Norges billigste bøker

Kropp og sjel

Her finner du et stort utvalg innenfor kategorien kropp og sjel, som handler om alt fra helse og trening til psykisk helse, graviditet og foreldreskap. Vi tilbyr alltid de nyeste bøkene, enten du leter etter bøker om helsekost eller bare vil komme i bedre form og leve et sunnere liv. Kropp og sjel utfyller hverandre godt, for hvis du ikke har det bra på utsiden, har du det ikke bra på innsiden - og omvendt.
Hvis du er interessert og vil bli klokere i emnet - la deg inspirere og motivere av bøkene våre nedenfor.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av Rolv Hjelmstad
  430,-

  Lær deg å bruke de medisinsk virksomme plantene i norsk natur!Medisinplanter i Norge beskriver hvordan planter har vært brukt og fremdeles kan brukes som medisin mot små og store plager og sykdommer. Boken tar for seg den tradisjonelle anvendelsen av plantene, men omtaler også forskning som har dokumentert urtenes medisinske virkning.Hoveddelen presenterer rundt 200 viltvoksende medisinplanter i Norge, der hver plante presenteres med bilde, en beskrivelse av utseende, informasjon om utbredelse, samt en omfattende omtale av bruk.Du finner ellers informasjon om hvorfor du bør bruke urter som medisin, ulike anvendelsesmåter for medisinplanter og hvilke forsiktighetsregler du bør kjenne til. Boken inneholder også beskrivelse av hvordan noen av plantene brukes i homeopatien og i Bachs blomstermedisin.Du kan ellers lære hvordan du høster og tørker urter til eget bruk. Doseringsanvisninger ved bruk av urtene er gitt, og advarsler, mulige bivirkninger og kontraindikasjoner er tydelig markert. For de plantene som er spiselige eller har plantedeler som kan brukes som mat eller krydder, er slik anvendelse også omtalt. En ordliste forklarer faguttrykk som brukes i urtemedisinen.Dette er det mest omfattende verket om norske medisinplanter som noen gang er utgitt!

 • av Sofia Bergenstjerna
  424,-

  Bestselger fra Sverige! Over 50 000 solgte eksemplarer «Utrolig herlig å se datteren vår på 22 måneder stolt vokse i takt med det nye hun har lært! Det er dessuten gøy å høre hvor imponert barnehagepersonalet er. De sier at de aldri har sett noe lignende. Alle er bare så fornøyde!» - Maria Når dere skal i gang med pottetreningen, er det viktig at du er godt forberedt, har rett kunnskap og en konkret plan. Da kan prosessen bli både morsom og lærerik - og før du vet ordet av det, er bleietiden over! I denne boken gir vi deg en populær og treffsikker metode som allerede har hjulpet mer enn 50 000 familier å slutte med bleier. - Følg en tydelig plan fra start til mål og unngå vanlige feil. - Hjelp barnet å utvikle ferdighetene sine ved å bygge stein på stein. - Barnet lærer å lytte til kroppen og selv skjønne når det må på do, i stedet for at du som forelder må spørre eller minne det på det. - Boken blir anbefalt av barnepsykologer, helsesykepleiere, barnehagelærere og pedagogiske medarbeidere over hele Sverige. Dessuten: - De 13 vanligste mytene om pottetrening og hvordan de hindrer familier i å lykkes. - Tips til hvordan du kan involvere barnehagen og bidra til et godt samarbeid om bleieslutt. - Tips til hvordan du hjelper barnet å bli tørr om natten. - Et eget kapittel med løsninger og svar på en rekke vanlige problemer og spørsmål. - Utførlige sjekklister. Metoden egner seg til barn fra 18 måneder og oppover. Boken retter seg både til dere som har pottetreningen foran dere, samt til dere som er i gang, men har kjørt dere fast på veien. «Dette fungerer faktisk! Alle helsestasjoner burde kjenne til denne metoden!» - Tobias og Astrid «Da jeg fant «Pottetrening på tre dager» og fikk lest gjennom boken, forsvant alt stress knyttet til pottetreningen. Det å få en plan som kunne tilpasses mitt eget barn, var midt i blinken.» - Mia og Alice 21 måneder Nøkkelord: pottetrening, bleieslutt

