no-flag   Stort bursdagsutvalg   no-flag
no-flag no-flag no-flag no-flag no-flag no-flag   Vi feirer 11 års bursdag med stort utvalg   no-flag no-flag no-flag no-flag no-flag no-flag
Heine T. Bakkeid

Bøker av Heine T. Bakkeid

Heine T. Bakkeid ble født i 1974 og er en norsk forfatter. Oppveksten hans fant sted i bygda Belnes i Gratangen, der Bakkeid bosatte seg i Stavanger over flere år. Senere ble han igjen bosatt i Kvæfjord. Bakkeid debuterte i 2005 med den humoristiske ungdomsromanen “Boblejim - spesialagenten”, etterfulgt av “Uten puls” (2006) som var hans første roman for voksne. I 2008 utga han ungdomsromanen “Hjerteknuseren”, der han senere skrev fire bøker i “Dr. Schnabels krønike”: “Vampyrjegeren” (2010), “De dødes hus” (2011), “Eksorsisten” (2012) og “Knokkeløya” (2013). Bakkeids første krimroman ble utgitt i 2016 med navnet “Jeg skal savne deg i morgen”, der den tidligere avhørslederen Thorkild Aske var i finne i hovedrollen. Serien om Aske utviklet seg og for bok nummer to “Møt meg i paradis” (2018) ble Bakkeid nominert til Rivertonprisen. Bok nummer tre ble utgitt i 2019 med navn “Vi skal ikke våkne”. Den fjerde boken “St. Avenger” i serien gikk av med seier under Rivertonprisen 2021. Krimbøkene hans er utgitt i 18 land.
Vis mer
Filter
Filter
Sjanger
 • (2)
 • (1)
 • (1)
Type
 • (3)
Format
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Språk
 • (3)
Pris
NOK
Serie
 • (3)
 • (1)
Sorter etterSorter Populære
 • av Heine T. Bakkeid
  340,-

  Stavanger - det var der det gikk til helvete. Det var der han mistet Frei. Det var der han mistet jobben.Når det ille tilrede liket av det som antas å være politimannen Simon Bergeland blir funnet nedgravd i sanddynene på Solastranda, må Thorkild Aske vende tilbake til Stavanger på leting etter svar. Simon var ikke bare Freis kjæreste, han var også grunnen til at Thorkild fikk sparken i Spesialenheten. Det viser seg snart at ingenting i fortiden var slik han trodde, og når truslene begynner å hope seg opp, blir det også klart for Thorkild at returen til Stavanger ikke bare er uønsket, den kan også ende med å koste ham livet.St. Avenger er Heine Bakkeids fjerde kriminalroman i den kritikerroste serien om Thorkild Aske.«Heine Bakkeid er god på vær og vind mellom to permer. Han skal også ha honnør for å holde styr på et stort persongalleri. Dessuten kan han skrive dialoger så det smeller. (...) Som sagt er dette den fjerde boken om Thorkild Aske. Mange lesere har nok plass i hylla til en til.» Ingvar Ambjørnsen, VG«Endelig en skikkelig Stavanger-krim. Stavanger og hevn spiller viktige roller i dyster og velskrevet «Nordic noir». (...) For dette er bra saker, der vi får empati med denne etterforskeren som også er et offer, og der handlingen snor seg fram og tilbake uten for mye action, men med menneskelig klokskap, sterk stil og et forblåst Stavanger som en særdeles passende bakgrunn.» Marit Egaas, Stavanger Aftenblad (Terningkast 5)

 • av Heine T. Bakkeid
  243,-

  Det er duket for eksorsisme, mye blod og intens spenning når Vlad drar til Venezia for å hevne onkelen Arad. Et skip har strandet i byen, og ryktene forteller at det finnes unaturlige vesener om bord. Samtidig er vampyrsmitten inni ham i ferd med å gjøre Vlad om til en annen. "Eksorsisten" er den tredje boken i "Dr. Schnabels krønike" etter "Vampyrjegeren" og "De dødes hus".

