Norges billigste bøker

Kunst og kultur

Finn mange spennende bøker om kunst og kultur som handler om alt fra musikk, arkitektur og design til fotografering. Her finner du kunstbøker og bøker om kultur innen mote, grafisk design, graffiti og gatekunst til tatoveringer, kalligrafi og mye mer.
Kunst og kultur dekker et stort utvalg. Hvis du i stedet er mer interessert i teater, finner du også alt om det her. Med vårt utvalg er vi sikre på at det er en eller flere bøker om kunst eller kultur som definitivt vil falle i smak hos deg. Bli inspirert og finn din neste kunstbok om f.eks. abstrakt kunst eller norsk kultur her.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • - A Spiritual Path to Higher Creativity
  av Julia Cameron
  265 - 342,-

 • av Kristine T.G. Hardeberg
  520,-

  Dette er boken Norge har ventet på! Kunsthistorie forklart for helt vanlige mennesker. Full av vakre illustrasjoner, og med et språk som begeistrer. Baksideteksten: Hvorfor er Jomfru Marias kjole nesten alltid rød? Og hva betyr det når du ser en hund i gamle malerier? Kan et vinglass og en hatt fortelle oss noe om livet i Nederland på 1600-tallet? Og hva syntes egentlig Michelangelo om å male taket i Det sixtinske kapell? I Kunsthistorie for alle! kommer du under huden på noen av historiens viktigste kunstverk. La deg overraske og begeistre over vakre og underlige malerier og gripende skulpturer - og bli kjent med menneskene bak disse kunstverkene og deres spennende historier. Kristine T. G. Hardeberg underviser i kunsthistorie, både på nett og fysisk, i Norge og på reiser. Gjennom disse kursene og forelesningene har tusenvis av deltakere oppdaget hvor spennende kunsthistorie kan være. La forfatteren ta deg med på en spennende reise gjennom kunsthistorien, fra antikken til vår egen tid. Her står aha-opplevelsene i kø, og det er referanser til alt fra kjærlighet og politikk til religion og eventyr. Kunst blir aldri mer det samme!

 •  
  405,-

  Lisa Aisatos samlede verker.Ingen illustrerer menneskenes frykt, håp og drømmer som Lisa Aisato. Her har hun samlet alle sine beste bilder, både klassikere og helt nye tegninger, og skrevet en livsbejaende tekst om dette livet vi alle må mestre. Alle livets faser, kjærlighet, sorg, tvil og stor glede blir skildret og illustrert i Aisatos særegne stil som rører oss i vårt innerste.TERNINGKAST 5: «Den passer til alle aldre, slik bokens røde tråd favner livet fra barndom til alderdom (...)«Viser frem bredden i et kunstnerskap som i ordets beste forstand må kunne kalles folkelig.» VG

 • av Ingunn Birkeland
  393,-

  Fargerik og inspirerende sybok!Ingunn Birkeland syr er fylt med farger og inneholder 17 unike mønstre som er prøvet og tilpasset på ulike kropper gjennom en årrekke.I denne boka har hun samlet sine mest populære og klassiske mønstre, og utover kjoler finnes det også bukser, bluser, kåper, skjørt og badetøy. Mønstrene er gradert i hele 17 ulike størrelser, fra 32 til 64. Det karakteristiske rutemønsteret CITY går igjen i noen av plaggene i form av lappeteknikk, og A-kåpa på forsiden av boka er sydd i norsk ull, produsert i et begrenset opplag av Røros Tweed. Oppskriftene varierer i vanskelighetsgrad, og de passer fint til både nybegynnere og mer erfarne syere. Mønsterdeler fra de ulike plaggene kan kombineres på flere måter, og boka byr derfor på store variasjonsmuligheter. Mønsterark i full størrelse medfølger.INGUNN BIRKELAND er utdannet klesdesigner ved Statens håndverks- og kunstindustriskole (nå KHiO), og har hovedfag (MA) i klær og kostymer. Siden 2005 har hun designet, sydd og laget klær, sko, smykker og tekstilkunst under eget navn. Arbeidene hennes kjennetegnes av en særegen bruk av farger og detaljerte håndverksteknikker, og flere av kjolene hennes er innkjøpt av norske museer - deriblant Nasjonalmuseet - til deres samlinger av norsk mote.I 2022 ga hun ut boka Ingunn Birkeland strikker, med 29 unike og fargerike strikkeoppskrifter. Med Ingunn Birkeland syr håper Birkeland å inspirere deg til å sy din egen garderobe med klær du kan bli glad i, og som varer lenge.

