no-flag   Stort bursdagsutvalg   no-flag
no-flag no-flag no-flag no-flag no-flag no-flag   Vi feirer 11 års bursdag med stort utvalg   no-flag no-flag no-flag no-flag no-flag no-flag
Kristina Ohlsson

Bøker av Kristina Ohlsson

Kristina Maria Ohlsson ble født 2. mars 1979 i Kristianstad, men flyttet senere til Stockholm. Ohlsson en svensk forfatter og sikkerhetspolitisk analytiker med utdannelse som statsviter og med bakgrunn som analytiker i Säpo. I tillegg har hun arbeidet med terrortrusler i Europa for OSSE (Organisasjon for sikkerhet og samarbeid i Europa), noe som tilsier at Ohlsson har mer kjennskap til verdenspolitikken enn de fleste av oss. Siden 2012 har Ohlsson jobbet som forfatter på heltid og skrevet flere bøker innen kriminalroman-sjangeren. Totalt har hun skrevet 17 bøker.
Vis mer
Filter
Filter
Sjanger
 • (7)
 • (11)
 • (4)
Type
 • (12)
 • (10)
Format
 • (10)
 • (9)
 • (3)
Språk
 • (4)
 • (15)
 • (1)
Pris
NOK
Serie
 • (6)
 • (3)
 • (3)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
Sorter etterSorter Populære
 • av Kristina Ohlsson
  188 - 340,-

  Advokaten Martin Benner elsker antikviteter. Da hans venn Henry Schiller dør, får han et tilbud han ikke kan si nei til; å overta Henrys andel i en antikvitetsbutikk i New York. Men lykken blir kortvarig. Samtidig som Martin blir oppsøkt av en mann som hevder at Henry ble drept, skjønner han at han blir overvåket. Noen lusker rundt huset hans om natten og etterlater fotspor i snøen. Martin tvinges inn i en heseblesende jakt på sannheten om Henry. For hvem var han egentlig? Og hva hendte den dagen han døde? Henrys hemmelighet er en spennende og intrikat kriminalroman om hvordan spor fra fortiden ikke kan viskes bort. Det er også en fortelling om familielojalitet og samhold. Det er den tredje boken om advokat Martin Benner, en frittstående fortsettelse av Lotus blues og Mios blues.

 • av Kristina Ohlsson
  188,-

  Ny sjarmerende og gatesmart lek med den hardkokte krimsjangeren. Kristina Ohlsson leverer igjen! Hva skjedde egentlig i Mios barnehage den siste dagen før han forsvant? Mot sin vilje har advokat Martin Benner blitt dratt inn i jakten på den forsvunne fireåringen. Så lenge barnet er borte, kommer ikke mafiaorganisasjonen til å la Martin være i fred. Martin er desperat og følger opp de få sporene som finnes.. Men Mios forsvinning er ikke Martins eneste problem. Han må også bringe klarhet i hvem som prøver å legge skylden på ham for to mord han ikke har begått. Martin blir mer og mer paranoid for hver dag som går. Hvem er det som følger ham så tett på uten å være synlig selv? Jakten på sannheten stiller ham overfor et uhyggelig dilemma: Kan han redde både Mio og seg selv? Eller vil flere liv gå tapt før Martin Benner får ro? Kristina Ohlsson er en av Sveriges nye krimtalenter. Hun har skrevet fem bøker om Fredrika Bergman og Alex Recht og to bøker om advokaten Martin Benner.