 • av Heine T. Bakkeid
  243,-

  I "Knokkeløya" forflytter vi oss til mer arktiske strøk, nærmere bestemt til et nedlagt hvalfangstkokeri kalt Smeerenburg, helt nord på Svalbard, der de døde ser ut til å reise seg og gå igjen.Vlad er på flukt fra Europa, der både vampyrer og myndigheter er jakt etter ham. Han kommer seg på en frakteskute som skal til Amerika. På veien må de innom en nedlagt hvalfangststasjon og hente en forsker som har tilbrakt sommeren på Svalbard for å studere det arktiske fuglelivet. Mens de ligger til kai, forsvinner den ene etter den andre av mannskapet sporløst. For sent skjønner de at de langt i fra er alene på den gudsforlatte øya og at ingen, ingen drar til Smeerenburg.

 • av Heine T. Bakkeid
  153 - 243,-

  England, 1751. Atten år gamle Vlad får i oppdrag av en dommer å finne datteren hans som har rømt fra et at landets mest beryktede galehus. Ett av symptomene skal være at hun drikker av sitt eget blod.

 • av Heine T. Bakkeid
  153 - 243,-

  Europa er herjet av pest, og Vlad sendes til ei kirke ved foten av de transilvanske alpene for å være i trygghet. Heldigvis har han gått i lære hos onkelen som er vampyrjeger, for ganske snart får han bruk for det han kan. Dette er den første boka av tre om Vlad.

 • av Heine T. Bakkeid
  243,-

  Belinda har en alvorlig hjertefeil, og hun har nettopp fått operert inn en defibrillator som gir hjertet et støt dersom det stopper. Nå trenger hun ro slik at hun kan komme til hektene igjen etter operasjonen. Familien flytter til et 900 år gammelt slott på kysten av Skottland. Men ikke lenge etter at de har flyttet inn, blir Belinda hjemsøkt av et vesen som tar all kraften fra henne. Så går det løs på lillebroren, Stephen, som blir alvorlig syk.

 • av Torkil Damhaug, Unni Lindell, Jørgen Brekke, m.fl.

  I denne krimsamlingen finner du fortellinger som vil gi en spennende sommer uansett hvordan du tilbringer den. Her er et utvalg krimnoveller fra våre mest kjente norske forfattere, og noen nye stemmer som du garantert vil høre mer om i årene som kommer. Det er nyskrevne tekster og noen klassikere. Det som kjennetegner samtlige noveller er at de kan knyttes til sommer, sol og forbrytelser. Dette er perfekt bok til deg som vil ha korte og intense krimfortellinger, om du soler deg ute i hagen, er på stranda og bader, eller sitter i sofaen. Vi garanterer en krimsamling fylt av kjente forfattere, med noveller som vil sette seg i hjernebarken i solsteiken.

 • av Heine T. Bakkeid
  266,-

  Marius og Marcus er jevnaldrende, og har vokst opp sammen i ei lita bygd. På en fest skyter Marcus seg selv i hodet. Den eneste som hører skuddet er Marius. Han har en sterk følelse av at livet deres er i ferd med å gå i oppløsning. Boka gir en skildring av et lite bygdesamfunn, den handler om ungdom som suges fast uten evne til å komme seg løs og skape seg en framtid andre steder.

 • av Heine T. Bakkeid
  187,-

  Boblejim Lèginnersbuck, misforstått dikter og mislykket kamelhårplukker, tvinges inn i et oppdrag han har dårlige odds for å komme helskinnet ut av. Samtidig faller han hodestups for den psykopatiske sjefens datter, Vanilla. De må sammen ut på et livsfarlig oppdrag for å vinne maktbalansen i det korrupte solsystemet Lillesol. På veien må de kjempe mot blodtørstige dusørjegere, torturglade banditter og maktsyke menn med tilbøyelighet til vold. Boken er forfatterens debut.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.