Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
I Barnemat - helt enkelt, følger vi utviklingen gjennom barnas to første leveår, fra de enkleste pureer, til festen på ettårsdagen og den første matpakken. Dette er starten på noe av det som er mest spennende i livet, de gode matopplevelsene. Maten kan lages sammen med barna, og stundene rundt matbordet vil skape minner man ikke glemmer. I boken viser Ida at barna kan spise mye av det samme som vi selv spiser, bare med små tilpasninger. Det hele er enkelt, det er billig, det er sunt, men det beste av alt: Det er gøy.
Lær om alle muligheter, tips og triks for matlaging i din airfryer, og få tilgang til en ny verden av herlige frokoster, middager og velfortjente festmåltider. En airfryer kan lage mer enn sunnere pommes frites. Den kan praktisk talt lage alt du måtte ha lyst på! Og det beste er at den lager maten raskere enn i en varmluftsovn, den blir mer smakfull og minst like sunn som mat du tilbereder på andre måter. I tillegg gjør den sirkulerende varmluften i airfryeren at maten blir sprø, samtidig som den forblir saftig og god. Her får du over 100 godt utprøvde oppskrifter, fra saftig bakt havregrøt til perfekt helstekt kylling. Eller hva med å servere nybakte bagels og sprø arme riddere på en lat lørdagsmorgen? Velkommen til bords!
Lag den diggeste maten og den feteste festen! Fetisha Williams har alltid elsket å invitere vennene sine på deilig mat og fristende drinker. I Fest hos Fetisha har hun samlet sine beste oppskrifter slik at du enkelt kan gjøre det samme. Middag for to og festmat til en flokk, i denne boka finner du oppskrifter på alt fra enkel snacks til brunch og treretters middag. Williams henter inspirasjon fra sine amerikanske røtter og byr på mat som oser både Miami og oppgradert husmannskost. Den beste festen lager du hjemme!
Lise Finckenhagens sønner har flyttet hjemmefra, og nå vil hun lære dem, og alle andre hjemmekokker, å stå støtt på egne ben på kjøkkenet.I Lise - helt enkelt får du enkle og fristende oppskrifter alle kan klare å lage: verdens beste pastarett, saftige burgere, crispy kylling, noen uimotståelige desserter og en lang rekke retter som garantert gir deg mye vann i munnen.Sammen med oppskriftene får du tips og triks som gjør at også du kan briljere på kjøkkenet. Dette er den perfekte boken både til nybegynnerkokken og til deg som bare vil bli litt bedre til å lage mat.Kokk og matformidler Lise Finckenhagen utruster deg med rågode oppskriftsvinnere som passer til alle anledninger, både den raske hverdagsmiddagen og helgekosen med venner. Uansett hvor lang fartidstid du har på kjøkkenet får du garantert suksess!Oppskriftene er krydret med smarte tips som gjør at du blir bedre kjente med råvarer og teknikker, løfter smakene og blir en stadig bedre kokk. Hvorfor salter du egentlig vannet før du koker grønnsaker, og hvor lenge skal de koke? Hvordan få skikkelig sprø skorpe på toasten? Og hva skal til for å steke en perfekt biff? Du får også en rask innføring i dressinger og tilbehør som er greit å kunne.Lise Finckenhagen er en av Norges mest populære og etablerte matformidlere, kjent gjennom NRK, VG, en rekke tv-programmer.
I denne inspirerende boka får du Skillebekk surdeigs aller beste tips og hemmeligheter for å mestre surdeigsbaksten. QR-koder bringer deg til korte filmsnutter, der du kan følge fremgangsmåtene trinn for trinn og lære effektive teknikker.Hekta på surdeig gir deg et rikholdig utvalg av oppskrifter - fra de mest fristende brød og rundstykker til søte bakverk, og dedikerer et helt kapittel til den uforglemmelige surdeigspizzaen. Hvis du ennå ikke har smakt det, er det bare å gjøre seg klar for en sprø og himmelsk oppdagelse!Surdeigsbaking er ikke bare en økende kulinarisk trend, men det har også flere helsefordeler. Baksten blir luftigere, saftigere, mer smakfull og får en sprøere skorpe. I tillegg er den lettere fordøyelig, mer skånsom mot magen og kan være et godt alternativ for mange som enten ønsker å regulere blodsukkernivået eller er glutensensitive.Glem forestillingen om at surdeigsbaking er for de utvalgte få. Med hjelp av denne boka blir det enkelt, engasjerende og ekstremt givende! Hekta på surdeig inviterer deg til å bli en del av den voksende surdeigsgjengen. Det er store sjanser for at du blir hekta, du også!Martine M. Sletmoen, kjent som @SkillebekkSurdeig, bringer sammen to tilsynelatende uforenelige verdener i sitt dobbeltliv som maskiningeniør og surdeigsbaker. På dagtid utvikler hun droner for Forsvaret, mens på fritiden er hun Norges største Instagram-profil innen surdeig. Hun har tidligere utgitt boka Skillebekk surdeig(2021).
