Norges billigste bøker

Bøker av John Ajvide Lindqvist

Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av John Ajvide Lindqvist
  183,-

  Det lykkelige livet på Domarö i Roslagens skjærgård tar slutt en strålende februardag i 2004, når seks år gamle Maja blir sporløst borte ute på isen. Når faren vender tilbake til øya et par år senere, mottar han en meddelelse som tenner et håp; Maja finnes fremdeles i verden, men på et sted ingen kan nå henne. Romanen er en fortelling om kjærlighet og hat, magi og skjulte krefter.

 • av John Ajvide Lindqvist
  135,-

  A spine-tingling, boundary-crossing, mind-blowing conceptual horror novel from the bestselling author of Let the Right One In

 • av John Ajvide Lindqvist
  129,-

  The phenomenal novel that changed the landscape of horror writing, and became a hit film and stage play

 • av John Ajvide Lindqvist
  138,-

  Reissued paperback with a new upmarket brand look for the 'Swedish Stephen King' and bestselling author of Let the Right One In

 • av John Ajvide Lindqvist
  225 - 367,-

 • av John Ajvide Lindqvist
  199 - 359,-

 • av John Ajvide Lindqvist
  165,-

  A unique collection of Nordic speculative fiction featuring the very best in science fiction, fantasy and horror from across Finland, Sweden, Denmark, Norway, Iceland, and The Faroe Islands, many of which are appearing in English for the very first time.

 • av John Ajvide Lindqvist
  235,-

 • av John Ajvide Lindqvist
  174,-

 • av John Ajvide Lindqvist
  405,-

  Vennligheten er den svenske mesterforfatteren John Ajvide Lindqvists mest ambisiøse tverrsnitt av samtiden, i mikrokosmoset Norrtälje. En lysegul, låst container. En høstmorgen i 2018 er den bare der, i havnen i Norrtälje. Ingen vet hvordan den kom dit. Når den etter hvert åpnes, skal innholdet forvandle Norrtälje. Den dagligdagse vennligheten begynner å forsvinne. Vi følger seks mennesker rundt 30 år. Max og Johan spiller minigolf og Pokémon Go og lurer på når det virkelige livet begynner. Siw og Anna går på treningsstudioet for å redusere overvekt. Marko og Maria flyktet fra Bosnia som barn og har tilsynelatende lyktes godt i livet, men noe gnager. De jobber som parkvakter, kasserere, i eldreomsorgen, bowlingbaneforvaltere, fondsforvaltere og fotomodeller. De er en umake gruppe hvis gjensidige forhold utvikler seg og blir temmelig kompliserte i løpet av historien.

 • av John Ajvide Lindqvist
  359,-

  En mektig roman om aldri å la noen være alene igjen. De våkner en morgen i campingvognene sine. Det kjennes på en måte akkurat som morgenen før. Men allikevel er det noe som er forskjellig. Snart innser de at de er på samme campingplass som når de gikk til sengs. Men allikevel er det noe som er forskjellig. Gresset er velpleid, kort, frodig. Men allikevel forskjellig. Og hvorfor akkurat dem. Hvorfor bare disse fire campingvognene? Hvorfor bare disse ti menneskene? Åtte voksne og to barn - hvorfor ikke flere? Og hva gjør de i et uendelig grønt felt? Gress i alle retninger og hvorfor under denne solfylte klare, blå himmelen? Og hvor er solen? Det er der Himmelstrand begynner. Det er kanskje også der den slutter. Himmelstrand er ingen tradisjonell skrekkroman. Den er heller ingen tradisjonell John Ajvide Lindqvistroman. Selv sier han at det er "den rareste og vanskeligste bok jeg har skrevet". Men det er også en av de aller beste bøkene han har skrevet. For det er ikke bare et eventyr å følge med disse familiene og det de utsettes for, det er også et eventyr å se hvordan forfatteren skal klare å lande noe som fra begynnelsen ser uhyre vanskelig ut. "Et fascinerende psykodrama" (SvD)

 • av John Ajvide Lindqvist
  359,-

  En magisk selvbiografi som vakler mellom fiksjon og fakta. Full av referanser til John Ajvide Lindqvists tidligere bøker, og også til hans egen oppvekst.I september 1985 flytter John Ajvide Lindqvist inn i et mørkt og trangt lite hus på Luntmakergatan i Stockholm, vegg i vegg med Brunkebergstunneln. Han skal skape seg en karriere som tryllekunstner. Noen uker senere blir han tatt for butikktjuveri på Åhléns og må tilbringe en natt i spjelet. I løpet av den natta inntreffer en underlig bevegelse, og når han kommer hjem dagen etter har noe skjedd. Fugler faller fra himmelen og naboene oppfører seg underlig.John Ajvide selv hevder at han har hatt to opplevelser som har fått ham til å bli forfatter av skrekkromaner. Den ene ble bearbeidet til debutromanen La den rette komme inn, den andre er hovedfokus i Bevegelsen. Det handler om et nærvær, et slags trykk, som fins i det offentlige badet bare et steinkast unna huset der han bor, rett ved Brunkebergstunneln. I dusjrommet der blir John vár noe som kan hjelpe oss over til den andre siden, til der drømmer blir sanne. Alt det koster er litt blod. Og snart er han dratt inn i en strøm av magi, vold og bestialitet som skal munne ut i Palme-drapet.Bevegelsen: det andre stedet er en prequel til Lindqvists forrige bok Himmelstrand. Det er en fortelling om Sverige, og om vår streben etter sannhet og tilhørighet og om hvilken pris vi er villige til å betale for dette. Det er også historien om Stockholm midt på åttitallet, om trylling og sosialdemokrati. Det er den andre delen i Stedstrilogien, som kommer til å avsluttes med X det siste stedet.

