Utvidet returrett til 31. januar 2025

Bøker av Sara Døscher

Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
  • - 52 magiske kombinasjoner
    av Sara Døscher
    405,-

    Mat og vin til folket er en ny type vin- og matbok der leseren ikke bare får vite hva som passer sammen, men hvorfor en matrett og en vin kler hverandre og sammen løfter smaksopplevelsen til nye høyder.Ved hjelp av bilder og symboler viser boken på en lettfattelig måte nettopp hva det er i maten og vinen som skaper match og magi. Hver oppskrift følges av flere vintips.I boken finner du oppskrifter til 52 perfekte middager (en til hver helg i året) med kombinasjoner du aldri vil glemme!I tillegg til klassiske og kjente kombinasjoner som alltid fungerer, viser Sara og Klaus deg hvordan også uvante og utradisjonelle vinvalg kan løfte et måltid. Boken svarer på vanlige spørsmål som en vinspesialist ofte får: Hva kan jeg servere til en skalldyrsuppe? Er det bare rød Bordeaux som passer til biff? Går det an å drikke champagne til juleribba?Om forfatterne Dette er sommelier, forfatter og vinentusiast Sara Døschers tredje bok og oppfølgeren til fjorårets suksess Vin til folket. Sara har en bachelor i restaurant- og måltidskunnskap fra Grythyttan. Hun har jobbet med vin i Frankrike og Brasil, og nå arbeider hun som varefaglig rådgiver på Vinmonopolet. Sara er også i gang med fordypningsgraden WSET Diploma (siste skritt før tittelen MW Master of Wine). Saras mann, Klaus Døscher, har ansvaret for maten. Tidligere har de utgitt kokeboken Restekjærlighet sammen.]]>

  • av Sara Døscher
    405,-

    Vin til folket er en vinbok for alle: en hyllest til både vinen og folket og snarveien til det du trenger å vite om vin. Boken avmystifiserer vin som fag gjennom sin visuelle infotainment-stil og tar deg med på en inspirerende vinreise der druene viser veien. Forfatteren har valgt ut 15 druesorter som hver og en presenterer sin unike vinstil og smaksprofil. Ved å bli med druene «hjem», lærer du deg de viktigste vinområdene i verden. Med dette som utgangspunkt får du konkrete eksempler på viner du vil ha stor nytte og glede av å prøve. Klassiske og moderne mat&vin-kombinasjoner hjelper deg å plassere, huske og forstå vinene bedre. Vin til folket er en praktisk bok som oppfordrer deg til å reise i vinens verden, og deretter invitere vennene dine til vinsmaking. Dette er boken for deg som ønsker å vite litt om vin, men har begrenset med både tid og innsatsvilje. Vin til folket er enkel og tilgjengelig vinkunnskap for den travle, den late og den utålmodige. Vinfakta presenteres på to måter: skriftlig gjennom korte tekster, og visuelt gjennom forklarende illustrasjoner. Den varierte komposisjonen av symboler, tekst, tegning og fakta, gjør at du lærer om vin nærmest uten å tenke over det.

  • av Sara Døscher
    341,-

    I de siste årene har det kommet massevis av nye musserende viner fra alle kanter av verden. I Vinmonopolets katalog er det over 2400 ulike sprudlende viner å velge mellom. I denne boken får du Sara Døschers beste bobletips. Champagne er nok for mange fortsatt det boblende begrepet på luksus, men i denne boken blir du i tillegg kjent med crémant og cava, pét-nat og prosecco, sekt og engelsk musserende, for å nevne noen. Bli med på en sprudlende reise og la deg overraske over hvor mye fantastisk du har å velge mellom. Sara har plukket ut sine 101 favorittflasker og hvorfor hun har valgt dem. Møt noen av de herlige menneskene som står bak vinene, lær deg å lage drinker med bobler og å kombinere musserende med lekre retter. Skål for boblene! Sara Døscher (1982) er sommelier og vinentusiast med mer enn 20 års erfaring, blant annet fra Vinmonopolet, vinimport og restaurantbransjen. Hun holder vinkurs og lager både TV og podkast om vin. Dette er hennes femte bok.

  • - Middager og vin på budsjett
    av Sara Døscher
    399,-

    Har du lyst til å lage skikkelig gode middager som ikke koster skjorta. Ta en titt på disse oppskriftene og prøv dem, du kommer til å bli overrasket når du smaker middagene! Lær å handle smartere og unngå å kaste mat så er mange penger spart!Når prisene stiger, rentene biter og havregrøten truer i det fjerne. Ikke gi opp, hjelpen er på vei. Det er nemlig fullt mulig å spise som en konge uten at det samtidig koster skjorta. I denne boken viser forfatterne deg hvordan du kan lage en rekke skikkelige gode, men rimelige middager. Det finnes en hel rekke billige og alminnelige råvarer som faktisk innehar fantastiske kulinariske kvaliteter. I jakten på det eksklusive og sjeldne overser vi kjøleskapets hverdagshelter. Billige kjøttstykker som, med litt ekstra tid, blir så møre og saftige at de nærmest smelter på tunga. Rotfrukter i alle regnbuens farger. Nydampede blåskjell. stekt sei, spinat, løk, epler, nybakt brød. Og hermetikk! Ja, hermetikk. Brukt riktig er alt dette virkelige delikatesser som du kan unne deg en hvilken som helst tirsdag. Så bla om, bli mett, spar penger. PS. du får også utvalgte vintips på budsjett fra VGs vin-SaraSara Døscher er VGs faste vinskribent, med over 20 års erfaring som sommelier, forfatterog foredragsholder. Dette er hennes sjette bok.Klaus Døscher er matentusiast og hobbykokk.Dette er hans tredje kokebok sammen med Sara.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.