Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Fet kokebok for tynn lommebok Kjøkkonomisk er en kokebok og et oppslagsverk med et solid praktisk og pedagogisk fundament. Med sjarmerende og underholdende formidling fra driveren av den populære matbloggen Spiselandslaget, som gir kokelyst og matglede på lavbudsjett for alle. Både for deg som må snu på hver eneste krone, og for deg som bare ser at du kan spare en del på å kutte i matbudsjettet. I kokeboka Kjøkkonomisk setter Maj-Britt Aagaard fokus på smakfull økonomisk matlagning. Her er tips, råd og god veiledning til hvordan du kan spise skikkelig godt og rimelig når det kniper i økonomien. Boka tar for seg tidløse prinsipper og solide grunnsteiner for økonomisk matlagning, men serverer det i en moderne drakt. Råvarekunnskap, sesong, lønnsomme tilberedningsmetoder, ny inspirasjon med gamle og rimelige kjenninger. Hvis du lærer deg å lage mat med enkle og ekte råvarer, vil du ikke bare spise bedre, men som regel også spise en god del billigere. Oppskriftene bidrar med nødvendig førstehjelp til husets hjerte, og vil gi deg friskt mot og ny lyst til å lage mer ordentlig mat hjemme på et stramt budsjett. ]]>
De aller diggeste oppskriftene til kos, samvær og helg. Noen dager skal vi bare kose oss og lage deilig mat. Denne kokeboka er til nytelse og inspirasjon. Du får oppskrifter for avslappede middager med nære venner, eller mat du kan spise med gaffel ut av bollen, mens du ser på TV i en joggebukse som du aldri har jogget i. Her er hverdagen lagt på hylla sammen med dietter, dårlig samvittighet og tidsskjema. Alt er lov! Fløte, smør og smeltet ost. Eller en crispy salat og verdens beste sashimi. Blant 200 oppskrifter finner du deilige varianter av fredagstacoen og lørdags- pizzaen, slafsete gode gryteretter eller lange, late søndagsfrokoster. Du trenger ikke dra på spa for å bli bortskjemt. Du kan bare lage noe godt fra denne kokeboka!Terningkast 5: «Helga blir enda litt bedre med mat som dette.» Kine Hult, Stavanger Aftenblad
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.