Norges billigste bøker

Norske bøker

Stort utvalg av norske bøker fra både store og små norske forlag. Her finner du alt fra norske bøker på nett til våre norske klassikere. Å lese en bok på ditt eget morsmål kan påvirke oss på en måte som gjør at oversatte bøker noen ganger ikke lykkes med å formidle budskapet. Ved å lese norske bøker utvider du også ditt eksisterende ordforråd og det hjelper deg til å kunne uttrykke deg bedre i både tale og skrift. Hvis du leter etter en billig norsk bok, kan du utforske alt her, og du vil finne mange nye bøker, samt våre beste norske bøker gjennom tidene skrevet av kjente norske forfattere.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av Inger Bergkastet, Charlotte Duesund & Tone Skyseth Westvig
  345,-

  Hva innebærer det å arbeide helhetlig og systematisk med elevenes skolemiljø? Hva betyr det at skolemiljøet er inkluderende? Hvordan ivaretar vi elevenes helhetlige læring? Elever utvikler seg kontinuerlig, både faglig, kognitivt, emosjonelt og sosialt, og de beste forutsetningene for en god utvikling ligger i et solid og inkluderende læringsmiljø. Et slikt læringsmiljø bygges gjennom samarbeid og refleksjon mellom de ulike aktørene; mellom ledere, mellom ledere og lærere, mellom lærere, mellom lærere og elever, mellom elevene og i skole-hjem-samarbeidet. Med denne boka ønsker forfatterne å motivere skoleledere, lærere og lærerstudenter til helhetlig og systematisk arbeid for et trygt og godt skolemiljø for alle elever. Du kan blant annet lese om omsorgsfull kontroll, positiv og støttende kommunikasjon, relasjoner og vennskap, læringsdialog og hjem-skole-samarbeid. Det er også et eget kapittel om betydningen av skoleledelsens rolle i dette arbeidet.

 • av Hans R. Schwencke
  999,-

  Den eneste komplette og oppdaterte boken om årsregnskapet i ny utgave.Årsregnskapet i teori og praksis 2023 er et sentralt oppslagsverk for alle som utarbeider, kontrollerer eller vurderer norske årsregnskaper og årsberetninger for regnskapsåret 2023.Boken er skrevet spesielt for regnskapsførere og revisorer, men den er også velegnet for undervisningsbruk ved universiteter og høyskoler. Boken er fullstendig oppdatert i henhold til gjeldende norsk regnskapslovgivning ved utgangen av 2023, inkludert endringer i regnskapsloven, regnskapsstandarder og skattemessig behandling av sentrale regnskapsposter.

 • av Terrence E. Deal & Lee G. Bolman
  699,-

  I denne boken blir forfatternes omfattende erfaringer med organisasjoner presentert i form av fire ulike fortolkningsrammer som man kan forstå og arbeide med organisasjoner ut i fra: den strukturelle, human-resource, den politiske og den symbolske. Ved å skifte mellom dem, eller kombinere dem, viser Bolman og Deal hvordan man får effektive muligheter til å forstå og mestre de utfordringer som moderne organisasjoner stiller ledere overfor.

 • av Jan G. Bjålie, Olav Sand, Egil Haug & m.fl.
  1 090,-

  Boken gir en grunnleggende forståelse av kroppens oppbygning, fysiologiske prinsipper og organenes virkemåter. Den er beregnet på studenter i helsefaghøyskolene. Med spørsmål sist i hvert kapittel og stikkordregister.

