Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
I denne inspirerende boka får du Skillebekk surdeigs aller beste tips og hemmeligheter for å mestre surdeigsbaksten. QR-koder bringer deg til korte filmsnutter, der du kan følge fremgangsmåtene trinn for trinn og lære effektive teknikker.Hekta på surdeig gir deg et rikholdig utvalg av oppskrifter – fra de mest fristende brød og rundstykker til søte bakverk, og dedikerer et helt kapittel til den uforglemmelige surdeigspizzaen. Hvis du ennå ikke har smakt det, er det bare å gjøre seg klar for en sprø og himmelsk oppdagelse!Surdeigsbaking er ikke bare en økende kulinarisk trend, men det har også flere helsefordeler. Baksten blir luftigere, saftigere, mer smakfull og får en sprøere skorpe. I tillegg er den lettere fordøyelig, mer skånsom mot magen og kan være et godt alternativ for mange som enten ønsker å regulere blodsukkernivået eller er glutensensitive.Glem forestillingen om at surdeigsbaking er for de utvalgte få. Med hjelp av denne boka blir det enkelt, engasjerende og ekstremt givende! Hekta på surdeig inviterer deg til å bli en del av den voksende surdeigsgjengen. Det er store sjanser for at du blir hekta, du også!Martine M. Sletmoen, kjent som @SkillebekkSurdeig, bringer sammen to tilsynelatende uforenelige verdener i sitt dobbeltliv som maskiningeniør og surdeigsbaker. På dagtid utvikler hun droner for Forsvaret, mens på fritiden er hun Norges største Instagram-profil innen surdeig. Hun har tidligere utgitt boka Skillebekk surdeig(2021).]]>
Endelig en airfryerkokebok med sunne og raske oppskrifter, som kan gi deg varig bedre helse! Boka er basert på Mari Krogshus' Fatburn Fix-kurs, som har hjulpet over 100 000 nordmenn til en bedre helse, med oppskrifter på deilige matretter utviklet for å lages i airfryer. Med lekre fotografier av Karoline Marberg. Dette er en sunnere kokebok med utgangspunkt i rene råvarer og kort tilberedningstid. Mari Krogshus gir sine beste kostholdsråd og tips for dem som vil ha maks uttelling med tanke på vektnedgang, men boka kan også være en sunn utvidelse av hele familiens airfryer-repertoar.
Joshua Weissman: Texture Over Taste is an exciting new book from renowned author Joshua Weissman. Published in 2023, this book dives into the world of culinary arts like never before. Weissman, known for his unique approach to cooking, takes readers on a journey, emphasizing the importance of texture over taste in food. This book is a must-read for all food enthusiasts and aspiring chefs. It's a delightful exploration of the senses, challenging the conventional wisdom of taste being the most important aspect of food. The book is published by DK, a publisher known for its high-quality publications. So, if you're looking to expand your culinary horizons, Joshua Weissman: Texture Over Taste is the book for you.
Høst av naturens overflod og lag din egen vin!Vin med smaker fra naturen er din vei inn i en ny verden av opplevelser og smaker farget av sommerens sol. Hagens frukt og bær og skogens og fjellets sødmefylte delikatesser er ypperlige råvarer til vinlegging. Bær og frukt tilfører vinen en egen og helt spesiell karakter. Vinen er nydelig til mat, men kan også nytes alene en mørk høstkveld.I denne boken lærer du om egenskapene og smaksbildet til de forskjellige råvarene og hvilke bær- og fruktblandinger som gir et ypperlig resultat. Du får en grundig innføring i vinleggingskunsten fra en som virkelig kan det, fra behandling av råvarene og gjæringsprosessen til lagring og oppbevaring. Og du finner mange gjennomprøvde oppskrifter på vin, alt fra løvetannvin og solbærvin til vin satt på bjørkesevje. I tillegg får du tips til hvordan du kan utnytte vinrester og bunnfall for å lage velsmakende fruktvineddik.Lag velsmakende og sunn vin med bær og frukt du plukker selv.
Kinfolk magazinelaunched to great acclaim and instant buzz in 2011is a quarterly journal about understated, unfussy entertaining. The journal has captured the imagination of readers nationwide, with content and an aesthetic that reflect a desire to go back to simpler times; to take a break from our busy lives; to build a community around a shared sensibility; and to foster the endless and energizing magic that results from sharing a meal with good friends. Now there's The Kinfolk Table, a cookbook from the creators of the magazine, with profiles of 45 tastemakers who are cooking and entertaining in a way that is beautiful, uncomplicated, and inexpensive. Each of these home cooksartisans, bloggers, chefs, writers, bakers, craftershas provided one to three of the recipes they most love to share with others, whether they be simple breakfasts for two, one-pot dinners for six, or a perfectly composed sandwich for a solo picnic.
