Norges billigste bøker
Kristina Ohlsson

Bøker av Kristina Ohlsson

Kristina Maria Ohlsson ble født 2. mars 1979 i Kristianstad, men flyttet senere til Stockholm. Ohlsson en svensk forfatter og sikkerhetspolitisk analytiker med utdannelse som statsviter og med bakgrunn som analytiker i Säpo. I tillegg har hun arbeidet med terrortrusler i Europa for OSSE (Organisasjon for sikkerhet og samarbeid i Europa), noe som tilsier at Ohlsson har mer kjennskap til verdenspolitikken enn de fleste av oss. Siden 2012 har Ohlsson jobbet som forfatter på heltid og skrevet flere bøker innen kriminalroman-sjangeren. Totalt har hun skrevet 17 bøker.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av Kristina Ohlsson
  211 - 341,-

  Forlagets omtale: Først settes et tre i brann. Så åpnes portene til helvete. Lukas forsvinner et par dager før han er ferdig med videregående. Tre uker senere blir han funnet bevisstløs med store skader. Ingen vet hva som har hendt ham. Ikke engang han selv. Han husker ingenting. Det eneste han og alle andre vet, er at ytterligere to personer er forsvunnet på samme måte, men Lukas er den eneste som er kommet tilbake. Ti år senere vender Lukas tilbake til foreldrenes hus i hjembygda plaget av uvissheten om hvem som en gang ødela livet hans. På den andre siden av gaten bor en far som aldri fikk vite hva som skjedde med datteren Fanny. Han tror at Lukas har svaret. Samtidig flytter Anna og David inn i den gamle prestegården. Her skal de begynne sitt nye liv. Men huset vekker en sterk uro i Anna. Når hun senere finner et jernkors gravd ned i hagen, forstår hun at noen vil dem vondt. Veldig vondt. Anna prøver vettskremt å redde både seg selv og David, men er det allerede for sent?

 • av Kristina Ohlsson
  205 - 359,-

 • av Kristina Ohlsson
  165,-

  Velkommen til Spøkelsesbyrået! Hit kommer folk som har møtt på spøkelser og som vil få dem til å slutte å spøke. Spøkelsesbyrået består av Elsa og Kalle, som vet det meste om spøkelser og spøkerier. De bor i et gult slott sammen med farfar Nikodemus. Han er spøkelsesmester i Dunkeldal og har lært Elsa og Kalle alt han kan. Det spøker i godtebutikken til Bella. Kundene har sluttet å komme, for ingen vil kjøpe godteri som noen allerede har tatt en bit av! Det er nemlig det godtemonsteret gjør. Men hva er det egentlig spøkelset vil, og hvorfor oppfører det seg så rart? Nå må Spøkelsebyrået trå til, for ellers må Bella stenge butikken.

 • av Kristina Ohlsson
  113,99

 • av Kristina Ohlsson
  359,-

 • av Kristina Ohlsson
  211,-

  Advokaten Martin Benner elsker antikviteter. Da hans venn Henry Schiller dør, får han et tilbud han ikke kan si nei til; å overta Henrys andel i en antikvitetsbutikk i New York. Men lykken blir kortvarig. Samtidig som Martin blir oppsøkt av en mann som hevder at Henry ble drept, skjønner han at han blir overvåket. Noen lusker rundt huset hans om natten og etterlater fotspor i snøen. Martin tvinges inn i en heseblesende jakt på sannheten om Henry. For hvem var han egentlig? Og hva hendte den dagen han døde? Henrys hemmelighet er en spennende og intrikat kriminalroman om hvordan spor fra fortiden ikke kan viskes bort. Det er også en fortelling om familielojalitet og samhold. Det er den tredje boken om advokat Martin Benner, en frittstående fortsettelse av Lotus blues og Mios blues.

