Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
A new addition to the Hamlyn All Colour series, featuring 200 easy-to-make Indian recipes
Cooking with a wok is one of the simplest ways of making delicious food. Its versatility is unparalleled - it can be ed it for stir-frying, braising, steaming and deep-frying. This fantastic new volume brings together the best of wok cooking. Whether you want Chinese Crispy Five-Spice Chicken, Crisp-Fried Japanese Panko Prawns, Malaysian Laksa Lemak or Indian Mee Goreng this book has 150 sizzling recipes to suit every palate and occasion.
180 sensational stir-fry dishes from east and west for pan and wok, with 700 photographs.
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.