Norges billigste bøker

Bøker i Cupido-serien i rekkefølge

Filter
Filter
Sorter etterSorter Serierekkefølge
 • av Cupido
  34,-

  Jeg satte meg ved baren på Mono og sippet til vinen min da jeg la merke til en kjekk mann på min høyre side som bestilte to øl. Han var høy, mørk og hadde store hender. Idet han skulle tilbake til bordet han satt på møttes våre øyne, og jeg la merke til hvor brune øynene hans faktisk var. Det føltes som om vi så hverandre i øynene i en evighet, og jeg kjente et sug i magen. Det kilte litt i korsryggen slik det alltid gjør når jeg blir tiltrukket av noen. Men så oppdaget jeg at det ene ølglasset var til kjæresten hans som kom og satte seg ned hos ham. Hun smilte til meg. Hvorfor gjorde hun det? Plutselig reiste hun seg og kom bort til bordet mitt og spurte litt forsiktig om jeg ville komme bort till bordet deres. Det ville jeg, og etter noen glass vin begynte jeg å bli litt fnissete. Hun lente seg fram mot meg og spurte om jeg hadde lyst til å bli med de hjem...Selv om det ikke var midnatt engang, ble jeg med kjæresteparet på nachspiel. Fremdeles var jeg usikker på hva som egentlig foregikk, men jeg var fascinert og nysgjerrig nok til å ville finne ut....Les også Skater og Brennende kuldespor.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

 • av Cupido
  34,-

  Det unge par. Den første gang. Frekk flørt. Det hemmelige, forbudte møtet. Den unge student og lærerinna. Den eldre gentleman og den uskyldige jomfru.«En solfylt sommerdag på Cap d`Agde. En mann, en kone og en sprengkåt italiener. Samt et tausmykke.» - Betty og tausmykket av NaturligNaken«Hun var allerede godt tent da hun møtte Helge som avtalt utenfor restauranten. Men hun ante ikke hva han hadde bestilt som mellomrett.» - Spenning i hverdagen av Frk. Ugle, Telemark«Det ble en fantastisk trekant etter skiftet på høyfjellshotellet. Men hvem var den brosebrune mannen i badebukse?» - Drøm eller virkelighet? av Dronning Isolde, Bergen«Naboens 19-årige sønn er åpenbart hjemme på besøk. I alle fall står det en splitter naken mann med ryggen mot vinduet. » – Frokost av Marie, VejleCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av Cupido
  34,-

  Historier om den dominerende kvinne eller mann, paret eller de fremmede som utforsker grensene for seksualitet med rollespill, BDSM, partnerbytte eller orgier innhyllet i sexy mystikk.«Juristen flyttet inn i leiligheten hans mor leide ut. Hans øyne var uhyggelig mørke. Var han en forbrytertype?» - Juristen av Chrisz«Han er den rebelske ungdomskriminelle, sparsomt behåret og med undertøy med blonder. Han får som fortjent.» - Straff av Frode Johansen«Han var 18 år og var på sydenferie med mor og far som ikke passet godt nok på ham.» - Rom 216 av Mads EdmoonCUPIDO, Magasinet for kåthet og glede, intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller basert på sine leseres hverdagsfantasier og seksuelle opplevelser.

 • av – Cupido
  34,-

  Historier om den dominerende kvinne eller mann, paret eller de fremmede som utforsker grensene for seksualitet med rollespill, BDSM, partnerbytte eller orgier innhyllet i sexy mystikk. «Dette er en form for sex hun har begynt å tenne på i senere tid. Det virker både skremmende og pirrende, men hun vet ikke hvordan hun skal legge det frem.» - Smertelig begjær av Nancy, Nordland«Han trakk beltet ut av cowboybuksene. Han hadde bar overkropp og hun så hvordan overarmsmuskulaturen hans svulmet.» - Beltet av Ev@, København«Tøyet lå klart. Skinnskjørtet, nettingstrømpene, korsettet – og klypene ... Brystklypene!» - Hore og madonna av Fantacy 68«Selvfølgelig kom hun for sent til det første møtet der hun skulle lære litt om spanking.» - Den Første Gangen av Bjørg, Agder«Samtidig som hun vasket gulvet i sitt eget kjøkken, skurte hun gulvet i adelsmannens herregård.» - Ryddig sex av HuldranCUPIDO, Magasinet for kåthet og glede, intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller basert på sine leseres hverdagsfantasier og seksuelle opplevelser.