ALT DU TRENGER Å VITE FOR Å LAGE PERFEKT NAPOLITANSK PIZZA HJEMME I Pizzamani deler René Munthe Eik sine aller beste oppskrifter, teknikker, tips og triks for at alle skal klare å lage ekte pizza av høy restaurantkvalitet. Etter fem år med prøving og feiling har han knekt pizzakoden, og i denne boken får du svar på alt. Napolitansk pizza blir stekt på høy temperatur på kort tid, som gir en ekstra tynn bunn, og luftige skorper. Med kvalitetstopping blir napolitansk pizza med rette ansett som verdens beste pizza. René er en ekte pizzaguru og selverklært pizzanerd, og hans lidenskap og sult for pizza har ingen ende. Kunnskapen er hentet direkte fra både mesterlige pizzabakere og produsenter av mel, tomater, oster og ovner for å kunne tilberede de aller beste pizzaene. Her får du svarene på hvordan du kan gjenskape et lite stykke Napoli hjemme på kjøkkenet eller i hagen. Gjør deg klar for pizzasuksess!
ENKLE OG SMAKSRIKE RETTER, ALLEREDE PRØVD UT OG ELSKET AV HUNDREVIS AV FAMILIER! Maten du serverer i løpet av de første leveårene legger et viktig grunnlag for barnets helse. Med denne boken har du alt du trenger for å lage næringsrik, enkel og god mat til barnet ditt og resten av familien. Dette er den etterspurte oppfølgeren til bestselgeren Bare Bra Barnemat - En komplett guide gjennom barnematjungelen. Her finner du oppskrifter som både barna og resten av familien kommer til å elske! Oppskriftene er hentet fra den populære medlemsportalen til Bare Bra Barnemat, og sammen med medlemmene har vi plukket ut de beste oppskriftene til deg og familien din. Her finner du raske frokoster, muffins, matglade matpakker, gode middager, nydelige kaker og de beste tipsene til bursdagsfeiringen, for å nevne noe. Sammen kommer dere til å skape gode matvaner, matglede, tradisjoner og minner som varer livet ut. TA MED BOKEN OG BARNA INN PÅ KJØKKENET OG BLI INSPIRERT TIL Å LAGE MAT SOM GIR GODE STUNDER, MANGE FAVORITTRETTER OG MATGLADE BARN. GOD APPETITT!
Spis mer grønnsaker og forny ditt salat-repertoar!La deg begeistre av Aichas fargesprakende retter og tryll frem en lekker og mettende salat! Aichas salatfantasier er full av fristende salater du kan servere til lunsj, middag eller som tilbehør. Salatene hennes er inspirert av mattradisjoner rundt Middelhavet generelt og det marokkanske kjøkken spesielt. Her er friske, grønne salatklassikere og næringsrike middagssalater med ovnsstekte grønnsaker, fisk og skalldyr, kylling og lam. La noen få råvarer spille hovedrollen, balanser smakene og varier teksturene med sprø frø og tørket frukt, knasende honningglaserte nøtter eller sprøstekte kikerter, og hell over en syrlig vinaigrette. Tiden med dvask kinakål er forbi. Se på salaten som en egen rett som vekker sansene og gleder ganen.Aicha Bouhlou er bestselgende forfatter og tidligere gallerist. Dette er hennes fjerde bok. Følg henne på bloggen aichasmat.no og Instagram @aichabouhlouAicha styler og tar alle bilder selv. Boken er designet at Kristine Lellevik/We Oslo.