 • av Lisbeth Bjørndal
  419,-

  Festdrakter du syr selv gir deg oppskriften på feiende flotte damedrakter og festfine barneklær inspirert av fire teamer: rocka, barokk, budsjett og tradisjon. Drakt, skjorte, veske, belte og hodepynt - Festdrakter du syr selv inneholder alt du trenger for å sy ditt eget unike festplagg!Enkle grunnmodeller. Klare arbeidsbeskrivelser. Mønsterark i flere størrelser. Grundig om stoffer og søm, tilpassing, kroppsmål og beregning, klipping og ferdiggjøring. Se hva du kan lage av duker, klokkestrenger og gardiner og gamle blonder. Og se hva du kan finne av pynt blant gamle smykker, i roteskufen og verktøykassa!

 • av Britt Marie Bye
  552,-

  Britt Marie Bye har gjennom nesten 10 år reist Norge på langs og på tvers for å fotografere forlatte hus. 63 av disse husene har fått plass i denne boken. I tillegg til vakre bilder av hus over hele landet, får bokkjøperne også møte menneskene som en gang bodde i husene. Forfatteren har gjort en enorm journalistisk research: Hun har søkt gjennom register og historielag, kommet i kontakt med naboer, arvinger, etterlatte. Hun har funnet frem historier om hvem menneskene som en gang bodde i disse husene var, og hvilke historier de etterlot seg. Det er spennende, rare, triste og fine historier. De korte tekstene har skjønnlitterære kvaliteter, selv om de naturligvis fyller alle kriterier for autentisk gjengivelse av historien. Gjennom kamerablikket til Britt Marie Bye får man se hva som skjer med et hus når mennesket blir borte. Verdien av et menneske for et hus fremstår som vel så sentralt som verdien av et godt og varmt hus for et menneske. De er gjensidig avhengig av hverandre, og i denne boken møter vi 63 hus, hvor menneske og hus har skilt lag. Resultatet er forfall, men i noen tilfeller er husene såpass intakte at man kan lese av husene hvordan menneskene levde. Husene er som tidkapsler, som tar oss tilbake til perioder mellom 1700-tallet og frem til 1980-tallet, fotografert i nåtid. Disse husene er levende, tomme museer, spredt over hele landet.

 • - The Richard and Judy bookclub pick and Sunday Times Bestseller
  av Alex Michaelides
  148,-

  With film rights snapped up by an Oscar winning Hollywood production company, rights sold in a world record 43 territories, and rave blurbs from David Baldacci, Lee Child and A.J. Finn, The Silent Patient promises to be the debut thriller of 2019.

 • av Merete Norheim Myrdahl
  671,-

  Ønsker du deg en strikkekofte til bunaden eller festdrakten din? Eller til den lille sorte?I «Strikk bunadskofte» presenterer Merete Norheim Myrdahl strikkekofter til 21 av de mest populære norske bunadene. De to grunnmodellene, en kort og en lang, kan kombineres med et hvilket som helst mønsterdiagram i boken. Inspirasjon til farger og mønster på koftens krage og mansjetter har hun hentet fra broderier, border og bånd fra de norske bunadene. Dermed kan alle finne en modell og et mønster som passer til akkurat sin bunad.Velg først koftemodell, og deretter mønsterdiagram og farger. Studer bildene og matrisen i boken, lek med farger og skap din helt unike kofte som passer til akkurat deg og din bunad.I boken er det også oppskrifter på barnekofte, jentebunad og guttebunad. Om forfatteren: Strikkedesigner Merete Norheim Myrdahl har strikket i hele sitt liv. Hun finner inspirasjon i naturen, i arkitektur og ellers alt som har morsomme former og farger. Merete er utdannet idrettspedagog ved NIH, og har før det 20 års erfaring som prosjektleder i ulike reklame- og designbyråer. Hun fikk ideen til bunadskoftene da hun selv ønsket seg en praktisk kofte som ikke krøllet skjorten, og som både framhevet bunaden og ikke dekket til de fine detaljene på sølvbeltet.

