Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
London-based Mexican-born chef and recipe developer Susana Villasuso is on a mission to bring the flavours of Mexico to your table. SOBREMESA means 'relaxing at the table after a heavy meal', usually after getting together with family and friends. Inspired by the dishes she learned to cook from her mother and grandmother, this debut cookbook brings together authentic and modern simple and tasty recipes for feeding the whole family and for all occasions, made with everyday supermarket ingredients. it's a real taste of Mexico, with a modern twist.Try some of Susana's family classics, such as: Crispy bean and ricotta taquitos with crema verde - Brown miso and porter carnitas - Salmon Ceviche with yellow beets and lime marinade - Mexican blood orange vanilla cakeDiscover the Mexican art of easy everyday celebrations with Sobremesa.
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.