Norges billigste bøker

Kunst og kultur

Finn mange spennende bøker om kunst og kultur som handler om alt fra musikk, arkitektur og design til fotografering. Her finner du kunstbøker og bøker om kultur innen mote, grafisk design, graffiti og gatekunst til tatoveringer, kalligrafi og mye mer.
Kunst og kultur dekker et stort utvalg. Hvis du i stedet er mer interessert i teater, finner du også alt om det her. Med vårt utvalg er vi sikre på at det er en eller flere bøker om kunst eller kultur som definitivt vil falle i smak hos deg. Bli inspirert og finn din neste kunstbok om f.eks. abstrakt kunst eller norsk kultur her.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av Lillebjørn Nilsen
  495,-

  En klassiker!De fleste som spiller gitar har på en eller annen måte vært i kontakt med denne boka. Lillebjørn Nilsen har skrevet en omfattende lærebok som spenner fra begynnerens første grep til moderne gitarteknikk.Instruktive tegninger viser hvordan grep og teknikker skal utføres. Folkemusikk, rythm & blues, rock, klassisk - velkjente melodier og sanger brukes som grunnlag for ulike former for ferdighetstrening.

 • av Isabel Raad
  341,-

  Jeg har egentlig aldri villet fortelle denne historien. Jeg vil ikke at noen skal synes synd på meg. Men nå som jeg har fått opplevelsene på avstand føles det riktig å dele mer av hvem jeg er og hva jeg kommer fra.Hvis jeg kunne velge, ville jeg blitt plassert i fosterhjem den dagen jeg ble født. Det høres kanskje helt sjukt ut, men oppveksten min unner jeg virkelig ingen. Det var et helvete. Da jeg var 11 år, var begeret så til de grader overfylt at jeg satte meg på trappa utenfor hos barnevernet, for å be om et nytt sted å bo. Siden ble det for vanskelig i fosterhjemmet, og jeg fikk flytte for meg selv som 17-åring. Diagnose på den tiden: anoreksi.Fram til da hadde livet vært en lang rekke av vold, frykt, bekymringsmeldinger, narkotikasalg, barnevernsmøter, mishandling, krisehjem, blåveiser, selvmordstanker, indre drama og voksne mennesker som sviktet - igjen og igjen. Heldigvis mikset med noen gode personer og perioder underveis.I denne boken forteller jeg om menneskene, hendelsene og tankene som jeg ikke har klart å fortrenge opp i gjennom. Dette er grunnen til at jeg er meg. Uten Shirog, ingen Isabel. Shit, jeg får fremdeles frysninger av å høre det navnet.

 • - A Spiritual Path to Higher Creativity
  av Julia Cameron
  275 - 345,-

 • av Ivo de Figueiredo
  419,-

  Andre bind av Stormen følger Munch etter at han bryter opp fra Norge i 1902. De neste årene lever han et omflakkende og utsvevende liv på kontinentet, samtidig som hans kunstneriske anseelse vokser, ikke minst i Tyskland. Da han vender hjem etter nervesammenbruddet i 1908, hylles han som et geni, mens tyskerne kanoniserer ham som 'germansk mester' - en status som først blir problematisk når Hitler kommer til makten i 1933. Munch finner aldri sin plass i det nye århundret, han står midt i sin tid, men alltid for seg selv. I Norge er han kosmopolitten blant nasjonsbyggere, i Tyskland en aldrende avantgardist blant unge ekspresjonister. Når han trekker seg tilbake til villaen på Ekely, er det på sett og vis fordi han ikke hører hjemme andre steder enn i sin egen kunst. Der fortsetter til gjengjeld stormen å herje i kunstnerens øye til han lukker dem for siste gang en vinterdag i 1944. I andre bind av Stormen. En biografi om Edvard Munch fullfører Ivo de Figueiredo det storstilte portrettet av Norges største kunstner og hans tid.

