Norges billigste bøker

Bøker av Eyvind Hellstrøm

Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
  • av Eyvind Hellstrøm
    450,-

    Fokuset i denne boka er på det grønne, det jordnære og det enkle. I Hellstrøms grønne hemmeligheter gis grønnsakene stor plass på middagsbordet. Maten og oppskriftene er en kombinasjon av intuisjon, kunnskap om hva som fungerer på kjøkkenet, mangfold og en rendyrket enkelhet. Som Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan selv sier: «Hverdagsmaten vår hjemme handler om mangfold og enkelhet. Vår mat er en kombinasjon av at vi elsker grønnsaker sammen med sjømat og kjøtt, men også som en fullverdig middag. Jordnær mat handler om magi i grytene, om å skape et gyllent triangel av smak, konsistens og estetikk på varme tallerkener. Når vi står hjemme på kjøkkenet klare til å koke dagens middag, har vi alltid minst en grønn ingrediens med. Som solist eller som akkompagnement. Det gir oss en trygghet på linje med skipper'n Popeye som elsket spinat for styrke og sunnhet. Så enkelt har vi det også.»

  • - oppskrifter på digg mat
    av Eyvind Hellstrøm
    371,-

    Matlaging bringer folk sammen. Å lage god mat hjemme handler om å bruke alle sansene. God mat er veien til gode opplevelser, godt humør, gode relasjoner, samhold og inspirasjon på alle plan. Til Ungdommen er stjernekokken Eyvind Hellstrøms budskap til nettopp ungdommen. Sammen med bonussønnen Nils Rennan Lilleheie på 14 år lager Eyvind Hellstrøm en annerledes kokebok med kul mat som alle vil digge. Her er superenkle oppskrifter, smarte middager og kul mat man kan lage til seg selv og resten av familien. Eyvind Hellstrøm øser av sin kunnskap og forklarer på en enkel og lettfattelig måte hvordan du kan gjøre de riktige grepene for at maten blir skikkelig digg. Mammaen til Nils, Anita Rennan, står for alle de flotte bildene, og sammen leker de seg frem til god stemning, smart og enkel mat for å gi deg lyst til å gå i gang på kjøkkenet hjemme.

  • av Eyvind Hellstrøm
    433,-

    Mat fra havet er sunt, bærekraftig og kortreist. Eyvind Hellstrøm byr på et vell av fristende oppskrifter med retter av fisk, skalldyr og skjell. Her får du et hav av inspirasjon til mestring på ditt eget kjøkken. Vi har en unik tilgang på sjømat i landet vårt, og mat fra havet er både bærekraftig, sunt og godt! Eyvind Hellstrøm viser deg hvordan du kan tilberede himmelske retter. Her er enkle og smakfulle tilberedninger med få ingredienser som lar deg skape fantastiske retter og oppdage nye smakskombinasjoner. Boka byr på oppskrifter til hverdag og fest, og ikke minst de enkle og gode sausene som gjør sjømaten ekstra spennende. La deg inspirere til å bruke mer fisk, skalldyr og skjell i matlagingen med Hellstrøms hemmeligheter fra havet!

  • - mat med kjærlighet
    av Eyvind Hellstrøm
    450,-

    Eyvind Hellstrøm opplever stor suksess med sine Instagram-videoer på «hellstroms_verden» og svarer på spørsmål om hvordan han gjør det ene og det andre. Men først og fremst gir disse videoene folk inspirasjon til å gjøre som ham. I Hellstrøms hemmeligheter får vi alle de fantastiske oppskriftene han har for et godt liv, og alle de finessene og hemmelighetene som Hellstrøm har på lur blir oss til del. Det handler om kjærlighet til mat og kjærlighet til de rundt deg. Det er det enkle og det nære i fokus, og det er rene og gode råvarer, og ikke minst et utall tips som Hellstrøm har i ermet for å oppnå det beste resultatet. Å invitere til bords, enten det er til hverdag eller fest, er å ta ansvar for sine gjesters velbefinnende. Kunsten å kunne koke sammen god mat er å gi kjærlighet til sine nærmeste

  • - mesterkokk på 1-2-3
    av Eyvind Hellstrøm
    405,-

    Kulinariske kamerater på tur! Den ene er veldig glad i å lage mat, den andre er veldig glad i å spise mat.Her følger vi Truls og Eivind på en rundreise i Norge og verden. De er i Nord-Norge, på Vestlandet, i Tokyo, New York, Napoli, Mexico, Barcelona og Paris, og lærer om maten de spiser og råvarene som produseres, om favorittrestauranter og favorittkokker. Men det handler ikke bare om jålete mat, men om de enkle, men gode rettene og råvarene, om møter med mennesker og om råd, tips og triks på veien til resultatet. Her er stolthet og lidenskap til råvarene det essensielle. Alle de gode oppskriftene på alt fra Bresse-kylling, snegler og entrecote, til sushi, pizza og hjemmelaget taco er med. Her får vi innblikk i det ekte franske, spanske, japanske, meksikanske, amerikanske og italienske kjøkken, og selvfølgelig også det norske. Vel bekomme!

  • - 60 oppskrifter & gode tips
    av Eyvind Hellstrøm
    450,-

    Denne kokeboka er en stjernekokks arv til kommende generasjoner. For Eyvind Hellstrøm er mat essensen i livet. Kan du lage mat, sier Eyvind, er det supert. Kan du lage god mat, derimot, åpner det dørene til et liv med gode opplevelser.Eyvind vil gjøre tenåringer interessert i mat og matlagning. Til å hjelpe seg har han fått med seg sitt fadderbarn Elise på 15 og hennes venner. Sammen har de laget en kokebok med 60 oppskrifter på frokost, lunsjretter, hverdagsmiddag, søndagsmiddag, festmat, buffémat samt fristende snacks og godsaker.Oppskriftene er enkle, og rettene er tilpasset råvarer man får i årets sesonger. Boka er full av geniale tips, og steg-for-steg bilder viser hvordan man best skjærer, hakker, rører, ruller, baker ...

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.