Norges billigste bøker

Bøker i The Vampire Diaries-serien

Leter du etter en spennende vampyr-skrekkserie? Da har du kommet til rett sted. På denne siden har vi samlet hele The Vampire Diaries-serien sammen slik at du kan lese bøkene i riktig rekkefølge. The Vampire Diaries-bøkene er skrevet av den amerikanske fantasyforfatteren L. J. Smith, som forteller historien om den unge menneskejenta Elena som til slutt får hjertet revet mellom de to vampyrbrødrene Stefan og Damon. Dykk inn i en verden fylt med vampyrer, varulver, hekser og hybrider og bli inspirert til din neste The Vampire Diaries-bok.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Serierekkefølge

The Vampire Diaries-serien

Bøkene i The Vampire Diaries-serien handler om ungjenta Elena Gilbert, som i motsetning til mange av de andre karakterene i historien er et menneske. Hun går på videregående og bor sammen med broren og tanten, da begge foreldrene hennes har gått bort. I begynnelsen av historien møter Elena en mystisk fyr som heter Stefan. Stefan er ikke helt som alle andre og må dekke over sin mørke fortid i kampen om å ikke skade Elena. Stefan og broren Damon er begge vampyrer, noe som plager forholdet mellom Stefan og Elena, ettersom Elena har forelsket seg i et overnaturlig vesen. I Vampire Diaries-serien møter vi også Elenas venner Caroline og Bonnie, som også har sine utfordringer å ta seg av. Scroll opp på siden og ta en titt på utvalget og finn inspirasjon til din neste The Vampire Diaries-bok, som bør få plass i bokhyllen eller salongbordet.


The Vampire Diaries-bøker

Vampire Diaries-serien består av mange bøker i originalserien. Serien består av 13 The Vampire Diaries-bøker, som Tales anbefaler å lese i riktig rekkefølge. Den første boken i serien er The Awakening, som ble utgitt tilbake i 1991, og serien har siden blitt fullført med den 13. og siste boken i serien The Salvation: Unmasked. Har du også problemer med å finne hode og hale i bøkene, i hvilken rekkefølge bøkene skal leses, og hvilken bok har du kommet til? Tales vil gjerne hjelpe deg med å finne ut hvorfor denne seriesiden er opprettet. Du kan nå finne alle bøkene i utvalget ovenfor, eller danne deg en oversikt over rekkefølgen på The Vampire Diaries-bøkene i listen nedenfor. Tales ønsker deg riktig god lesning med spennende romaner fylt med ung kjærlighet og håper at du kan finne inspirasjon her til din neste The Vampire Diaries-bok – enten du er godt inne i serien eller om du er helt ny i universet.


The Vampire Diaries i riktig rekkefølge

 1. The Vampire Diaries: The Awakening

 2. The Vampire Diaries: The Struggle

 3. The Vampire Diaries: The Fury

 4. The Vampire Diaries: Dark Reunion

 5. The Vampire Diaries: The Return: Nightfall

 6. The Vampire Diaries: The Return: Shadow Souls

 7. The Vampire Diaries: The Return: Midnight

 8. The Vampire Diaries: The Hunters: Phantom

 9. The Vampire Diaries: The Hunters: Moonsong

 10. The Vampire Diaries: The Hunters: Destiny Rising

 11. The Vampire Diaries: The Salvation: Unseen

 12. The Vampire Diaries: The Salvation: Unspoken

 13. The Vampire Diaries: The Salvation: UnmaskedVampire Diaries-serien har også blitt filmet med stor suksess. Derfor, hvis du er ferdig med The Vampire Diaries-bøkene og ønsker å se enda mer av hovedpersonene Elena, Stefan og Damon, så kan du alltid sette deg ned for å se TV-serien. Historien i filmene er imidlertid en del annerledes enn i den originale bokserien, så Tales anbefaler derfor å lese de spennende historiene først før serien settes på – da mange detaljer også går tapt i serien.


Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.