 • av Lucinda Riley
  249 - 432,-

  ÅTTENDE OG SISTE BOK I SERIEN «DE SYV SØSTRE»Alt vil bli avslørtParis, 1928En gutt blir funnet, forkommet og døden nær, og en vennlig familie tar seg av ham. Den stille, talentfulle gutten blomstrer i sitt nye hjem, og familien gir ham et bedre liv enn han noen gang kunne ha drømt om.Etter hvert som han vokser opp til en ung mann, som forelsker seg og blir student ved det prestisjetunge Conservatoire de Paris, hender det at han iblant glemmer fortidens redsler - og løftet han har gitt. Men over hele Europa vokser ondskapen, og ingen kan føle seg trygge. I sitt hjerte vet han at den dagen vil komme hvor han må flykte igjen.Egeerhavet, 2008De syv søstrene er samlet for første gang, de er om bord på Titanen for å ta et siste farvel med den gåtefulle faren de elsket så høyt. Til alles overraskelse har Pa Salt valgt å gi ledetråden til fortiden deres til Merry, den savnede søsteren. Men for hver sannhet som avsløres, dukker det opp nye spørsmål. Søstrene må etter hvert innse at deres elskede far var en mann de knapt kjente. Og enda mer sjokkerende: Alle hans hemmeligheter kan få konsekvenser for dem den dag i dag.Atlas - fortellingen om Pa Salt spenner over et helt liv med kjærlighet og tap, den krysser grenser og hav og fører serien «De syv søstre» til frem til en fantastisk, uforglemmelig avslutning.

 • av Per Dybvig
  349,-

  Det ser gøy ut, synes Kvist. Han vil være med, men da må han stille seg bakerst. Da virker det ikke så gøy lenger.De står i kø er en fantasifull fabel og et eksistensielt ventedrama fra skogen.De står i kø er Per Dybvigs første helt egne bok for barn.«Briljant barnebok! Det er blitt en rampete og klok bok spekket av dyrepersonligheter man ikke blir lei av å studere. Alle bør unne seg en bildebok iblant.» Kristine Isaksen, VG (Terningkast 6)«En genistrek. Enkelt og smart: Per Dybvig gir oss en luring på livets vei. Jeg må bare gi meg over av Per Dybvigs enkle og geniale idé. «De står i kø» er en skikkelig godbit av en bildebok. Den kan både slukes og spises med omhu, med en smak som varer lenge.» Anne Cathrine Straume, NRK (Terningkast 6)]]>

 • - drakter og skjorter til voksen og barn
  av Lisbeth Bjørndal
  432,-

  Festdrakter du syr selv gir deg oppskriften på feiende flotte damedrakter og festfine barneklær inspirert av fire teamer: rocka, barokk, budsjett og tradisjon. Drakt, skjorte, veske, belte og hodepynt - Festdrakter du syr selv inneholder alt du trenger for å sy ditt eget unike festplagg!Enkle grunnmodeller. Klare arbeidsbeskrivelser. Mønsterark i flere størrelser. Grundig om stoffer og søm, tilpassing, kroppsmål og beregning, klipping og ferdiggjøring. Se hva du kan lage av duker, klokkestrenger og gardiner og gamle blonder. Og se hva du kan finne av pynt blant gamle smykker, i roteskufen og verktøykassa!

 • - forstå de psykologiske mekanismene som styrer yrkeslivet ditt
  av Christian Ørsted
  520,-

  Det snakkes og skrives så mye om ledelse og ledere. Og hvor viktig det er med god ledelse, teamwork og endringsvilje. Vår økende kunnskap om ledelsesprinsipper og hva som motiverer mennesker har utvilsom økt vår effektivitet og ført til stor velstandsvekst. Men det har også ført med seg negative konsekvenser. Utbrenthet og stress rammer svært mange mennesker og mange faller ut av et arbeidsliv der effektivitetsjaget er stort.Christian Ørsted viser i denne boken hvorfor moderne ledelse kan være livsfarlig ledelse. Han avdekker mytene om motivasjon, anerkjennelse, personlig utvikling og teamwork. Livsfarlig ledelse viser hvorfor slike myter kan føre folk over kanten, hvor de setter moral og helse over styr for å nå mål og deadlines, og hvorfor 37-timers uken er en illusjon.Ledelse som fagfelt har vokst enormt de siste hundre årene. Forskningen har gitt oss mye kunnskap. Men gapet mellom det vi vet fra forskning og det som skjer i praksis er ofte stort. Troen på ledelse er både en ideologi og en blomstrende konsulentindustri. Det er motebølger som kommer og går. Ledelse er uløselig knyttet til spørsmål om makt og status. Ledelse berører oss alle og det er alt for viktig til å overlate bare til ledere.Cathrine Moestue har skrevet forordet til den norske utgaven samt bidratt med tilrettelegging for norske forhold. Moestue er organisasjonspsykolog og jobber som høyskolelektor ved Markedshøyskolen.

