Norges billigste bøker

Bøker i Avdeling Q-serien i rekkefølge

Bøkene om Avdeling Q av Jussi Adler-Olsen er en av Norges mest solgte krimserier. Avdeling Q er egentlig en oppbevaringsplass hos Københavnpolitiet for den noe sære og humørsyke Carl Mørck. Serien tar for seg de kaldeste av de kalde sakene. Sakene som skal forbli uløste. Tror alle. Krimserien gir garantert gåsehud og frynsete nerver. For øyeblikket finnes det ni bøker i serien og på denne siden har vi samlet alle bøkene, slik at du får en oversikt, samt finne alle bøkene i riktig rekkefølge. Bli en del av krimuniverset!
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Serierekkefølge
 • av Jussi Adler-Olsen
  183,-

 • av Jussi Adler-Olsen
  183,-

 • av Jussi Adler-Olsen
  183,-

 • av Jussi Adler-Olsen
  183,-

 • av Jussi Adler-Olsen
  211 - 359,-

 • av Jussi Adler-Olsen
  183,-

 • av Jussi Adler-Olsen
  183,-

  Avdeling Q står i fare for å bli nedlagt på grunn av lav oppklaringsprosent. Dessuten oppdager Carl Mørck at han er blitt en ufrivillig brikke i en intern maktkamp som gjør nedleggelsen av hele Avdeling Q enda mer aktuell. Rose er sykemeldt, sunket ned i en dypt psykotisk tilstand der hun kjemper for å slippe unna mørket som truer med å omslutte henne og hemmeligheten hun bærer på. Intrikate saker hoper seg opp for Carl, Assad og Gordon. De arbeider dag og natt, men først og fremst gjør de alt de kan for å hjelpe Rose. Når de etter hvert graver seg dypere ned i historien hennes, innser de at en forbrytelse har funnet sted. Men plutselig er Rose som forsvunnet fra jordens overflate. Selfies er syvende bok i serien om Avdeling Q.

 • av Jussi Adler-Olsen
  211,-

  I over ti år har Assad vært et gåtefullt kraftsenter i Avdeling Q. En kjedereaksjon av voldsomme hendelser bringer ham på randen av total kollaps. Bare Rose, som også har sine utfordringer, kan hjelpe Assad å fri seg fra de mørke demonene som vekkes til live av den spanske journalisten Joan Aiguaders dekning av en flyktnings tragiske død. Offer 2117 er åttende bok i serien om Avdeling Q.

 • av Jussi Adler-Olsen
  220 - 386,-

Avdeling Q

Avdeling Q er en dansk krimthrillerserie, skrevet av den beundrede krimforfatteren Jussi Adler-Olsen. Den populære serien som ingen ende vil ta, og som forøvrig snart fullføres med 10 bøker i serien, er en kjempehit hos våre mange krimelskere. Avdeling Q-bøkene tar deg med på en utrolig spennende reise, hvor du kan følge karakterenes utvikling og hvordan Avdeling Q klarer de mange utfordringene de møter på sin vei. Alle Avdeling Q-bøker kan leses uavhengig av hverandre, men på tales.no anbefaler vi å lese hele serien samlet i riktig rekkefølge, slik at hele historien blir forståelig på best mulig måte. Mange av våre lesere kjenner allerede til den danske og kjente serien, men for deg som er ny i universet, og vil vite litt mer om serien og dens historie, hjelper vi deg selvsagt på vei hit.


I Jussi Adler-Olsens Avdeling Q-serie blir du møtt av visekriminalkommissær Carl Mørck. Carl Mørck er en typisk antihelt som med sine mange problemer i privatlivet og en rekke traumer fylt i bagasjen har vanskelig for å leve opp til kravene som stilles for å være en god kriminalkommissær. Historien handler om Carl Mørck, som spesielt sammen med sine tre kolleger i Avdeling Q ved politihuset tar seg av avsluttede saker som ikke er av stor interesse for politiet. Disse tre kollegene som historien hovedsakelig er sentrert om er den hardtarbeidende sekretæren Rose, den merkelige våpeneksperten Assad og Gordon som senere dukker opp i serien, som er av den mer klønete typen, men som igjen besitter evnen til å tolke sporene av kriminalgåter. Bøkene i serien handler om hver sin skumle og spennende historie, hvor spesielt det hardtarbeidende ekteparet Carl Mørck og Assad sammen finner spor og prøver å løse de mange undersøkelsene, som ikke alltid viser seg å være de letteste mysteriene å løse. Serien inneholder en rekke hovedtemaer, som forbrytelser begått på bakgrunn av blant annet hat og grådighet med grusom vold og sadisme. I tillegg er maktmisbruk og hvordan man bryter dette den egentlige røde tråden som går gjennom alle bøkene i serien.Avdeling Q-bøker

Hos tales.no får du presentert alle Avdeling Q-bøkene i riktig rekkefølge, slik at det ikke lenger kan være tvil om i hvilken ordning serien skal leses i. På bakgrunn av dette er det laget en oversikt ovenfor, så du kan finne den første boken i serien “Kvinnen i buret”. Hvis du allerede tar del av universet, kan du raskt og enkelt oppdage volumet eller bindene du mangler å lese. Ønsker du “Journal 64” som din neste leseopplevelse, så er den selvfølgelig også tilgjengelig i utvalget ovenfor. Avdeling Q-serien består foreløpig av ni bind i serien, men det store prosjektet til den populære forfatteren bak Avdeling Q, Jussi Adler-Olsen, er ikke lagt på hylla ennå. Det er allerede planlagt en bok til i serien, noe som gjør at våre mange Avdeling Q-fans allerede nå kan ha lesebrillene klare for en ytterligere spenningsroman. Så hvis du som oss gleder deg til Avdeling Q bok nr. 10, tar det ikke lang tid før du igjen kan sitte og nyte Carl Mørck og Avdeling Q under nattlyset.


Enten om du allerede er med på reisen og er godt i gang med en av de mange spennende bøkene eller om det er første gang du blir kjent med Carl, Assad og hele Avdeling Q, kan du med fordel dykke ned i den uhyggelige og dramatiske verden, samt finne din neste leseopplevelse fra Jussi Adler-Olsens populære krimthrillerserie. Bøkene kan leses uavhengig av hverandre, men hos tales.no anbefales de å lese i riktig rekkefølge, da det i større grad fører til en bedre leseopplevelse.FAQ - Ofte stilte spørsmål om Avdeling Q-serien

Hvor mange bøker har Jussi Adler Olsen solgt?

For øyeblikket er han en av de største forfatterne ikke bare i Danmark, men også internasjonalt. Han har blitt en bestselgende forfatter i de fleste deler av verden og bøkene hans om Carl Mørck, Assad og Rose er utgitt i de fleste land og har i dag solgt mer enn 16 millioner eksemplarer.

Hva er rekkefølgen på bøkene i Avdeling Q-serien?

 1. Kvinnen i buret
 2. Fasandreperne
 3. Flaskepost fra P
 4. Journal 64
 5. Marco-effekten
 6. Den grenseløse
 7. Selfies
 8. Offer 2117
 9. Natriumklorid

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.