 • av HARI JOHANN
  164,-

 • av Jason Fung
  550,-

  Faste - den komplette guiden egner seg både for deg som aldri har forsøkt faste tidligere, som vil forsøke periodisk faste eller ønsker å vite mer om hvordan man faster over lengre tid.Faste fornyer og reparerer cellene i kroppen din, forebygger og reduserer overvekt og reverserer en rekke sykdommer, for eksempel diabetes og autoimmun sykdom. I boken får du kunnskapen du trenger for å gjennomføre enten periodisk faste (intermittent fasting), ett døgns faste eller utvidet faste, og veiledning i hva som skjer i kroppen når den får hvile fra matinntak.Du får verktøy som hjelper deg i gang, gode råd om egnet drikke under fasten og oppskrifter på mat som egner seg når du skal bryte fasten. Boken inneholder i tillegg sju personlige fastehistorier, fire av dem norske, skrevet av blant andre fastlege og spesialist i allmennmedisin Stig A. Bruset.

 • av Kristin Holte
  375,-

  Tren styrke, skills og teknikk med den beste. Kristin Holte er Norges fremste CrossFit-utøver, og ble Second Fittest Woman on Earth i Crossfit Games, 2019. Her lærer hun deg hvordan du skal tenke og trene for å få best mulig utbytte av treningen din. Boka inneholder programmer og øvelser som kan tilpasses alle nivåer, i tillegg til konkrete råd og tips om mental trening, restitusjon og hvordan bygge selvtillit. Underveis forteller Kristin om egne erfaringer - om alt hun har gjort feil og det hun har gjort rett - fram til hun klarte å hente ut hele potensialet sitt. I «3-2-1 GO!» deler hun av kunnskapen sin om hvordan trene og tenke smart - enten målet ditt er å komme i litt bedre form, om du har lyst til å se hvor sterk det er mulig for deg å bli, drømmer om å ta din første Muscle Up, eller trener for å bli verdensmester.

 • - Master Your Mind and Defy the Odds
  av David Goggins
  279,-

 • - What the Rich Teach Their Kids About Money That the Poor and Middle Class Do Not!
  av Robert T. Kiyosaki
  117 - 195,-

  Taking to heart the message that the poor and middle class work for money, but the rich have money work for them, the author lays out a financial philosophy based on the principle that income-generating assets always provide healthier bottom-line results.

 • av Desirèe Andersen
  475,-

  Med mottoet «Det skal være lett å leve sunt» har Desirèe Andersen de siste femten årene hjulpet tusenvis at kvinner å nå sine livsstilsmål - enten det har vært et ønske om å gå ned i vekt, komme i bedre form eller få mer energi i hverdagen. Men at noe er lett, gjør det ikke nødvendigvis enkelt å gjennomføre uke etter uke. I Min sunne livsstilsdagbok får du hjelp til nettopp det! Den er ikke bare en plan du kan følge dag for dag. Den er et verktøy som hjelper deg til å bli RÅ på å gjennomføre de daglige valgene du trenger å ta for å nå dine mål. Fylt med over 80 inspirerende oppskrifter, korte og effektive treningsprogrammer, sunne søtsaker, kostplaner, treningsplaner og viktige mentale verktøy er dette boka for deg som har lyst til å gi hverdagen, kroppen og humøret en skikkelig boost! Dette er den fjerde boken til Desirèe Andersen om sunn livsstil og trening.

 • av Peter Attia
  309,-

  Outlive is a riveting work of literature penned by the talented Bill Gifford. Published in 2023 by Random House UK Ltd, this book has already made a substantial impact in the literary world. The genre of the book is not easily defined, as it beautifully intertwines various elements to create a unique reading experience. The author's masterful storytelling and richly detailed narrative are sure to captivate readers from the first page to the last. Outlive is more than just a book; it's a journey that explores the human condition in a way that is both insightful and thought-provoking. This book is a must-read for anyone seeking a deep and engaging reading experience. Published by Random House UK Ltd, it is a testament to their commitment to bringing quality literature to readers around the world.