 • av John Ajvide Lindqvist
  183,-

  I Papirvegger finner du ni fortellinger som er skrevet på mine papirvegger, de tynne veggene som skiller oss fra det uforklarlige andre. Dessuten finner du «Slutthåndteringen», som er like lang som en kortroman og som utgjør en epilog til min roman Håndtering av udøde, men som også kan leses frittstående. Det handler om kjærligheten og døden. Hva vi gjør når de kolliderer og monstrene kryper fram mellom sprekkene.En høyblokk i Blackeberg begynner å tippe. En paparazzifotograf jakter på det perfekte bildet, men finner noe annet. En kvinne finner et lik hun vil ha for seg selv. En toller besitter en mystisk evne til å se hva mennesker skjuler. En mann tror han har funnet en måte å lure døden på.God fornøyelse,John Avidje Lindqvist.

 • av John Ajvide Lindqvist
  183,-

  Dette er en fortelling om to jenter, Theres og Teresa. Den tidligere svensktoppartisten Lennart finner et spedbarn og gjemmer henne i kjelleren. Theres blir etter hvert venn med den alminnelige jenta Teresa, med ødeleggende konsekvenser for alle som kommer i nærheten.

 • av John Ajvide Lindqvist
  211,-

  Hundrevis av døde våkner til live igjen på samtlige av Stockholms likhus. Felles for dem alle er at de vil komme hjem. En eldre mann blir observert naken utenfor et eldresenter. Han reagerer ikke på tiltale. En eldre dame får besøk av sin søster som hun har bodd med de siste fem årene. Søsteren døde for to uker siden. Politiet mottar flere rapporter om gamle mennesker som virrer rundt i gatene. Romanen beskriver et moderne samfunn som er dårlig rustet til å takle den umulige situasjonen som oppstår når døde mennesker våkner.

 • av John Ajvide Lindqvist
  211,-

  I fredfulle Blackeberg, en forstad til Stockholm, blir en tenåringsgutt funnet drept. Halsen er skåret over og liket er tømt for blod. Det sprer seg rykter om ritualdrap, og innbyggerne lammes av frykt. 12-åringen Oscar fascineres av det bestialske mordet, og blir etter hvert dratt inn i mysteriets sentrum. Men romanen handler ikke bare om vampyrer og hevn, den handler også om en ung gutts ensomhet, om det å bli oversett og forbigått, og om hvilke brutale krefter som bor i mennesker. Dette er forfatterens debut.

 • - A Novel
  av John Ajvide Lindqvist
  230,-

  Let the Right One In Takes Top Honors at Tribeca Film Festival and is now an Award-winning movie in both the U.S. and Sweden!It is autumn 1981 when inconceivable horror comes to Blackeberg, a suburb in Sweden. The body of a teenager is found, emptied of blood, the murder rumored to be part of a ritual killing. Twelve-year-old Oskar is personally hoping that revenge has come at long last---revenge for the bullying he endures at school, day after day. But the murder is not the most important thing on his mind. A new girl has moved in next door---a girl who has never seen a Rubik's Cube before, but who can solve it at once. There is something wrong with her, though, something odd. And she only comes out at night. . . .Sweeping top honors at film festivals all over the globe, director Tomas Alfredsson's film of Let the Right One In has received the same kind of spectacular raves that have been lavished on the book. American and Swedish readers of vampire fiction will be thrilled! Following the success in Sweden, this movie was remade starring Kodi Smit Mcpheem, Chloe Grace Moretz and Richard Jenkins under the new title Let Me In. The story has continued to reach new viewers in a London Musical and the book remains a vampire favorite among its readers.

 • av John Ajvide Lindqvist
  175,-

  An enchanting, brutal vampire myth and coming-of-age love story, adapted from the best-selling novel and award-winning film.

 • av John Ajvide Lindqvist
  153,-

  Reissued paperback with a new upmarket brand look for the 'Swedish Stephen King' and bestselling author of Let the Right One In

 • av John Ajvide Lindqvist
  133,-

  Reissued paperback with a new upmarket brand look for the 'Swedish Stephen King' and bestselling author of Let the Right One In

 • av John Ajvide Lindqvist
  165,-

  Reissued paperback with a new upmarket brand look for the 'Swedish Stephen King' and bestselling author of Let the Right One In

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.