 • av Jenny Skavlan, Mari Nordén, Ingrid Vik Lysne & m.fl.
  422,-

  Gjennom enkle steg-for-steg-oppskrifter og et lite sykurs kan alle lære å sy Fæbriks egen ISIPISIPANTS. Dette er buksa, shortsen, kosebuksa eller nattbuksa som passer til de aller fleste anledninger. Bare fantasien setter grenser for hva du kan lage ut av denne kule buksa. "Vi elsker å sy, og håper at våre tips og erfaringer kan inspirere andre til å oppleve den samme sygleden. Velkommen inn i vårt univers av miljøvennlig klesdesign, mestringsfølelse og skaperglede! Viva la syrevolusjon!" @jointhefaebrik

 • av Halvor Bakke
  437,-

  Skap drømmehytta med EVENTYRLIG OPPUSSING gir deg konkrete ideer, inspirasjon, tips og råd til ditt eget hytteprosjekt. Her får du besøke 13 unike hytter fra de to siste tv-sesongene, sesong 8 og 9, i tillegg til forfatterens egen private hyttedrøm.Bokas hytter, som samtlige ligger innhyllet i vill og vakker norsk natur, hadde alle sitt særpreg, men skrek etter en hjelpende hånd, et løft og litt omsorg. Halvor og teamet hans tok utfordringen med å definere hyttenes stilretning, samtidig som de ivaretok eiernes ønsker og personlige smak. Så begynte forvandlingen - og de fantastiske resultatene presenteres i denne eventyrlige boka som vil vekke en brusende oppussingslyst i deg.Gjennom bildene i boka kan du nesten kjenne lukten av ferskt treverk, føle den forfriskende brisen fra havet og la deg fortrylle av åser og fjell. Du kan høre bølgeskvulpet, fuglekvitteret og bruset fra bekken som om du var der selv.Enten du allerede er stolt eier av en hytte eller bærer på en drøm om å få det en dag: Denne boka har noe for alle, uavhengig av hvilken type hytte eller stil du har eller drømmer om. Her er det inspirasjon på hver eneste side!Halvor Bakke er Norges mest populære interiør- og møbeldesigner, og en inspirasjonskilde for hundretusenvis av nordmenn. Som programleder for tv-suksessene Eventyrlig oppussing og hans nyeste serie Halvors verden på Viaplay, har han fengslet seere over hele landet med sin kreativitet og ekspertise. Som forfatter har han tidligere utgitt fem bøker, inkludert sin personlige historie Mitt rom(2022).

 •  
  359,-

  Björg Thorhallsdottir er en av landets mest folkekjære kunstnere. Ved å by på egne livserfaringer i bilder og tekst ønsker hun å gi folk mot til å være seg selv og tørre å følge drømmene sine.I denne boken gir Björg deg 60 nye kunstverk og historiene om hvorfor akkurat disse bildene ble til.«En del av livsreisen handler om å bli kjent med seg selv, og stadig utvikle seg som menneske - slik at vi igjen kan bety noe for andre. Når vi deler med andre, lærer vi også noe om oss selv. Og jeg inspireres kontinuerlig av den verden og de menneskene jeg møter på min vei. Vi speiler oss i hverandre. Derfor velger jeg å leve et liv uten maske, og deler mine gleder og sorger gjennom de fargene som passer til dagen min. Jeg håper det kan bety noe også for dagen din.»

 • av Anonymous
  133 - 187,-

 • av Lillebjørn Nilsen
  582,-

  En klassiker!De fleste som spiller gitar har på en eller annen måte vært i kontakt med denne boka. Lillebjørn Nilsen har skrevet en omfattende lærebok som spenner fra begynnerens første grep til moderne gitarteknikk. Instruktive tegninger viser hvordan grep og teknikker skal utføres. Folkemusikk, rythm & blues, rock, klassisk - velkjente melodier og sanger brukes som grunnlag for ulike former for ferdighetstrening.

 • av Jessa Hastings
  133 - 195,-

 • av Bts
  495,-

  Beyond the Story, a captivating novel written by the acclaimed author Bts, is a must-read for every book lover. Published by Pan Macmillan in 2023, this book takes the reader on an unforgettable journey. The genre of the book is not easily defined, as it transcends the conventional boundaries of storytelling, blending elements of mystery, adventure, and deep introspection. It is a testament to Bts's unique storytelling ability that he is able to weave such a complex narrative with ease and elegance. Beyond the Story is more than just a book; it's an exploration of the human condition, a testament to the power of the written word, and a tribute to the enduring spirit of literature. Don't miss out on this literary masterpiece from one of the most innovative authors of our time.