Norges desidert største matblogger, Trine Sandberg, har samlet sine mest populære retter i en etterspurt kokebok. Her finner du lesernes favorittoppskrifter, praktiske tips til planlegging og handling, populære ukemenyer som kan varieres og mye, mye mer. Her er frokoster, småretter, hverdagsmat, venninnemat, sommermat, fristelser fra havet, høstmat i vennelag, familiemiddager, romantisk 3-retter, ukemeny på budsjett og kakefavoritter.Denne flotte kokeboken inneholder over 120 oppskrifter med tilhørende vakre bilder - tatt av Trine selv. Både i tekst og bilder handler det om lettlaget, spennende og god mat, og hyggelige stunder med familie og venner.Trines mat er en brukervennlig og innbydende kokebok som det er hyggelig å ha liggende fremme på kjøkkenet. Du kommer sikkert til å bruke den ofte - både på hverdager og i helgene.Gjennom tilbakemeldinger hun har fått på bloggen sin, vet Trine hva vi liker å spise, og i denne boken leverer hun varene!
Den store glutenfrie bakeboka gir deg hemmelighetene bak saftig og luftig glutenfri bakst. Her får du alle triksene og rådene du trenger for å kunne leve glutenfritt, uten at det går ut over matopplevelsen. Hva gjør du når familien er over snittet interessert i mat, og sønnen i huset får diagnosen cøliaki? Elisabeth og Yiannis (som er utdannet kokk) startet bloggen Pappa uten gluten. Etter flere år med iherdig testing, deler de nå sine beste bakeoppskrifter.
Boka inneheld sylte- og safteoppskrifter delt opp etter årstider og tilgang på ingrediensar. Med oppskriftsregister.
Baking Yesteryear is a delightful culinary journey penned by the talented B. Dylan Hollis. Published in 2023 by Dorling Kindersley Ltd., this book is a must-have for all baking enthusiasts. The book takes the reader back in time, exploring the traditional baking methods of yesteryears. B. Dylan Hollis, a renowned author in the genre of cookbooks, beautifully intertwines history and baking, providing a unique perspective on the evolution of baking techniques. The recipes in the book are not just a set of instructions, but a story told through the author's engaging writing style. Baking Yesteryear is more than just a cookbook; it's a celebration of the art of baking. Published by Dorling Kindersley Ltd., known for their high-quality publications, this book is a valuable addition to any kitchen library.
Heads (of cabbage) are gonna roll! Learn how to make funky, flavorful ferments + tasty food that incorporates them. Fermenter is perfect for those looking to add some serious culinary wizardry and revolutionary DIY spirit to their vegan kitchen.Like The Noma Guide to Fermentation but with a punk, DIY aesthetic and a it's-OK-to-fail ethos, Fermenter provides the sought-after secrets and words of wisdom from top fermentation educators, Aaron Adams and Liz Crain.Based in Portland, Oregon (vegan capital of America), the Fermenter restaurant specializes in culinary fermentation to achieve their unique funky flavors. Learn how to handcraft local bean-and-grain tempehs, fresh and aged vegan cheeses, fizzy probiotic drinks, and koji ferments and revolutionize the flavor profiles in your home kitchen! They empower you to follow them down this highly addictive (and inexpensive) path, resulting in totally DIY food, free from mass-produced or corporate anything.Whether you're a pickle wizard already or a just want to level up your home-cook vegan cred, there are more than 60 tantalizing recipes, including:North Coast Kraut (made with seaweed!) is a great beginner's lacto-ferment, full of probiotic goodnessChickpea Miso: a more complex, longer-lead ferment & pantry stapleKoji Beet Reuben: put those koji skills to work with this umami bombCheesy Jojo Supreme with Tempeh Bacon: the perfect stoner food, like if stuffed potato skins were a nacho dishBeware: Vegetables will be slaughtered.
