele familien vil elske!Farger & fluff gir deg verdens fineste strikkeunivers, med oppskrifter og ideer til deilig mønsterstrikk og fantastiske fargekombinasjoner.Forfatter Julie Embrå, også kjent som Embraknit, er en av Norges mest kjente og populære strikkeprofiler. Sammen med mamma Anne-Grethe har hun skapt en helt uimotståelig fargefest av en strikkebok, som det er umulig ikke å bli inspirert av.Her kan du boltre deg i strikkeoppskrifter på vide, smale, korte og lange gensere, jakker og kjoler, i alt fra fluffy mohair til merinoull og håndfarget garn. Den søte og freshe miksen av knallfarger og mønstre gir herlige 80-tallsvibber.Forfatterne byr også på en rekke smarte tips til hvordan du kan bruke garnet du får til overs. Som en ekstra bonus får du rene restegarnoppskrifter, gode stylingtips og mengder av inspirasjon.Vanskelighetsgraden varierer, og Farger & fluff passer derfor ypperlig til både nybegynnere og mer erfarne strikkere.

 • - varme gensere til små eventyrere
  av Linka Neumann
  391,-

  Linka Neumann er kjent for sine karakteristiske og vakre villmarksgensere. Denne gangen har hun designet gensere og kofter til små villmarksbarn. Her får du oppskrifter på de kjente villmarksgenserne i baby- og barnestørrelser, i tillegg til mange helt nye design. Alle i Linkas umiskjennelige stil: en miks av inspirasjon fra tradisjon, urfolk og natur, men med en personlig og moderne vri.

 • av Dag Terje Solvang
  405,-

  Det beste Norge har å by på av naturopplevelser, utenfor allfarvei. Når du hører denen lydboka, bidrar du til å holde DNTs hytter vedlike. I denne lydboka deler DNT-foreninger over hele landet sine lokale favoritter. Gjør deg klar for naturopplevelser og turminner for livet, og ikke minst for å oppleve noe helt nytt. En bonus ved å legge turen til disse stedene er at du er med på å skåne natur og dyreliv på de mer berømte turmålene. Boka har tips til kortere og lengre fotturer, skiturer, hytte-til-hytte-ruter, padleruter i spektakulære omgivelser, landets fineste sykkelstier og de mest romantiske hytteturene. Landet vårt er stort og stiene tusenvis. Uendelig med opplevelser venter på deg ute i naturen. Det er ingen grunn til å gå i kø på de best kjente stiene lenger.

 • - 3
  av Linka Neumann
  449,-

  Etter årets suksess med Villmarksgensere til barn var Linkas instakonto full av meldinger fra folk som ønsket seg barneoppskriftene i voksenstørrelser. De kommer her. Bare å glede seg: Villmarksgensere møter en hippie-inspirert stil. En leken og fargerik miks av etniske mønstre og flowerpower. Koftene og genserne er strikket i myk og delikat ull på tykke pinner. Det gir plaggene en allsidig bruk, og de passer like godt på jobb som ute i naturen.

 • - Winning Hearts, Minds and Matches
  av Carlo Ancelotti
  153,-

  Carlo Ancelotti is one of the greatest managers of all time, with five Champions League titles to his name. Yet his approach could not be further from the aggressive theatricals favoured by many of his rivals. His understated style has earned him the fierce loyalty of players like David Beckham, Zlatan Ibrahimovic and Cristiano Ronaldo.In Quiet Leadership, Ancelotti reveals the full, riveting story of his managerial career - his methods, mentors, mistakes and triumphs - and takes us inside the dressing room to trace the characters, challenges and decisions that have shaped him. The result is both a scintillating memoir and a rare insight into the business of leadership.

 • av Olivia Laing
  137 - 295,-

 • - 1997-2014
  av Haynes Publishing
  551,-

 • av Bethesda Softworks
  1 098,-

  The Skyrim Library - Volumes I, II & III (Box Set) is a captivating collection by Bethesda Softworks. Published by Titan Books Ltd in 2017, this box set will undoubtedly mesmerize fans of the fantasy genre. The books transport readers into the world of Skyrim, a realm filled with rich lore, diverse characters, and intricate plots. Bethesda Softworks, renowned for their storytelling prowess, offers a deep dive into the history, culture, and mythology of this well-loved gaming universe. The Skyrim Library is a must-have for any Skyrim enthusiast, making it a worthy addition to your bookshelf. Published by Titan Books Ltd, this box set is a testament to the creative genius of Bethesda Softworks and their commitment to providing fans with immersive experiences.

 • av Ingunn Birkeland
  405,-

  Fargerik og inspirerende strikkebok! Klesdesigner Ingunn Birkeland, kjent for å skape eksklusive kjoler for den røde løperen, båret av en rekke norske kulturpersonligheter, har helt siden barndommen hatt strikketøyet som favoritt-fritidssyssel. Endelig kommer hennes vakre design ut i bokform! I boken finner du 29 oppskrifter - skatter fra arkivet og helt nye design, for både voksne og barn. Fargeuniverset er nøye sammensatt og balanserer mellom dype og lyse, kalde og varme toner. Til alle oppskriftene finnes det flere fargekombinasjoner å velge mellom. Alle plagg er strikket i Rauma garn og spenner fra ulike ulltyper til sommerlige bomullsvarianter. I tillegg til det karakteristiske rutemønsteret «CITY» i alle regnbuens farger finner du også oppskrifter på enkle, ensfargede og stripete plagg - som jakker, kjoler, gensere, luer og skjerf. Vanskelighetsgraden på oppskriftene varierer, og det finnes noe for enhver smak og tålmodighet!