 • - Bringing the House Home
  av Soho House UK Limited
  455,-

  Eat, Drink, Nap, a captivating book penned by Soho House UK Limited, is a must-read for anyone seeking a balance between life's daily hustle and the need for relaxation. Published by Cornerhouse in 2014, this book is a testament to the author's unique perspective on achieving a well-rounded lifestyle. The genre of this book is hard to pin down as it beautifully merges elements of self-help, lifestyle, and culinary arts. Soho House UK Limited, through this book, guides readers on how to incorporate elements of relaxation into their everyday lives. From tips on what to eat and drink to the importance of taking a nap, the author provides a comprehensive guide to living a more relaxed and fulfilling life. If you're looking for a book that is not only engaging but also provides practical advice, then Eat, Drink, Nap is the perfect choice. Don't miss out on this masterpiece from Cornerstone, a publisher renowned for its wide range of insightful books.

 • av Isabel Raad
  341,-

  Jeg har egentlig aldri villet fortelle denne historien. Jeg vil ikke at noen skal synes synd på meg. Men nå som jeg har fått opplevelsene på avstand føles det riktig å dele mer av hvem jeg er og hva jeg kommer fra.Hvis jeg kunne velge, ville jeg blitt plassert i fosterhjem den dagen jeg ble født. Det høres kanskje helt sjukt ut, men oppveksten min unner jeg virkelig ingen. Det var et helvete. Da jeg var 11 år, var begeret så til de grader overfylt at jeg satte meg på trappa utenfor hos barnevernet, for å be om et nytt sted å bo. Siden ble det for vanskelig i fosterhjemmet, og jeg fikk flytte for meg selv som 17-åring. Diagnose på den tiden: anoreksi.Fram til da hadde livet vært en lang rekke av vold, frykt, bekymringsmeldinger, narkotikasalg, barnevernsmøter, mishandling, krisehjem, blåveiser, selvmordstanker, indre drama og voksne mennesker som sviktet - igjen og igjen. Heldigvis mikset med noen gode personer og perioder underveis.I denne boken forteller jeg om menneskene, hendelsene og tankene som jeg ikke har klart å fortrenge opp i gjennom. Dette er grunnen til at jeg er meg. Uten Shirog, ingen Isabel. Shit, jeg får fremdeles frysninger av å høre det navnet.

 • av Patti Smith
  195,-

  Just Kids is a captivating book written by the legendary Patti Smith. Published by Bloomsbury Publishing PLC in 2011, the book is a must-read for anyone interested in the genre of memoirs. Patti Smith, an icon in the world of music, art, and literature, takes us on a journey through her early years in New York City and her intimate friendship with photographer Robert Mapplethorpe. The memoir is a testament to Smith's unique talent for combining prose and poetry. It is a story of youth and friendship, art and struggle, and ultimately, the power of creativity in the most challenging circumstances. Just Kids is more than just a book; it's a portrait of a time and place, a love letter to creativity, and a reminder of the transformative power of art. Published by Bloomsbury Publishing PLC, this book is a testament to Patti Smith's enduring talent and influence.

 • av Sinéad O'Connor
  164,-

  An intimate and revelatory memoir from the iconic, acclaimed singer-songwriter

 • av Ingrid Vik Lysne & Ingrid Bergtun
  359,-

  Javisst går det an å bygge opp en garderobe med bare brukte klær! Ingrid Bergtun og Ingrid Vik Lysne gir deg sine beste tips til hvordan du hopper av fast fashion-karusellen, og heller skaper deg en garderobe som varer. I denne boka viser de hva som er de beste bruktkuppene, forklarer forskjellen på ulike materialer og kvaliteter, gir råd om hva du skal se etter og hvor du skal lete. De gir råd og tips om hvordan du får klærne dine til å vare lengst mulig, om reparasjon og flekkfjerning, og hvordan du kan justere et plagg til å passe deg. Boka guider deg til å finne brukte klær som passer din stil, enten du elsker å gå på skattejakt på loppemarkeder, eller du aldri har kjøpt brukte klær før. Ved å skaffe deg brukte klær i stedet for å kjøpe nytt, og ta godt vare på plaggene dine, får du en mer bærekraftig garderobe

 • av Bård Ose
  674,-

  Dette er boken for alle som har et forhold til The Beatles og som ønsker å bli bedre kjent med musikken de laget. Her får du historien bak alle sangene som gruppen ga ut - hvem og hva som inspirerte dem, og alle tekniske data om hver innspilling. Handlingen er lagt opp kronologisk og følger historien om The Beatles og deres plateutgivelser fra starten til slutten. Boken er gjennomillustrert med 350 plateomslag fra hele verden. The Beatles - låt for låt hører hjemme hos enhver tilhenger av 60-tallsmusikk.