 • av Kristina Ohlsson
  188,-

  En desperat mann henvender seg til advokat Martin Benners kontor og ber om hjelp til å renvaske sin søster for mord på fem personer. Det er bare det at søsteren er død. Det regner den dagen alt går galt. En desperat mann henvender seg til advokat Martin Benners kontor og ber om hjelp til å renvaske sin søster, som er dømt for mord. Det er bare det at søsteren er død. Før hun tok sitt eget liv, erkjente hun seg skyldig i fem drap. I avisene kalles hun tidenes seriemorder og har fått kallenavnet Sara Texas. Broren vil kjempe for hennes uskyld og samtidig finne sønnen hennes, Mio, som er sporløst forsvunnet. Martin Benner har det meste. Karriere, kvinner og en liten datter. Men han har også svakheter. Og mest av alt har han utfordringer. I jakten på sannheten gjør han en alvorlig feilvurdering. Plutselig blir han en liten brikke i et farlig spill, der han til slutt tvinges til å ta et grusomt valg. Lotus Blues er svenske Kristina Ohlssons første av to bøker om advokat Martin Benner. .«Disse 430 sidene kommer til å stjele nattesøvnen din. Ikke fordi du får mareritt, men fordi du vil lese til siste slutt før du legger deg.» Mariestadstidningen «Den hardkokte stilen er kul, Benner er interessant og handlingen holder et høyt tempo.» Borås Tidning «Lotus Blues er rasende underholdende lesning i en tilbakelent, småironisk og hardkokt stil ?» Norra Skåne «Intrigen, språket, spenningen og det rike persongalleriet. Alt stemmer. Lotus Blues er en uhyre velkomponert krim.» .Östgöta Correspondenten «Det hele er smart og velskrevet ?» Alba «Historien er hardkokt, intrikat, men ikke vanskelig å følge. Kristina Ohlsson skriver godt, direkte og ukomplisert.» Norran «Jeg lengter allerede etter oppfølgeren.» Aftonbladet

 • av Kristina Ohlsson
  222,-

  Søstrene Alba og Ellen er på juleferie hos onkelen sin. På loftet har han et miniatyrhus som Alba syns er litt skummelt, og det blir ikke bedre av at det plutselig brenner i kakkelovnen i det lille huset. Det blåser opp til snøstorm, ingen kommer seg ut eller inn av den lille byen - og om natten hører Alba stemmer som hvisker at julen er den farligste tiden på året. Og som om ikke dette er skummelt nok: Alba finner et gammelt brev, der det står om en som kalles Samleren og som tidligere flere ganger har bortført barn fra den lille byen. Når han kommer blir det snøstorm, og alt tyder på at han er tilbake.

 • av Kristina Ohlsson
  174 - 340,-

  Første bok i Kristina Ohlssons nye serie. Samme stormfulle natt som August Strindberg kommer til Hovenäset i Bohuslän, forsvinner den populære læreren Agnes sporløst. August har lagt Stockholm og en fremgangsrik karriere i finansbransjen bak seg for å følge drømmen om å åpne «Strindbergs second hand». Endelig skal han få drive med noe han elsker å gjøre - kjøpe og selge brukte ting - og dessuten på et sted som han har lengtet etter å dra tilbake til. Men hele vestkystidyllen rystes av Agnes' forsvinning. Politiet, med den empatiske og engasjerte Maria Martinsson i spissen, leter etter Agnes dag og natt. Håpet om å finne henne i live svinner. Hva er det som har skjedd? Og hvorfor får August Strindberg en ubehagelig følelse av at han sitter på en del av løsningen? Kristina Ohlsson er en av Sveriges mest populære krimforfattere. Stormvakt er den første boken i en ny krimserie med handling fra Sveriges vestkyst, og med politietterforsker Maria Martinsson og brukthandler August Strindberg i hovedrollene.

 • av Kristina Ohlsson
  188 - 325,-

  Forlagets omtale: Først settes et tre i brann. Så åpnes portene til helvete. Lukas forsvinner et par dager før han er ferdig med videregående. Tre uker senere blir han funnet bevisstløs med store skader. Ingen vet hva som har hendt ham. Ikke engang han selv. Han husker ingenting. Det eneste han og alle andre vet, er at ytterligere to personer er forsvunnet på samme måte, men Lukas er den eneste som er kommet tilbake. Ti år senere vender Lukas tilbake til foreldrenes hus i hjembygda plaget av uvissheten om hvem som en gang ødela livet hans. På den andre siden av gaten bor en far som aldri fikk vite hva som skjedde med datteren Fanny. Han tror at Lukas har svaret. Samtidig flytter Anna og David inn i den gamle prestegården. Her skal de begynne sitt nye liv. Men huset vekker en sterk uro i Anna. Når hun senere finner et jernkors gravd ned i hagen, forstår hun at noen vil dem vondt. Veldig vondt. Anna prøver vettskremt å redde både seg selv og David, men er det allerede for sent?