 • av Karl Ove Knausgård
  393,-

 • av Erling Aadland
  450,-

  Bob Dylan har gjennom sin seksti år lange karriere inntatt en enestående posisjon i populærkulturen, blant annet fordi han hele tiden har evnet å fange og formidle vesentlige trekk ved sin samtid. Han har skrevet 600 sanger, gitt ut 39 studioalbum, spilt mer enn 3700 konserter og solgt over 100 millioner plater.Rolling Stone Magazine har kåret Bob Dylan til den beste låtskriveren noensinne, men først og fremst er han blant verdens fremste lyrikere, og i 2016 ble han tildelt Nobels litteraturpris.Det er utgitt utallige bøker om Bob Dylan. Dette skyldes ikke først og fremst hans popularitet, for en rekke artister og band har solgt mer musikk enn ham. Forklaringen er at Dylan er litterær, og at hans tilhengere er lesende mennesker. Dette stiller helt spesielle krav til en Dylan-bok.Med denne boken har Erling Aadland reist en bauta over sanglyrikeren og fenomenet Bob Dylan. Dylan og diktet er et 600-siders innsiktsfullt og originalt essay, med observasjoner og fortolkninger man ikke finner andre steder. Men boken er også et oppslagsverk. Erling Aadland har imponerende nok tatt for seg hele Dylans katalog, alle studioalbum med eget materiale fra 1962 til 2020, analysert de viktigste sangene fra hvert album, og ordnet stoffet kronologisk og diskografisk.

 • - The Richard and Judy bookclub pick and Sunday Times Bestseller
  av Alex Michaelides
  136,-

  With film rights snapped up by an Oscar winning Hollywood production company, rights sold in a world record 43 territories, and rave blurbs from David Baldacci, Lee Child and A.J. Finn, The Silent Patient promises to be the debut thriller of 2019.

 • av Britney Spears
  349,-

  Min egen stemme er en modig og overraskende rørende historie om frihet, berømmelse, morskap, overlevelse, tro og håp.Hele verden lyttet da Britney Spears talte i rettsalen i juni 2021. Virkningen av å høre hennes stemme - hennes sannhet - var ubestridelig, og vitnemålet forandret livet hennes og livet til utallige andre. Min egen stemmeavslører for første gang hennes utrolige historie - og den indre styrken til en av de store stjernene i popmusikkhistorien.Britney Spears' banebrytende bok er skrevet med bemerkelsesverdig åpenhet og humor. Den viser musikkens og kjærlighetens kraft - og hvor viktig det er at en kvinne endelig forteller sin egen historie på sine egne premisser.

 • av Ragnhild Toft Brochmann
  349,-

 • av Halvor Bakke
  450,-

  I Lev hyttedrømmen av får du innblikk i 14 unike hytter fra de to siste tv-sesongene av Eventyrlig oppussing med Halvor Bakke. Alle hyttene trengte en håndstrekning, et løft og litt omsorg for at de skulle bli det fristedet eierne ønsket seg, og komme til sin rett i vakker og vill natur.Nordmenn er verdensmestere i oppussing og umettelige når det gjelder hyttekos. Hvis du står foran oppussing av hytta og ikke helt vet hvor eller hvordan du skal starte, er dette boka for inspirasjon og motivasjon. Her får du hjelp til å stake ut kursen i virvaret av stilarter, farger, materialer og arkitektur. Du får konkrete tips og råd til din egen eventyrlige oppussing.Halvor Bakke er Norges mest populære interiør- og møbeldesigner med over 260 000 følgere på Instagram. Han er landets største interiørprofil, populær blant amatører og anerkjent av fagpersoner.

 • av Else Kåss Furuseth & Kine Jeanette Solberg
  349,-

  Hele Norges komiker og programleder Else Kåss Furuseth har ofte fått spørsmålet: «Hvorfor sa du ikke bare nei?» Denne boka er en samling unike, morsomme og hjerteskjærende historier fra et uhelbredelig ja-menneske som får tilbudene ingen andre får. Dette er ikke en selvhjelpsbok som forteller deg hvordan du skal leve, men et innblikk som åpner for å reflektere rundt egne valg. Og kanskje er det også en utilsiktet hyllest av det å si ja. For hva skal man egentlig med integritet og personlige grenser, når man heller kan stå naken på scenen i Oslo Spektrum eller forspise seg på duer i Frankrike?

