Norges billigste bøker

Tegneserier

Finn spennende tegneserier i vår samling med et flott utvalg av våre ledende tegnere, både norske og internasjonale. Tegneserier er en beundringsverdig kombinasjon av historier og illustrasjoner, som sammen skaper fantastiske fortellinger for barn, unge og voksne. Hos oss tilbyr vi populære tegneserier i alle sjangere, og du kan derfor finne nøyaktig det som passer best for deg. Vi tilbyr alt fra gamle, klassiske serier til de nye og moderne, som er tilgjengelige på enten norsk, engelsk eller et annet språk du foretrekker. Du vil også finne mange populære japanske tegneserier. Hvis du er ute etter en annerledes og innholdsrik måte å lese på, kan du utforske vårt store utvalg nedenfor.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 •  
  325,-

  Det året Hanne ble 30 skjedde det noe: Alle rundt henne ble plutselig gravide. Inkludert henne selv. Og brått endret folk måten de snakket om å få barn på: alltid tidligere var beskjeden at en baby er det beste i verden, men nå fikk pipa en helt annen lyd. «Bare vent, snart kommer strekkmerkene», «Bare vent, du får i alle fall ikke sove etter at babyen er her» og «Bare vent, det blir tyngre!». Aldri før har hun fått så mange råd hun aldri har bedt om. I denne boken får vi se alle prosessene som settes i gang når man blir gravid og får et barn på nært hold. Fra unnfangelse til fødsel og de første månedene med baby blir det aller meste dokumentert. Et parforhold i endring, å gå fra en identitet til en annen og å ha en kropp som strekker seg til det ugjenkjennelige, er blant tingene hun beskriver til trøst og gjenkjennelse for andre. Og for ikke å glemme selve fødselen, som satte i gang en stor debatt og endte på Dagsnytt 18.

 • av Jamie Smart
  169,-

 • av Rachel Smythe
  284,-

  Witness what the gods do after dark in the second volume of a stylish and contemporary reimagining of one of the best-known stories in Greek mythology, featuring a brand-new, exclusive short story from creator Rachel Smythe."It's easy to see why the internet has fallen in love with Lore Olympus. This dazzling interpretation of the classic Greek myths is as charming as it is provocative."-Marissa Meyer, #1 New York Times bestselling author of The Lunar ChroniclesPersephone was ready to start a new life when she left the mortal realm for Olympus. However, she quickly discovered the dark side of her glamorous new home-from the relatively minor gossip threatening her reputation to a realm-shattering violation of her safety by the conceited Apollo-and she's struggling to find her footing in the fast-moving realm of the gods. Hades is also off-balance, fighting against his burgeoning feelings for the young goddess of spring while maintaining his lonely rule of the Underworld. As the pair are drawn ever closer, they must untangle the twisted webs of their past and present to build toward a new future. This edition of Smythe's original Eisner-nominated webcomic Lore Olympus brings Greek mythology into the modern age in a sharply perceptive and romantic graphic novel.This volume collects episodes 26-49 of the #1 WEBTOON comic Lore Olympus.

 •  
  122,-

  Vi følger Sprint på reise bak jernteppe i øst-Berlin i 1989. Det er sensommer 1989. To venner reiser bak jernteppet til Øst-Berlin. Det de opplever der, er noe som kommer til å forandre verdenshistorien. Av og til må man velge mellom det som er enkelt og det som er riktig.

 • av Lars Henrik Eriksen
  252,-

  Et fengslende science fiction-drama om hvordan nysgjerrighet og uforsiktighet kan få skjebnesvangre konsekvenser!En helt ny norsk bokserie for barn laget av Lars Henrik Eriksen. Oppfinnerspiren Kobolt Kogg bor sammen med moren sin på en liten øy, der beboerne livnærer seg av jordbruk med hjelp av kjempeskilpadder. Alle er fortrolige med sin plass i den rolige landsbyen, med unntak av Kobolts bestefar. Han er øyas store oppfinner, og ser aldri ut til å la en sprø idé kunne bli liggende i skuffen.En dag utforsker Kobolt og hans gode venn Linnea en av bestefarens maskiner helt alene. De mister kontrollen og forårsaker en eksplosjon som rammer dem begge. Kobolt havner i rullestol. Han er likevel fast bestemt på å oppnå drømmen sin. Drømmen om å bli en oppfinner. Lars Henrik Eriksen (f. 1995) vokste opp i Sandefjord, hvor han gikk musikklinjen på videregående, og har videreutdanning som byggingeniør. Han har alltid vært glad i tegneserier, og har tegnet så lenge han kan huske. Eriksen deltok i Egmonts tegneseriekonkurranse i 2018, og fikk umiddelbart bokkontrakt. Dette inspirerte ham til å fortsette med tegneserien sin - som nå ser dagens lys.