 • av Synnøve Ness Bjerke
  600,-

  Norsk gruppeterapi begynner å modnes. Denne boken av Synnøve Ness Bjerke er et uttrykk for og et bidrag til dette. Den er en utmerket og inspirerende innføring i gruppeterapiens historie, idégrunnlag og praksis, som vil kunne rekruttere flere terapeuter og samtidig bidra til at deres terapeutiske arbeid er av høy kvalitet. I boken hører vi også innsiktsfulle erfaringer fra folk som har gått i gruppeterapi. Disse stemmene vil forhåpentligvis motivere flere, terapeuter og klienter, til å forsøke gruppeterapi, som er grovt neglisjert ved universitetene og for dårlig stimulert av helsemyndighetene. Her ligger en dårlig utnyttet ressurs! Mange kan gjøre noe for å få denne ressursen frem i lyset. Fastleger kan la reseptblokken ligge og henvise til gruppeterapi i stedet. Folk som søker terapi, må selv bli flinkere til å etterspørre gruppeterapi. Media bør lage bedre reportasjer. Les denne boken og bli inspirert, du også!

 •  
  780,-

  Kognitiv atferdsterapi er en etterspurt terapiform. Det er utviklet tilnærminger som er tilrettelagt for en lang rekke psykiske og somatiske lidelser, og som bygger på dokumentert kunnskap. Håndbok i kognitiv atferdsterapi har på ny vært gjennom en omfattende revisjon og oppdatering, med bidrag fra ledende terapeuter innenfor sitt område. Den er skrevet for deg som ønsker konkrete råd om hvordan du som terapeut kan legge opp behandlingen sammen med pasienten. Håndboken inneholder godt dokumenterte metoder som kan gi deg økt trygghet, fleksibilitet og kraft i det terapeutiske samarbeidet med pasienten.Redaktørene Torkil Berge og Arne Repål er begge spesialister i klinisk psykologi. Sammen har de skrevet bøkene Trange rom og åpne plasser, Lykketyvene og Den indre samtalen. Lær deg kognitiv terapi.]]>

 • av Reinert A. Rinvold, Kristin Ran Choi Hinna & Trond Stølen Gustavsen
  1 190 - 1 360,-

  Boka dekker de første 30 av 60 studiepoeng i matematikk rettet mot undervisning på 5.-10. trinn. Boka har en matematikkfaglig del, og en matematikkdidaktisk del. Både fag og didaktikk er knyttet opp mot LK06. Har litteraturliste og register.

 • av Ole Mathismoen
  405,-

  Naturen i Norge er helt spesiell. Ingen andre har et dyre- og planteliv som oss i Norden. Det lever få arter her, sammenlignet med regnskoger, tropiske korallrev og afrikanske savanner. Men mange av dyrene og plantene er blant verdens tøffeste, raskeste, smarteste og mest utholdende. De tåler kulde, varme, regn og snø. De klarer seg med lite mat og er gode til å gjemme seg. Bli med på en reise fra de høyeste fjelltoppene og de våte myrene til det dypeste havet og ned under gatene i byene. Bli bedre kjent med både sjeldne og vanlige dyr, planter og sopper. Få land har så mye urørt natur, så rent vann og så frisk luft som oss. Etter at du har hørt denne boka, blir en tur i skogen, på fjellet, til stranden eller til byen aldri den samme.