 • av Kristina Ohlsson
  211,-

  Ny sjarmerende og gatesmart lek med den hardkokte krimsjangeren. Kristina Ohlsson leverer igjen! Hva skjedde egentlig i Mios barnehage den siste dagen før han forsvant? Mot sin vilje har advokat Martin Benner blitt dratt inn i jakten på den forsvunne fireåringen. Så lenge barnet er borte, kommer ikke mafiaorganisasjonen til å la Martin være i fred. Martin er desperat og følger opp de få sporene som finnes.. Men Mios forsvinning er ikke Martins eneste problem. Han må også bringe klarhet i hvem som prøver å legge skylden på ham for to mord han ikke har begått. Martin blir mer og mer paranoid for hver dag som går. Hvem er det som følger ham så tett på uten å være synlig selv? Jakten på sannheten stiller ham overfor et uhyggelig dilemma: Kan han redde både Mio og seg selv? Eller vil flere liv gå tapt før Martin Benner får ro? Kristina Ohlsson er en av Sveriges nye krimtalenter. Hun har skrevet fem bøker om Fredrika Bergman og Alex Recht og to bøker om advokaten Martin Benner.

 • av Kristina Ohlsson
  211,-

  En desperat mann henvender seg til advokat Martin Benners kontor og ber om hjelp til å renvaske sin søster for mord på fem personer. Det er bare det at søsteren er død. Det regner den dagen alt går galt. En desperat mann henvender seg til advokat Martin Benners kontor og ber om hjelp til å renvaske sin søster, som er dømt for mord. Det er bare det at søsteren er død. Før hun tok sitt eget liv, erkjente hun seg skyldig i fem drap. I avisene kalles hun tidenes seriemorder og har fått kallenavnet Sara Texas. Broren vil kjempe for hennes uskyld og samtidig finne sønnen hennes, Mio, som er sporløst forsvunnet. Martin Benner har det meste. Karriere, kvinner og en liten datter. Men han har også svakheter. Og mest av alt har han utfordringer. I jakten på sannheten gjør han en alvorlig feilvurdering. Plutselig blir han en liten brikke i et farlig spill, der han til slutt tvinges til å ta et grusomt valg. Lotus Blues er svenske Kristina Ohlssons første av to bøker om advokat Martin Benner. .«Disse 430 sidene kommer til å stjele nattesøvnen din. Ikke fordi du får mareritt, men fordi du vil lese til siste slutt før du legger deg.» Mariestadstidningen «Den hardkokte stilen er kul, Benner er interessant og handlingen holder et høyt tempo.» Borås Tidning «Lotus Blues er rasende underholdende lesning i en tilbakelent, småironisk og hardkokt stil ?» Norra Skåne «Intrigen, språket, spenningen og det rike persongalleriet. Alt stemmer. Lotus Blues er en uhyre velkomponert krim.» .Östgöta Correspondenten «Det hele er smart og velskrevet ?» Alba «Historien er hardkokt, intrikat, men ikke vanskelig å følge. Kristina Ohlsson skriver godt, direkte og ukomplisert.» Norran «Jeg lengter allerede etter oppfølgeren.» Aftonbladet

 • av Kristina Ohlsson
  211 - 359,-

  Første bok i Kristina Ohlssons nye serie. Samme stormfulle natt som August Strindberg kommer til Hovenäset i Bohuslän, forsvinner den populære læreren Agnes sporløst. August har lagt Stockholm og en fremgangsrik karriere i finansbransjen bak seg for å følge drømmen om å åpne «Strindbergs second hand». Endelig skal han få drive med noe han elsker å gjøre - kjøpe og selge brukte ting - og dessuten på et sted som han har lengtet etter å dra tilbake til. Men hele vestkystidyllen rystes av Agnes' forsvinning. Politiet, med den empatiske og engasjerte Maria Martinsson i spissen, leter etter Agnes dag og natt. Håpet om å finne henne i live svinner. Hva er det som har skjedd? Og hvorfor får August Strindberg en ubehagelig følelse av at han sitter på en del av løsningen? Kristina Ohlsson er en av Sveriges mest populære krimforfattere. Stormvakt er den første boken i en ny krimserie med handling fra Sveriges vestkyst, og med politietterforsker Maria Martinsson og brukthandler August Strindberg i hovedrollene.

