Norges billigste bøker

De syv søstre-bøkene i riktig rekkefølge

Den internasjonale bestselgerforfatteren Lucinda Riley står bak bokserien De syv søstre. Bokserien er basert på legenden om stjernebildet med samme navn, som finnes i Pleiadene. Bokserien som har blitt mottatt med utrolig positive anmeldelser verden over handler om syv søsken og deres liv uten en far. På grunn av farens død samles søstrene i barndomshjemmet nær Genèvesjøen. Her finner de ledetråder som kan løse mysteriet om hvor de faktisk kommer fra. Bøkene er både fengslende og leder leseren inn på en glamorøs side av verden. Dette er noen fantastiske romaner om kjærlighet og tap.

Vis mer

De syv søstre

De syv søstre er en bokserie av den irske forfatteren Lucinda Riley. Riley er en forfatter som lever i sin egen fantasi og fra det har det kommet mange gode bøker. Bøkene fra bokserien De syv søstre er vanskelige å legge fra seg når man først er i gang. Forfatteren fikk inspirasjon til bøkene da hun så opp på stjernene en kveld. Hun så stjernebildet Pleiadene, bedre kjent som De syv søstre. Pleiadene er en stjernehop som bare er mellom 434 og 446 lysår unna og dermed den nærmeste stjernehopen på jorden. Vi kan med det blotte øye vanligvis se minst seks av stjernene fra denne stjernehopen og dermed er dette en av de mest iøynefallende. I gresk mytologi hører vi om syv nymfesøstre som er døtre av titanen Atlas og nymfen Pleione som er forvandlet til en konstellasjon av Zevs. Det er mange myter og legender om disse døtrene og dette har skapt rammen for Rileys bokserie. Lucinda Riley forteller historien om de syv søstrene i et moderne univers.Rekkefølgen på De syv søstre-serien:

1. De syv søstre

2. Stormens søster

3. Skyggesøsteren

4. Perlesøsteren

5. Månesøsteren

6. Solsøsteren

7. Den savnede søsterenDe syv søstre er den første boken som beskriver den første søsteren, Maia, som i likhet med de andre søstrene er adoptert av Pa Salt. Pa Salt dør og søstrene vender hjem til barndomshjemmet Atlantis ved Genèvesjøen. Søstrene finner en ledetråd som fører dem til deres opphav. I dette bindet får vi høre Maias historie i søstrenes søk etter sitt opphav. Maia reiser verden rundt fra barndomshjemmet og helt til Rio de Janeiro i Brasil.


Stormens søster er den andre boken i serien og forteller historien om Ally. Fortiden hennes fører henne til Norge hvor hun oppdager at hun er knyttet til en ukjent sanger. I denne boken spekuleres det mye i hvem søstrenes far, Pa Salt, egentlig var.


Skyggesøsteren forteller historien om søsteren Star. Hun er veldig forsiktig, trygghetssøkende og vil nødig gi slipp på tryggheten hun opplever i vennskapet med søsteren CeCe. Til slutt bestemmer hun seg likevel for å følge sporet faren har gitt henne for at hun skal finne opphavet sitt.


Perlesøsteren er det fjerde bindet i serien og handler om CeCe. CeCe har vanskelig for å passe inn i flokken. Et svart-hvitt-bilde hun mottar fra Pa Salt guider henne på en reise til Australia.


Månesøsteren er boken der vi følger søster Tiggy. Tiggy oppsøker også fortiden sin, og i sitt søk reiser hun først til Skottland og deretter mot Spania. På Tiggys reise lærer hun et unikt talent og må ta noen seriøse valg.


Solsøsteren handler om søsteren Elektra, en jente som har hatt det vanskelig med å takle Pa Salts død og derfor prøver å lindre smerten med narkotika. Elektra, som de andre søstrene, får en ledetråd. Hennes ledetråd fører henne først til Manhattan i New York og deretter mot Afrika.


Den savnede søsteren er tittelen på den syvende boken i serien. Her går det opp for de andre søstrene at de har en syvende søster som de prøver å finne. Den eneste ledetråden de har er en adresse på en vingård i New Zealand.FAQ - Ofte stilte spørsmål om De syv søstre-serien


Hva handler De syv søstre om?

De syv søstre handler om jenta Maia og hennes søk etter hennes biologiske foreldre. Hun har vokst opp med sine fem søstre gjennom hele livet, og de er alle adoptert av millionæren Pa Salt. Adoptivsøstrene kommer alle fra forskjellige deler av verden.


Hva heter den siste boken i serien De syv søstre?

Den siste boken fikk tittelen 'Atlas: Historien om Pa Salt' og den skal etter planen utgis våren 2023. Etter en lang kamp med kreft gikk Lucinda Riley bort og derfor har hennes eldste sønn, Harry Whittaker, fullført serien.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.