Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Marguerite Patten, during a long lifetime in the kitchen until her death at the age of 99 in 2015, was the doyenne of British cookery. In this book she shares her wealth of knowledge and her tried and tested recipes for cakes large and small, biscuits, breads, pizzas and pastries.
Slow-cooked flavour in a fast-paced world - pressure cookers are one of the greenest cooking methods imaginable. Marguerite Pattern's helpful guide provides an insight into the quick and cheap meals that can be prepared with pressure cookers.
Marguerite Patten, doyenne of British cookery shares her wealth of knowledge and her tried and tested recipes for jams, marmalades, jellies, curds, pickles, relishes, chutneys and ketchups.
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.