Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
In From Storebought to Homemade, Southern hostess extraordinaire, Emyl Jenkins, shares her top secret collection of 200 fast, foolproof recipes - most can be prepared in 30 minutes or less - for doctoring up storebought food: from Tell Me It's Homemade Clam Chowder and Everybody's Mother's Pork Chop Casserole to No-Fail Potatoes and Old-Fashioned Lemon Chess Pie. Your family and friends will think you slaved over a hot stove all day!Chapters include:Menus that Work: From Family Dinners to Formal Dinner PartiesAppetizers and Hors d'oeuvres: They Aren't Just for Cocktail PartiesSoups: ...du Jour, or AnytimeEasy Entrees: Time-Saving and Timeless Main CoursesSalads, Vegetables, Potatoes, and Rice: Accompaniments that Make Your Entrees SingAll-in-One Meals: Dishes that Save the Day and the DinnerZippy Breads: No-Kneading Needed BreadsFabulous Finales: Well-Deserved DessertsBrunch for the Bunch: Bringing Back the Tradition
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.