 • - Bind I og II
   
  1 870,-

  Kommentarutgave til plan- og bygningsloven. Bind I og II samlet.Plan- og bygningsloven med kommentarer er et praktisk hjelpemiddel i to bind for alle som har befatning med plan- og bygningsloven i sitt arbeid. Den første utgaven av tobindsverket kom ut i 2010, to år etter at plan- og bygningsloven av 2008 var vedtatt. Andreutgaven er oppdatert med endringer i loven og de mest sentrale forskriftsbestemmelsene, samt ajourført når det gjelder nyere praksis fra domstolene, sivilombudsmannen og tolkningsuttalelser fra departementene. Verket viser den funksjonelle sammenhengen mellom ulike kapitler og bestemmelser. Det inneholder også de mest sentrale nye forskriftene som vedlegg.De øvrige bidragsytere til andreutgaven er Jan Gudmund Aanerud, Kristian Korsrud og Kjersti Cecilie Jensen. Alle arbeider i Advokatfirmaet Hjort DA og er tilknyttet firmaets faggruppe for fast eiendom.Bind I inneholder kapittel 1 til 19, som omfatter plandelen og gjennomføringsbestemmelsene, samt stikkordsregister.Bind II inneholder byggesaksdelen og håndhevingsreglene samt stikkordsregister, domsregister mv. og de mest sentrale forskriftene som vedlegg.Artikkel

 • av Hanne Hafnor Dahl & May-Else Nohr
  273,-

  Øveboka inneholder øveoppgaver til kapitlene i Grunnbok A og B og ekstra utfordrende oppgaver til elever som trenger større utfordringer enn Øve 2. Bakerst i boka er det foreldreveiledning med forslag til aktiviteter og oppgaver.

 • av Hanne Hafnor Dahl & May-Else Nohr
  239,-

  Øveboka inneholder øveoppgaver til kapitlene i Grunnbok A og B og ekstra utfordrende oppgaver til elever som trenger større utfordringer enn Øve 2. Bakerst i boka er det foreldreveiledning med forslag til aktiviteter og oppgaver.

 • av Emily Henry
  177 - 199,-

 • av Hanne Hafnor Dahl & May-Else Nohr
  238 - 340,-

  Grunnboka er bygd opp rundt en spennende rammefortelling med sjarmerende figurer som elevene blir glade i. Hvert kapittel starter med en filosofisk innledning som elevene kan relatere til egen hverdag. Hvert delkapittel starter med en nøye utvalgt felles undring som oppfordrer til flere løsninger. I slutten av hvert kapittel er det en oppsummerende oppgave hvor elevene får brukt og vist sin kompetanse, og som fungerer som underveisvurdering.

 • - 100 deilige og enkle oppskrifter fra hele India
  av Sarita Sehjpal
  405,-

  Da foreldrene åpnet Mother India i Kristiansand, begynte lille Sarita i oppvasken. Senere begynte hun å jobbe ved grytene. I dag eier hun den legendariske restauranten, i tillegg til å ha bygget opp ferdigmatmerket «Saritas» som blir solgt i norske dagligvarebutikker. Det er med andre ord få, om noen, som er bedre til å lage indisk mat for en norsk livsstil som Sarita.I denne kokeboka tar hun oss med gjennom Indias delstater og gir oss oppskriftene på alle de beste rettene fra hele kontinentet: Her er alle de mest kjente rettene, og noen som fortsatt venter på å bli oppdaget. Det er fisk, kylling, kjøtt og grønnsaker. Chutneyer, nan og lassi. Fellesnevneren er at alle rettene er så enkle å lage at hennes egne voksne barn skal lære seg å lage mammas mat. Denne kokeboka er så enkel at den kan brukes på hverdager, og maten er så god at den kan serveres når det er fest.