 • av Halvor Bakke
  359,-

  Den folkekjære tv-personligheten og mega-populære interiørdesigneren Halvor Bakke har tatt oss med inn i andres rom gjennom 7 sesonger på skjermen og flere bøker. Nå inviterer han oss inn i sitt eget rom. Her forteller han hjerteskjærende og medrivende om oppveksten som odelsgutt på Bakke gård i Stavern, om såre skoleår med mobbing og om den gryende erkjennelsen av å være homofil - og med det frykten for å skuffe, ja miste, familien sin. Og for å brenne i helvete, slik pastoren i det frikirkesamfunnet Bakke-familien tilhørte sa ville skje med sånne som ham. Det gjorde ikke saken enklere at Halvors egen far satt i kirkens eldsteråd. Men Mitt rom er også, og ikke minst, fortellingen om Halvor Bakkes eventyrlige reise fra stillingen som flyvert til posisjonen som landets største interiørprofil, anerkjent og ettertraktet av fagfolk og med 300 000 følgere på Instagram. Halvor Bakke omsetter i dag egendesignede produkter for like eventyrlige 400 millioner kroner årlig. Uventedehendelser, overraskende vendepunkter, opp- og nedturer, varme vennskap, skeiv kjærlighet, dyp livsglede og viktigheten av bobler - de i stettglass, om noen stusser - gjør Mitt rom til en berikende leseopplevelse for langt flere enn forfatterens interiørfrelste menighet. Mitt rom er ført i pennen av Svein Tore Bergestuen.

 • av Halvor Bakke
  437,-

  Skap drømmehytta med EVENTYRLIG OPPUSSING gir deg konkrete ideer, inspirasjon, tips og råd til ditt eget hytteprosjekt. Her får du besøke 13 unike hytter fra de to siste tv-sesongene, sesong 8 og 9, i tillegg til forfatterens egen private hyttedrøm.Bokas hytter, som samtlige ligger innhyllet i vill og vakker norsk natur, hadde alle sitt særpreg, men skrek etter en hjelpende hånd, et løft og litt omsorg. Halvor og teamet hans tok utfordringen med å definere hyttenes stilretning, samtidig som de ivaretok eiernes ønsker og personlige smak. Så begynte forvandlingen - og de fantastiske resultatene presenteres i denne eventyrlige boka som vil vekke en brusende oppussingslyst i deg.Gjennom bildene i boka kan du nesten kjenne lukten av ferskt treverk, føle den forfriskende brisen fra havet og la deg fortrylle av åser og fjell. Du kan høre bølgeskvulpet, fuglekvitteret og bruset fra bekken som om du var der selv.Enten du allerede er stolt eier av en hytte eller bærer på en drøm om å få det en dag: Denne boka har noe for alle, uavhengig av hvilken type hytte eller stil du har eller drømmer om. Her er det inspirasjon på hver eneste side!Halvor Bakke er Norges mest populære interiør- og møbeldesigner, og en inspirasjonskilde for hundretusenvis av nordmenn. Som programleder for tv-suksessene Eventyrlig oppussing og hans nyeste serie Halvors verden på Viaplay, har han fengslet seere over hele landet med sin kreativitet og ekspertise. Som forfatter har han tidligere utgitt fem bøker, inkludert sin personlige historie Mitt rom(2022).

 • av Jennette McCurdy
  295,-

  I'm Glad My Mom Died is a deeply moving and poignant book written by Jennette McCurdy. Published by Simon + Schuster Inc. in 2022, this book belongs to a genre that beautifully blends raw emotions with captivating storytelling. The author, Jennette McCurdy, is known for her ability to weave words into a narrative that touches the heart and provokes thought. In 'I'm Glad My Mom Died', she explores themes of loss, love, and acceptance in a way that is both riveting and relatable. This book not only showcases McCurdy's prowess as a writer but also offers readers a glimpse into her personal journey. A must-read for those who appreciate honest and heartfelt storytelling. Published by the renowned Simon + Schuster Inc., this book is a testament to McCurdy's literary talent and her courage to share her story with the world.