 • av Johan Theorin, Håkan Nesser, Camilla Läckberg, m.fl.
  187,-

  Krimnoveller 2018I denne samlingen får du krimnoveller fra de aller beste!Camilla Läckberg, Johan Theorin, Kristina Ohlsson, Håkan Nesser, Mariette Lindstein, Åsa Larsson, Jørn Lier Horst og Gunnar Staalesen.

 • av Kristina Ohlsson
  188 - 340,-

  Alex Recht og Fredrika Bergman er tilbake. En mann blir funnet død i stolen sin foran peisen, skutt i brystet. Merkelig nok har han datterens giftering på lillefingeren. En annen mann bekjenner en synd i et brev til sin kone; han har kjørt på en kvinne og stoppet ikke for å hjelpe. Den tredje mannen leier et øde hus som egentlig er beregnet til å skjule mennesker på flukt, men han har noe helt annet i tankene. Fredrika Bergman og Alex Recht ser en sammenheng mellom de ulike sakene og ledes inn i en etterforskning der gamle synder kommer til overflaten. En ukjent person legger igjen beskjeder til Alex, en som vil hjelpe dem på rett spor. Men hvem er den anonyme brevskriveren, og hvordan kan gjerningsmannen alltid ligge ett skritt foran? Syndflod er den sjette kriminalromanen med Alex Recht og Fredrika Bergman.

 • av Kristina Ohlsson
  188 - 326,-

  Dette er den femte romanen om Alex Recht og hans etterforskningsgruppe.

 • av Kristina Ohlsson
  188,-

  Da litteraturstudenten Rebecca Trolle blir funnet drept og partert i et skogsområde utenfor Stockholm må Alex Recht og hans etterforskere forsøke å finne ut hvorfor Rebecca fikk en så voldsom skjebne. For etterforskeren Frederica Bergman blir etterforskninga et mareritt da hennes elskede Spencer blir dratt inn i saka. Dette er den tredje romanen om Alex Recht og hans etterforskningsgruppe.

 • av Kristina Ohlsson
  243,-

  En mystisk feber sprer seg i byen. Og hvor kommer all vepsen fra? Det er den varmeste sommeren Herbert kan huske og det kryr av veps. Samtidig begynner menneskene i byen å bli syke. De får feber og røde øyne, og Herbert og venninnen Sally får bange aninger. Noe forferdelig er i ferd med å skje! Sammen søker de tilflukt på det hemmelige gjemmestedet sitt, en nedlagt mølle, der ingen levende - eller død - kan nå dem.

 • av Kristina Ohlsson
  208,-

  En skikkelig grøsser fra Sveriges prisvinnende, kritikerroset og bestselgende barnebokdronning.12 år gamle Billie og moren flytter inn i et gammelt hus. De skal fortsette livet etter at faren døde. Billie merker straks at det er en uhyggelig stemning i huset. Det er akkurat som om huset ikke vil ha dem der. Som om det gjør alt som står i dets makt for å skremme dem bort. Jo mer Billie får vite om husets mørke historie, jo sikrere blir hun på at de må komme seg bort. Så fort som mulig. Før det er for sent ...

 • av Kristina Ohlsson
  188,-

  Fredrika Bergman og kollegene i Alex Rechts etterforskningsgruppe står overfor ei komplisert sak da et eldre ektepar blir funnet drept hjemme hos seg selv. Det er ikke bare ei familietragedie, og samtidig sitter den irakiske flyktningen Ali og venter på beskjed om han får bli i Sverige og ei svensk kvinne som oppholder seg i Bangkok tar opp jakten på den som forsøker å ødelegge livet hennes. Dette er den andre romanen om Alex Recht og hans etterforskningsgruppe.