 •  
  734,-

  Nest etter klærne på kroppen er interiøret det rommet som er oss nærmest. Det påvirker vår levemåte, våre opplevelser, alle våre sanser, vår fysiske og mentale tilstand. Rommene vi omgir oss med, er uttrykk for vår kultur. Interiørarkitektur handler om forholdet mellom rom og mennesker, om å forme rom og gi dem et visuelt uttrykk som gir rommene mening og fyller funksjonelle og estetiske behov som stilles til dem. Arne Korsmo kalte det romkunst. Interiørarkitektur har alltid vært et konkret og praktisk fag, i stor grad utviklet gjennom praksis, som taus kunnskap. Teori utviklet på grunnlag av fagets praksis er hittil lite utforsket. Denne boken er et forsøk på å belyse noen av interiørarkitekturens mange dimensjoner og påvirkninger ved å hente tekster fra inn- og utland samt presentere nyskrevne fagtekster. Interiørarkitektur er en bok for alle med interesse for hva som former rommene omkring oss og hvordan de former oss.

 • av Bridget Foley & Tom Ford
  1 170,-

 • - The Complete Fashion Collections
  av Jo Ellison & Louise Rytter
  690,-

  Louis Vuitton Catwalk, a stunning masterpiece by Jo Ellison, is a must-have for fashion enthusiasts and book collectors alike. Published in 2018 by Thames & Hudson Ltd, this book offers an exclusive look into the world of high fashion. The book delves into the rich history and exquisite craftsmanship of the Louis Vuitton brand. It provides an unparalleled exploration of the brand's remarkable journey from its inception to its current status as a global fashion powerhouse. The author, Jo Ellison, brilliantly captures the essence of Louis Vuitton's iconic style, making this book a captivating read. This book is a testament to the timeless elegance and innovation that Louis Vuitton represents. Whether you're a fashion aficionado or simply appreciate well-written books, Louis Vuitton Catwalk is a worthy addition to your collection.

 • av Norm Architects
  790,-

  Die Räume von Norm Architects aus Dänemark fühlen sich so gut an, wie sie aussehen. Von den Machern von The Touch.Norm Architects aus Dänemark lassen sich vom menschlichen Wohlbefinden leiten. Ihr Stil ist ausgeglichen: schlicht und doch warm, komplex und dennoch geordnet, reichhaltig und trotzdem zurückhaltend. Jedes Element ist durchdacht. Mit ihrem einzigartigen sanften Minimalismus schaffen Norm Architects Räume, Interior und Möbel für Körper und Geist. Soft Minimal ist Norm Architects' erstes Buch. Es stellt die Arbeiten vor, die sie zu Schlüsselfiguren des Nordischen Designs gemacht haben. Anhand von Wohn- und Gewerbebauten in Skandinavien, Italien und Japan legen Norm Architects ihren Ansatz offen, der nordische Tradition, Prinzipien der Moderne und natürliche Baustoffe vereint. Ihr Buch ist gleichermaßen informativ wie poetisch - in einer visuellen Sprache, die alle Sinne anspricht.

 • - Collections and Creations
  av Daniele Bott
  395,-

  Chanel, a captivating book written by Daniele Bott, is a must-read for all fashion enthusiasts. Published in 2007 by Thames & Hudson Ltd, this book delves into the iconic world of Chanel, one of the most influential fashion houses. The author, an expert in the field, brings to light the brand's timeless elegance and the genius behind its creation. The book is a beautiful blend of fashion, history, and art, making it a unique addition to any bookshelf. Written in English, it offers an extraordinary journey through the evolution of style and luxury. Don't miss the chance to explore the fascinating story of Chanel through the eyes of Daniele Bott.

 • - Every Room Should Sing
  av Beata Heuman
  590,-

  The highly anticipated debut monograph from one of today s leading designers championing playful, original interiors infused with Scandinavian flair.

 • - The Complete Collections
  av Patrick Mauriès & Adelia Sabatini
  840,-

  Chanel Catwalk, a masterpiece penned by Patrick Mauries, is a must-have for every fashion enthusiast. Published in 2020 by Thames & Hudson Ltd, this book takes you on a journey through the iconic world of Chanel. The author brilliantly encapsulates the brand's evolution, from its inception to its present-day glory, under the creative direction of Karl Lagerfeld. This book, a unique blend of fashion and history, is an ode to Chanel's legendary elegance and style. Patrick Mauries, with his eloquent writing, immerses the readers in the glamour and sophistication that is synonymous with Chanel. Get your copy today from Thames & Hudson Ltd and delve into the captivating universe of Chanel.

