Norges billigste bøker

Bøker i Barnas beste-serien

Filter
Filter
Sorter etterSorter Serierekkefølge
 • av Astrid Lindgren
  359,-

  En flott bok med et utvalg av Astrid Lindgrens bildebøker samlet i én bok. Med over 200 sider og massevis av helsides illustrasjoner av blant annet Ilon Wikland, Ingrid Vang Nyman og Marit Törnqvist er dette en perfekt gavebok!En perfekt start på samlingen av Astrid Lindgrens bildebøker!Innhold:Kjenner du Pippi Langstrømpe?Dragen med de røde øynenePelle flytter til RotebuEmil og suppebollenPontus begynner på skolen (Fra Barna i Bakkebygrenda)Allerkjæreste søsterPeter og PetraSe, Marikken det snør!I SkumringslandetKarlson er best i klassenJeg vil ikke gå og legge meg

 • av H.C. Andersen
  359,-

 •  
  359,-

  Året rundt er en høytlesningsbok til glede for små og store sammen, og inneholder gode fortellinger, sanger og dikt som passer til alle sesonger.Les Elsa Beskows Årets saga, en sommerlig fortelling om Emil i Lønnebergets spell, vintereventyr med barna i Josefine Olsens barnehage, vårens første sykkeltur med Karsten og Petra, telttur i høstvær med ville Wilma og mange flere historier. Bakerst i boka finner du et utvalg med sanger og dikt om årets gang.

 • av Gudny Ingebjørg Hagen
  359,-

  En helt ny sangbok i vår gavebokserie Barnas Beste.Sangboken inneholder 123 kjente barnesanger, valgt ut av Gudny Ingebjørg Hagen. Boken er rikt illustrert av Line Halsnes som har skapt et frodig og fargerikt univers.Dette er en innholdsrik sangbok med sanger barna kjenner fra hjemmet, barnehagen, skolen, fester, feiringer og fjernsynet.Fargerikt, humoristisk og en perfekt gave!

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.