Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Min første bakebok er boka for alle som er nybegynnere på kjøkkenet og vil kose seg med å bake. Boka har trinn-for-trinn fotografier slik at det skal være enkelt for barna å følge oppskriften, og illustrasjoner som viser hva du skal ta fram før du begynner.I tillegg til oppskrifter på både søt og sunn bakst, er det også sider som forklarer hva man trenger av utstyr og noen enkle knep for å få best mulig resultat. Boka er lett å orientere seg i med ryddige oppslag der hver oppskrift få en grundig presentasjon og tydelig fremgangsmåte.Elin Vatnar Nilsen er konditor og driver nettsteder krem.no. Hun har skrevet en rekke bakebøker for både voksne og barn.Boka er stemingsfullt illustrert av Anne Vålaug.]]>
– Digg, digg, digg og nam, nam, nam!Både bukker og barn trenger mat og drikke, og når maten står på bordet, kan alle kose seg sammen. På setra er det gresset grønt og vaflene nystekte, men Bukkene Bruse vil jo ha variasjon i kosten! De har vært i Syden og på gamlehjemmet, de har begynt på skolen og feiret jul, og på veien har de plukket opp mange gode oppskrifter. Rundt 40 av disse finner du her! Noe salt, noe søtt, noe sunt og noe usunt – her er mat for små og store bukker til både hverdag og fest.Du kan lage:Rullekake à la trollneseDJ Mømøs milkshakeSnurre Snabels pizzasnurrerSydendrinker fra Hotell ZanzibarMelkebartens sjokoladekakePasta La DustaUlvenes oreomuffinsog masse annet godt og usunt – og litt sunt!Det er gøy å lage mat sammen! Noen av oppskriftene i denne boka kan barna klare helt selv, men noen ganger må de voksne hjelpe til litt. Eller kanskje en storebror eller storesøster kan være med.Oppskriftene er inspirert av Bjørn F. Rørvik og Gry Moursunds sprelske bøker om Bukkene Bruse og er utviklet av konditor Elin Vatnar Nilsen, som driver nettstedet Krem.no.]]>
Skal du investere i én kakebok, så la det være denne!Kakene vi elsker er en skikkelig kakefest av en bok, der kakedronning og forfatter Elin Vatnar Nilsen - også kjent som Krem-Elin - har samlet alle favorittkakene til det norske folk. Oppskriftene er nøye utprøvd og enkle å følge, og i kjent stil lar ikke Elin noe overlates til tilfeldighetene. Følger du hennes mengder og fremgangsmåte, oppnår du garantert kakesuksess! Med Elins konditorbakgrunn og solide erfaring, er du sikret at kaken du lager blir akkurat så himmelsk som du drømmer om.Dette er boken du vil hente fram hver gang det er bursdag, dugnad, skoleavslutning, vennemiddag og lørdagskos – eller når du bare har lyst til å overraske familien med en supergod kake. Bak den uslåelige pavlovaen til 17. maifesten, den varmende krydderkaken til korpsdugnaden eller prøv de seige og herlige browniene.Kakene vi elsker inneholder alle klassikerne du og jeg og alle andre kakebakere rundt om i de tusen hjem alltid vender tilbake til, men som vi aldri husker hvor vi fant oppskriften på.]]>
Kokebok fra Kardemomme by er en kreativ og flott kokebok for hele familien. Oppskriftene er inspirert av Thorbjørn Egners Kardemomme by og utviklet av konditor Elin Vatnar Nilsen, som driver nettstedet Krem.no.Bli med til Kardemomme by og lær hvordan du kan lage god mat! Her finner du trikkefører Syversens trikkekaker, arme røvere, Løvens sjokoladekake, Kamomillas omelett og mye, mye mer. Tante Sofie bidrar med kjøkkenregler, og i boken finnes både enkle og gode oppskrifter og tips til Kasper, Jesper og Jonatan og andre som elsker å spise mat, men som ikke er like glade i å lage den.]]>
Krem.no sine beste Tangzhong-triks! Etter to tidligere boksuksesser kommer en av Norges største bakebloggere, Elin Vatnar Nilsen, endelig med sin tredje bok. Denne gangen handler det om den herlige, søte gjærbaksten - det mest populære og etterspurte temaet på bloggen hennes.
Alle kan bake! Konditor Elin Vatnar Nilsen viser deg hvordan du kan lage alle klassikerne. Her finner du kvæfjordkake / verdens beste, suksessterte, kransekake, hvetestang, waleskringle og 60 andre oppskrifter. Boken er delt inn i 10 kapitler med grunnoppskrifter på de vanligste kaketypene som sukkerbrød, sjokoladekake, marengs, mørdeig og gjærbakst.Lær å bake alle klassikerneEnkel og ujåleteOppslagsverk og pynteskoleElin Vatnar Nilsen er utdannet konditor og driver til daglig bakebloggen krem.no.]]>
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.