 • av Jon-Are Masternes
  375,-

 • - historien om de største merkene og mest ikoniske armbåndsurene
  av Christian Martinez
  480,-

  I Klokker presenterer danske Christian Martinez armbåndsurets fascinerende historie gjennom fortellingen om klodens mest kjente kokkefabrikanter. Hele 400 sider, rikt illustrert med en lang rekke ikoniske bilder. Kjente folk og situasjoner som også viser et ikke hvilket som helst urverk. Som på lydbokens omslag: Paul Newman med sin berømte Rolex Daytona som ble solgt på auksjon i 2017 for nærmere 18 millioner dollar - en av de høyeste prisene som noensinne er gitt for et armbåndsur. Alle de kjente klokkemerkene er med: Breitling, Cartier, Casio, Seiko, Patek Philippe, Rolex og TAG Heuer for å nevne noen av bokens 23 klokkefabrikanter. Men forfatteren vier også plass til mindre kjente, men unike urmakere, inkludert noen danske. Klokker tar oss med på en reise inn i urverkets minste deler, men også ned i havdypet og ut i verdensrommet. For armbåndsur er mer enn gjenstander vi holder styr på tiden med eller smykker oss med. De er vitnesbyrd om det 20. århundrets teknologiske og kulturelle utvikling. Klokker inneholder alt du vil vite om nettopp klokker. Lydboken beskriver kvartsur, mekaniske ur, vintage-ur og moderne ur i tillegg til verdenshistoriens banebrytende urmakere, skjellsettende begivenheter og de mest legendariske urene. Klokker er på ingen måte kun for klokkesamlere eller de med over middels interesse for klokker. Den representerer et stykke kulturhistorie med mange spennende nedslagsfelt og er både underholdende og lærerik.

 • - drakter og skjorter til voksen og barn
  av Lisbeth Bjørndal
  419,-

  Festdrakter du syr selv gir deg oppskriften på feiende flotte damedrakter og festfine barneklær inspirert av fire teamer: rocka, barokk, budsjett og tradisjon. Drakt, skjorte, veske, belte og hodepynt - Festdrakter du syr selv inneholder alt du trenger for å sy ditt eget unike festplagg!Enkle grunnmodeller. Klare arbeidsbeskrivelser. Mønsterark i flere størrelser. Grundig om stoffer og søm, tilpassing, kroppsmål og beregning, klipping og ferdiggjøring. Se hva du kan lage av duker, klokkestrenger og gardiner og gamle blonder. Og se hva du kan finne av pynt blant gamle smykker, i roteskufen og verktøykassa!

 • av Asmund Eikenes
  299,-

  Å bruke klart språk som del av designprosesser er det siste tilskuddet til designfaget: det vi kaller innholdsdesign. Innholdsdesign er viktig for å forme og forbedre tjenester slik at de både møter brukernes behov og kommuniserer klart og tydelig.Design med klart språk viser hvor kraftfullt innholdsdesign kan være. I boken lærer du å bruke klart språk som verktøy gjennom hele designprosessen, med fem ulike tilnærminger:Begeistring for verb - for å vise hva som skjerSortering og analyse - for å rydde og prioritereFasilitering - for å drive prosessene fremoverHistoriefortelling - for å begeistre og overbeviseKommunikasjon - for å skrive så folk forstårDesign med klart språk er boken for deg som vil skape gode brukeropplevelser og styrke designdrevet innovasjonsarbeid. Boken gir deg verktøyene du trenger for å bruke klart språk til å forme meningsfulle opplevelser og tjenester for alle.

 • av Thor Gotaas & Roar Vingelsgaard
  258 - 405,-

  Hva tørket man seg med før dopapirets tid? Hvorfor hang det kongebilder på utedoene? Hvordan var de ulike tradisjonene landet rundt? Og hvorfor varierte størrelsen på dohullene? Norske utedoer omhandler det seriøse og kuriøse. På 1700-tallet tømte nattmenn doene i byene og ble frosset ut sosialt på grunn av det urene yrket. Utover på 1800-tallet ble hygiene viktigere og førte til flere doer. Før det gjorde befolkningen på landsbygda ofte fra seg utendørs. Utedoens historie belyser både sosialhistorie, kulturhistorie, sosiologi, psykologi, kjønnsroller og fremveksten av et moderne Norge. Norske utedoer løfter fram noe allment og hverdagslig og setter det inn i en større sammenheng.