 • av Kristina Ohlsson
  153 - 318,-

  En liten pike forsvinner på sentralstasjonen i Stockholm og faren blir raskt mistenkt. I en annen del av Sverige lever en ung kvinne i skjul, redd for å bli funnet av mannen som hun først trodde var den prinsen og befrieren hun hadde ventet på helt siden barndommen. Etterforskningen ledes av politimannen Alex Recht, Peder Rydh og Fredrika Bergman. Dette er den første romanen om Alex Recht og hans etterforskningsgruppe.

 • av Kristina Ohlsson
  188,-

  Dette er den fjerde romanen om Alex Recht og hans etterforskningsgruppe.

 • av Kristina Ohlsson
  349,-

 • av Kristina Ohlsson
  82,28

  In the middle of a rainy Swedish summer, a little girl is abducted from a crowded train. Despite hundreds of potential witnesses, no one noticed when the girl was taken. Her mother, left behind at the previous station, alerted the crew immediately. But as the train pulled into Stockholm Central Station, the girl was nowhere to be seen. To Inspector Alex Recht of the Stockholm police, this looks like a classic custody row. But none of the evidence adds up and young Investigative Analyst Fredrika Bergman is convinced the case is far more complex than her boss is prepared to admit.So when the missing child is found dead in the far north of Sweden, with the word UNWANTED scribbled on her forehead, the rule book is finally thrown out of the window. Now on the trail of a ruthless murderer with a terrifying agenda, will Alex and Fredrika manage to put aside their differences and work together to find the killer, before it's too late? A true Scandinavian page-turner, Unwanted is packed with suspense, authentic police procedure and psychological depth

 • av Kristina Ohlsson
  82,28

  The brand new thriller featuring Investigative Analyst Fredrika Bergman and Alex Recht of the Stockholm police.Shortly after a crowded New York-bound flight takes off from Stockholm, a bomb threat is found on board. Anonymous hijackers demand that the Swedish government revoke its decision to deport a Moroccan man. If their demands are not met, the plane will explode if it attempts to land. The US and Swedish governments must choose between negotiating with terrorists in order to save the four hundred passengers held hostage at thirty thousand feet, or to stand their ground and pursue the deportation of a possibly innocent man. Fredrika Bergman, familiar with the deportation case through her work in the Justice Department, now returns to the police force to act as a liaison between Police Superintendent Alex Recht, and the abrasive Eden Lundell, agent with the Security Service's counter-terrorism unit. But they soon realize that the plot behind the hijacking is far more complex than anyone initially thought. As the hours pass, the team are running out of options, and the plane is running out of fuel 'The writing is tense, dense and very atmospheric. The stories sharp and impossible to let go. Kristina Ohlsson is a true queen of scandinavian crime' Mons Kallentoft 'Superbly crafted' Daily Mail 'Kristina Ohlsson is a rising star of Scandinavian crime fiction' Sunday Times

 • av Kristina Ohlsson
  132,-

 • av Kristina Ohlsson
  132,-

 • av Kristina Ohlsson
  132,-

 • av Johan Theorin, Håkan Nesser, Camilla Läckberg, m.fl.
  153,-

  Gyldendal påskekrim gir deg syv skremmende gode noveller, hele historien bak det særnorske fenomenet påskekrim, krimquiz og et spennende møte med 5 svenske krimdronninger:Påskekrim er et særnorsk fenomen. Vi har påskekrimhørespill på radio, vi har påskekrimserier på tv, vi har påskekrimgåte på melkekartongene. Og vi leser krim i solveggen eller i lysskjæret fra peisen på hytta på påskefjellet. Hvorfor det ble slik, kan du finne ut her, i Gunnar Staalesens artikkel om påskekrimmens opprinnelse. I tillegg: krimnoveller av noen av Nordens beste og mest populære krimforfattere: Camilla Läckberg, Gunnar Staalesen, Johan Theorin, Jan Mehlum, Håkan Nesser og Kristina Ohlsson. Samt påskekrimquiz og et møte med den nye generasjonen av svenske krimdronninger. Ha en kriminelt god påske!

