Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Theres nothing quite like the aroma of freshly baked bread served while still warm from the oven with lashings of creamy delicious butter...With Monica Hailes Cooking School: Bread for the Thermomix, youll find 20 of Monicas tried and tested white, grain, Gluten Free, and sweet bread recipes adapted for the TM31 and TM5.From a simple white loaf to a cheats sourdough and Italian classics like Pane di Casa, delicious German Vollkornbrot, gluten free options, and sweet delights like choc-walnut baba and brioche, these are the recipes Monica has baked for many years in her own kitchen.With your Thermomix and Monicas fail-proof recipes, youll be well on your way to baking delectable and healthy bread for you and your family.
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.