Norges billigste bøker

Bøker av Heine Bakkeid

Heine T. Bakkeid ble født i 1974 og er en norsk forfatter. Oppveksten hans fant sted i bygda Belnes i Gratangen, der Bakkeid bosatte seg i Stavanger over flere år. Senere ble han igjen bosatt i Kvæfjord. Bakkeid debuterte i 2005 med den humoristiske ungdomsromanen “Boblejim - spesialagenten”, etterfulgt av “Uten puls” (2006) som var hans første roman for voksne. I 2008 utga han ungdomsromanen “Hjerteknuseren”, der han senere skrev fire bøker i “Dr. Schnabels krønike”: “Vampyrjegeren” (2010), “De dødes hus” (2011), “Eksorsisten” (2012) og “Knokkeløya” (2013). Bakkeids første krimroman ble utgitt i 2016 med navnet “Jeg skal savne deg i morgen”, der den tidligere avhørslederen Thorkild Aske var i finne i hovedrollen. Serien om Aske utviklet seg og for bok nummer to “Møt meg i paradis” (2018) ble Bakkeid nominert til Rivertonprisen. Bok nummer tre ble utgitt i 2019 med navn “Vi skal ikke våkne”. Den fjerde boken “St. Avenger” i serien gikk av med seier under Rivertonprisen 2021. Krimbøkene hans er utgitt i 18 land.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av Heine Bakkeid
  429,-

 • av Heine Bakkeid
  211,-

  Den tidligere avhørslederen Thorkild Aske blir tvunget til å vende tilbake til sine røtter på Island. Faren, den karismatiske miljøaktivisten Ulfur, er uhelbredelig kreftsyk. I tillegg sitter han i fengsel, dømt for drapet på sin unge kjæreste. Thorkild og søsteren Liz tar turen til sagaøya for et siste farvel. Faren hevder han er uskyldig dømt, og Thorkild og Liz vikles raskt inn i saken, som avdekker nye sannheter om deres egen familiehistorie og klimaforkjempernes mørke hemmeligheter. Den dramatiske reisen rundt på øya setter både Thorkild og de rundt ham i stadig større fare. Kriminalromanene om Thorkild Aske er solgt til 18 land, og har mottatt strålende kritikker. Vi skal ikke våkne er den tredje boken i serien og tar Bakkeids gotisk-uhyggelige stil og lakoniske humor til nye høyder.

 • av Heine Bakkeid
  211,-

  Den tidligere avhørslederen Thorkild Aske blir overtalt til å bistå den kjente krimforfatteren Milla Lind med research til hennes nye bok. Linds forrige konsulent, også en tidligere politimann, ble drept mens de jobbet med Millas krimfortelling, som skal ta utgangspunkt i en sak fra virkeligheten der to unge jenter på mystisk vis har forsvunnet fra en barnevernsinstitusjon. Men ganske snart skjønner Aske at ingenting er slik han første trodde, verken med savnetsaken, med Milla Lind eller med drapet på mannen han tok over for.Møt meg i paradis er andre bok om Thorkild Aske.

 • av Heine Bakkeid
  128,-

 • av Heine Bakkeid
  140,-

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.