 • av Kristina Ohlsson
  222,-

  Det er noe som ikke stemmer i det store, gamle huset til mormor. Mystiske lyder høres fra tomme rom, og de store steinstatuene i hagen flytter på seg helt uten hjelp. Verst av alt er stemmene som ber Simona skynde seg før det er for sent.«Det vete sjutton om inte det här är den hittills mest skräckinjagande av Kristina Ohlssons barnböcker.»Lotta Olsson, Dagens Nyheter«Åhhh. Ännu en underbar bok i serien. Stenänglar har den där magiska spänningen, som är lite småläskig ibland. Jag säger bara: Mer!»Boktokig«Ohlsson skapar en vardagens mystik som påminner om den i Maria Gripes böcker. ... Ohlsson är en god berättare med förmåga att fängsla läsaren och skapa en atmosfär där verklighetens konturer blir allt mindre skarpa. Det märks att hon har erfarenhet av att skriva deckarhistorier. Med säker hand delar hon i varje kapitel ut en alldeles lagom mängd information för att hålla spänningen vid liv.»Lena Kåreland, SvD«Stenänglar är lika spännande som de första två böckerna ... Gillar du mysterier som är lite övernaturliga så kommer du tycka om den här boken! Men det handlar också om sorg, och kärlek, och vänskap.»Martina Bokbaciller«Kristina Ohlsson är jätteduktig på att skapa en magisk stämning i sina böcker. ... säkra kort för spänningssugna läsare från ca 10 år och uppåt.»Åsa, En bok vid havet«Historien är bitvis vacker. Simonas starka kärlek till mormor gör en mjuk i sinnet. ... I dessa relationer har Kristina Ohlsson hittat fruktbärande korn. Och hon kan också skapa spänning när det hettar till sig.»Susanne Holmlund, Sundsvalls Tidning«En berättelse om spökerier, gamla hemligheter, oro, sorg och saknad. Lika spännande som de tidigare delarna.»Klara, Boklus«... allt gestaltat med lyhörd trovärdighet. Stenänglar är en välskriven mysterieskildring som berör viktiga ämnen på ett klokt sätt, och härligt spännande sträckläsning med karaktärer man fäster sig vid.»Boel Peterson, BTJ

 • av Kristina Ohlsson
  209,-

  Hvem er gutten som ikke lager spor i snøen?Vinteren er kommet, og det er lenge siden snøen og isen la seg. Derfor er det ikke så rart at Aladdin blir nysgjerrig når han ser en mystisk gutt kledd i bare kortbukser snike seg rundt i nabolaget.Når Aladdin prøver å snakke med ham, forsvinner han uten å si et ord. Og det er ingen synlige spor i snøen der han har gått. Hvem er gutten, og hvorfor er det bare Aladdin som ser ham? Kommer han fra flyktningebåten i havnen? Den som plutselig bare dukket opp en dag og siden er blitt der. Eller er han Sølvgutten - han som i over hundre år har lett etter det forsvunne kirkesølvet? Aladdin, Billie og Simona bestemmer seg for å løse mysteriet. "Sølvgutten" er en frittstående oppfølger til "Glassbarna". Kristina Ohlsson skaper en utrolig spennende og spøkelsesaktig fortelling, fast forankret i dagens virkelighet.

 • av Kristina Ohlsson
  340,-

  Fredrika Bergman og kollegene i Alex Rechts etterforskningsgruppe står overfor ei komplisert sak da et eldre ektepar blir funnet drept hjemme hos seg selv. Det er ikke bare ei familietragedie, og samtidig sitter den irakiske flyktningen Ali og venter på beskjed om han får bli i Sverige og ei svensk kvinne som oppholder seg i Bangkok tar opp jakten på den som forsøker å ødelegge livet hennes. Dette er den andre romanen om Alex Recht og hans etterforskningsgruppe.