 • av – Cupido
  34,-

  Det unge par. Den første gang. Frekk flørt. Det hemmelige, forbudte møtet. Den unge student og lærerinna. Den eldre gentleman og den uskyldige jomfru. «Kvinne, endelig alene på språkkurs i Frankrike, sjarmeres av den unge portneren som får henne til å oppdage sine virkelige ressurser.» - Den skjulte hagen av Ella Blue, Oppland«Her skulle hun snakke fag med en student og så ender det opp med at han sitter og ser på bh’en hennes under blusen. Hun begynte febrilsk å kle på seg.» Tid for veiledning av Siri P.«Kvinne alene i bil tar opp klissvåt, liten franskmann som må avkles og tørkes.» Reisekameraten av Calle Rehbinder«Hun 25. Han 50. Sammen på ferie i Spania - og litt redde for at noen skulle se dem.» - On the Beach av KrepsenCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Historier om den dominerende kvinne eller mann, paret eller de fremmede som utforsker grensene for seksualitet med rollespill, BDSM, partnerbytte eller orgier innhyllet i sexy mystikk. «Han er styrmann for et kvinnelig åtterlag. Han elsker dem alle åtte.» - Åtte av Phóton«Hvem er alle de kvinnene som besøker ham? Og har hans elskerinne (eller er det hans kone?) virkelig noen venninner, som vil «vikariere» for henne, mens hun er på studietur?» - Skjermbrettsex av Sakse SaunaCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Kvinne - kvinne. Mann - mann. Noen har aldri stilt spørsmål om deres homoseksualitet. Andre er heteroseksuelle med ekteskap og barn når ideen om bestevenninna plutselig gjør brystvortene harde, eller bestevennens berøring gjør kuken hard. «Det ble en gørrkjedelig kveld på byen. Bare streite fork overalt!» – Kompiser av Tarald Stein«Han er en ung mann som «stundom blir kontaktet av frisinnede gutter på utesteder»» - (B)analt sjekkeopplegg av Dark Horse, Bergen«Da han våknet på den norske siden av grensen neste morgen var gutten vekk. Kanskje var han svensk!» - En annen slags Oslotur av BD, København«Han var rørlegger og lå på gulvet med hodet under vasken. Skjorta hans hadde glidd opp og buksa hadde glidd ned.» - Vann, Varme og Sex av Alexander, KoldingCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Det er ikke noe slikt som den friske lufta på fjellet, bølger som plasker mot stranda, vinden som kjæler brystet, vannet som rører kjønnet...«Norsk natur med mose og lyng! Hva kunne være bedre som åsted for et møte med en ung student?.» - Våt mose av Henry L«Som fjellklatrer møter han mange utfordringer på veien mot toppen. Men været er i alle fall ingen hindring.» - På gyngende grunn av Roy ReboCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Et sexy krydder for de faste partnerne hjemme i hverdagen og på get-away fra jobb, hus og barn.«Hun kjente godt effekten når det var andre snertne kropper rundt ham. Da kan hun være skamløs og ildfull allerede i bilen hjem. » - Sommerlig driv av Solveig Dal«Kona hans kremtet. Om hun ikke så ham berøre det forbudte, så hun i hvert fall hans begynnende ereksjon.» - Tabu av DanteCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Et sexy krydder for de faste partnerne hjemme i hverdagen og på get-away fra jobb, hus og barn.«Han prøvde å konsentrere seg om budsjettet. Hun hadde vært ute med venninnene og var ertelysten.» - You’ve got mail av Ham & Henne«De var ute i regnet - og plutselig kom lysten over dem. Det ble deilig og varmt.» - Vått og deilig av Glenn Illing«Da hun har fått på seg snekkerbuksa igjen, tar de oppvasken sammen. Så fint at de ikke har oppvaskmaskin!» - Ved oppvaskbenken av Ona Nita, Oslo«Han slikket henne mindre nå enn tidligere. Var det fordi buskaset hennes hadde grodd seg ganske tett i det siste?» - Stuss av Kaj GornizkCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Det er ikke noe slikt som den friske lufta på fjellet, bølger som plasker mot stranda, vinden som kjæler brystet, vannet som rører kjønnet...«Naturen ble villere og naknere og lå badet i et fantastisk lys. Borte ved rekka kunne hun se to nye menn. Den ene lys, den andre mørk.» - Verdens vakreste sjøreise av Zoe«Det var med voksende uro den unge danske ynglingen møtte vinteren i den norske fjellheimen. I Norge gikk jo alle splitter nakne i badstua. Kvinner som menn, gamle som unge.» - No falls - no balls av Jørgen Pagh«Hva kan ikke en ung ereksjon på en naturiststrand føre til?» - Naturistminner av Naturisten, Nord-NorgeCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Historier om den dominerende kvinne eller mann, paret eller de fremmede som utforsker grensene for seksualitet med rollespill, BDSM, partnerbytte eller orgier innhyllet i sexy mystikk. «Trusene hennes forsvinner fra klessnora. Hun legger en listig plan.» - Trusetyven av B. Loomers«Hun skulle passe katten deres i ferien. Hun leste også litt i bøkene deres - og kikket litt på en videotape.» - Den lille Rosa og ulvene av Sanni Møller«Hun fikk sin biseksuelle venninne på besøk. De skulle drikke vin og se en film om to kvinner som forelsket seg i hverandre.» - TV-kveld med variasjoner av Elin, BergenCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Historier om den dominerende kvinne eller mann, paret eller de fremmede som utforsker grensene for seksualitet med rollespill, BDSM, partnerbytte eller orgier innhyllet i sexy mystikk. «De hadde i lang tid fleipet om å plukke opp en mann sammen. Nå hadde de funnet ham, og han hadde strikkegenser.» - Pausefisken av Skjora, Bergen«De tente begge på den samme gutten, men han ga dem ingen signaler om hvem av dem han likte best. Var han like begeistret for begge to?» - Studentlivets gleder av Student«Han var nydusjet og luktet av såpe og aftershave. Han var dominerende maskulin, men det var henne som bestemte.» - Min munn av AniararnCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Det er ikke noe slikt som den friske lufta på fjellet, bølger som plasker mot stranda, vinden som kjæler brystet, vannet som rører kjønnet...«Før feriereisen fant han et blad med oppskriften på uforpliktende sex på Korsika. Var det hans kones blad?» - Stranden bortenfor av Odin S. Gade«De trengte litt inspirasjon i samlivet og dro på singleferie - sammen.» - Singleferie av Niels, KøbenhavnCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Det er ikke noe slikt som den friske lufta på fjellet, bølger som plasker mot stranda, vinden som kjæler brystet, vannet som rører kjønnet...