Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Over one hundred of the world's most important species of nuts are systematically accounted for in this informative handbook. The text defines nuts and discusses their economic and nutritional value. For easy reference, there is an illustrated account of each nut by species, arranged alphabetically by scientific name. Each account includes the family name, several colloquial names, and paragraphs on uses, folk medicine, chemistry, germplasm, distribution, ecology, cultivation, harvesting, yields, energy, and biotic factors.
Defines nuts and discusses their economic and nutritional value. This book presents an illustrated account of each nut by species, arranged alphabetically by scientific name. It includes the family name, several colloquial names, and paragraphs on uses, folk medicine, chemistry, germplasm, distribution, ecology, cultivation, harvesting and yields.
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.