Norges billigste bøker

HARRY POTTER-BØKENE

Harry Potter-serien har tatt verden med storm siden 1997, da J.K. Rowling publiserte Harry Potter og De vises stein som den første av totalt syv originale Harry Potter-bøker. Vi tilbyr alle de magiske Harry Potter-bøkene som er elsket av både barn, unge og voksne. Du finner alt fra originalromanene til de illustrerte bøkene og pocketbokene. Harry Potter-bøkene er tilgjengelige på både norsk og engelsk. Nedenfor finner du riktig Harry Potter-rekkefølge av de mange forskjellige utgavene, slik at du enkelt kan skape en oversikt over det magiske universet. Les eller lytt til historiene til den unge trollmannen Harry Potter og vennene hans.

Vis mer

Harry Potter-serien?

Harry Potter har hatt en helt uunnværlig innvirkning på både barns og voksnes leseglede, ettersom historien om Harry Potter har den store betydningen den har hatt. For de av dere som ennå ikke har fått æren av å lese Harry Potter-bokserien, vil dere her bli møtt av Harry Potter, som er innskrevet ved Galtvort skole for hekseri og trolldom når han på 11-årsdagen sin får vite at han er en tryllekunstner. Du vil da bli introdusert for Ron og Hermine, Harry Potters beste venner på Galtvort. De tre vennene følger hverandre gjennom alle bøkene, og her kan du lese hvordan de står sammen mot det onde og takler de mange utfordringene de møter. Flertallet av fans av dette magiske universet er klar over hvor mange Harry Potter-bøker det finnes, men vi forstår at tvil kan oppstå hos andre. Hos Tales finner våre lesere derfor alle de syv originalbøkene, men hvor du selvfølgelig også kan utforske de illustrerte bøkene for å få en annerledes opplevelse. Den populære bokserien av J. K. Rowling har blitt filmatisert med stor suksess. Dessverre går en del detaljer tapt i disse filmene, så hvis du som oss ønsker å lese de originale historiene, finner du her riktig rekkefølge på de syv bøkene i serien og mye mer. Du vil også finne alle de fire illustrerte utgavene som er utgitt så langt av Harry Potter-serien. De illustrerte bøkene er alle fylt med fantastiske fargeillustrasjoner, for deg som vil ha mer enn bare å lese de fantastiske historiene. Vi har alle de nyeste Harry Potter-bøkene, uansett om du vil ha Harry Potter-bøker på norsk eller engelsk. De er elsket av både barn og voksne, men vi anbefaler at barn begynner med de første bindene, ettersom bøkene senere blir mer seriøse og rettet mot ungdom og voksne.Harry Potter-tilbehør

Hvis du er en større fan av Harry Potters verden enn de fleste, og du vil ha mer enn vanlig, tilbyr vi også forskjellig tilbehør og merchandise på siden. Du ønsker kanskje å innrede hjemmet ditt på en slik måte at det føles ut som et magisk sted. Da kan du f.eks. kjøpe et av de mange Harry Potter lysene som vårt utvalg består av. Det kan også hende at barnet ditt vil ha en kul Harry Potter skolesekk som han eller hun kan vise frem på skolen, eller om barnet ditt heller vil øve på de mange trylleformularene med en av våre mange Harry Potter tryllestaver, så vil han eller hun absolutt ikke gå glipp av muligheten til å gjøre det. Vi har derfor et bredt spekter innen faget, så hvis barnet ditt i stedet ønsker en Harry Potter-quiz, eller de populære ballene som Harry Potter og de andre trollmennene og heksene spiller i den farlige og dramatiske sporten Rumpeldunk, så er det også her. I tillegg har vi Funko Pops-karakterer som er veldig populære blant barn. Her er Funko Pops av de mest interessante karakterene fra Harry Potter.


Bli en del av det magiske universet og les de spennende historiene til den unge trollmannen Harry Potter og hans to beste venner Ron og Hermine på en dramatisk reise gjennom alle de syv bøkene i serien og få erfart alle de spennende detaljene før du setter deg ned for å se filmene. Vi ønsker deg god lesning med dine neste Harry Potter-bøker.FAQ - Ofte stilte spørsmål om Harry Potter-bøkene

Hvor mange Harry Potter-bøker finnes det?

Det er syv Harry Potter-bøker i den originale serien. Harry Potter-bøkene er også utgitt i illustrerte utgaver. Siden den gang har utallige andre bøker blitt lagd til den fantastiske serien, som du finner her på siden.

Hva heter den første Harry Potter-boken?

Den første Harry Potter-boken på norsk heter «Harry Potter og De vises stein». Boken ble utgitt to år senere enn den engelske Harry Potter-boken «Harry Potter and the Philosopher's Stone» i 1997, som ble starten på et magisk univers.

Hvem har skrevet Harry Potter?

Harry Potter-bøkene er skrevet av den verdenskjente forfatteren J. K. Rowling. Serien ble utgitt mellom 1997 og 2007. Bla opp på siden og les mye mer om J. K. Rowling eller dykk ned i alle bøkene hennes ved å klikke på forfatteren.

Hva heter Harry Potter i virkeligheten?

Harry Potter er en fiktiv karakter i serien. Imidlertid har de syv originalbøkene siden blitt filmatisert med Daniel Radcliffe i hovedrollen som den unge trollmannen Harry Potter. I tillegg spilles Harry Potters bestevenner Hermine av skuespilleren Emma Watson og Ron av skuespilleren Rupert Grint i filmene.

Hvor gammel er Harry Potter?

Harry Potter er en fiktiv karakter født 31. juni 1980. Harry Potter er 11 år i den første boken og runder av serien som 18-åring. Daniel Radcliffe, som spiller hovedrollen i filmene, ble født 23. juli 1989.

Hvordan er rekkefølgen på Harry Potter-bøkene?

Riktig rekkefølge av Harry Potter-serien er som følger:


  1. Harry Potter og De vises stein

  2. Harry Potter og Mysteriekammeret

  3. Harry Potter og fangen fra Azkaban

  4. Harry Potter og Ildbegeret

  5. Harry Potter og Føniksordenen

  6. Harry Potter og Halvblodsprinsen

  7. Harry Potter og Dødstalismanene

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.