«Alle sengene på turisthytta var opptatt. Men det var ledig flatseng på loftet.» - Sommerfjellet av Villmarkens sønn«Hun var hans sommerflørt. Man han kunne ikke - for sitt bare liv - huske hvordan ansiktet hennes så ut.» - Fjordsommernatt av H. A. Jæger«Mannen hennes dro ned buksene sine og stod med en stiv en i den ene hånda og et kamera i den andre.» - Mens vi venter på sommeren av KosemorCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Det unge par. Den første gang. Frekk flørt. Det hemmelige, forbudte møtet. Den unge student og lærerinna. Den eldre gentleman og den uskyldige jomfru. Du, jeg og vennen.«Hun hadde en hemmelighet som ingen av venninnene og ikke engang dagboken skulle få del i, en eiendommelig dragning til denne fete, middelaldrende gubben ...» - Tell til hundre av Lea Nymarker«Hun drømte seg helt bort på lesesalen og enset ikke at professoren hadde kommet inn og satt seg på samme rad som henne.» - Professor X av Elina 74, Oslo«Karen, kona på nabogården, hadde ikke sertifikat, og selv om han bare var sytten år kunne han da godt hjelpe henne med litt øvelseskjøring.» - Kjøretime av Lars Knaus, østfoldCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Kvinne - kvinne. Mann - mann. Biseksualitet. Flexible. Queer. Noen har aldri stilt spørsmål om deres homoseksualitet. Andre er heteroseksuelle med ekteskap og barn når ideen om bestevenninna plutselig gjør brystvortene harde, eller bestevennens berøring gjør kuken hard. «De to venninnene hadde besøk av Merethe. De hadde begge hatt lyst på henne, og nå inviterte de på jentekos.» - Venninnekos av Jentegjengen«De glemte kollegene i nattklubben. Jentene hadde nok med hverandre.» - Jentetur av Bambi«Hun hadde levd lesbisk en gang, men behovet for aksept og status i hetero-samfunnet var blitt for sterkt.» - Jeg lengter så til deg av M. Viktor«Hun har aldri kjent en annen kvinnes hender kjærtegne seg før. Hun gjør et halvhjertet forsøk på å trekke seg unna.» - Anna av Ylva«Hun gav kjæresten to egg på ettårsdagen. Fjernkontrollen la hun i veska.» - Ettårsdagen vår av miaCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Kvinne - kvinne. Mann - mann. Biseksualitet. Flexible. Queer. Noen har aldri stilt spørsmål om deres homoseksualitet. Andre er heteroseksuelle med ekteskap og barn når ideen om bestevenninna plutselig gjør brystvortene harde, eller bestevennens berøring gjør kuken hard. «Praktiserer de korporlig avstraffelse på Klosterhof skole? Det kan da ikke være mulig!» - Hurtigris av Frøken Larsen, Klosterhof skole«Hun lo: "Jeg har ikke vært uskikkelig ennå, men kanskje jeg blir det." - Gode venninner av Tante Katrine, Oslo«Nora kysset det våte, glatte kjønnet hennes - og så hørte de noen kom inn på toalettet ved siden av.» - Hotellgjesten av Kim, Bergen«Det var bare jenter i jaktlaget som dro på rypejakt. Viola forstuet foten og Elise måtte hjelpe henne." - Fjellrype av SapfoCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Kvinne - kvinne. Mann - mann. Biseksualitet. Flexible. Queer. Noen har aldri stilt spørsmål om deres homoseksualitet. Andre er heteroseksuelle med ekteskap og barn når ideen om bestevenninna plutselig gjør brystvortene harde, eller bestevennens berøring gjør kuken hard. «Med "Nazir Travel Agency" kan du, hvis du er heldig, få en natt med Tutankhamon inkludert i billetten.» - Ibenholtnatten av Naia BangCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Kvinne - kvinne. Mann - mann. Biseksualitet. Flexible. Queer. Noen har aldri stilt spørsmål om deres homoseksualitet. Andre er heteroseksuelle med ekteskap og barn når ideen om bestevenninna plutselig gjør brystvortene harde, eller bestevennens berøring gjør kuken hard. «Når livet er kåte drømmer om dagen og natten og ereksjonene på en måte står i kø...» - Work-out av Harald, Fredrikstad« Det var like før panikken tok ham. Men tolleren i Havanna var som en gud.» - Tolleren av Jeppe Berg«Han ville ha treneren til å yte litt ekstra mens han løftet vekter. Det ble noen minnerike løft.» - Siste runde av Alexander, Kolding«Kameraten hans stod i dusjen og nøt synet av seg selv i speilet. «Skal jeg frottere deg tørr?» spurte han.» - Kompiser av Ruben, Nord-TrøndelagCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Et sexy krydder for de faste partnerne hjemme i hverdagen og på get-away fra jobb, hus og barn.«Tanken på korleis puppane kunne sjå ut gjorde han full av forventning. Ho stod på golvet og trekte av seg den kvite toppen.» - Sex frå scratch av Sakse Sauna«Hun våkner sakte og vil ikke vekke ham. Bare leke - og pirre.» - Morgenstund har gull i munn av Månestråle«Bølgene skyller forsiktig mot dem, nok til at de får litt hjelp til opp-og-ned-bevegelsene.» - Kjærlighetsferien av Sol, Stavanger«De var på en kjapp frem-og-tilbake-manøver med ferge til utlandet. Egentlig var det likegyldig hvor ferden gikk.» - På ferjetur av max elskov, rogalandCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Et sexy krydder for de faste partnerne hjemme i hverdagen og på get-away fra jobb, hus og barn.«Ungdommelig mann med stort sexbehov hadde søkt par for felles hygge. Paret kranglet litt om hvem som skulle åpne da han ringte på døra.» - Trekant av Roy Rebo«Det flørtes med servitrisen og hun mister glasset i fanget hans. Kona hans ber henne tørke opp etter seg.» - På Mariott-baren av Tur & ReturCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Sexy krydder for de faste partnerne hjemme i hverdagen og på get-away fra jobb, hus og barn.«De hadde få problemer med å fortelle hverandre om sine utenomekteskapelige sidesprang - og det ble faktisk gode historier av det.» - Klissvått i tørkerommet av Max, Oslo«Huset sydet av sex den natten, men han selv var ikke helt med. Hadde kona hans virkelig vært ham utro?.» - Saftige bekjennelser av Ektemannen, Farum«De hadde vel nærmest vært enige om at de kunne ha sex med andre. Men da hun ringte ham en dag og minnet om avtalen ble han i tvil. Var han feig?.» - Telefonsex av Herr Skurk««Fortissimo, Carlos, forte fortissimo,» stønner pianolæreren, mens studenten pumper. Rytmisk. Effektivt.» - Fortissimo, Carlos! av Svein, StjørdalCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av Cupido
  34,-