 • av Ulla Eriksson-Zetterquist
  670,-

  Organisasjonsteori gir en solid og oversiktlig presentasjon av faget organisasjonsteori. Den dekker emnene som tradisjonelt inngår i faget slik det undervises på universitet og høyskoler, og legger vekt på den nordiske tradisjonen i utvalget av tekster og eksempler.Boken er strukturert etter fagets historiske utvikling, fra antikken via den klassiskeorganisasjonsteorien og byråkratiteorien, og helt frem til de seneste utviklingstrekk, og viser sammenhengen de ulike skoler og teorier har vokst frem i.Organisasjonsteori bygger på den svenske Organisation och organisering av Ulla Eriksson-Zetterquist, Thomas Kalling og Alexander Styhre. Den norske utgaven er oversatt og bearbeidet av Kristin Woll. Woll har i tillegg formulert læringsmål for de forskjellige kapitlene og dessuten skrevet et eget kapittel om makt.Boken er utviklet for undervisningsformål av skandinaviske forfattere som båderepresenterer akademisk tyngde, omfattende lærebokproduksjon og lang erfaring med å undervise i faget på universitet og høyskoler i Sverige og Norge.Sagt om boken:«Dette er et imponerende læreverk. Boken løfter frem de bærende teoritradisjoner og sentrale utviklingstrekk innen organisasjonsteorien, og evner å formidle faget på en oversiktlig og engasjerende måte. Nødvendige pedagogiske grep og forenklinger går aldri på bekostning av faglig presisjonsnivå. Forfatterne viser at de kjenner organisasjonsteoriens klassikere like godt som nyere utviklingstrekk i forskningsfront. Som organisasjonsteoretiker blir jeg stolt på fagets vegne når jeg leser denne boken. Organisasjonsfagets relevans fremstår med tydelighet gjennom gode eksemplifiseringer og illustrerende case. Kort sagt; dette er state of the art fra Norden.»Kjell Arne Røvik, professor ved UiT, Norges Arktiske Universitet«Endelig en innføringsbok i organisasjonsteori på norsk med skandinavisk innretning og kronologi. En spennende fortelling om organisasjonsteoriens utvikling, muligheter og mangfold. Forfatterne evner på en god måte å plassere ulike tradisjoner historisk og teoretisk, og presenterer stoffet på en måte som gjør boken egnet for studenter på innføringsnivå. Boken vil også være nyttig for viderekomne og praktikere som trenger å vite mer om bakgrunnen for de mange konsepter og teorier om organisasjon som flyter omkring i det moderne samfunnet. Boken har fått med seg mange av de viktigste skandinaviske bidragene til organisasjonsteorien og er tilrettelagt for norske forhold.»Professor Haldor Byrkjeflot, Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi, Universitetet i Oslo«Organisation och organisering är unik till sin karaktär och ändå en bok som man har väntat länge på. Boken ger en bra översikt av organisationsteorin och på ett sätt som är stimulerande och relevant för såväl studenter och forskare som praktiker. Boken bjuder på en bild av organisationsteorihistoria, unik i sin detaljrikedom, som finns där inte bara för att hedra gamla klassiker utan även för att visa hur somliga idéer lever i ny skepnad hundra år senare. Samtidigt bjuder den på ett urval av de nyaste trenderna i organisationsstudier och försöker förutspå framtidens organisationsteori. Den rymmer mainstream såväl som avantgardet, och pekar på det skandinaviska bidraget till den internationella organisationsläran. Sist, men inte minst, har författarna lyckats hitta ett tonläge som är lätt och pedagogiskt utan att förenkla komplexa tankar och idéer.»Professor Barbara Czarniawska, GRI, Göteborgs universitet«Boken er noe så sjelden som en lettlest lærebok der klassikerne illustreres med klipp fra originaltekstene - slik at leseren gis nærkontakt med kildene. Det kronologiske plottet får frem utviklingen i faget - samtidig som det er et godt grep for å gi konkret historisk innhold til abstrakte teorier. Ved å bli guidet inn i den konteksten en organisasjonsteori har oppstått i, forstår man hvilke spørsmål den i sin tid var ment å besvare.»Kjersti Halvorsen, førsteamanuensis ved Institutt for samfunnsmedisin, Universitetet i Bergen«Författarna till Organisation och organisering har på ett utmärkt sätt klarat av att skriva en seriös presentation av organisationsteorin. En mycket läsvärd lärobok. Läsarna kan glädja sig åt närvaron av alla de många viktiga svenska och skandinaviska organisationsteoretiska bidragen och av aktuella illustrationer och fall från svenska företag och organisationer. Även om det är en grundbok och därmed främst lämplig för nybörjare i ämnet så vill jag även rekommendera den för mer avancerade studenter och forskare i ämnet.»Professor Lars Bengtsson, Blekinge Tekniska Högskola

