Norges billigste bøker

Bøker av Ina-Janine Johnsen

Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
  • av Ina-Janine Johnsen
    405,-

    Genialt brød og imponerende hjemmebakst.Ina-Janine Johnsen startet bloggen Mat på bordet i 2008. I dag er det en av de største matbloggene i Skandinavia. Etter å ha fått tips om eltefritt brød fra en artikkel i New York Times, begynte hun å eksperimentere med dette hjemme og skrive om det på bloggen. Ina har nå utviklet over 50 varianter av dette geniale brødet, og oppskrifter på eltefritt brød er en av de absolutt mest populære temaene på Inas blogg. Hun har også laget en video hvor hun viser hvordan man lager brødet, den har til nå blitt vist over 30 000 ganger på You Tube. Nå får du de aller beste variantene samlet i bokform. Her finnes alt fra fine landbrød og grove brød med frø, til søte brød med sjokolade og fristende brød fylt med ost.I tillegg baker Ina himmelske kaker og annen bakst. Inspirert av sin internasjonale bakgrunn (Ina har bodd i Tyskland, Canada, Sveits, USA, England og Norge), har hun funnet frem til en variasjon av kaker og bakst som er tilpasset den norske ganen. Her er oppskrifter på enkle og raske kaker, men også de som krever litt mer tid og teknikk. I denne boken får du hennes beste oppskrifter, gode råd om baking og ingredienser, og tips til hvordan du kan dekorere kakene dine.Les boken og la deg inspirere til å bake selv. Det er ikke vanskelig, og resultatet blir fantastisk!

  • - 125 herlige hverdagsoppskrifter
    av Ina-Janine Johnsen
    405,-

    Lær av en av Norges beste matbloggere og sett velsmakende MAT PÅ BORDET hver dag. Lær deg en knippe klassikere som alltid fungerer og som gjør at smilene rundt middagsbordet sitter løsere. Ta imot tips fra en som kan!Ina er en av Norges mest populære og kreative matbloggere med bloggen Mat på bordet. Ina har samlet sine aller beste oppskrifter og det er blitt en fest for øye og gane. Lær deg å lage hverdagsmat med det lille ekstra. Lær deg et antall basisoppskrifter som du kan ha med deg resten av livet, og gjør dem til dine egne klassikere. For eksempel: Eltefritt brød, vellykket hver gang, en pai du får til, den beste italienske pizzaen, supper som smaker av Italia, eller noen få helt nydelige gryteretter. Hvorfor ikke spise godt hver eneste dag!Ina-Janine Johnsen er matblogger og spaltist i A-magasinet og skriver for matmagasinet NORD. Hun er utdannet interiørarkitekt og bor i Oslo.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.