Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Denne boken er til deg som elsker blomster, og som har lyst til å ha dem på matfatet også!Spiselige blomster kan være en velsignelse for oppfinnsomme kokker. De bringer liv og spennende farger til maten, og smaken er helt unik.Blomster i maten er kanskje trendy, men det er ikke noe nytt. I århundrer har kulturer rundt om i verden gjort maten enda mer spennende ved å legge til blomster. De gamle romerne brukte for eksempel roser i mat. Blomster er en fryd for sansene våre - syn, lukt, berøring. Da er det ikke overraskende at noen blomster kan være godbiter for smaksløkene også.Vi ser på blant annet: RoseLavendelSyrinLøvetannGeitramsI boken finner du en god oversikt over vanlige, spiselige blomster du lett får tak i. I tillegg får du spennende oppskrifter på alt fra kaker og energikuler til siruper og müsli. Du får også mange gode tips til bruk av spiselige blomster.
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.