 • av Oliver Segula Lovrenski
  229 - 425,-

  Ivor, Marco, Baibai og Jonas er en vennegjeng fra Oslo som nettopp har begynt på videregående. Alle fire sliter med å finne fotfeste i tilværelsen. De stikker av fra institusjonene de er tvunget til på bo på og har alltid dop skjult i skulderveska og en kniv i jakkelomma. Foreldrene er fraværende, barnevernet har ingen kontroll, og så blir det verre. Da vi var yngre er en intens, poetisk og rå oppvekstroman fra Oslo i dag. Den skildrer et røft ungdomsmiljø, men bak det mørke alvoret er historien fortalt med varme og humor.

 • av Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley & Anne Mæhlum
  250 - 405,-

  Naturen er vakker og du kan ta den med deg hjem og spise den!Dette er en inspirasjonsbok og en kokebok om å ta turen ut i naturen og nyte alt det naturen har å by av på ville vekster, bær og sopp. Boken presenterer femti spiselige ville vekster du finner her i landet. Den viser hvordan man kan bruke de ulike vekstene i en matrett, som krydder eller bare som garnityr. I boken er det artsbestemmende bilder av alle plantene (fotografert ovenfra på en lys eller mørk bakgrunn) og en introduksjonstekst til hver vekst, slik at den skal være enkel å finne (og ikke til å ta feil av). Boken har mer enn 75 oppskrifter.Anne Mæhlum har jobbet som AD/designer og arbeider nå som matstylist. Hun har hele livet vært en aktiv sanker og en lidenskapelig hageeier.Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley er to av våre fremste matfotografer, i tillegg er Nina en lidenskapelig hage- og blomsterfotograf.

 • - sy glade klær til glade barn
  av Kristin Thorsnes
  405,-

  De to populære bloggene Heilt spesiell og Jubel foreligger endelig i bokform.Damene bak bloggene, Kristin Thorsnes og Ane Sund, startet sykarrierene sine med å designe klær til egne barn - og i Sy glade klær til glade barn deler de sine beste oppskrifter. Forfatterne formidler syglede og kreativitet med stor entusiasme i denne fargesprakende boken. De presenterer 66 oppskrifter med ulik vanskelighetsgrad på bl.a. bukser, kjoler, skjørt, jakker, luer, bodyer og gensere. Alle plaggene er sydd i myke stoffer som passer perfekt til små barn. Mønstrene kommer i størrelsene 56 til 128 cl. Med på kjøpet får du mønsterark i full størrelse og en instruktiv syskole.Kristin Thorsnes og Ane Sund ble hektet på søm da de fikk egne barn. Thorsnes er frisør og makeup-artist, og har de siste årene blogget på www.heiltspesiell.blogspot.no. Sund er utdannet barnevernspedagog. I 2011 vant hun konkurransen Håndlaga i kategorien Barn for en av sine design. Anes bloggadresse er www.jubelbarn.blogspot.no.Rettelser Heilt Spesiell og Jubel. Sy glade klær til glade barn_opplag 1(pdf, 389,62 kB)

 • - vilt, vakkert og velsmakende fra tidlig vår til sen høst
  av Edle Catharina Norman
  405,-

  Ta naturopplevelsen og matlagingen ett hakk videre!Naturen er full av planter som kan spises. Gjør som de beste restaurantene, og sank ingredienser og tilbehør rett fra naturen. I denne boka gir noen av Norges mest erfarne sankere deg en oversikt over de beste spiselige plantene. Vakre bilder og tydelige omtaler hjelper deg med å finne riktig plante. Du finner også informasjon om hvordan du kan holde plantene friske lenge, hvor du har lov til å plukke og hvordan du kan unngå giftige planter. Ikke minst finner du grunnoppskrifter på supper, pesto og mye mer, og en rekke tips om hvordan plantene kan brukes. Du kan spise mange flere planter enn du tror. Sunt, godt, vakkert, kortreist, økologisk og helt gratis!

 • av Thomas Gordon
  387,-

  Boka er et hjelpemiddel for å møte skolens problemer og bl.a. bedre forholdet mellom læreren og elevene, fremme demokratiske holdninger og metoder i skolen og minske maktbruk og krangel i klasserommet.