Baking Yesteryear is a delightful culinary journey penned by the talented B. Dylan Hollis. Published in 2023 by Dorling Kindersley Ltd., this book is a must-have for all baking enthusiasts. The book takes the reader back in time, exploring the traditional baking methods of yesteryears. B. Dylan Hollis, a renowned author in the genre of cookbooks, beautifully intertwines history and baking, providing a unique perspective on the evolution of baking techniques. The recipes in the book are not just a set of instructions, but a story told through the author's engaging writing style. Baking Yesteryear is more than just a cookbook; it's a celebration of the art of baking. Published by Dorling Kindersley Ltd., known for their high-quality publications, this book is a valuable addition to any kitchen library.
Lag den diggeste maten og den feteste festen! Fetisha Williams har alltid elsket å invitere vennene sine på deilig mat og fristende drinker. I Fest hos Fetisha har hun samlet sine beste oppskrifter slik at du enkelt kan gjøre det samme. Middag for to og festmat til en flokk, i denne boka finner du oppskrifter på alt fra enkel snacks til brunch og treretters middag. Williams henter inspirasjon fra sine amerikanske røtter og byr på mat som oser både Miami og oppgradert husmannskost. Den beste festen lager du hjemme!
Her har du alle oppskriftene du trenger for å skape den gode, søte stemningen i julehøytiden! Det søte liv - Julens deiligste kaker er et folkelig standardverk med alle de søte oppskriftene du trenger til jul. Kristine Ilstad driver den populære og prisbelønnede bloggen Det søte liv, som er Norges største kakeblogg, med godt over 4000 velprøvde oppskrifter og tusenvis av besøkende hver dag. Innholdet i boken dekker et bredt omfang av julekaker, og inneholder i tillegg til alle de tradisjonelle julekakene også moderne julekaker, selskapskaker, formkaker, gjærbakst, berømte utenlandske julekaker og konfekt. I tillegg til kakene finnes også brød, rundstykker og kjeks som kan egne seg til julefrokosten og ostefatet, samt et rikholdig kapittel med smakfulle juledesserter. Blant bokens 200 oppskrifter er det flere som egner seg som spiselige julegaver.Unikt og variert utvalg av søte juleoppskrifterFolkelige julefavoritterFristende bilder og gode forklaringerGarantert vellyket julebakstBoken er i samme serie som de to tidligere boksuksessene Det søte liv - Kaker for enhver smak og Det søte liv - Kristines favoritter.]]>
An illustrated history of the iconic Negroni, including over 20 simple variations, from Matt Hranek, author of A Man & His Watch and A Man & His Car.
Mat fra havet er sunt, bærekraftig og kortreist. Eyvind Hellstrøm byr på et vell av fristende oppskrifter med retter av fisk, skalldyr og skjell. Her får du et hav av inspirasjon til mestring på ditt eget kjøkken. Vi har en unik tilgang på sjømat i landet vårt, og mat fra havet er både bærekraftig, sunt og godt! Eyvind Hellstrøm viser deg hvordan du kan tilberede himmelske retter. Her er enkle og smakfulle tilberedninger med få ingredienser som lar deg skape fantastiske retter og oppdage nye smakskombinasjoner. Boka byr på oppskrifter til hverdag og fest, og ikke minst de enkle og gode sausene som gjør sjømaten ekstra spennende. La deg inspirere til å bruke mer fisk, skalldyr og skjell i matlagingen med Hellstrøms hemmeligheter fra havet!
I mesterkokk Ole Martin Alfsens overflødighetshorn av en kokebok får du over 100 oppskrifter på fantastiske retter til hverdag og fest, som alle kan lages i én gryte - mens du gjør noe annet. De kalles både gryterett, «slow cooking» og «one pot wonder», og er en genial måte å lage mat på. Her finner du enkle, utsøkte, gode og smaksrike retter, alle med tidsbruk og drikketips. Det er også forslag til variasjoner og tilbehør. Her er klassiskere som boeuf bourgignon, osso bucco, bacalao, lapskaus og oksehaleragú, i skjønn forening med velsmakende vegetargryter, indiske curryer, one pot pasta, slow cooked gryteretter og nykomponerte retter fra stjernekokk Ole Martin Alfsen. Det finnes ikke noe mer lettvint enn å lage alt i én gryte eller form, og da har du supergod mat til både travel hverdag, fest og søndagsmiddagen.