Har du noen gang drømt om å kunne lage mat som en profesjonell kokk? Beherske det de kan, kjenne til deres hemmeligheter, få tilgang til kokkenes kunnskaper, oppskrifter, tips og råd. Med Kokkelære kan du endelig realisere denne drømmen. Med over 1000 oppskrifter fordelt på over 50 kapitler er Tom Victor Gausdals nye store kokebok en av de mest allsidige og nyttige kokebøkene noensinne utgitt på norsk, og en begivenhet for alle matinteresserte. Kokkelære dekker alle sider av matlagingen, hele veien med vekt hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet. Hvert av kapitlene er innholdsrike som en vanlig kokebok: I Kokkelære finner du for eksempel hele 44 forskjellige måter å tilberede poteter på - eller oppskrifter på nesten 150 forskjellige varme og kalde sauser til alle tenkelige retter og bruksområder. Her gir Tom Victor deg alle de tipsene du trenger for å tilberede fugl, fisk, kjøtt eller vilt slik proffene gjør det. Her får du framgangsmåter for safting og sylting, for tørking og salting, for bakst og konditorkunst, for petits fours og konfekt, for skum, strø og geleer. Prinsippet er ganske enkelt: Behersker du det som står i denne boka, er du en fullbefaren kokk.
The first cookbook from chef John Williams, his Michelin-starred dining room at The Ritz, and the acclaimed Palm Court and Rivoli Bar.
This engaging and historically accurate cookbook presents more than 100 recipes that showcase the intrinsic role of food in the Crawley household and narrative-and bring this exciting gastronomic time to modern kitchens and Downton fans.
Spis grønn mat for nytelsen og miljøet!Jeg er verken vegetarianer eller veganer, men har alltid laget mat med masse grønnsaker til meg selv og min familie. Det er ikke vanskelig å lage en fullverdig middag av grønnsaker, men du trenger kanskje noen tips om krydder og spennende kombinasjoner! Nettopp det har jeg samlet i denne boken. Jeg vokste opp med denne maten, og jeg lar meg inspirere av maten rundt Middelhavet. Men alle ingrediensene kan du også finne i en norsk matbutikk.DEN GRØNNE MATEN er multikulturell og avhengighetsskapende. Aicha har samlet et femtitalls småretter og like mange mettende middager, alle basert på grønnsaker.Aicha Bouhlou ble i 2017 kåret til «Årets nykommer» som matblogger og var også nominert til «Årets blogger». Hun er tidligere gallerist, men har nå gjort hobbyen sin til levevei. Den grønne maten er Aichas andre kokebok.Følg gjerne Aicha på bloggen: aichasmat.no og i sosiale medier.
Genialt brød og imponerende hjemmebakst.Ina-Janine Johnsen startet bloggen Mat på bordet i 2008. I dag er det en av de største matbloggene i Skandinavia. Etter å ha fått tips om eltefritt brød fra en artikkel i New York Times, begynte hun å eksperimentere med dette hjemme og skrive om det på bloggen. Ina har nå utviklet over 50 varianter av dette geniale brødet, og oppskrifter på eltefritt brød er en av de absolutt mest populære temaene på Inas blogg. Hun har også laget en video hvor hun viser hvordan man lager brødet, den har til nå blitt vist over 30 000 ganger på You Tube. Nå får du de aller beste variantene samlet i bokform. Her finnes alt fra fine landbrød og grove brød med frø, til søte brød med sjokolade og fristende brød fylt med ost.I tillegg baker Ina himmelske kaker og annen bakst. Inspirert av sin internasjonale bakgrunn (Ina har bodd i Tyskland, Canada, Sveits, USA, England og Norge), har hun funnet frem til en variasjon av kaker og bakst som er tilpasset den norske ganen. Her er oppskrifter på enkle og raske kaker, men også de som krever litt mer tid og teknikk. I denne boken får du hennes beste oppskrifter, gode råd om baking og ingredienser, og tips til hvordan du kan dekorere kakene dine.Les boken og la deg inspirere til å bake selv. Det er ikke vanskelig, og resultatet blir fantastisk!
Kinfolk magazinelaunched to great acclaim and instant buzz in 2011is a quarterly journal about understated, unfussy entertaining. The journal has captured the imagination of readers nationwide, with content and an aesthetic that reflect a desire to go back to simpler times; to take a break from our busy lives; to build a community around a shared sensibility; and to foster the endless and energizing magic that results from sharing a meal with good friends. Now there's The Kinfolk Table, a cookbook from the creators of the magazine, with profiles of 45 tastemakers who are cooking and entertaining in a way that is beautiful, uncomplicated, and inexpensive. Each of these home cooksartisans, bloggers, chefs, writers, bakers, craftershas provided one to three of the recipes they most love to share with others, whether they be simple breakfasts for two, one-pot dinners for six, or a perfectly composed sandwich for a solo picnic.
