Norges billigste bøker

Bøker i Følelsene-serien

Filter
Filter
Sorter etterSorter Serierekkefølge
 • av Stéphanie Couturier
  268,-

  6 små papp-bøker i flott boks! Små barn har gjerne STORE følelser - her får barn og foreldre hjelp til å takle dem sammen, gjennom morsomme historier. Bli kjent med Selma! Hun er en ganske vanlig jente, med ganske vanlige følelser ... Selma er glad, sint, flau, trist, stolt og redd - og når en splitter ny lillebror kommer hjem fra sykehuset, blir hun litt sjalu ... 6 herlige historier som lærer barn å gjenkjenne følelsene sine. Fine bøker å lese og snakke om sammen!CE-merket: Egnet for barn i alle aldre

 • av Stéphanie Couturier
  268,-

  Små barn har ofte STORE følelser. Her får de hjelp til å snakke om følelsene, og takle dem. 7 fortellinger i en tykk bok. Perfekt bok for barnehagebarn og barn i småskolen. En flott gavebok med historier og følelser å snakke om hver dag i en hel uke. Morsomme tegninger og spennende historier! Historiene har ulike hovedpersoner og alle barn kan kjenne seg igjen i situasjonene som blir beskrevet og følelsene de utløser.Disse følelsene har hver sin fortelling i boka: Kjærlighet, Glede, Sorg, Sjenerthet, Sjalusi, Redsel og Sinne.

 • av Stéphanie Couturier
  222,-

  Noen ganger er man glad, andre ganger trist. Vi mennesker kan bli både redde og stolte, og noen kan bli så sinte at det koker over. Som Selma. I denne bildeboken følger vi Selma gjennom en uke fylt med forskjellige følelser, og leseren får noen tips til hvordan man kan takle dem. Og kanskje du kan hjelpe Selma med å takle følelsene sine? Det er jo ikke alltid så lett å gjøre det alene.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.