Norges billigste bøker

GAME OF THRONES

Serien om “A Song of Ice and Fire”, bedre kjent som den engelske tittelen på den første boken i serien “A Game of Thrones”, er per dags dato en av de mest elskede bokseriene internasjonalt, så vel som i Norge. Vi har samlet alle de eventyrlige historiene i serien nedenfor, hvor du kan utforske alt fra Game of Thrones-bøker på norsk til bøkene i kategorisert rekkefølge på engelsk i den kjente Game of Thrones-serien. Serien består av totalt 5 bind, og helt siden den første boken ble utgitt i 1996 har Game of Thrones hatt stor suksess verden over. Dykk ned i vårt store utvalg nedenfor og bli inspirert til din neste fantasy-roman. Historiene kan lyttes til via Game of Thrones-lydbøkene.

Vis mer

Game of Thrones-bøker

Game of Thrones har tatt verden med storm både med TV-serien, men selvfølgelig også med bokserien der det hele startet. Game of Thrones-serien består foreløpig av 5 bind, men hvor målet for George Raymond Richard Martin er å legge til 2 bøker til for utgivelse, hvor de nye engelske titlene allerede er fikset: “The Winds of Winter” og “A Dream of Spring”. På tales.no har vi ovenfor samlet Game of Thrones-bøkene i riktig rekkefølge av blant annet de norske bøkene, så du trenger ikke bekymre deg for hvilken bok du skal begynne med. Hvis du ikke allerede er kjent med serien, vil du bli introdusert for et detaljert middelalderunivers, hvor handlingen faktisk kan leses fra tittelen på den første boken, ettersom bokserien handler om kampen om tronen og å vinne herredømmet over kongeriket Westeros. Dette skjer gjennom voldelige maktkamper mellom ulike parter om kontroll over kontinentet Westeros. Derfor, hvis du ønsker å lese en vellykket fantasy-serie hvor det overnaturlige ikke har blitt holdt tilbake, kan du også finne alle Game of Thrones-bøkene på norsk som pocketbøker, hvis du har et godt øye for denne typen bøker. Hvis du i stedet ikke kan få nok av Game of Thrones, eller du kanskje har sett hele TV-serien, kan du kjøpe alle bøkene på en og samme tid med våre Game of Thrones-boksamlinger, slik at du kan få alle de mange detaljene med i bagasjen, som bøkene spesifikt beskriver. Finn riktig Game of Thrones-rekkefølge ovenfor, samt inspirasjon til din neste flotte leseropplevelse, enten du vil lese serien på norsk eller engelsk.


Game of Thrones books

Game of Thrones-serien er selvfølgelig opprinnelig skrevet på engelsk, ettersom den ble skrevet av den amerikanske forfatteren George R. R. Martin. Av den grunn består utvalget vårt derfor av et hav av engelske bøker i serien. Her vil du bli introdusert for alle Game of Thrones-bøkene våre på engelsk hvis du vil ha din neste leseopplevelse på originalspråket. Finn for eksempel alle de originale Game and Thrones-bøkene på engelsk i riktig rekkefølge ovenfor, eller observer i stedet det eventyrlige universet til forskjellige sidehistorier under “Game of Thrones books”. George R. R. Martin har vunnet en rekke priser for alle bøkene i serien, og 2 nye bøker til serien forventes også å bli publisert i nær fremtid. Så hvis du, som så mange andre, vil lese én eller flere flotte fantasihistorier, så er bestselgerserien den perfekte matchen for deg. Enten du vil lese Game of Thrones-bøker på norsk eller engelsk, er det rikelig med muligheter til å finne den rette boken for deg.


Game of Thrones-tilbehør

På tales.no har vi samlet et stort utvalg, noe som byr på mye mer enn bare de tradisjonelle Game of Thrones-bøkene. Vi ønsker å gjøre alle våre Game of Thrones-fans glade og fornøyde, og tilbyr derfor et helt univers av tilbehør som kan være av interesse for deg eller ditt barn. Det kan være alt fra en eventyrlig duft fra våre duftlys som du ønsker å ha stående i hjemmet ditt, eller i stedet våre vakre glasslys som kan bruke for å pynte hjemmet ditt. Vi tilbyr også et Game of Thrones-kart, slik at du raskt og enkelt kan få en oversikt over den eventyrlige verdenen serien utspiller seg i. Game of Thrones er populært blant både barn og voksne, og det er derfor også mulig å kjøpe Funko Pops, noe som er veldig populært og høyt elsket av barn. Her er figurer av de mest spennende karakterene fra bøkene, slik at barnet ditt kan få akkurat den personen han eller hun liker best, eller figuren barnet ditt mangler til samlingen. Hvis du eller barnet ditt er den største fanen av Game of Thrones i vennekretsen, kan du finne inspirasjon i utvalget over, hvor det mest sannsynlig er noe som faller i din smak. Finn alt fra Game of Thrones-kart, notatbøker og tryllestaver til Game of Thrones-spill, lys, statuer og mye mer som du ikke kunne ha forestilt deg før. Utforsk utvalget ovenfor og finn alt om Game of Thrones-serien som er av interesse for deg.


FAQ - ofte stilte spørsmål til Game of Thrones-bøkene

Hvem har skrevet Game of Thrones-bøkene?

Forfatteren bak bøkene er George Raymond Richard Martin. Han er mest kjent for akkurat denne serien, som fortjent har gått til hjertene til både lesere og seere verden over. Les mer om George Raymond Richard Martin på denne siden.


Hvor mange Game of Thrones-bøker er det?

Det er for øyeblikket 5 Game of Thrones-bind, og planen er ytterligere 2 bind for serien. Du finner alle bøkene i rekkefølge på norsk og engelsk her.


Når kommer Game of Thrones bok 6 ut?

Vi vet ennå ikke når Game of Thrones bind 6 slippes, men boken er allerede planlagt av forfatteren. Tittelen på den engelske boken er satt til å hete “The Winds of Winter”, og forhåpentligvis vil boken bli utgitt om ikke lenge, slik at fans av den populære serien slipper å vente mye lenger.


Hva heter Game of Thrones på norsk?

Game of Thrones heter på norsk “Kampen om jerntronen”, som også er den norske tittelen i bind 1 i eventyrserien.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.