 • av Dr. Mindy Pelz
  285,-

 • av Berit Nordstrand
  405,-

  Vil du prøve et antiinflammatorisk kosthold? Her er journalen som hjelper deg uke for uke.Har du lyst til å gi kroppen en omstart? Berit Nordstrand har laget en journal som veileder deg til enkle mat- og livsstilsendringer som kan dempe uønsket inflammasjon i kroppen, og gi deg mer energi og færre helseplager. Målet er at du skal få gode vaner og kunnskap som du kan ta med deg videre i livet.Journalen er basert på Berit Nordstrands bok Omstart30, og gir deg grunnoppskrifter, ukeplaner og oppgaver som også omfatter aktivitet, avstressing og søvn. Du kan notere dine egne erfaringer og la deg inspirere av tips og råd som gjør det lettere å gjennomføre metoden i hverdagen.

 • - Why Parents Need to Matter More Than Peers
  av Gordon Neufeld & Dr Gabor Mate
  175,-

  This updated edition also addresses the unprecedented parenting challenges posed by the rise of digital devices and social media.By helping to reawaken our instincts, Mate and Neufeld empower parents to be what nature intended: a true source of contact, security and warmth for their children.

 • av Peter A. Levine
  607,-

  I "Vekk tigeren" presenterer psykolog og biofysiker Peter A. Levine en ny tilnærming til traumer. Dyr som lever fritt i naturen blir sjelden traumatisert, selv om de jevnlig utsettes for trusler. Forfatteren hevder vi kan lære oss å hele traumer ved å studere dyrenes trusselrespons og de fysiologiske kreftene som iverksettes når en organisme aner fare. Levine mener vi er utstyrt med en instinktiv evne til å helbrede oss selv, men at intellektet vårt forstyrrer muligheten til å utnytte denne evnen. Han beskriver kraftige impulser som styrer våre reaksjoner på skremmende hendelser, og belyser den fascinerende sammenhengen mellom emosjoner og hukommelse. Felles for oss alle er at livet byr på potensielt traumatiserende situasjoner. Hvorvidt en slik situasjon forplanter seg som et traume, vil variere. Levines metode kan brukes til å forstå og helbrede alle slags traumer, uansett hva slags hendelser som utløste dem. Boken inneholder også en rekke øvelser.

 • - A Guide to Wealth and Happiness
  av Eric Jorgenson
  222 - 349,-

 • av David Goggins
  279 - 312,-

 • - Changing The Way You think To Fulfil Your Potential
  av Carol Dweck
  175,-

  World-renowned Stanford University psychologist Carol Dweck, in decades of research on achievement and success, has discovered a truly groundbreaking idea-the power of our mindset.Dweck explains why it's not just our abilities and talent that bring us success-but whether we approach them with a fixed or growth mindset. She makes clear why praising intelligence and ability doesn't foster self-esteem and lead to accomplishment, but may actually jeopardize success. With the right mindset, we can motivate our kids and help them to raise their grades, as well as reach our own goals-personal and professional. Dweck reveals what all great parents, teachers, CEOs, and athletes already know: how a simple idea about the brain can create a love of learning and a resilience that is the basis of great accomplishment in every area.

 • av Charlie Mackesy
  245,-

  The Sunday Times Bestseller and New York Times Bestseller. Meet the new Winnie the Pooh.' The Daily Mail'A wonderful work of art and a wonderful window into the human heart' Richard CurtisEnter the world of Charlie's four unlikely friends, discover their story and their most important life lessons.

 • av Dr Gabor Mate
  182,-

 • av Frédéric Delavier
  345,-

 • - 12 More Rules for Life
  av Jordan B. Peterson
  164 - 294,-

 • av Leslie Kaminoff & Amy Matthews
  525,-

  «Yoga anatomi» gir deg en dypere forståelse for hvilke deler av kroppen som skal være aktive når en posisjon utføres på riktig måte. Ved hjelp av detaljerte anatomiske illustrasjoner får du et tydelig bilde av hvordan det skal se ut. Du får vite hvordan spesifikke muskler påvirkes av bevegelsene i leddene, hvordan justeringer av en posisjon kan forsterke eller redusere effektiviteten og hvordan ryggsøylen, pusten og holdningen henger sammen. Du kommer til å se posisjonene og bevegelsene i et nytt lys og vil få mange aha-opplevelser.Uansett om du er nybegynner eller har praktisert yoga i mange år, er «Yoga anatomi» et uvurderlig referanseverk. Boken er også svært nyttig for alle andre som jobber med idrett, trening og helsefag og trenger grunnleggende kunnskaper om menneskets anatomi, som naprapater, fysioterapeuter og personlige trenere.Leslie Kaminoff og Amy Matthews er internasjonalt anerkjente eksperter og lærere i anatomi, pusteøvelser og trening. «Yoga anatomi» er en utvidet, oppdatert og forbedret utgave av den internasjonale bestselgeren «Yoga Anatomy» (ikke utkommet på norsk tidligere).