 • av Kristina Ohlsson
  211 - 359,-

  Alex Recht og Fredrika Bergman er tilbake. En mann blir funnet død i stolen sin foran peisen, skutt i brystet. Merkelig nok har han datterens giftering på lillefingeren. En annen mann bekjenner en synd i et brev til sin kone; han har kjørt på en kvinne og stoppet ikke for å hjelpe. Den tredje mannen leier et øde hus som egentlig er beregnet til å skjule mennesker på flukt, men han har noe helt annet i tankene. Fredrika Bergman og Alex Recht ser en sammenheng mellom de ulike sakene og ledes inn i en etterforskning der gamle synder kommer til overflaten. En ukjent person legger igjen beskjeder til Alex, en som vil hjelpe dem på rett spor. Men hvem er den anonyme brevskriveren, og hvordan kan gjerningsmannen alltid ligge ett skritt foran? Syndflod er den sjette kriminalromanen med Alex Recht og Fredrika Bergman.

 • av Kristina Ohlsson
  211,-

  Dette er den femte romanen om Alex Recht og hans etterforskningsgruppe.

 • av Kristina Ohlsson
  211,-

  Da litteraturstudenten Rebecca Trolle blir funnet drept og partert i et skogsområde utenfor Stockholm må Alex Recht og hans etterforskere forsøke å finne ut hvorfor Rebecca fikk en så voldsom skjebne. For etterforskeren Frederica Bergman blir etterforskninga et mareritt da hennes elskede Spencer blir dratt inn i saka. Dette er den tredje romanen om Alex Recht og hans etterforskningsgruppe.

 • av Kristina Ohlsson
  250,-

  En mystisk feber sprer seg i byen. Og hvor kommer all vepsen fra? Det er den varmeste sommeren Herbert kan huske og det kryr av veps. Samtidig begynner menneskene i byen å bli syke. De får feber og røde øyne, og Herbert og venninnen Sally får bange aninger. Noe forferdelig er i ferd med å skje! Sammen søker de tilflukt på det hemmelige gjemmestedet sitt, en nedlagt mølle, der ingen levende - eller død - kan nå dem.

 • av Kristina Ohlsson
  211,-

  Fredrika Bergman og kollegene i Alex Rechts etterforskningsgruppe står overfor ei komplisert sak da et eldre ektepar blir funnet drept hjemme hos seg selv. Det er ikke bare ei familietragedie, og samtidig sitter den irakiske flyktningen Ali og venter på beskjed om han får bli i Sverige og ei svensk kvinne som oppholder seg i Bangkok tar opp jakten på den som forsøker å ødelegge livet hennes. Dette er den andre romanen om Alex Recht og hans etterforskningsgruppe.

 • av Kristina Ohlsson
  211,-

  En liten pike forsvinner på sentralstasjonen i Stockholm og faren blir raskt mistenkt. I en annen del av Sverige lever en ung kvinne i skjul, redd for å bli funnet av mannen som hun først trodde var den prinsen og befrieren hun hadde ventet på helt siden barndommen. Etterforskningen ledes av politimannen Alex Recht, Peder Rydh og Fredrika Bergman. Dette er den første romanen om Alex Recht og hans etterforskningsgruppe.

 • av Kristina Ohlsson
  211,-

  Dette er den fjerde romanen om Alex Recht og hans etterforskningsgruppe.