 • av Siri Meyer
  269,-

  Kunsthistorikere har gjerne interessert seg for formen og stilutviklingen. I de siste tiårene har det vokst frem et annet felt: visuell kultur, som tar for seg alle slags bilder. Temaet kan være identitet, globalisering, makt, kjønn og så videre. Her inkluderes kunstens tradisjonelle uttrykksformer, men også sjangrer som film, fotografi og reklame. I "Kunst og visuell kultur" forenes de to studiefeltene. Blant bokens mange temaer vektlegges særlig ett: kunsten å se. Meyer viser oss et rikt utvalg illustrasjoner fra ulike sammenhenger. Dermed blir boken en grunnleggende innføring i bildenes historie. Den viser hvordan det vi kan kalle synskulturer påvirkes fra ulike hold. Fra teknologier som mikroskopet, teleskopet og "camera obscura". Fra kristendom og andre religiøse trosretninger, men også fra politiske ideologier som kapitalisme, nasjonalisme og orientalisme. Synsmåtene er også blitt påvirket av vitenskapene, som for eksempel optikk, frenologi og psykiatri.

 • av Timothy Corrigan & Patricia White
  754 - 867,-

Kunst

På Tales.no tror vi at kunst er kommet for å bli, for når vi står overfor den, blir vi inspirert og søker det fremmede og ukjente i oss selv og hos andre. Kunst er ekstremt verdifullt, fordi du kan fordype deg i det og ha friheten til å la tankene dine skape en form for verdi på det som ikke engang har noe verdi ennå. Det er noe verdifullt ved å lytte til god musikk, se på et godt show eller se noen spennende kunstmalerier. Det setter alle våre sanser og tanker i gang, som er forskjellige fra person til person.
Kunst kan oppleves i den virkelige verden f.eks. på gaten, på et museum eller i et teater. Mange drar også til utlandet eller drar på kulturreiser for å oppleve kunst og kultur på en helt ny eller annerledes måte. Imidlertid er det andre måter kunst kan få frem din kunstneriske hjerne og hjerte i deg. Dette kan skje i en bok, hvilket er grunnen til vårt stolte utvalg av bøker som vi leverer til deg. Vi har bøker om mange forskjellige kunstformer, så hvis du enten er interessert i kunstmalerier fra den mer moderne kunsten eller vil bli klokere på stilen og filosofien som blant annet preget moderne, cobra eller abstrakt kunst, så passer denne kategorien også din smak. Hvis du derimot har en stor interesse for fotografering, har vi også samlet mange bøker om emnet. Her kan den spennende boken "Fotografier jeg altid vil huske" av Palle Fogtdal være noe for deg. Her inneholder mesterverket over 500 fotografier av de beste bildene Palle Fogtdal har opplevd i løpet av sine 60 år med redaksjonelt liv.

Kultur

Hva er kultur? Det er et godt spørsmål fordi konseptet dekker så mange ting at det er et av de mest immaterielle temaene. Du kan finne mange forskjellige kulturer rundt om i verden, enten du vil gå på spennende kulturturer eller bare vil oppleve kulturen i Oslo. Er du interessert i den norske kulturen slik den ser ut nå, slik den en gang var, og hvordan den har bidratt til å forme den kulturen vi lever i i dag? Da kan vi anbefale boken “Kulturpolitikk - organisering, legitimering og praksis” av Per Mangset og Ole Marius Hylland, som handler om hvordan kulturpolitikken i Norge har utviklet seg, hvordan den er organisert og strukturert, hvordan den kan forstås og analyseres, samt hvordan den kan sammenlignes med andre lands kulturpolitikk. 
Hvis du i stedet er interessert i kulturen bak musikk, film eller design, har vi også samlet bøker om dette i vårt sortiment. Her kan du komme på nært hold med en større forståelse av hvordan kultur har endret seg, noe som senere kan lede deg til en god bok om digital kultur.
Hvis du studerer f.eks. estetikk og kultur eller studerer noe annet innenfor dette emnet, har vi også mange relevante studiebøker for deg her. Vi tilbyr bøker på både norsk og fremmedspråk. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til kunst- og kulturverdenen, for å utvide din kunnskap, la deg inspirere og få frem det kunstneriske indre i deg.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.