Velg mellom klassiske pastaretter, familien Ingrossos favoritter, retter du slenger sammen på en halvtime eller solid langtidskokt mat. I Olivers kjøkken står smakskombinasjoner og råvarer i fokus. Smak ofte og stol på magefølelsen, så blir det bra!Buon appetito!]]>
GODE SMAKER SOM GJØR DEG GODT FRA DR SOFIE HEXEBERGTusenvis av nordmenn har fått bedre helse av å spise mat med lite karbohydrater. I denne boka finner du alt du kan ønske deg av naturlig, frisk, fargerik, blodsukkervennlig og glutenfri lavkarbomat til alle anledninger.Lavkarbomat inneholder flere viktige næringsstoffer enn et tradisjonelt kornbasert kosthold. Enten du bare vil nyte nydelig, helsevennlig mat, ønsker å gå ned i vekt eller har utfordringer som autoimmun sykdom, vonde muskler og ledd, diabetes eller prediabetes, vil du ha glede av Friskere og lettere med lavkarbo. Du finner frokost, lunsj, middag, kveldsmat, desserter, kaker, snacks, drikke og selskapsmat. Prøv for eksempel enkle kyllingmuffins til frokost, brokkolisalat med pistasjnøtter til lunsj, koteletter med rosmarin til middag – og kanskje en mokkabrownie til kveldskaffen? Du har hele 185 oppskrifter å velge mellom.Smakelig måltid og god helse!Gode smaker og sunne måltider for hele familienBakst uten hvete og sukkerMange melkefrie retterBlodsukkervennligGlutenfritt]]>
Join the culinary experts at The Gourmand journal on an in-depth exploration of the literary, linguistic, historic, and gastronomic legacy of lemons, where the line between food and art is happily blurred. Featuring original recipes that celebrate the versatility and complexity of the king of citrus in the second volume of the best-selling series.
Embark on a remarkable journey through the world of wine with the 'World Atlas of Wine 8th Edition.' Authored by the renowned wine expert, Jancis Robinson, this book is a must-have for every wine enthusiast. Published in 2019, the book delves into the fascinating world of wine, offering a comprehensive overview of its many facets. From exploring the wine regions of the world to understanding the process of winemaking, the book provides a wealth of knowledge to both the novice and the connoisseur. The genre is non-fiction and it's a fascinating exploration of the global wine landscape. Published by the Octopus Publishing Group, the 'World Atlas of Wine 8th Edition' is an authoritative and enlightening guide to the world of wine. Don't miss out on this captivating journey that will deepen your appreciation and understanding of wine.
The cookbook mold is about to be broken again with a new book (the first since 2012) from America's most celebrated chef, Thomas Keller--this time focusing on his legendary American fine dining institutions, the French Laundry and Per Se.
Grunnboken og bestselgeren i Berits serie om anti-inflammatorisk mat, i paperback OMSTART30 er en 30-dagers metode hvor du demper inflammasjon i kroppen med mat som medisin. Dette er mat som kan styrke gode tarmbakterier, bedre vedlikeholdet av tarmslimhinnen, reparere lekk tarm og dermed dempe inflammasjon og tilhørende helseplager. Vanlige helseplager knyttet til inflammasjon er overvekt, sure oppstøt, luftplager og irritabel tarm, lite energi, smerteplager, eksem, astma og allergi og en rekke livsstilssykdommer, men også dårlig konsentrasjon og søvnvansker. Du skal i de neste 30 dagene eliminere mat som kan skape inflammasjon i kroppen, og innføre mat som kan dempe inflammasjon. Du slipper å telle kalorier, du vil spise deg god og mett, men likevel erfare at helsefarlig bukfett forsvinner. Etter 30 dager kan du re-introdusere en del av maten du har tatt bort, men ikke alt. Kun det kroppen tolererer. På den måten finner du frem til hverdagskosten kroppen din trives med. Boken inneholder: Basisoppskrifter for hva du bør forberede før du starter 50 oppskrifter på maten i eliminasjonsfasen Ukeplan for middag og lunsj Plan for re-introduksjonsfasen Følg henne på Facebook, Instagram og YouTube.