 •  
  295,-

  Björg Thorhallsdottir er en av landets mest folkekjære kunstnere. Ved å by på egne livserfaringer i bilder og tekst ønsker hun å gi folk mot til å være seg selv og tørre å følge drømmene sine.I denne boken gir Björg deg 60 nye kunstverk og historiene om hvorfor akkurat disse bildene ble til.«En del av livsreisen handler om å bli kjent med seg selv, og stadig utvikle seg som menneske - slik at vi igjen kan bety noe for andre. Når vi deler med andre, lærer vi også noe om oss selv. Og jeg inspireres kontinuerlig av den verden og de menneskene jeg møter på min vei. Vi speiler oss i hverandre. Derfor velger jeg å leve et liv uten maske, og deler mine gleder og sorger gjennom de fargene som passer til dagen min. Jeg håper det kan bety noe også for dagen din.»

 • av Kim Wigaard Johansen
  349,-

 • - 50 av våre kjente og kjære salmer
   
  450,-

  Lytt og lær å synge salmer! Alf Knutsen har samlet 50 av våre kjente og kjære salmer, som alle er en viktig del av vår kulturarv. Salmene gjengis i tekst, lyd på egen lydavspiller samt notesatser. Musikken er spilt spesielt inn for denne boken med Knutsen på klaver og sang ved Kristin Kjemphol Lohne. Boken er illustrert av Rolf Jørgensen og hans vakre bilder med motiver fra Nord-Norge.

 • av Bridget Foley & Tom Ford
  1 051,-

 • av Shea McGee
  395,-

  The Art of Home: A Designer Guide to Creating an Elevated Yet Approachable Home is an inspiring masterpiece by the renowned author, Shea McGee. Published by HARPER HORIZON in 2023, this book delves into the world of interior design like never before. Shea McGee, a celebrated figure in the genre, provides a comprehensive guide on how to transform your living space into an elevated yet approachable home. This book is a testament to her expertise and unique design philosophy. It's a must-read for anyone looking to infuse a sense of sophistication and warmth into their living spaces. Don't miss out on this chance to learn from one of the best in the industry. Published by HARPER HORIZON, this book is a testament to their commitment to delivering quality content that enlightens and inspires.

 •  
  940,-

  Bob Dylan: Mixing Up the Medicine is an unprecedented glimpse into the creative life of one of Americäs most groundbreaking, influential, and enduring artists. Several years ago, a treasure trove containing some 6,000 original Bob Dylan manuscripts was revealed to exist. Their destination? Tulsa, Oklahoma. The documents, as essential as they are intriguing¿draft lyrics, notebooks, and diverse ephemera ¿ comprise one of the most important cultural archives in the modern world. Along with countless still and moving images and thousands of hours of riveting studio and live recordings, this priceless collection now resides at The Bob Dylan Center in Tulsa, Oklahoma, just steps away from the archival home of Dylan¿s early hero, Woody Guthrie. Nearly all the materials preserved at The Bob Dylan Center are unique, previously unavailable, and, in many cases, even previously unknown. As the official publication of The Bob Dylan Center, Bob Dylan: Mixing Up the Medicine is the first wide-angle look at the Dylan archive, a book that promises to be of vast interest to both the Nobel Laureate¿s many musical fans and to a broader national and international audience as well. Edited by Mark Davidson and Parker Fishel, Bob Dylan: Mixing Up the Medicine focuses a close look at the full scope of Dylan¿s working life, particularly from the dynamic perspective of his ongoing and shifting creative processes¿his earliest home recordings in the mid-1950s right up through Rough and Rowdy Ways (2020), his most recent studio recording, and into the present day. The centerpiece of Bob Dylan: Mixing Up the Medicine is a carefully curated selection of over 600 images including never-before-circulated draft lyrics, writings, photographs, drawings and other ephemera from the Dylan archive. With an introductory essay by Sean Wilentz and epilogue by Douglas Brinkley, the book features a surprising range of distinguished writers, artists, and musicians, including Joy Harjo, Greil Marcus, Michael Ondaatje, Gregory Pardlo, Amanda Petrusich, Tom Piazza, Lee Ranaldo, Alex Ross, Ed Ruscha, Lucy Sante, Greg Tate and many others. After experiencing the collection firsthand in Tulsa, each of the authors was asked to select a single item that beguiled or inspired them. The resulting essays, written specifically for this volume, shed new light on not only Dylan¿s creative process, but also their own.

