Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Antonio Carluccio is the Godfather of Italian food and his passion for pasta is complemented by his extensive knowledge. This book collects 100 of his delicious pasta recipes, from the quick to the complicated, traditional to modern, light summery recipes to hearty baked dishes. Everybody loves pasta and this cookbook will ensure that you have a recipe for every occasion.
Med sine mer enn 100 fristende oppskrifter går denne boken bakenfor klisjeene og viser oss ekte italiensk mat. Den skildrer et fascinerende møte mellom klassiske retter og ingredienser på den ene siden og moderne endringer og impulser på den andre. Fra tid til annen gir forfatterne oss et glimt av sin innsikt i Italia før og nå. Vi får oppleve deres humor, kunnskaper, nysgjerrighet og, ikke minst, lidenskapen de deler for god, lettlaget mat.]]>
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.