Norges billigste bøker

BØKER I MAZE RUNNER-SERIEN

Maze Runner-bøkene er en verdenskjent serie om den farlige flukten gjennom labyrinten, som er den eneste veien ut til livet bak murene. En science fiction-serie som først og fremst er rettet mot unge lesere, men som i stor grad også gikk rett inn i hjertene til mange voksne bokormer. Bøkene i Maze Runner-serien er utgitt i over 42 land og den store populariteten er velfortjent. På denne siden har vi selvfølgelig satt sammen hele serien i riktig rekkefølge, som inkluderer de filmatiserte bøkene; Maze Runner 1, Maze Runner 2 og Maze Runner 3. Finn alle Maze Runner-bøkene nedenfor og bli en del av den dystopiske verden.


Vis mer

Maze Runner-serien

Maze Runner-serien er en historie om hovedpersonen Thomas, som våkner opp i en lysning omgitt av høye steinmurer uten å kunne huske noe, bortsett fra navnet og noen få minner fra hans tidligere liv. Thomas er fanget med mange andre tenåringsgutter som heller ikke husker så mye. Hvordan havnet Thomas og de andre guttene her? Hva er formålet? Hva er bak murene? Hvordan kommer de seg unna? Det er mange spørsmål men ingen forklaring, men én ting er klart; en ny tenåringsgutt dukker opp hver måned, de får leveranser en gang i uken og porten i steingjerdet stenger hver kveld. Deres eneste vei ut er gjennom en skiftende og dødelig labyrint. Følg skjebnen til Thomas og de andre guttene og deres farlige reise gjennom en labyrint som ingen har gått gjennom i live før.Maze Runner-bøker

Maze Runner-serien består av totalt seks bøker, som alle er høyt elsket over hele verden. Den kjente serien er skrevet av den amerikanske forfatteren James Dashner, og i de tre første bøkene følger du hovedpersonen Thomas. Den første boken er Maze Runner 1 - I dødens labyrint, som ble starten på en fantastisk serie. Serien ble fulgt av Maze Runner 2 - Ildprøven og Maze Runner 3 - Dødskuren. Serien er også utvidet med tre nye romaner, men som ikke er en oppfølger til originalhistorien. Maze Runner i riktig rekkefølge

Tales.no har listet opp alle bøkene ovenfor i riktig rekkefølge, slik at du ikke lenger trenger å tvile på hvilken rekkefølge bøkene skal leses i. Maze Runner-rekkefølgen er også lenger ned på siden. Selv om de to siste bøkene i Maze Runner-serien er en forhistorie til den opprinnelige handlingen i de tre første bøkene, og den siste ennå ikke er utgitt på norsk, anbefales det likevel å lese serien i riktig rekkefølge. De tre første Maze Runner-bøkene i serien falt raskt i hendene på mange og ble alle filmatisert allerede i 2014, 2015 og 2018. Så hvis du allerede har lest bøkene og du elsker en god film, så kommer den første filmen i Maze Runner-serien og de påfølgende filmene til å være underholdende for deg å se.Rekkefølgen for Maze Runner-serien er:

Maze Runner 1 - I dødens labyrint 

Maze Runner 2 - Ildprøven

Maze Runner 3 - Dødskuren

Maze Runner 4 - Infernoet

Maze Runner 5 - Feberkoden

Maze Runner 6 - “Ikke utgitt på norsk”FAQ - Vanlige spørsmål om Maze Runner

Hvem skrev Maze Runner?

Bøkene er skrevet av James Dashner. Han er en spekulativ skjønnlitterær forfatter som har skrevet mange romaner.

Hva handler Maze Runner om?

Maze Runner er en science fiction-historie om Thomas, en gutt som våkner med et hukommelsestap og raskt oppdager at han nå er i et miljø omgitt av høye murer blant en gruppe unge mennesker.

Kan du lese Maze Runner på norsk?

Ja, det kan du, og hos oss finner du fem bøker.

Hva heter monsteret i Maze Runner?

Maze Runner finner sted i en labyrint, som om natten har skumle monstre som kommer ut og jager de fangede ungdommene. Monstrene kalles Grievers. Et navn som vekker sorg.

Hvilken sjanger er Maze Runner?

Det er en blanding av action, science fiction, thriller og mystikk. En skikkelig kanonhistorie.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.