Sometimes cookbooks aren't just cookbooks. Exquisitely designed, beautifully written and featuring mouth-watering photography, this gorgeous tome from Guardian columnist and award-winning food writer Rachel Roddy is perfect for pasta lovers!Guardian columnist and award-winning food writer Rachel Roddy condenses everything she has learned about Italy's favourite food in a practical, easy-to-use and mouth-watering collection of 100 essential pasta and pasta sauce recipes. Along with the recipes are short essays that weave together the history, culture and the everyday life of pasta shapes from the tip to the toe of Italy. There is pasta made with water, and pasta with egg; shapes made by hand and those rolled a by machine; the long and the short; the rolled and the stretched; the twisted and the stuffed; the fresh and the dried. The A-Z of Pasta tells you how to match pasta shapes with sauces, and how to serve them. The recipes range from the familiar - pesto, rag and carbonara - to the unfamiliar (but thrilling). This is glorious celebration of pasta from one of the best food writers of our time. ________________________ 'I love this book. Every story is a little gem - a beautiful hymn to each curl, twist and ribbon of pasta.' Nigel Slater 'Rachel Roddy describing how to boil potatoes would inspire me. There are very, very few who possess such a supremely uncluttered culinary voice as hers, just now' Simon Hopkinson'Rachel Roddy's writing is as absorbing as any novel' Russell Norman, author of Polpo'Roddy is a gifted storyteller, and a masterful hand with simple ingredients' Guardian Cook
This well-curated selection of recipes is organised by the rooms at Downton in which the drinks were served and spans everyday sips to party drinks plus hangover helpers and more.
Prepare a feast fit for a warchief with this delicious compendium of recipes inspired by the hit online game from Blizzard Entertainment. The Official Cookbook teaches you how to conjure up a fantastical menu of foods inspired by the beloved massively multiplayer online role-playing game.
As Liverpool Football Club's head of nutrition, Mona Nemmer ensures the champion players eat right and this fascinating book will inspire the next generation to follow. With a foreword by Jurgen Klopp, Mona takes us behind the scenes at Anfield and the training ground and details the favourite recipes of LFC.
The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c
Hummus og granateple er en inspirerende introduksjon til moderne og tradisjonell mat fra Tyrkia og Midtøsten. Mat med de herligste krydderdufter og smak.De aller fleste rettene i boken er basert på tradisjonelle oppskrifter - det er jo en grunn til at disse rettene og smakene har overlevd så lenge. Og ikke bare får du med deg oppskriftene, men også et innblikk i hvordan rettene ble til. De fleste av oppskriftene i boken er klassisk hjemmelagd mat slik den lages på de mange kjøkken rundt omkring i Tyrkia og Midtøsten. Dette er mat som er enkel å lage, og godt tilpasset et moderne liv. Her får du inspirasjon til å lage et mezebord, deilige supper, litt kjøttmat, mye vegetarmat, noen småretter og de deiligste søte overraskelser fra regionen. Dette er sunn mat som er basert på sesongens grønnsaker og urter. Kjøtt brukes mest som festmat eller som smaksetter i grønnsaksrettene.Vidar Bergum er bosatt i Istanbul og ble kåret til beste nisjeblogger i 2016. Juryens begrunnelse for å gi Et kjøkken i Istanbul prisen: «Vidar Bergums blogg tar litt pusten fra deg. Den er eksotisk, visuelt god og litt annerledes. Han inviterer inn på et kjøkken vi ikke kjenner så godt, med en naturlighet og raushet som gjør at du bare har lyst til å slippe alt du har i hendene og begynne å lage tyrkisk mat og prøve ut nye kryddertyper. Han skriver godt om inspirasjon og kommer alltid med gode henvisninger og tips til hvordan man selv kan få til det han lager hjemme. En leken og herlig blogg.»Og dette følger Vidar opp i denne boken. Med på laget er fotografen Bahar Kitapci, hun er en av Tyrkias ledende matstylister og -fotograf.«Ikke bare er det tyrkiske kjøkkenet en inspirerende, variert og forholdsvis enkel måte å tilnærme seg det rike tilfanget av retter fra Midtøsten, Vidar er også en formidler som evner å formidle autentisk mat på en måte som gjør at man får lyst til å prøve det hjemme.»- Andreas Viestad, Dagbladet Magasinet
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.