 • - The Four Types of Human Behaviour (or, How to Understand Those Who Cannot Be Understood)
  av Thomas Erikson
  175,-

 • av Adele Faber & Elaine Mazlish
  461,-

  Dette er bestselgeren som vil gi deg det du trenger for å få et bedre forhold til barna dine - og deg selv. Boken har fått mye skryt av foreldre og profesjonelle over hele verden. Adele Faber og Elaine Mazlish har en jordnær, respektfull tilnærming som viser hvordan livet med barn i alle aldre kan bli mindre stressende og mer givende. I denne 30-års jubileumsutgaven deler de prisvinnende ekspertene sine nyeste kunnskaper og forslag med utgangspunkt i tilbakemeldinger de har fått gjennom årenes løp. Disse kommunikasjonsmetodene - illustrert med flotte tegninger som viser hvordan de kan brukes i praksis - gir deg kreative måter å løse vanlige problemer på. Du vil lære å: > Takle barnets negative følelser - frustrasjon, skuffelse, sinne osv. > Uttrykke sinne uten å såre barnet Vekke barnets samarbeidsvilje > Sette klare grenser og likevel bevare en god tone > Bruke alternativer til straff > Løse familiekonflikter på en fredelig måte Adele Faber og Elaine Mazlish er internasjonalt anerkjente eksperter på kommunikasjon mellom voksne og barn. De har utallige foreldres takknemlighet og det profesjonelle miljøets anbefalinger. Begge forfattere studerte under den avdøde barnepsykologen doktor Haim Ginott og er tidligere fakultetsmedlemmer ved New York School for Social Research i New York og Family Life Institute ved Long Island University. I tillegg til å holde mange foredrag over hele USA, i Canada og andre land har de vært gjester på alle de store talkshowene på tv, fra Oprah til Good Morning America.

 • av Camilla Bruu Næsmo & Karoline Mundal
  375,-

  Gjør leketiden med de minste barna til en koselig, kreativ og morsom stund. Her får du mange tips til enkle aktiviteter. Med utgangspunkt i den populære instagramkontoen Lek Med Mini deler småbarnsmødrene Karoline Mundal og Camilla Næsmo gode ideer til lek og aktiviteter for de aller minste barna. De fleste ingrediensene du trenger for å kunne leke, har du i kjøkkenskapet allerede. Lag sanseleker med farger og lyd, eller hjemmelaget og spiselig slim for småbarn som er glade i å grise. Karoline og Camilla deler også en rekke tips til uteaktiviteter for de ulike årstidene, som det fine løvebildet barna selv klarer å lage av løvetannblomster. Lekene gjør det lett og gøy for de minste barna å konsentrere seg en liten stund på egenhånd - slik at du som forelder kan nyte en kopp kaffe i fred. Bruk fantasien, sett deg på gulvet og bli med i leken med mini!

 • - From Good to Great to Unstoppable
  av Tim S. Grover
  155,-

  Relentless, a riveting masterpiece by Tim S. Grover, was published in 2014 by Simon & Schuster. This book falls under the genre of self-help and motivation, offering a unique insight into the mindset of the most successful and accomplished people in the world. Grover, renowned for his work with elite champions and Hall of Famers, shares the secrets of becoming relentless, teaching readers how to trust their instincts and get in the Zone. This book is not for the faint-hearted or the contented, but for those who are ready to achieve their highest goals. Relentless shows you how to trust your instincts and get in the Zone; how to control and adapt to any situation; how to find your opponent’s weakness and attack. Grover gives you the same advice he gives his world-class clients—“don’t think”—and shows you that anything is possible. It's an engrossing read that will leave you feeling empowered and ready to conquer your own challenges. Published by Simon & Schuster, this book is a must-read for those seeking to unlock their potential and strive for greatness.