  Kvinne - kvinne. Mann - mann. Biseksualitet. Flexible. Queer. Noen har aldri stilt spørsmål om deres homoseksualitet. Andre er heteroseksuelle med ekteskap og barn når ideen om bestevenninna plutselig gjør brystvortene harde, eller bestevennens berøring gjør kuken hard. «Han var trøtt og i bakrus. Han ville hjem. Togets dunkelyder sang i skinnene. Dunk-dunk. Kåt-het. Kåt-het. Kåt-het. Konduktøren stirret på ham.» - 15.15 av Manu Seppänen"Ung, frustrert sykkelrytter møter mannen i ballongen og svever høyt til himmels der alt er lov!" – Ballongen av Leo«Det regnet, og sykkelbudet var dyvåt da han kom til advokatfirmaet for å hente et brev. Advokater kan brukes til så mangt!» - Det 12. bud av Gino G., OsloCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Kvinne - kvinne. Mann - mann. Biseksualitet. Flexible. Queer. Noen har aldri stilt spørsmål om deres homoseksualitet. Andre er heteroseksuelle med ekteskap og barn når ideen om bestevenninna plutselig gjør brystvortene harde, eller bestevennens berøring gjør kuken hard."De likte jo gutter begge to. Men hva er en regel uten unntak?" – Mimrekveld av Eva Lind"De hadde som formål å få byens mannlige musikere våte i øra - og stive i buksa - samtidig. Men i kveld var det "Barens prinsesse" som fikk all oppmerksomheten." – Lakrispikenes kveld av Cecilie, Bergen"Hun ble ikke skuffet. Det så ut til å være alle slags legninger. Maskulinitet og femininitet i en herlig blanding." – Jentesex 2 av Bohemen"Hun var stiv i muskulaturen og ble behandlet på massasjebenken. Massøren oppdaget at hun var både hoven og våt og sa det var et godt tegn på god avslapning." – Sjokkopplevelsen av IreneCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av Cupido
  34,-

