Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Delicious, nutritious and easy vegetarian recipes for parents and kids alike, inspired by flavours from around the world, by the bestselling authors behind the Green Kitchen Stories blog
David Frenkiel and Luise Vindahl are the new faces of exciting vegetarian food. Their Green Kitchen Stories blog has a cult following and continually inspires people around the world to cook tasty, healthy vegetarian meals using only natural ingredients. In their book The Green Kitchen they share over 100 of their favourite and most delicious recipes. Combining everyday pantry staples with fresh,in-season produce, David and Luise tell the stories of their family kitchen, affirming just how easy it is to create nourishing, well-balanced dishes on a daily basis. Learn how to whip up Herb & Asparagus Frittata for breakfast, Wild Rice, Baked Herb & Pistachio Falafel for lunch, and Sicilian Parmigiana Di Zucchine for a supper to share with friends. Indulge your sweet tooth with Decadent Beetroot & Chocolate Cake or the exceptionally delicious Frozen Strawberry Cheesecake on a Sunflower Crust that is sure to be an instant hit with family and friends. Discover an array of soups, salads, juices and small bites that are simple to make but bold in flavour and stunning in presentation. Start your love affair with vegetarian eating with The Green Kitchen. Featuring gorgeous photography throughout, this beautiful cookbook will inspire everyone to cook and eat food that is good for the body and soul.
Delicious, nutritious vegetarian and vegan recipes inspired by flavours from around the world, by the bestselling authors behind the Green Kitchen Stories blog. David, Luise and their daughter Elsa are a family who love to travel. Hungry to see and taste more of the world, they had embarked on an around-the-world trip by the time Elsa was just seven months old. Take your own inspiration from their travels: start the day with indulgent almond pumpkin waffles from San Francisco, tuck into a raw beansprout pad thai from Thailand for lunch, and a Sri Lankan vegetable curry for supper. With easy to find ingredients and simple instructions, these recipes are sure to be a success. With stunning photography and food styling, as well as personal anecdotes and images from the authors' travels, Green Kitchen Travels shares modern and inspiring vegetarian, vegan and gluten-free recipes.
Åh, så godt! – Grønne oppskrifter for travle hverdager og langsom helgekos er en superinspirerende vegetarisk kokebok full av fristende oppskrifter, gode ideer, smarte mattips og overraskende smakskombinasjoner. Her får du enkle, moderne, vegetariske oppskrifter fra hele verden, og rettene kommer alltid med en spennende tvist. Forfatterparet, David Frenkiel og Luise Vindahl, bedre kjent som Green Kitchen Stories, er selv travle småbarnsforeldre og serverer deg grønne, herlige retter til alle ukas anledninger. Her får du nye ideer enten du trenger frokostinspirasjon og digge quick fix-middager til familien, eller du har lyst til å kose deg på kjøkkenet og lage slow food-søndagmiddag til gode venner. Oppskriftene i Åh, så godt! gir deg og familien en rekke nye, lettlagde og grønne hverdagsfavoritter, og setter en ekstra spiss på de lange, deilige helgemåltidene hvor du har tid og lyst til å legge ekstra kjærlighet i maten. Boka gir deg mange nyttige tips om måltidsprepping, slik at hverdagene flyter litt lettere, samt gode tips til smakstilsettere som løfter enhver rett. I tillegg får du råd om sesongtilpasning og forslag til ingrediensbytter, slik at maten kan treffe blink hos alle. Åh, så godt! er en moderne vegetarisk kokebok hvor smaken står i høysetet. Med disse oppskriftene kan du lage herlige, grønne retter hele uken, samtidig som du har det gøy på kjøkkenet. Gled deg til alt fra himmelske salater og wraps til pizza, spennende pastaretter og hjemmebakte havreflatbrød ... Vi sier bare: Åh, så godt! Denne utrolig vakre og inspirerende vegetarkokeboka vil du ha liggende fremme på kjøkkenet – og bruke igjen og igjen!]]>
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.