Utvidet returrett til 31. januar 2025

Preserving Food without Freezing or Canning

- Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermentation

Om Preserving Food without Freezing or Canning

Preserving Food Without Freezing or Canning offers more than 250 easy and enjoyable recipes featuring locally grown and minimally refined ingredients. It is an essential guide for those who seek healthy food for a healthy world.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781933392592
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 224
  • Utgitt:
  • 17. juni 2013
  • Utgave:
  • Dimensjoner:
  • 148x229x15 mm.
  • Vekt:
  • 250 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av Preserving Food without Freezing or Canning

Preserving Food Without Freezing or Canning offers more than 250 easy and enjoyable recipes featuring locally grown and minimally refined ingredients. It is an essential guide for those who seek healthy food for a healthy world.

Brukervurderinger av Preserving Food without Freezing or Canning



Finn lignende bøker
Boken Preserving Food without Freezing or Canning finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.