 • av Mia Lundin
  359,-

  Den gode maten for deg og hormonene dineSliter du med helsen og hormoner i ubalanse? Er du stresset, kjenner på dårlig humør og for mange kilo? Da er tiden inne for å påvirke homrmonbalansen med riktig mat.Her får du den gode maten for deg og dine hormoner - med over 50 oppskrifter på deilig, sunn og hormonvennlig mat.Hormonelle plager rammer så mange som 8 av 10 kvinner, så du er ikke alene. I denne boken finner du fakta, tips, råd og ikke minst oppskrifter på herlige og lettlagde retter som kan lindre hormonelle plager og få deg til å føle deg bedre.I Mat for hormonell balanse finner du alt om hormonene og deres funksjoner, de hormonelle fasene og hvorfor du føler deg som du gjør, næringsstoffene du trenger og hvilke råvarer du finner dem i, og alt om stress og andre faktorer som påvirker hormonbalansen din.Ulrika Davidsson er en av Sveriges mest erfarne kostholdsrådgivere og kokebokforfattere. Flere av hennes bøker er utkommet på norsk.Mia Lundin er spesialsykepleier i gynokologi og obstetrikk. Hun arbeider med behandling av hormonelle plager som klimakteriebesvær, PMS og fødselsdepresjon.

 • av Richard Bach
  205,-

  En måke bryter ut av flokken, og vil greie seg alene. Han blir utstøtt. Det koster å ville stå utenfor flokken.

 • - antrekk for alle anledninger
  av Anne Grethe Gaaserud
  359,-

  Også dukker trenger klær - året rundt! Av- og påkledningen er det viktigste og morsomste barna gjør for dukkene sine. Dette er en tettpakket bok med oppskrifter på dukkeklær til alle anledninger og hele året - både sydde og strikkede. Du finner alt fra undertøy og nattøy, festfine kjoler og lette sommerklær til tradisjonelle mønsterstrikkede plagg, tøffe parkdresser og koselige juleantrekk. Anne Grethe Gaaserud har strikket og sydd, og riktig boltret seg i fint garn, deilige bomullsstoffer og ikke minst alle de fine jerseystoffene som er å få kjøpt nå. Mange av plaggene kan mikses og matches til helt egne antrekk. Strikkede plagg, som jakker og gensere kan kombineres med sydde plagg som skjørt, bukser og tights. Her er også oppskrifter på tilbehør som sokker, votter, skjerf og luer.Plaggene passer til Baby Born og Baby Born Sister, og tilsvarende dukker som måler ca. 43 cm. Det er grundige strikkeoppskrifter og gode sømbeskrivelser, samt mønster i full størrelse til alle plaggene.

 • - til hverdag og fest
  av Jan Henrik Syversen
  359,-

  En ting er helt sikkert, du blir glad av god mat - skikkelig glad.Jan Henrik Syversen, kjent som Gladkokken, deler sine beste oppskrifter til hverdag og fest med deg. Ikke bare oppskrifter på deilige varme og kalde retter, men også smaksrike grilloppskrifter og sauser og ikke forglemme de søte fristelsene. Han har også med kjente cocktailer og drinker, mikset slik han foretrekker og en overraskende grillcocktail for de vågale. Her kan du velge deilige retter som blant annet saftig spareribs, grillet svinenakke, stekt eller grillet squash med yoghurtdressing, hjemmelaget pasta og pizza med hvit saus. Du får råd og tips til hvordan du kan lage dine egne krydderblandinger, som tacokrydder og urtesalt, og BBQ-sauser som setter en ekstra spiss på maten.Lag glad og god mat slik Gladkokken gjør!

