Norges billigste bøker
Heine T. Bakkeid

Bøker av Heine T. Bakkeid

Heine T. Bakkeid ble født i 1974 og er en norsk forfatter. Oppveksten hans fant sted i bygda Belnes i Gratangen, der Bakkeid bosatte seg i Stavanger over flere år. Senere ble han igjen bosatt i Kvæfjord. Bakkeid debuterte i 2005 med den humoristiske ungdomsromanen “Boblejim - spesialagenten”, etterfulgt av “Uten puls” (2006) som var hans første roman for voksne. I 2008 utga han ungdomsromanen “Hjerteknuseren”, der han senere skrev fire bøker i “Dr. Schnabels krønike”: “Vampyrjegeren” (2010), “De dødes hus” (2011), “Eksorsisten” (2012) og “Knokkeløya” (2013). Bakkeids første krimroman ble utgitt i 2016 med navnet “Jeg skal savne deg i morgen”, der den tidligere avhørslederen Thorkild Aske var i finne i hovedrollen. Serien om Aske utviklet seg og for bok nummer to “Møt meg i paradis” (2018) ble Bakkeid nominert til Rivertonprisen. Bok nummer tre ble utgitt i 2019 med navn “Vi skal ikke våkne”. Den fjerde boken “St. Avenger” i serien gikk av med seier under Rivertonprisen 2021. Krimbøkene hans er utgitt i 18 land.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av Heine T. Bakkeid
  183,-

  Stavanger - det var der det gikk til helvete. Det var der han mistet Frei. Det var der han mistet jobben.Når det ille tilrede liket av det som antas å være politimannen Simon Bergeland blir funnet nedgravd i sanddynene på Solastranda, må Thorkild Aske vende tilbake til Stavanger på leting etter svar. Simon var ikke bare Freis kjæreste, han var også grunnen til at Thorkild fikk sparken i Spesialenheten. Det viser seg snart at ingenting i fortiden var slik han trodde, og når truslene begynner å hope seg opp, blir det også klart for Thorkild at returen til Stavanger ikke bare er uønsket, den kan også ende med å koste ham livet.St. Avenger er Heine Bakkeids fjerde kriminalroman i den kritikerroste serien om Thorkild Aske.«Heine Bakkeid er god på vær og vind mellom to permer. Han skal også ha honnør for å holde styr på et stort persongalleri. Dessuten kan han skrive dialoger så det smeller. (...) Som sagt er dette den fjerde boken om Thorkild Aske. Mange lesere har nok plass i hylla til en til.» Ingvar Ambjørnsen, VG«Endelig en skikkelig Stavanger-krim. Stavanger og hevn spiller viktige roller i dyster og velskrevet «Nordic noir». (...) For dette er bra saker, der vi får empati med denne etterforskeren som også er et offer, og der handlingen snor seg fram og tilbake uten for mye action, men med menneskelig klokskap, sterk stil og et forblåst Stavanger som en særdeles passende bakgrunn.» Marit Egaas, Stavanger Aftenblad (Terningkast 5)

 • av Heine T. Bakkeid
  183,-

  Det nærmer seg den årstiden da draugen seiler høyt på bølgekammene, og det er dårlig vær i sikte.Den tidligere avhørslederen Thorkild Aske har nettopp sluppet ut av fengsel da han overtales til å reise til et nedlagt fyr i det nordnorske havgapet, der en ung mann nettopp har forsvunnet. Høststormene herjer nordpå, og landsdelen er på full fart inn i en ny mørketid. Det blir snart klart for Aske at han ikke er alene på den forblåste fyrholmen."Jeg skal savne deg i morgen" er første bok om Thorkild Aske.

 • av Torkil Damhaug, Unni Lindell, Jørgen Brekke, m.fl.
  241,-

  I denne krimsamlingen finner du fortellinger som vil gi en spennende sommer uansett hvordan du tilbringer den. Her er et utvalg krimnoveller fra våre mest kjente norske forfattere, og noen nye stemmer som du garantert vil høre mer om i årene som kommer. Det er nyskrevne tekster og noen klassikere. Det som kjennetegner samtlige noveller er at de kan knyttes til sommer, sol og forbrytelser. Dette er perfekt bok til deg som vil ha korte og intense krimfortellinger, om du soler deg ute i hagen, er på stranda og bader, eller sitter i sofaen. Vi garanterer en krimsamling fylt av kjente forfattere, med noveller som vil sette seg i hjernebarken i solsteiken.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.