Norges billigste bøker

Bøker av Arnt Steffensen

Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
  • Spar 10%
    - virgin mojito og andre alkoholfrie drinker
    av Arnt Steffensen
    341,-

    Ønsker du supergode drinker uten alkohol med overraskende smaker og wow-faktor? Da er Fredagsmocktail – Virgin Mojito og andre alkoholfrie drinker noe for deg.Her finner du rundt 40 oppskrifter på mocktailer du enkelt kan lage hjemme. De fleste ingrediensene til de alkoholfrie cocktailene kjøper du i nærmeste matbutikk, for har du frisk juice, te, kaffe eller alkoholfritt øl og sitruspresse, cocktailshaker og isbiter, kan du lage mye godt. Hva med en Virgin Mary, Safe Sex on The Beach eller Sparkling Tea Bellini?Det er morsomt å lage mocktailer. Drinkene gir feststemning til voksne og barn i alle aldre, er et fullgodt alternativ til vanlige drinker og passer til alle anledninger. Kanskje du av forskjellige grunner føler at du trenger en hvit måned? Da er mocktailer tingen, proppfulle som de er av god smak og det lille ekstra.Du trenger på ingen måte å være avholds for å sette pris på en god mocktail! Her er oppskriftene alle vil elske.Les også de morsomme historiene om mocktailenes opprinnelse.Arnt Steffensen er kokk og har lang fartstid som kjøkkensjef. Han har tidligere skrevet flere bøker om god drikke, blant annet Fredagscocktail – fra Old Fashioned til Pornstar Martini (Cappelen Damm 2021).]]>

  • Spar 10%
    - fra Old Fashioned til Pornstar Martini gode historier - enkle oppskrifter
    av Arnt Steffensen
    341,-

    52 cocktailer, én for hver fredag i året Fredagscocktail gir deg 52 cocktailer, noen klassikere, noen mer ukjente, noen av nyere dato, noen uten alkohol. Alle med en historie, en munter anekdote eller rene funfacts. Cocktailene er ikke tidkrevende eller kompliserte å lage, og du trenger ikke mer utstyr enn en sitronpresse, tesil og et stort glass, selv om det kan være lurt å skaffe seg en cocktailshaker. Alle cocktailene har ingredienser som er enkle å få tak i. Hvorfor ikke lage en cocktail hjemme for å feire at helgen starter, eller gjøre litt ekstra ut av at vennene samles? Arnt Steffensen er kokk og har lang fartstid som kjøkkensjef. Han har tidligere skrevet Cognacboka, Akevittboka og En smak av norsk kultur. «Kunnskapsrikt, morsomt og ikke minst inspirerende, med gode historier og enda bedre tips til klassiske og nye cocktailer – som i grunnen kan drikkes på alle ukens dager.» Erik Valebrokk, kulturjournalist]]>

  • - historien, reisen, oppskriftene
    av Arnt Steffensen
    479,-

    Dette er boken for alle som elsker klippfisk - eller som vil bli bedre kjent med denne fantastiske norske råvaren. Klippfisk Historien - reisen - oppskriftene er en informativ, fristende og underholdende kokebok om den litt glemte nasjonalskatten. Her ufarliggjør vi klippfisk som råvare. Vi gir deg svarene på alt du lurer på om klippfisk, og kanskje et par ting til. Du får også oppskriften på klippsfisk-klassikere som bacalao og bolinhos. Men vi tar også klippfisken med inn i samtiden. Rettere sagt rett inn i nordmenns favorittretter - i middager du kanskje aldri før har tenkt at klippfisk kan brukes. Det blir fristende klippfisktaco, quesadillas, burgere, calzone og pasta, og mye, mye mer. Denne boken vil gi deg ny inspirasjon og matglede!]]>

  • Spar 10%
    - med og uten alkohol
    av Arnt Steffensen
    341,-

    Varme vinterdrikker - med og uten alkohol er boken som gjør de kalde årstidene litt koseligere og ikke minst, veldig mye varmere! Her får du alle oppskriftene du trenger for å komme deg gjennom mørketida med noe varmt og velsmakende i kroppen. Om det er rundt bålpanna med gode venner, foran peisen når du kjenner deg litt groggy en mørk vinterkveld, eller på en solfylt skitur med hele slekta.Bokens 45 oppskrifter er en miks av kjente klassikere, glemte storheter, og spennende nyvinninger. Her får du alt fra aperol-punsj, mulled cider, irish coffee og gløgg til barnepunsj, matcha latte og golden milk. Og selvfølgelig, den ultimate påskekakaoen.Arnt Steffensen er kokk og har lang fartstid som kjøkkensjef. I dag er han leder i Kost- og ernæringsforbundet. I tillegg skriver han bøker om matkultur, og har tidligere gjort suksess med drinkbøkene Fredagscocktail og Fredagsmocktail. ]]>

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.