 •  
  393,-

  Den eneste samlede gjennomgang av gresk og romersk arkitektur som er overlevert fra antikken. Marcus Vitruvius Pollio, vanligvis kalt Vitruv, var en romersk arkitekt og ingeniør som virket i det første århundret f.Kr. Han er særlig er kjent for sine ti bøker Om arkitektur, som her foreligger på norsk for første gang. Vitruv mente at en arkitekt måtte ha kjennskap til en rekke vitenskaper som var relevante for yrket. Han skriver også om så forskjellige ting som helningsgraden i akveduktene, hvordan skape god akustikk i et teater og å kontrollere effekten av kastevåpen, og beskriver en rekke oppfinnelser i antikkens verden. Han viser solas og stjernenes ferd rundt jorda, slik man så det den gangen. Vitruv krevde at alle hus skulle være vakre, sunne, varige og nyttige. De må lages etter naturens guddommelige proporsjoner, slik de er i menneskekroppen. Vitruvs verk ble viktig for renessansens kunstnere i Italia og inspirerte Leonardo da Vinci til å lage det kjente bildet av «Den vitruviske mannen». Om arkitektur er en grunnbok i arkitekturfaget og mye av stoffet er spesifikt faglig. Men verket er også krydret med anekdoter, og det kulturhistoriske innholdet bør fange den vanlige lesers oppmerksomhet.

 • - The Complete Fashion Collections
  av Jo Ellison & Louise Rytter
  711,-

  Louis Vuitton Catwalk, a stunning masterpiece by Jo Ellison, is a must-have for fashion enthusiasts and book collectors alike. Published in 2018 by Thames & Hudson Ltd, this book offers an exclusive look into the world of high fashion. The book delves into the rich history and exquisite craftsmanship of the Louis Vuitton brand. It provides an unparalleled exploration of the brand's remarkable journey from its inception to its current status as a global fashion powerhouse. The author, Jo Ellison, brilliantly captures the essence of Louis Vuitton's iconic style, making this book a captivating read. This book is a testament to the timeless elegance and innovation that Louis Vuitton represents. Whether you're a fashion aficionado or simply appreciate well-written books, Louis Vuitton Catwalk is a worthy addition to your collection.

 • av Winifred (The Nottingham Trent University) Aldrich
  513,-

  Metric Pattern Cutting for Women's Wear is a groundbreaking book by the esteemed author Winifred Aldrich, who is renowned for her work at The Nottingham Trent University. First published in 2015 by John Wiley & Sons Inc, this book has become an indispensable guide in the genre of Fashion and Design. Aldrich's expertise shines through each page, providing detailed instructions and insights into women's wear pattern cutting. Readers will find the author's innovative approach to the metric pattern cutting for women's wear truly enlightening. This book is not just an ordinary guide; it's a comprehensive tool for anyone who wants to delve into the world of fashion design. Published by John Wiley & Sons Inc, it's a testament to their reputation for releasing quality educational resources. This book is written in English.

 • av Future Press
  645,-

  Immerse yourself in the fantasy world of Elden Ring with the Official Strategy Guide, Vol. 1. This comprehensive guide, penned by the renowned Future Press, is your ultimate companion to navigate the vast landscapes and intricate lore of the game. Published in 2022, this guide is an essential resource for both newcomers and seasoned veterans of the Elden Ring universe. The guide not only provides strategies and tips for gameplay but also delves into the rich narrative and complex characters that have become a hallmark of the genre. Published by Future Press Verlag und Marketing GmbH, this strategy guide is a testament to their commitment to providing high-quality and insightful content for gamers. Don't miss out on this indispensable tool for your Elden Ring journey.

