Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
In this dazzling debut, Marisel Salazar combines years of research and travel to bring you a diverse array of delectable, modern foods shaped by diaspora and migration. Start your day with San Antonio Migas or Guava Cream Cheese Cinnamon Rolls and snack on a Mango Chamoy Salad or Yuca Fries with Cilantro Lime Aioli. Feast on Cuban Pizza or Arkansas Tamales, indulge in a slice of Plantain Upside Down Cake or Fried Ice Cream and kick back with a Oaxaca Old-Fashioned or a Texas Margarita. Recipes appear in meal order, helpfully organised by cook and prep times. Gorgeous, joyful photography brings the food vibrantly to life, while easy-to-follow, step-by-step shots guide you through making Pan Cubano, creating Rainbow Tortillas, wrapping tamales and more. Latin-ish unites cultures and cuisines in a first-of-its-kind cookbook of uniquely American dishes teeming with flavour that will have you coming back for más, por favor!
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.