Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Ein medizinisches Buch über die Bedeutung von Kochsalz und das Verhalten von Kali-Salzen im menschlichen Körper, geschrieben von Gustav von Bunge. Bunge war ein bedeutender Mediziner und Naturwissenschaftler des 19. Jahrhunderts und hat sich intensiv mit der Physiologie des menschlichen Körpers beschäftigt. In diesem Buch erklärt er die Rolle von Kochsalz und Kali-Salzen für den menschlichen Organismus.This work has been selected by scholars as being culturally important, and is part of the knowledge base of civilization as we know it.This work is in the "public domain in the United States of America, and possibly other nations. Within the United States, you may freely copy and distribute this work, as no entity (individual or corporate) has a copyright on the body of the work.Scholars believe, and we concur, that this work is important enough to be preserved, reproduced, and made generally available to the public. We appreciate your support of the preservation process, and thank you for being an important part of keeping this knowledge alive and relevant.
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.