 • - The Complete Collections
  av Patrick Mauriès
  711,-

  Chanel Catwalk, a masterpiece penned by Patrick Mauries, is a must-have for every fashion enthusiast. Published in 2020 by Thames & Hudson Ltd, this book takes you on a journey through the iconic world of Chanel. The author brilliantly encapsulates the brand's evolution, from its inception to its present-day glory, under the creative direction of Karl Lagerfeld. This book, a unique blend of fashion and history, is an ode to Chanel's legendary elegance and style. Patrick Mauries, with his eloquent writing, immerses the readers in the glamour and sophistication that is synonymous with Chanel. Get your copy today from Thames & Hudson Ltd and delve into the captivating universe of Chanel.

Kunst

På Tales.no tror vi at kunst er kommet for å bli, for når vi står overfor den, blir vi inspirert og søker det fremmede og ukjente i oss selv og hos andre. Kunst er ekstremt verdifullt, fordi du kan fordype deg i det og ha friheten til å la tankene dine skape en form for verdi på det som ikke engang har noe verdi ennå. Det er noe verdifullt ved å lytte til god musikk, se på et godt show eller se noen spennende kunstmalerier. Det setter alle våre sanser og tanker i gang, som er forskjellige fra person til person.
Kunst kan oppleves i den virkelige verden f.eks. på gaten, på et museum eller i et teater. Mange drar også til utlandet eller drar på kulturreiser for å oppleve kunst og kultur på en helt ny eller annerledes måte. Imidlertid er det andre måter kunst kan få frem din kunstneriske hjerne og hjerte i deg. Dette kan skje i en bok, hvilket er grunnen til vårt stolte utvalg av bøker som vi leverer til deg. Vi har bøker om mange forskjellige kunstformer, så hvis du enten er interessert i kunstmalerier fra den mer moderne kunsten eller vil bli klokere på stilen og filosofien som blant annet preget moderne, cobra eller abstrakt kunst, så passer denne kategorien også din smak. Hvis du derimot har en stor interesse for fotografering, har vi også samlet mange bøker om emnet. Her kan den spennende boken "Fotografier jeg altid vil huske" av Palle Fogtdal være noe for deg. Her inneholder mesterverket over 500 fotografier av de beste bildene Palle Fogtdal har opplevd i løpet av sine 60 år med redaksjonelt liv.

Kultur

Hva er kultur? Det er et godt spørsmål fordi konseptet dekker så mange ting at det er et av de mest immaterielle temaene. Du kan finne mange forskjellige kulturer rundt om i verden, enten du vil gå på spennende kulturturer eller bare vil oppleve kulturen i Oslo. Er du interessert i den norske kulturen slik den ser ut nå, slik den en gang var, og hvordan den har bidratt til å forme den kulturen vi lever i i dag? Da kan vi anbefale boken “Kulturpolitikk - organisering, legitimering og praksis” av Per Mangset og Ole Marius Hylland, som handler om hvordan kulturpolitikken i Norge har utviklet seg, hvordan den er organisert og strukturert, hvordan den kan forstås og analyseres, samt hvordan den kan sammenlignes med andre lands kulturpolitikk. 
Hvis du i stedet er interessert i kulturen bak musikk, film eller design, har vi også samlet bøker om dette i vårt sortiment. Her kan du komme på nært hold med en større forståelse av hvordan kultur har endret seg, noe som senere kan lede deg til en god bok om digital kultur.
Hvis du studerer f.eks. estetikk og kultur eller studerer noe annet innenfor dette emnet, har vi også mange relevante studiebøker for deg her. Vi tilbyr bøker på både norsk og fremmedspråk. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til kunst- og kulturverdenen, for å utvide din kunnskap, la deg inspirere og få frem det kunstneriske indre i deg.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.