Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
FÅ KONTROLL PÅ BLODSUKKERET, GÅ NED I VEKT OG BLI FRISKERE!Har du insulinresistens, pre-diabetes eller diabetes 2 og lurer du på hva du selv kan gjøre for å bli bedre? Forfatterne, som har mange års erfaring i behandling av diabetespasienter, gir deg alle verktøy du trenger for å få en mye bedre helse: komplett 6-ukers livsstilsprogram med enkle tiltak og meny for hver dag, samt oppskrifter på 90 nydelige retter til alle dagens måltider. Følger du programmet vil blodsukkeret stabilisere seg og du går ned i vekt, forbedrer blodtrykk og kolesterol, demper betennelser og får bedre søvn og energi, og du kan redusere eventuell medisinbruk eller bli helt medisinfri.Fra innholdet:Et komplett 6-ukers livsstilsprogram som viser deg hvordan du dag for dag kan endre vanene dine og bli friskere og sunnere Oppskrift på mer enn 90 nydelige, blodsukkervennlige retter - frokost, lunsj, middag, dessert og sunne søtsaker. Mange av rettene er gluten- og laktosefri, og alle oppskrifter har næringsberegningHandlelister og ukemenyerEt enkelt program med fysisk aktivitet som bekjemper høyt blodsukker og diabetes 2Gode råd for bedre søvn og sexFakta som gir deg kunnskap om hvordan blodsukker og tarmhelse virker inn på vekt og livsstilssykdommer]]>
Alt du behøver å vite om din diabetes, uansett type. Lær hvordan du kan få en bedre hverdag, eventuelt slippe medisiner helt (diabetes 2) eller redusere medisinbehovet ved å normalisere blodsukkeret. Forfatterne skriver lettfattelig om hvordan maten påvirker kroppen din, om de ulike diabetestypene, god medisinering og insulinets sentrale rolle. 60 oppskrifter på deilig og lettlagd mat som holder blodsukkeret jevnt. Prøv kyllingboller, lakseburger eller tapastallerken og nyt en konfektkake til dessert! Boka passer for deg som har insulinresistens, som har fått diabetes eller er i risikosonen for å få det, og for helsepersonell som arbeider med diabetespasienter.
Den søte diabetesboka er fylt av de lekreste godsaker: småretter, kaker, boller, desserter, godterier, konfekt og drikker. Boka inneholder en egen seksjon med oppskrifter på lekker sukkerfri kakepynt, og de beste kakene og godteriene til jul og påske. Og selvsagt en mengde gode råd og lure triks! Boka er en revidert og oppdatert utgave av Søtt og sukkerfritt, som utkom første gang i 2020.Alle oppskriftene er:blodsukkervennligemage- og tarmvennligeglutenfriHer er noe av alt det deilige du kan lage: kosevafler, kanelsnurrer, smuldrepai med fersken og pekannøtter, gelekake, multeparfait med nøttekrokan, havrepai med kokosfløte og rips, pepperkaker, hjemmelaget marsipan, påskescones med sitronkrem, sjokoladekjeks, lakriskarameller, stripete pikekyss med vanilje, julesmoothie og kaffe med krydder. Bedre enn dette blir det ikke!Hege Hasler Barhaughøgda er sykepleier og driver Vektklinikken i Oslo. Gunn-Karin Sakariassen ernæringsterapeut med videreutdanning i funksjonell medisin.Begge jobber som kostrådgivere, forfattere og kursholdere. De har også skrevet Diabetesboka og Den praktiske diabetesboka, som til sammen har et opplag på over 22 000 eksemplarer.]]>
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.