  Et sexy krydder for de faste partnerne hjemme i hverdagen og på get-away fra jobb, hus og barn.""Hva er det som foregår, skatt" spurte han da han kom nydusjet og klar ut fra badet. Hvorfor så hun ut av vinduet og inn i mørket?" - Voyeuren av Frank Hansen"Da hun stilte seg opp på alle fire med enden i været, fikk han plutselig en idé." - Vindus-kikking av Martin, København"Hun betjener teleskopet ved panoramavinduet, blir kåtere og kåtere - og snart konkurreres det både foran og bak teleskoplinsen." - Utsikt over Paris av Tur & Retur"Hun trengte sommerklær for ferien. I speilet i prøverommet så hun en mann som iakttok henne." - Sommerferie av Kitty Marekatt"Han så at hun kastet trusa i søppelkurven før hun gikk til kassen for å betale." - Prøverommet av Tom, BuskerudCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

 • av – Cupido
  34,-

  Et sexy krydder for de faste partnerne hjemme i hverdagen og på get-away fra jobb, hus og barn."Hun gikk ut en dag og kom tilbake med ham, en ung danser fra operaen. De spiste sammen på sofaen - alle tre!" – Montreal av Denis Dante"Han våknet med sin kone som lå og nøt ungdommelige støt. Fra hvem? Fra naboens sønn?" – Passiv start av I. Bernstein"De hadde vært sammen i to år. Han overrasket henne med bind for øynene og en biltur til et sted hvor hun hørte flere stemmer." – Overraskelsen av Sveins"Han våknet med sin forlovede. Det gjorde forloveren hans også." – Min forlovede av MindgamesCUPIDO, Magasinet for intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller fra hverdagsfantasier og glæde.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.