Utvidet returrett til 31. januar 2025

Bøker av R. Lees

Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
  • av R. Lees
    2 270,-

    ContentsFIGURES - PLATES - PREFACE - 1 BASIC TECHNICAL CONSIDERATIONS - 2 SUGARS AND RELATED MATERIALS - 3 COCOA BEANS - 4 FATS AND RELATED INGREDIENTS - 5 MILK AND MILK PRODUCTS - 6 GELLING AND WHIPPING AGENTS; GUMS - 7 FLAVOURING AND COLOURING AGENTS - 8 COCOA, CHOCOLATE AND RELATED PRODUCTS - 9 BOILED SWEETS - 10 A CARAMEL RECIPE COMPILATION - 11 FONDANTS, CREAMS AND CRYSTALLISED CONFECTIONERY - 12 GUMS, JELLIES AND PASTILLES - 13 LIQUORICE AND CREAM PASTE - 14 TABLETS. LOZENGES AND EXTRUDED PASTE - 15 MARSHMALLOW AND NOUGAT - 16 OTHER CONFECTIONERY TYPES - 17 CALCULATING SUGAR CONFECTIONERY AND CHOCOLATE RECIPES - 18 GENERAL REFERENCE TABLES - 19 GLOSSARY - APPENDIX - INDEX -

  • av R. Lees
    1 829,-

    The authors had five objectives in preparing this book: (i) to bring together relevant information on many raw materials used in the manufacture of sweets and chocolate;

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.