 • av Marta Breen & Jenny Jordahl
  271,-

  For 150 år siden levde kvinner og menn svært forskjellige liv. Kvinner fikk ikke stemme ved valg eller tjene egne penger. Det var først da kvinnene begynte å organisere seg at det skjedde endringer. I Kvinner i kamp forteller forfatter Marta Breen og illustratør Jenny Jordahl om kvinnebevegelsens mange dramatiske kamper. Fra erklæringen av kvinners rettigheter i 1848, gjennom kvinnebevegelsen, suffragettene , prevensjon og abortspørsmålet og til Malalas kamp og menneskehandel og kjønslemlestelse.

 • av Hans Jørgen Sandnes
  228,-

  Bok tre i den spennende Krypto-serien!Akvariesjefen skal snart på en reise til USA, og endelig ser det ut som Saltvik går noen rolige dager i møte. Men så dukker en mystisk dame opp og stjeler noe som tilhører Ophelia. Hvorfor?Nok en gang må Ophelia og Bernard legge ut på en reise som er farlig, både for dem selv og for monstrene de vil beskytte.Havgapet er den tredje boka i serien Krypto. Tegneserien er skrevet og tegnet av Hans Jørgen Sandnes, som blant annet står bak illustrasjonene til de populære Detektivbyrå nr. 2-bøkene.«Magisk verden under vann ... Utformingen av tegneserien er helhetlig og proff.»Kristine Isaksen, VG (Om Ned i dypet)«Hans Jørgen Sandnes (...) skaper stor dramatikk når han med ord og bilder appellerer til vår fascinasjon for undersjøiske skapninger vi ikke kjenner til og som kanskje trenger vår hjelp.»Anne Cathrine Straume, NRK (Om Ned i dypet)«Dette er et svært lovende, spennende og underholdende førstealbum i en planlagt serie for barn.»Nominasjonsjuryen, Kulturdepartementets priser for barne- og ungdomslitteratur (Om Ned i dypet)

 • av Gale Galligan
  220,-

  En ny bok i den populære serien om Barnevaktklubben. Denne gangen handler det om gutter og forelskelse ... Stacey og Mary Anne skal være barnevakter i to uker, på et feriested ved kysten. Masse sol, sand, bading ... og den kjekkeste gutten som Stacey har sett. Noen gang. Mary Anne synes Stacey burde slutte å være så opptatt av Scott, og heller hjelpe til med barna, men det er lettere sagt enn gjort - Stacey er nemlig forelsket! Dermed må Mary Anne gjøre jobben til TO barnevakter ... Og er det så sikkert at Scott er forelsket i Stacey?

 • av Gale Galligan
  220,-

  Dawn Schafer er det siste medlemmet i Barnevaktklubben. Kommer hun til å klare den første jobben sin som barnevakt? Å holde styr på de tre ville Barrett-barna viser seg å være ganske vanskelig ... Dawn prøver å passe inn i klubben, men sliter med å komme overens med Kristy. Var det en tabbe å bli med i Barnevaktklubben? Humor, intriger og forelskelse - akkurat slik jenter mellom 9-12 år vil ha det.

 • av Ruben Bolling
  254,-

 • av Stephanie Kate Strohm & Molly Booth
  184 - 259,-

 • av Shanti Rai
  159,-

 • av Mariko Tamaki & Matthew Rosenberg
  227,-

 • av Tom Fowler & Rio Youers
  245,-

 • av Mai Nishikata
  175,-

 • av Mitsubachi Miyuki
  150,-

 • av Masato Ashiomi
  202,-

 • av Shinya Umemura & Takumi Fukui
  141,-

 • av Yonezou Nekota
  141,-

 • av Eric Trueheart
  469,-

 • av Pander Brothers, Arnold Pander & Jacob Pander
  216,-

 • av David A. Goodman, Michael Atiyeh & David Cabeza
  461,-

 • av Jan Brett
  221,-

 • av Genevieve Castree & Phil Elverum
  745,-

 • av Sonja Eismann & Maya Schoeningh
  285,-

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.