We are in the midst of a global mental health crisis:·One in eight adults in the UK receive mental health treatment·The prevalence of Alzheimer's disease is expected to triple by 2050.·Depression is now the number one cause of disability in the world.·The COVID-19 pandemic has quadrupled reports of anxiety and depression.Medications may ease suffering for some, but in Change Your Diet, Change Your Mind , Dr. Georgie Ede argues that the most powerful way to change brain chemistry is with food, because what we eat is where our brain's chemicals come from. For years, we've been told the way to protect our brains is through superfoods and supplements - we top our oatmeal with blueberries, choose plant-based patties over hamburgers, and wash down handfuls of supplements with green smoothies. But the science says: not only do these strategies failpeople, but they can also work against them. The truth about brain food is that meat is not dangerous, vegan diets are not healthier, and antioxidants will not help you.In this provocative, ground-breaking book, Dr. Ede explains why everything we think we know about eating for neurological psychological well-being is wrong. Most of the food we're told is "healthy" is based in studies that take an "outside-in" approach, making associations between healthy people and what they eat. In her book, Dr. Ede takes an inside-out stance, drawing on a range of disciplines from biochemistry, neuroscience, and botany to explain why a ketogenic diet combined with "kinder, gentler plant foods" is the best way tonourish, protect, and energize the brain.
The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c
Knife Drop, a gripping novel penned by the talented Nick DiGiovanni, takes you on a thrilling literary journey. Published by Dorling Kindersley Ltd. in 2023, this book stands as a remarkable addition to the contemporary genre. DiGiovanni's masterful storytelling and unique voice make Knife Drop an unforgettable read. The plot unfolds with a captivating intensity that keeps readers on the edge of their seats. The author's knack for creating vivid, relatable characters enhances the immersive experience. Knife Drop is not just a book; it's a journey that transports you into a world where every turn of the page brings a new surprise. Published by Dorling Kindersley Ltd., known for their high-quality publications, this book is a testament to their reputation. Reading Knife Drop is an experience you wouldn't want to miss. Grab your copy today and embark on an unforgettable literary journey.
Ta naturopplevelsen og matlagingen ett hakk videre!Naturen er full av planter som kan spises. Gjør som de beste restaurantene, og sank ingredienser og tilbehør rett fra naturen. I denne boka gir noen av Norges mest erfarne sankere deg en oversikt over de beste spiselige plantene. Vakre bilder og tydelige omtaler hjelper deg med å finne riktig plante. Du finner også informasjon om hvordan du kan holde plantene friske lenge, hvor du har lov til å plukke og hvordan du kan unngå giftige planter. Ikke minst finner du grunnoppskrifter på supper, pesto og mye mer, og en rekke tips om hvordan plantene kan brukes. Du kan spise mange flere planter enn du tror. Sunt, godt, vakkert, kortreist, økologisk og helt gratis!
As Dali's muse, Hitchcock's nightmare, and humble ingredient, the eternal egg weaves a fascinating tale back to antiquity. The first volume in TASCHEN's series with The Gourmand, sumptuously illustrated with exclusive photography and historic artworks, celebrates the link between food and art through original recipes and stories.
I Trines jul finner du alt du trenger for å lykkes med julematen og julekosen!Trine Sandberg, Norges største matblogger og mest populære kokebokforfatter, har endelig samlet alle sine juleoppskrifter i en bok. Trines jul inneholder 145 oppskrifter og alt du trenger til adventstiden, julekosen og julematen. Ønsker du å bake perfekte safransnurrer, lage brente mandler, bringebærtrøfler, kanelstjerner og luftige skumboller? Vil du for første gang forsøke deg på perfekt ribbe, pinnekjøtt, juleskinke, lutefisk eller reinsdyrfilet? Trine tar deg med gjennom alle eventuelle fallgruver og gir deg de uunnværlige rådene. Og selvfølgelig finner du også oppskrifter på brownie-juletrær, pavlova med julens smaker, tomatsild og rømmesild, vintersalater, sprø knekkebrød og saftige rundstykker.Trine har også samlet alt om spiselige gaver i et eget oversiktlig kapittel, og du får gode tips til hvordan du enkelt kan invitere til juletrefest med store og små. Jula varer for mange til over nyttår, og nyttårsfesten er tilgodesett med flere menyer. Har du rester igjen etter julemåltidene, finner du gode ideer til hva du kan gjøre med dem.Med denne boka gir Trine Sandberg deg alle familiens juletradisjoner, og slik sett anser hun Trines jul for å være sin mest personlige bok. Her finner du også flere av Trines gode grunnoppskrifter.Trine Sandberg er Norges største matblogger (www.trinesmatblogg.no) og bestselgende kokebokforfatter. Trine har fått flere bloggpriser og er meddommer i Det norske måltid.]]>
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.