 • - nydelige barneplagg med struktur og unike detaljer
  av Ane-Karine Øvrum
  359,-

  Strikk til søtnoser gir deg 37 vakre og tidløse oppskrifter med et klassisk, nordisk uttrykk og design. Plaggene passer til jenter og gutter mellom 0-12 år, og kan brukes til både hverdag og fest. Halvparten av oppskriftene er eksklusive for boken. Resten er favoritter og bestselgere. Garnet som anbefales i oppskriftene er i duse, klassiske farger, enten i myk ull eller en lettere lin- og bomullskvalitet. For hver oppskrift gis det i tillegg forslag til garn i forskjellige kvaliteter og prisklasser, for fleksibilitet når det gjelder preferanse, sesong og økonomi.Vanskelighetsgraden varierer fra enkelt til litt mer utfordrende, og i boka er det mange morsomme prosjekterer myntet på deg som synes det er spesielt gøy å strikke strukturstrikk. Smarte QR-koder gir enkel tilgang til korte filmsnutter med nyttige teknikker, slik at oppskriftene passer for både nybegynnere og mer erfarne strikkere.Strikk til søtnoser er boka for deg som er opptatt av å strikke plagg med god design, og av å strikke myke, vakre og klassiske plagg som vil brukes igjen og igjen - før de går videre til neste barn eller generasjon. For disse nydelige plaggene vil det garantert bli rift om å få arve, etter at den heldige førstegangsbrukeren har vokst fra dem!

 • - A Spiritual Path to Higher Creativity
  av Julia Cameron
  292 - 345,-

 • av Eren Ahn
  839,-

  Dragons once served as the stewards of this land, commanded by Heavenly decree. Can you live up to their lofty expectations, or will you flounder and fail like countless kingdoms before you? Prophecy is dead and history hangs on a feather; even the slightest breath might change the course of peoples and nations. Strike out and seize your destiny in an uncertain future! This massive 304-page gazetteer features a look at the history, cultures, and peoples of Tian Xia, with summaries of over 20 distinct nations and kingdoms on, above, and under the continent. It's accompanied by a giant poster map displaying this region of the Pathfinder setting in beautiful detail.

Hobby

På Tales.no finner du mange bøker om dine interesser, og hvis du ikke har en enda, får du inspirasjon og mange ideer til din nye hobby her. Hobbyer er både fysisk og psykisk sunt for deg. Du trenger ikke å være interessert i de mest aktive sportene eller trene hver dag på treningsstudioet, hobbyer er også bra for deg. Her vil selve lesingen både redusere stressnivået ditt, mens inspirasjonen gir deg muligheten til å gjøre fritiden din mer spennende. Det er derfor stressede mennesker med en hektisk hverdag ofte trenger en hobby. Her kan de ha stor nytte av noe annet som ikke er arbeidsrelatert. Vi sørger imidlertid for at vi har spennende bøker for alle. 
Hobbyer har mange fordeler. I tillegg til å styrke helsen din og redusere stressnivået, kan det også gjerne føre til en gruppeaktivitet. Her kan du stifte bekjentskap med andre mennesker som har de samme behovene og interessene som deg. Din hobby kan dermed føre til en ny vennekrets, som kan være vennskap som varer livet ut.
Selv om det kan være demotiverende når du våkner om morgenen og egentlig bare vil sove videre, viser dagen seg ofte å være bedre enn du forventet etter å ha gjort din hobby eller aktivitet gjennom noen få minutter. Det handler om å ta sjansen og hoppe inn i nye aktiviteter, selv om du ikke alltid har lyst. Gi det en sjanse og prøv det, så kanskje du endrer mening og får lyst senere.


Hobby inspirasjon

Vanlige fritidsaktiviteter får generelt alle til å føle seg bedre, enten det er barna på skolen eller de voksne på arbeidsmarkedet. Hvis du vil ha en inspirasjonsbok for det eldre barnet, eller bare vil gjøre dem klokere på hobbyen sin, kan du også finne den her. Her kan hobbyer utvikle barnets profesjonalitet og språkkunnskaper, samt gi dem en høyere konsentrasjonsevne. De får et bedre hukommelse og kan yte det beste på skolen.

Hvis du har tenkt på en ny hobby å gjøre på fritiden og ønsker å finne inspirasjon for deg eller ditt eldre barn, vil du ikke bli skuffet over vårt utvalg. Vi går ikke på kompromiss med fritiden din, så hvis du enten vil ha den ville ekstremsporten, ønsker å trene enkelt eller vil ha en kreativ hobby med f.eks. garn og strikkepinner, da finner du alt her. Vi har et stort og bredt utvalg av bøker på mange forskjellige språk og har derfor gjort det enkelt for deg å komme i gang.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.