Norges billigste bøker
Heine T. Bakkeid

Bøker av Heine T. Bakkeid

Heine T. Bakkeid ble født i 1974 og er en norsk forfatter. Oppveksten hans fant sted i bygda Belnes i Gratangen, der Bakkeid bosatte seg i Stavanger over flere år. Senere ble han igjen bosatt i Kvæfjord. Bakkeid debuterte i 2005 med den humoristiske ungdomsromanen “Boblejim - spesialagenten”, etterfulgt av “Uten puls” (2006) som var hans første roman for voksne. I 2008 utga han ungdomsromanen “Hjerteknuseren”, der han senere skrev fire bøker i “Dr. Schnabels krønike”: “Vampyrjegeren” (2010), “De dødes hus” (2011), “Eksorsisten” (2012) og “Knokkeløya” (2013). Bakkeids første krimroman ble utgitt i 2016 med navnet “Jeg skal savne deg i morgen”, der den tidligere avhørslederen Thorkild Aske var i finne i hovedrollen. Serien om Aske utviklet seg og for bok nummer to “Møt meg i paradis” (2018) ble Bakkeid nominert til Rivertonprisen. Bok nummer tre ble utgitt i 2019 med navn “Vi skal ikke våkne”. Den fjerde boken “St. Avenger” i serien gikk av med seier under Rivertonprisen 2021. Krimbøkene hans er utgitt i 18 land.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av Heine T. Bakkeid
  211,-

  Det nærmer seg den årstiden da draugen seiler høyt på bølgekammene, og det er dårlig vær i sikte.Den tidligere avhørslederen Thorkild Aske har nettopp sluppet ut av fengsel da han overtales til å reise til et nedlagt fyr i det nordnorske havgapet, der en ung mann nettopp har forsvunnet. Høststormene herjer nordpå, og landsdelen er på full fart inn i en ny mørketid. Det blir snart klart for Aske at han ikke er alene på den forblåste fyrholmen."Jeg skal savne deg i morgen" er første bok om Thorkild Aske.

 • av Heine Bakkeid
  429,-

 • av Heine T. Bakkeid
  183,-

  Stavanger - det var der det gikk til helvete. Det var der han mistet Frei. Det var der han mistet jobben.Når det ille tilrede liket av det som antas å være politimannen Simon Bergeland blir funnet nedgravd i sanddynene på Solastranda, må Thorkild Aske vende tilbake til Stavanger på leting etter svar. Simon var ikke bare Freis kjæreste, han var også grunnen til at Thorkild fikk sparken i Spesialenheten. Det viser seg snart at ingenting i fortiden var slik han trodde, og når truslene begynner å hope seg opp, blir det også klart for Thorkild at returen til Stavanger ikke bare er uønsket, den kan også ende med å koste ham livet.St. Avenger er Heine Bakkeids fjerde kriminalroman i den kritikerroste serien om Thorkild Aske.«Heine Bakkeid er god på vær og vind mellom to permer. Han skal også ha honnør for å holde styr på et stort persongalleri. Dessuten kan han skrive dialoger så det smeller. (...) Som sagt er dette den fjerde boken om Thorkild Aske. Mange lesere har nok plass i hylla til en til.» Ingvar Ambjørnsen, VG«Endelig en skikkelig Stavanger-krim. Stavanger og hevn spiller viktige roller i dyster og velskrevet «Nordic noir». (...) For dette er bra saker, der vi får empati med denne etterforskeren som også er et offer, og der handlingen snor seg fram og tilbake uten for mye action, men med menneskelig klokskap, sterk stil og et forblåst Stavanger som en særdeles passende bakgrunn.» Marit Egaas, Stavanger Aftenblad (Terningkast 5)

 • av Heine T. Bakkeid
  250,-

  Det er duket for eksorsisme, mye blod og intens spenning når Vlad drar til Venezia for å hevne onkelen Arad. Et skip har strandet i byen, og ryktene forteller at det finnes unaturlige vesener om bord. Samtidig er vampyrsmitten inni ham i ferd med å gjøre Vlad om til en annen. "Eksorsisten" er den tredje boken i "Dr. Schnabels krønike" etter "Vampyrjegeren" og "De dødes hus".

 • av Heine T. Bakkeid
  250,-

  I "Knokkeløya" forflytter vi oss til mer arktiske strøk, nærmere bestemt til et nedlagt hvalfangstkokeri kalt Smeerenburg, helt nord på Svalbard, der de døde ser ut til å reise seg og gå igjen.Vlad er på flukt fra Europa, der både vampyrer og myndigheter er jakt etter ham. Han kommer seg på en frakteskute som skal til Amerika. På veien må de innom en nedlagt hvalfangststasjon og hente en forsker som har tilbrakt sommeren på Svalbard for å studere det arktiske fuglelivet. Mens de ligger til kai, forsvinner den ene etter den andre av mannskapet sporløst. For sent skjønner de at de langt i fra er alene på den gudsforlatte øya og at ingen, ingen drar til Smeerenburg.

 • av Heine T. Bakkeid
  132,-

  Europa er herjet av pest, og Vlad sendes til ei kirke ved foten av de transilvanske alpene for å være i trygghet. Heldigvis har han gått i lære hos onkelen som er vampyrjeger, for ganske snart får han bruk for det han kan. Dette er den første boka av tre om Vlad.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.