 • av Kristina Ohlsson
  69,89 - 125,-

  They thought ghosts didn't exist . . .But when Aladdin s parents discover food is being stolen from their restaurant, he and his friends decide to investigate.Soon, Aladdin notices a strange boy dressed in short trousers, despite the freezing cold. But as hard as he tries to catch him, the boy always disappears leaving no tracks in the fresh snow. Before long, Aladdin and his friends are pulled into a web of secrets and history, treasure and crime.Can they uncover the mystery of the curious Silver Boy?

 • av Kristina Ohlsson
  82,28

  The brand new thriller featuring Investigative Analyst Fredrika Bergman and Alex Recht of the Stockholm police.On a cold winter's day, a pre-school teacher is shot to death in front of parents and children at the Jewish Congregation in Stockholm. Just a few hours later two Jewish boys go missing on their way to tennis practice. A heavy snowstorm hits Stockholm and the traces of the perpetrator are few and far between. Fredrika Bergman and Alex Recht are faced with one of their toughest challenges ever as they hunt for a killer that seems as merciless as he is effective. The leads in the investigation are many and diverse but in the end they all point to the same place: Israel. Someone or something called the Paper Boy keeps popping up in the police investigation. But who was he really? And could he possibly have resurfaced in Stockholm, now claiming new victims?

 • av Kristina Ohlsson
  0 - 82,28

  From the bestselling author of THE DISAPPEARED and UNWANTED comes the newest thriller by the Queen of Scandi Crime A man, wearing his daughter's wedding ring, is found in front of his fireplace, a bullet hole in his chest. A funeral director searches desperately for his brother a man who doesn't seem to be missed. A woman struggles to protect her children and her life as her husband turns ever more dangerous. Fredrika Bergman and Alex Recht believe that these three cases are totally unrelated until they uncover a connection between these three people that changes everything. Soon Bergman and Recht are pulled into an escalating series of events where old sins return to haunt all involved. And someone is leaving them taunting messages but who, and why? Kristina Ohlsson has already sold nearly a million copies worldwide. Now discover for yourself what makes her one of the world's favourite crime writers.Praise for KRISTINA OHLSSON, the QUEEN OF SCANDI CRIME Kristina Ohlsson has managed to achieve what many before her have only attempted: to take the Swedish crime novel to a new and unexpected level Arne Dahl The writing is tense, dense and very atmospheric. The stories sharp and impossible to let go. Kristina Ohlsson is a true queen of Scandinavian crime. Mons Kallentoft Kristina Ohlsson is a rising star of Scandinavian crime fiction Sunday TimesSuperbly crafted, and with a set of police detectives who are all too human, it seeps into your subconscious, as only truly good thrillers can do Daily Mail ';Expect Ohlsson to join Nesbo on most readers cant-miss lists' Booklist (starred review)

 • av Kristina Ohlsson
  82,28

  FIVE BRUTAL MURDERS IN TWO COUNTRIES. ';Hollywood blockbuster materialyou'll finish it in one gulp' Metro A WOMAN CONFESSES TO THE KILLINGS, THEN LEAPS OFF A BRIDGE TO HER DEATH. Kristina Ohlsson is a rising star of Scandinavian crime fiction' Sunday Times HER BROTHER INSISTS SHE WAS INNOCENT, AND WANTS THE CASE REOPENED. ';Expect Ohlsson to join Nesbo on most readers cant-miss lists' BooklistBUT HOW DO YOU VINDICATE A DECEASED, SELF-PROCLAIMED KILLER? ';Superbly crafted' Daily Mail

 • av Kristina Ohlsson
  69,89 - 125,-

  Billie is forced to leave the only home she's ever known when her mother decides they should move to a new house in a small town. But her mother thinks Billie is making it up With the help of her new friend Aladdin, Billie desperately tries to uncover the house's dark, tragic history .

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.