Norges billigste bøker

Harry Hole-serien

Oppdag den prisvinnende Harry Hole-serien av den verdenskjente forfatteren Jo Nesbø. Harry Hole-serien tar deg med på en reise med den norske detektiven Harry Hole, som lever og ånder for politiarbeidet sitt, noe som også er det som plager ham dag for dag. Harry Hole-bøkene er oversatt til mer enn 50 forskjellige språk, og nedenfor finner du riktig rekkefølge på Harry Hole-bøkene. Det er for tiden 12 bøker i serien, som alle kan leses uavhengig av hverandre. Men på Tales vil vi anbefale å lese dem i rekkefølge for å følge Harry Holes spennende utvikling på best mulig måte. Finn din neste spennende leseopplevelse av Jo Nesbø her.

Vis mer

Harry Hole-bøker i riktig rekkefølge


Harry Hole-bøkene tar for seg nye saker for detektiven «Harry Hole» i hver bok, og det er derfor du kan lese alle Harry Hole-bøkene uavhengig. Harry Hole står overfor mange ulike oppdrag gjennom hele serien, og omhandler blant annet saker som tar sted i flere deler av verden. For en hardtarbeidende detektiv som Harry Hole har det også en stor påkjenning for blant annet psyken. Han lever et liv som både plager ham, men som også er med på å holde ham i live. Til tross for Harry Holes kamp med mental helse der den vokser seg større og større, så holder ikke det for å stoppe han og hans spennende detektivarbeidet. Finn Harry Hole-bøkene ovenfor for å utforske en spennende krimserie.


Uansett om du aldri har lest en Harry Hole-bok før eller du er godt i gang, har vi definitivt neste bok for deg. Vi har gjort det enkelt for deg å finne den rette boken for deg, da Harry Hole-bøkene er delt inn i riktig rekkefølge ovenfor. Bøkene finnes både på norsk og engelsk, så alle kan være med.
FAQ - vanlige spørsmål om Harry Hole-serien

Hvor mange bøker er det i Harry Hole-serien?


Det er totalt 12 bøker i serien. Finn alle 12 bøkene i Harry Hole-serien i rekkefølge her på siden.

Hvem har skrevet Harry Hole?


Forfatteren bak den populære bokserien er Jo Nesbø. Les mer om den verdenskjente forfatteren her.

Hva heter den første Harry Hole-boken?


Den første boken i serien heter på norsk “Flaggermusmannen”. Du finner boken på denne siden.


Har Harry Hole-serien blitt filmet?


Bind 7 “The Snowman” ble filmet og utgitt i 2017 på engelsk, som den eneste av Harry Hole-bøkene.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.