Norges billigste bøker

Bøker i Barnas beste-serien

Filter
Filter
Sorter etterSorter Serierekkefølge
 • av Astrid Lindgren
  359,-

  En flott bok med et utvalg av Astrid Lindgrens bildebøker samlet i én bok. Med over 200 sider og massevis av helsides illustrasjoner av blant annet Ilon Wikland, Ingrid Vang Nyman og Marit Törnqvist er dette en perfekt gavebok! En perfekt start på samlingen av Astrid Lindgrens bildebøker!Innhold:Kjenner du Pippi Langstrømpe?Dragen med de røde øynenePelle flytter til RotebuEmil og suppebollenPontus begynner på skolen (Fra Barna i Bakkebygrenda)Allerkjæreste søsterPeter og PetraSe, Marikken det snør!I SkumringslandetKarlson er best i klassenJeg vil ikke gå og legge meg]]>

 • - fortellinger, tegneserier og sanger
  av Tove Jansson
  359,-

  Et skattkammer av en bok! Her har vi samlet et rikt utvalg av fortellinger, bildebøker, tegneserie og sanger fra Mummidalen. En perfekt gavebok til alle små og store som liker Mummitrollet. I denne boka møter du alle karakterene fra Mummidalen - mummitrollet, mummimamma og mummipappa, Snorkfrøken, Snusmumrikken, Filifjonka og lille My, Hemulen og alle andre - i Tove Janssons originale strek.]]>

 • - vil du være min venn?
  av Jujja Wieslander
  299,-

  Mamma Mø - vil du være min venn er en bildebok om hva det vil si å være venner og hvordan vennskap kan overleve utfordringer, som for eksempel at ei ku ikke får plass i et kråkereir.Det er middagstid på gården og Kråka er skuffet over at ingen setter ut mat til ham! Når jenta på gården setter ut en tallerken med pannekaker, overbeviser Mamma Mø ham om at den er til han. Kråka blir overlykkelig og hevder at jenta er hans eneste venn. Mamma Mø blir lei seg - hun trodde de var venner, men Kråka er ikke enig. Mamma Mø har jo ikke engang vært hjemme hos ham! Det er forresten ikke så lett heller, men det virker som om Kråka har glemt at hun ikke får plass. Kråka bestemmer seg snart for å flytte inn på gården, men en varm ovn og en svidd stjert fører duoen snart sammen igjen.Bøkene om Mamma Mø og Kråka er kjente og kjære bøker for mange barn.

 • av H.C. Andersen
  345,-

  Barnas Beste Julefortellinger er en høytlesningsbok til glede for små og store. En flott bok for voksne og barn å lese sammen i førjulstid og i julen.En vakker antologi som inneholder ti stemningsfulle historier:Karsten og Petra har LuciafestNoen ganger kommer vinteren om nattenLys og lykter i bygd og fjellJulia og nissenNissen i butikkvindetNissen hos kolonialhandlerenSnømannenDet siste juletreetDa Emil gjorde en bragd så hele Lønneberget jublet og alle spell ble glemt og tilgittDen hellige natten ]]>

 • av Jørgen Moe & Peter Christen Asbjørnsen
  359,-

  Fire eventyr av Asbjørnsen og Moe: Rike-Per Kremmer, Tyrihans som fikk kongsdatteren til å le, Den rettferdige firskillingen og Ikke kjørende og ikke ridende. Illustrert.

 • av H.C. Andersen
  359,-

 • - fortellinger, sanger og dikt
   
  359,-

  Året rundt er en høytlesningsbok til glede for små og store sammen, og inneholder gode fortellinger, sanger og dikt som passer til alle sesonger.Les Elsa Beskows Årets saga, en sommerlig fortelling om Emil i Lønnebergets spell, vintereventyr med barna i Josefine Olsens barnehage, vårens første sykkeltur med Karsten og Petra, telttur i høstvær med ville Wilma og mange flere historier. Bakerst i boka finner du et utvalg med sanger og dikt om årets gang.

 • - eventyr, fortellinger, sanger og dikt
   
  359,-

  Godnattboken er en høytlesningsbok til glede for små og store sammen, og gir en koselig og god avslutning på dagen.Snart er det leggetid, men først er det lesestund!Les Astrid Lindgrens Mirabell, om Ludde som får besøk, om Kenneth og dokkene, eventyret om skinnvotten, og mange flere historier. Bakerst i boka finner du et utvalg godnatt-sanger og dikt.

 • av Gudny Ingebjørg Hagen
  359,-

  En helt ny sangbok i vår gavebokserie Barnas Beste.Sangboken inneholder 123 kjente barnesanger, valgt ut av Gudny Ingebjørg Hagen. Boken er rikt illustrert av Line Halsnes som har skapt et frodig og fargerikt univers.Dette er en innholdsrik sangbok med sanger barna kjenner fra hjemmet, barnehagen, skolen, fester, feiringer og fjernsynet.Fargerikt, humoristisk og en perfekt gave!

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.