Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Gjærbaksten alle elsker – bak den selv!Den populære matbloggeren Fru Timian byr på verdens beste duft i huset, himmelske boller med melis, brødblingser som er så ferske at smøret smelter. Klassiske skolebrød og prinsessekake, nydelig kringle og babka med sjokolade- og mandelfyll. Italiensk pizza med boblende mozzarella og urtebrød med cherrytomater. Og mye mer av alt det gode vi kan lage av gjærbakst til enhver anledning, liten eller stor.Forfatteren forklarer grundig hvordan du blander, elter, hever og steker slik at du får den aller beste og luftigste baksten. Trinn for trinn-bilder viser fremgangsmåte for boller og brød du kan imponere gjestene dine med – for eksempel lubne kardemommeknuter med melisdryss og fin fletteloff. Boka inneholder i tillegg utstyrsliste, omregnings- og porsjonstabeller og grunnoppskrifter som du selv kan variere akkurat slik du vil. «Jeg har aldri fått så gode boller før!» Michelle på bloggen Fru Timian«Bakte disse til lunsj i dag, de ble kjempegode. (...) Takk for superenkel oppskrift.»Kristin på bloggen Fru Timian]]>
Få den gode stemningen og drøm deg bort i denne boka fylt av Fru Timians aller beste sommermat! Boka inneholder 75 fargerike og lettlagde retter for late dager, mettet av sommerens smaker og dufter. Du kan nyte nydelige frokoster, herlige sprø salater, lekre grillretter, lettvint piknikmat og raske og deilige middager. Ingen av middagene tar mer enn 30 minutter å lage!Et helt kapittel er viet sommerfesten. Massevis av deilig festmat som både små og store elsker! Mesteparten av kan forberedes før selve dagen. I alle oppskriftene i dette kapitlet står det derfor hva som kan lages i forveien.Prøv også de fantastiske sommerkakene og -dessertene, for eksempel valnøtt- og bringebærkake, fruktterte eller yoghurtis med blåbær.Det er solskinn i hvert bilde, fargeprakt som en blomstereng og vidunderlige matbilder fra uteplassen, tatt av to av Norges beste matfotografer, Dreyer og Hensley.Du trenger bare én kokebok i sommer. Denne.]]>
Ingenting er så herlig som ekte hjemmebakt vare - enten det er hveteboller, prinsessekake eller herlige sprø frokostbrød. Her får du alt du kan tenke deg av bakverk, fra den deiligste søte selskapskake som smelter i munnen, til sunt og grovt brød som metter lenge og gir deg god energi. Du får lettvinte kaker til den overraskende gjesten og ikke minst en mengde oppskrifter på bakverk du kan lage i form og langpanne!Basisteknikkene fra boka blir vist på www.mrw.no
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.