 • av Kristina Ohlsson
  222,-

  Det er noe som ikke stemmer i det store, gamle huset til mormor. Mystiske lyder høres fra tomme rom, og de store steinstatuene i hagen flytter på seg helt uten hjelp. Verst av alt er stemmene som ber Simona skynde seg før det er for sent.«Det vete sjutton om inte det här är den hittills mest skräckinjagande av Kristina Ohlssons barnböcker.»Lotta Olsson, Dagens Nyheter«Åhhh. Ännu en underbar bok i serien. Stenänglar har den där magiska spänningen, som är lite småläskig ibland. Jag säger bara: Mer!»Boktokig«Ohlsson skapar en vardagens mystik som påminner om den i Maria Gripes böcker. ... Ohlsson är en god berättare med förmåga att fängsla läsaren och skapa en atmosfär där verklighetens konturer blir allt mindre skarpa. Det märks att hon har erfarenhet av att skriva deckarhistorier. Med säker hand delar hon i varje kapitel ut en alldeles lagom mängd information för att hålla spänningen vid liv.»Lena Kåreland, SvD«Stenänglar är lika spännande som de första två böckerna ... Gillar du mysterier som är lite övernaturliga så kommer du tycka om den här boken! Men det handlar också om sorg, och kärlek, och vänskap.»Martina Bokbaciller«Kristina Ohlsson är jätteduktig på att skapa en magisk stämning i sina böcker. ... säkra kort för spänningssugna läsare från ca 10 år och uppåt.»Åsa, En bok vid havet«Historien är bitvis vacker. Simonas starka kärlek till mormor gör en mjuk i sinnet. ... I dessa relationer har Kristina Ohlsson hittat fruktbärande korn. Och hon kan också skapa spänning när det hettar till sig.»Susanne Holmlund, Sundsvalls Tidning«En berättelse om spökerier, gamla hemligheter, oro, sorg och saknad. Lika spännande som de tidigare delarna.»Klara, Boklus«... allt gestaltat med lyhörd trovärdighet. Stenänglar är en välskriven mysterieskildring som berör viktiga ämnen på ett klokt sätt, och härligt spännande sträckläsning med karaktärer man fäster sig vid.»Boel Peterson, BTJ

 • av Kristina Ohlsson
  204,-

  Hvem er gutten som ikke lager spor i snøen?Vinteren er kommet, og det er lenge siden snøen og isen la seg. Derfor er det ikke så rart at Aladdin blir nysgjerrig når han ser en mystisk gutt kledd i bare kortbukser snike seg rundt i nabolaget.Når Aladdin prøver å snakke med ham, forsvinner han uten å si et ord. Og det er ingen synlige spor i snøen der han har gått. Hvem er gutten, og hvorfor er det bare Aladdin som ser ham? Kommer han fra flyktningebåten i havnen? Den som plutselig bare dukket opp en dag og siden er blitt der. Eller er han Sølvgutten - han som i over hundre år har lett etter det forsvunne kirkesølvet? Aladdin, Billie og Simona bestemmer seg for å løse mysteriet. "Sølvgutten" er en frittstående oppfølger til "Glassbarna". Kristina Ohlsson skaper en utrolig spennende og spøkelsesaktig fortelling, fast forankret i dagens virkelighet.

 • av Kristina Ohlsson
  145,-

  They thought ghosts didn't exist . . .But when Aladdin s parents discover food is being stolen from their restaurant, he and his friends decide to investigate.Soon, Aladdin notices a strange boy dressed in short trousers, despite the freezing cold. But as hard as he tries to catch him, the boy always disappears leaving no tracks in the fresh snow. Before long, Aladdin and his friends are pulled into a web of secrets and history, treasure and crime.Can they uncover the mystery of the curious Silver Boy?

 • av Kristina Ohlsson
  145,-

  Billie is forced to leave the only home she's ever known when her mother decides they should move to a new house in a small town. But her mother thinks Billie is making it up With the help of her new friend Aladdin, Billie desperately tries to uncover the house's dark, tragic history .

 • av Kristina Ohlsson
  139,-

  Kristina Ohlsson is a gritty and intriguing writer, and this new direction and protagonist deliver the start of a thrilling diptych that goes to the darkest depths of society.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.