 • av CHRISTOPHER MCDOUGAL
  275,-

 • - A Parent's Guide to Raising a Curious and Responsible Human Being
  av Simone Davies
  195,-

  The Montessori Toddler, by Simone Davies, is an insightful book that promises to be a valuable resource for parents and educators alike. Published in 2019 by Workman Publishing, this book falls under the genre of Parenting and Education. The Montessori Toddler is a comprehensive guide that introduces the Montessori education approach for toddlers. The author, Simone Davies, an experienced Montessori teacher, beautifully articulates the unique methods and practices of this approach. The book is filled with practical strategies, enlightening insights, and valuable advice on nurturing your toddler's curiosity, independence, and respect for the world around them. With this book, Davies has created a tool that will help parents and educators create an environment where toddlers feel loved, secure, and stimulated. Experience a new perspective on toddlerhood with The Montessori Toddler, a masterpiece from Workman Publishing.

 • av Nicole Lepera
  259,-

  How to Meet Your Self is an enriching book penned by Nicole Lepera. Published by Orion Publishing Co in 2022, it offers readers a unique journey of self-discovery. The genre of the book is a blend of self-help and psychology, providing insightful and practical advice on how to truly meet and understand oneself. Lepera's writing style is engaging and thought-provoking, making it a must-read for anyone seeking personal growth. The book is a testament to Lepera's expertise and her commitment to helping others in their journey of self-discovery. Published by the renowned Orion Publishing Co, the book is a valuable addition to any reader's collection.

Kropp og sjel

På Tales.no tilbyr vi bøker om kropp og sjel til deg som har interesse for emnet eller bare vil finne motivasjon. Helse og sunt kosthold er bra for kropp og sjel, noe som kan forebygge og redusere alt fra sykdommer til vekttap, og det bidrar også til bedre trivsel og energi i hverdagen. Mange nordmenn ønsker å leve sunnere og ta bedre vare på kroppen sin, der det dessverre er motivasjonen og tiden som setter en stopper for at det blir en realitet. Vårt utvalg består derfor av mange motivasjons- og inspirasjonsbøker, som blant annet er drivkraften for et sunnere liv, og som gjør deg klar for de endringene som trengs for å få kroppen og velværet du alltid har drømt om. Her finner du for eksempel sunne kokebøker, treningsøvelser, teknikker og generelt nøkkelen til å finne glede i deg selv. Hvis du har blitt mor eller far til et barn, finner du selvfølgelig også bøker om svangerskap og oppvekst. Hvis du bare vil bli klokere på helse, motivasjon og sykdommer, kan du hoppe inn i vårt utvalg og finne "Gå-boken" av Bente Klarlund Pedersen. Boken er en inspirasjonskilde for hvorfor det er så bra for deg å gå, ved å forklare alle de mange fordelene det gir, inkludert mindre risiko for sykdom, stress, økt vekttap og læringsevne og mye mer. Vi har mange bøker om dette, så hvis det ikke passer deg, vil vi definitivt ha en annen bok som fanger oppmerksomheten din.

Kropp og sinn går ofte hånd i hånd, så dersom om vi ikke har det bra i eller utenfor kroppen, kan det merkes i begge retninger. Det kan både være en nedgang i selvtilliten hvis du ikke har den perfekte kroppen du ønsker, eller rett og slett ikke er fornøyd med kroppen du har. I tillegg kan sykdom eller noe annet bidra til å påvirke psykisk velvære, som ofte også har en reaksjon på utsiden.

Fysisk skade, motivasjon eller slanking kan også knyttes til det psykiske. Sammenhengen er større enn du tror, ​​og det er ikke alltid mulig å trene eller massere bort skader, da alt kan bindes opp i det mentale, noe som har ført til vårt store utvalg bøker om psykisk velvære. Om dette emnet høres interessant ut for deg, eller om du, sammen med en fjerdedeler av Norges befolkning også sliter med angst gjennom livet og vil lese mer om dette, har vi mange gode bøker for deg. En av bøkene våre som fokuserer på angst er "Lev mer, tenk mindre" av Pia Callesen, noe som kan være en interessant bok for deg. Her diskuterer psykolog og metakognitiv terapeut Pia Callesen dagens normer for behandling av angst, og presenterer den dokumenterte behandlingsmetoden metakognitiv terapi som har revolusjonert behandlingen av angst.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.