 •  
  990,-

  Denne tredje utgaven av Anestesisykepleie er oppdatert i tråd med ny forskning og kunnskap. Boken formidler kompleksiteten og allsidigheten i anestesisykepleierens kompetanse og rolle i teamet og gir en grundig innføring ide særskilte kunnskapene og ferdighetene som anestesisykepleieren må innehaanestesisykepleierens funksjon og ansvar i en pre-, per- og postoperativ kontekstfaktorer og forhold som gjør seg gjeldende ved anestesi til bestemte pasientgrupperGenerelle temaer som smittevern og pasientsikkerhet er behandlet i egne kapitler. Boken gir også innblikk i de spesielle omstendighetene ved anestesi på utpost, prehospitalt og ved katastrofer i andre land.Boken er primært skrevet for studenter som tar utdanning i anestesisykepleie. Den er også nyttig for anestesisykepleiere som ønsker en faglig oppdatering. Målet er styrke anestesisykepleieres kompetanse og bidra til faglig forsvarlig helsehjelp og optimal pasientsikkerhet både på og utenfor operasjonsstuen.

 • av Bernard Cornwell
  205,-

  Ulvekrigen er 11. bok i serien om Uhtred, verdens beste vikingserie. Uhtred har vunnet tilbake borgen som har vært i familiens eie i århundrer, men trues nå fra alle kanter av både nye og gamle fiender. Det var ikke lenge Uhtred fikk nyte seieren.I Mercia er det et opprør på gang når kong Edward prøver å ta kontrollen. I Wessex strides rivaliserende parter om hvem som skal bli den neste kongen. Og over hele landet fortsetter invaderende vikinger sin uopphørlige jakt på nytt land.Uhtred, en legendarisk kriger, beundret og ettertraktet som alliert, fryktet som motstander, er igjen revet mellom sine to identiteter: Han slåss på det han mener er feil side, og forbannet av uhell og tragedie står han overfor en av sine mest formidable fiender. Det eneste som kan redde ham, er en stor porsjon kløkt, den største lojalitet og stort mot.I årevis har Uhtred vært revet mellom hedenskap og kristendom, mellom saksere og vikinger, mellom den verdenen han er født inn i og den nye verdenen som presser seg på. Men etter hvert som det nye får stadig større plass, øker presset på Uhtred som far, politiker og kriger.

Norske klassikere

Kjøp din neste norske klassiker hos oss på Tales. En viktig forutsetning for å pleie vår litterære og språklige arv, og dermed også for vår kulturelle identitet, er at verkene til våre klassiske norske forfattere hele tiden holdes tilgjengelig. Derfor er det mange av våre norske klassiske bøker her, både gamle og nye. Her finner du for eksempel “Ekko av en venn” av Ingvar Ambjørnsen, “Mannen som elsket Sibir” av Roy Jacobsen og Anneliese Pitz, “Przewlakis hest” av Maja Lunde og “Aldri, aldri, aldri” av Linn Strømsborg. Dykk ned i vårt utvalg av våre elskede norske klassikere og ta del i vår fine kulturarv.

Norske bøker online

Finn alle interessante norske bøker online på Tales. Vi tilbyr et hav av norske e-bøker for enhver smak, så det er ingen unnskyldninger for ikke å komme i gang med å lese en god norsk bok som formidles på nettet. Unn deg selv enten skjønnlitteratur eller sakprosa online på norsk, hvor du også sparer fraktkostnader og kan lese boken umiddelbart etter kjøpet. Med våre e-bøker får du tilgang til dem uansett hvor du er og til akkurat det tidspunktet du ønsker, så lenge du har tilgang til internett. Dette er både billigere, og er du for eksempel student gir det deg enkel tilgang til alle studiebøkene dine, fordi du ofte har med deg datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen under studiene. Vi tilbyr selvfølgelig også gratis e-bøker hvis dette er noe for deg.

Gode norske bøker

Hos Tales tilbyr vi alle de beste norske bøkene, så er du enten han eller hun som vanligvis leser norske bøker, eller om du bare vil utvide horisonten, har du kommet til rett sted. Det kan være at du allerede foretrekker bøker på norsk, fordi det treffer følelsene dine dypere, og du kan dermed lettere reflektere eller perspektivere budskapet. De gode bøkene på norsk er mildt sagt fantastiske og om du enten vil ta del i våre egne norske detektivhistorier eller gode skjønnlitterære fortellinger, har du mye å utforske på denne siden.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.