Norges billigste bøker

Bøker i TegneHanne-serien

Filter
Filter
Sorter etterSorter Serierekkefølge
 •  
  320,-

  Det året Hanne ble 30 skjedde det noe: Alle rundt henne ble plutselig gravide. Inkludert henne selv. Og brått endret folk måten de snakket om å få barn på: alltid tidligere var beskjeden at en baby er det beste i verden, men nå fikk pipa en helt annen lyd. «Bare vent, snart kommer strekkmerkene», «Bare vent, du får i alle fall ikke sove etter at babyen er her» og «Bare vent, det blir tyngre!». Aldri før har hun fått så mange råd hun aldri har bedt om. I denne boken får vi se alle prosessene som settes i gang når man blir gravid og får et barn på nært hold. Fra unnfangelse til fødsel og de første månedene med baby blir det aller meste dokumentert. Et parforhold i endring, å gå fra en identitet til en annen og å ha en kropp som strekker seg til det ugjenkjennelige, er blant tingene hun beskriver til trøst og gjenkjennelse for andre. Og for ikke å glemme selve fødselen, som satte i gang en stor debatt og endte på Dagsnytt 18.

 • av Hanne Sigbjørnsen
  355 - 478,-

  I bokform er «Tegnehanne» et meget personlig bekjentskap. Hanne Sigbjørnsen setter seg selv i sentrum for handlingen, og hun serverer anekdoter gjennom tekst, tegning og tegneserier. Her utleverer hun opplevelser, meninger, sorger og drømmer. I denne boken tar hun for seg ambisjoner, som viser seg å være alt fra å slutte å ta seg selv i fjeset, til å være en bedre person. Noen milepæler: - Vinner Vixen Blog Awards 2012, Årets Blogger. - 2013: Fast spalte i Aftenposten. Tredje mest leste sak på hele aftenposten.no i 2013, sjette mest leste kronikk i 2014. - 2014: Fast bidragsyter i tegneserien Lunch. - 2015: Vinner av Pondus-prisen. - Første bok utgitt på Egmont forlag. - Terningkast 5 i Dagbladet, terningkast 6 i Stavanger Aftenblad.

 •  
  339,-

  Ingen beskriver hverdagslivets små og store kamper med større vidd, varme og klokskap enn Tegnehanne. Hennes fjerde bok er i kjent, selvutleverende stil - bare at nå er det selve dagboka. Her deler hun alt, fra forhold, vennskap, misunnelse og eksessivt alkoholbruk, til alle bekymringene som melder seg nå som hun har nådd slutten av 20-årene. Bør hun få baby snart? Bør hun flytte fra Oslo? Hvordan er man en god feminist? Og mye, mye mer.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.